Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, sndev είπε

επειδη με fups δεν μπορω να βαλω funds από το πρωί

Μπορεί κάποιος που θα Κάνει απευθείας αγορά χωρις να εχει υπόλοιπο στο account να επιβεβαιώσει οτι λειτουργεί?

Ορισμένες ώρες (τυχαία) από ότι έχω καταλάβει δεν μπορείς να φορτώσεις funds εγώ δοκίμασα μεσάνυχτα και πρωί και έβαλα κανονικά την άλλη μέρα δεν μπορούσα την επόμενη πάλι έβαλα κάτι γίνεται με τα όρια λογικά δεν ξέρω....

(επίσης πάντα με vpn κτλ) 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

13 ώρες πριν, ppmarkos είπε

Δεν νομίζω να μπορείς να κανείς επαναφορά με νεο αριθμό.. πρέπει να βάλεις αυτόν που είχες δηλώσει στην εγγραφή. Μπορείς να το βρεις από το ιστορικό της υπηρεσίας που χρησιμοποίησες. Για την επαναφορά θα σου ζητήσει τον αριθμό που είδες βάλει τότε και τον κωδικό που είχες βάλει στη FUPS. 

Εμένα μπορεί να μου πει κάποιος γιατί μου δείχνει τις συνδρομές για Deluxe 1 χρόνου στα 2740;

Γτ τόσο είναι πλέον 2740

Υπάρχει πλέον τρόπος να πάρει κανείς παιχνίδια στο τουρκικό; Αν μπορεί κάποιος να στείλει ένα λινκ/τη σελίδα με τις πληροφορίες επειδή είναι 149. 

4 ώρες πριν, feelihipo είπε

Υπάρχει πλέον τρόπος να πάρει κανείς παιχνίδια στο τουρκικό; Αν μπορεί κάποιος να στείλει ένα λινκ/τη σελίδα με τις πληροφορίες επειδή είναι 149. 

Μόνο από plati ν βάλεις κάποιον ν σε αγοράσει, Μ την ανάλογη ταρίφα, ή αν πρόλαβες κ έχεις fups, η oldubil bannaristike.

• Like 1

3 hours ago, devilmanson said:

Μόνο από plati ν βάλεις κάποιον ν σε αγοράσει, Μ την ανάλογη ταρίφα, ή αν πρόλαβες κ έχεις fups, η oldubil bannaristike.

Ελα ρε συ είχαμε εξελίξεις δηλαδή, απλά μου φαίνεται περίεργο ενώ είναι ίδια φιλοσοφία πώς μπαναρίστηκε η oldubil και κρατάει η fups

3 ώρες πριν, devilmanson είπε

Το plati v είναι εμπιστο; Τι διαδικασία έχει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 minutes ago, DeareN said:

Ελα ρε συ είχαμε εξελίξεις δηλαδή, απλά μου φαίνεται περίεργο ενώ είναι ίδια φιλοσοφία πώς μπαναρίστηκε η oldubil και κρατάει η fups

θεμα χρονου, θεωρητικα, να σταματησει και η fups, ηδη σταματησε για νεες εγγραφες, δεν γινονται χωρις ...(απαγορευμενη αναφορα)

20 minutes ago, feelihipo said:

Το plati v είναι εμπιστο; Τι διαδικασία έχει; 

To plati ειναι το τουρκικο ebay, ειναι θεμα πωλητη η αξιοπιστια, πλεον εχει ρισκο η συγκεκριμενη διαδικασια, ας μην το συνεχιζουμε ομως, γιατι το θεμα τριγυριζει γυρω και καταληγει στο ιδιο απαγορευμενο στοιχειο για το οποιο και  μπλοκαριστηκε προσωρινα το νημα εδω.

Επεξ/σία από nek4d
  • Like 2

4 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Λίγο έψαξα τιμές και δεν αξίζει. Βγαίνει το ίδιο με ευρώ. Κρίμα.

Πλέον που κλείνουν οι επιλογές έρχονται κοντά στα ίδια...

5 λεπτά πριν, kormos είπε

Πλέον που κλείνουν οι επιλογές έρχονται κοντά στα ίδια...

Δυστυχώς για 15€ καλύτερα στο main account. Η Payzy ήτανε το καλύτερο αλλά έκλεισε 

• Like 2

6 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Δυστυχώς για 15€ καλύτερα στο main account. Η Payzy ήτανε το καλύτερο αλλά έκλεισε 

ή αναμένεις μην και υπάρξει άλλη λύση

Οσον αφορά το plati και τα sms site, ακυρώθηκε σήμερα μία "αναλώσιμη" χρεωστική κάρτα που έχω για τέτοιες συναλλαγές.

Το μόνο που χρησιμοποιήθηκε ήταν για τη διαδικασία αγοράς και φόρτωσης μονάδων σε κάτι sms site (πoy είχαν κάτι ρωσσοπληρωμές) και για αγορά απο plati. Σε επικοινωνία με την τράπεζα μου είπαν οτι leakαραν τα στοιχεία της κάρτας και έπρεπε να ακυρωθεί. Έχετε το στα υπ όψιν. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι δεν την είχα πατήσει αλλα τώρα με το ρωσσοtopup μου συνέβη. Ευτυχώς μικρό το κακό μιας και έληγε σε 2 μήνες και δεν πρόλαβαν να πάρουν τίποτα.

• Confused 1

2 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Οσον αφορά το plati και τα sms site, ακυρώθηκε σήμερα μία "αναλώσιμη" χρεωστική κάρτα που έχω για τέτοιες συναλλαγές.

Το μόνο που χρησιμοποιήθηκε ήταν για τη διαδικασία αγοράς και φόρτωσης μονάδων σε κάτι sms site (πoy είχαν κάτι ρωσσοπληρωμές) και για αγορά απο plati. Σε επικοινωνία με την τράπεζα μου είπαν οτι leakαραν τα στοιχεία της κάρτας και έπρεπε να ακυρωθεί. Έχετε το στα υπ όψιν. Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι δεν την είχα πατήσει αλλα τώρα με το ρωσσοtopup μου συνέβη. Ευτυχώς μικρό το κακό μιας και έληγε σε 2 μήνες και δεν πρόλαβαν να πάρουν τίποτα.

Εγώ σε αυτά μόνο με disposable μιας χρήσης Revolut.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...