sugarvele Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 ναι αδερφε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, sugarvele είπε ναι αδερφε οχι δεν γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugarvele Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 ΔΩRΟΚ¶ΡΤΕΣ pου 8α βρουμε για tin πληromi ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugarvele Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) πολα δεν ειναι για αγορα? ή εγω ειμαι τσιγκουνης αγορά Ytump και Νετfliχ καρτα εννοω Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από sugarvele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Το νήμα κλείνει επ' αόριστον. Απευθυνθείτε σε συντονιστή ή τον διαχειριστή του forum, αν θεωρείτε ότι υπάρχει σοβαρός λόγος να ανοίξει, πάντα δεδομένων των αχαρακτήριστων τελευταίων προτάσεων και σχολίων (που έχουν πλέον σβηστεί). Καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Το νήμα ανοίγει ξανά, μιας και ενδιαφέρει αρκετό κόσμο. Ωστόσο, για να προφυλαχθείτε τόσο εσείς (μιας και μερικοί δεν έχετε την ικανότητα να προστατεύετε στοιχειωδώς τον εαυτό σας), όσο και η ακεραιότητα της κοινότητας, θα ισχύουν ορισμένοι κανόνες, πλέον των κανόνων που ισχύουν γενικά στο forum: 1. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αναφορά σε διαδικασίες που περικλείουν έστω και υπόνοια παρανομίας. Για παράδειγμα τόσο η πλαστοπροσωπία όσο και η υποκλοπή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα διώκονται ποινικά, πόσω μάλλον όταν αφορά υποκλοπή στοιχείων από πολίτες εχθρικού κράτους. Την επόμενη φορά που θα υπάρξει έστω και απλή αναφορά σε βάσεις δεδομένων με ταυτότητες, θα ακολουθήσει ισόβιος αποκλεισμός από το forum χωρίς περαιτέρω επεξηγήσεις 2. Ο παραπάνω κανόνας αφορά και μηνύματα για «συνεννόηση μέσω ΠΜ». Το παρόν μήνυμα θα γίνει pinned πάνω πάνω για να θεωρείστε όλοι ενημερωμένοι. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Αν αλλάξω κινητό γίνεται να βάλω το fups στο νέο κινητό ή σου ζητάει πάλι τουρκικό νούμερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas2004gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 44 λεπτά πριν, aekoupoli είπε Καλησπέρα παιδιά. Αν αλλάξω κινητό γίνεται να βάλω το fups στο νέο κινητό ή σου ζητάει πάλι τουρκικό νούμερο? Σου ζητάει το τουρκικό νούμερο που έκανες εξ αρχής την fups σου. Είναι αποθηκευμένη στο site που χρησιμοποιήσεις για να πάρεις κινητό τουρκικό. Βάζεις αυτό και μετά σου λέει να βάλεις καινούργιο κωδικό και είσαι οκ! Έχει αναφερθεί και στις προηγούμενες σελίδες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilmanson Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Σε φόρουμ διαβάζω ότι κ η oldubil από προχθές δεν λειτουργεί πλέον κ ότι έχει φάει ban στο psn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Θεωρητικά λόγο της μεγάλης κατάχρησης που έχει γίνει από "φόρτωση"... Οι ήδη λογαριασμοί που έχουν φορτωθεί με μεταγενέστερα έτη, έχουν παραμείνει από την PS χωρίς κάποια επιπλέον παρέμβαση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yansta Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 θυμαστε ποια site δίνουν τουρκικο αριθμο? Προσπαθω να επαναφερω μια FUPS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppmarkos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, yansta είπε θυμαστε ποια site δίνουν τουρκικο αριθμο? Προσπαθω να επαναφερω μια FUPS Δεν νομίζω να μπορείς να κανείς επαναφορά με νεο αριθμό.. πρέπει να βάλεις αυτόν που είχες δηλώσει στην εγγραφή. Μπορείς να το βρεις από το ιστορικό της υπηρεσίας που χρησιμοποίησες. Για την επαναφορά θα σου ζητήσει τον αριθμό που είδες βάλει τότε και τον κωδικό που είχες βάλει στη FUPS. Εμένα μπορεί να μου πει κάποιος γιατί μου δείχνει τις συνδρομές για Deluxe 1 χρόνου στα 2740; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilmanson Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, yansta είπε θυμαστε ποια site δίνουν τουρκικο αριθμο? Προσπαθω να επαναφερω μια FUPS https://sms-man.com/ Για επαναφορά υπάρχει οδηγός κ από τον Σωτηρη νομίζω, απλά πρέπει να ξέρεις ποιον αριθμό τουρκικό εβαλες 2 ώρες πριν, ppmarkos είπε Εμένα μπορεί να μου πει κάποιος γιατί μου δείχνει τις συνδρομές για Deluxe 1 χρόνου στα 2740; Αν λες για νέα συνδρομή έχει γίνει αύξηση απ' τον Σεπτέμβριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 επειδη με fups δεν μπορω να βαλω funds από το πρωί Μπορεί κάποιος που θα Κάνει απευθείας αγορά χωρις να εχει υπόλοιπο στο account να επιβεβαιώσει οτι λειτουργεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosK212 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα εγώ προχθές έκανα αγορά απευθείας απ την κονσόλα με fups που είχα φορτώσει το ποσό που ήθελα μέσο revo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις