billys gt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 11 ώρες πριν, dimpapilas είπε επιβεβαιωση τωρα φορτισης υπαρχουσας fups απο revolut και αγορα παιχνιδιου απο το ps5 χωρις vpn Πένα 👍👍👍👌👌👌 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serafeim71 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Φιλε Steverns θα μπωρουσα να σου στειλω ενα pm .? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugarvele Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 8/10/2023 στις 10:20 ΜΜ, wpgoalkeeper είπε Η λογική λέει ότι μπορείς. Θα είναι σαν να έχεις αγοράσει καινούργιο κινητό και περνάς την FUPS. Απλά θα κάνεις το κόλπο με το forgot password για να παρακάμψεις τον έλεγο με το SMS και (λογικά) θα μπορέσεις να την περάσεις. Αν έχω πιάσει σωστά την απορία σου. δεν επαληθευεται.. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από sugarvele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 43 λεπτά πριν, sugarvele είπε εγω δυο καρτες καμενες ... απο plati τοσο καντεμια.. δεν επαληθευεται.. δεν εχω καταλαβει εαν λετε για το ιδιο θεμα αλλα αυτο που λεει ο φιλος μπορεις να το κανεις. εγω το εκανα με την πρωτη καρτα που ειχα βγαλει γιατι αλλαξα κινητο και "αναγκαστικα" να αγορασω και δευτερη καρτα αλλα τελικα μπορουσα να περασω και την πρωτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugarvele Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 εμενα δεν το κανει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steverns Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, serafeim71 είπε Φιλε Steverns θα μπωρουσα να σου στειλω ενα pm .? Ναι στείλε μου να σε βοηθήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, solid21 said: δεν εχω καταλαβει εαν λετε για το ιδιο θεμα αλλα αυτο που λεει ο φιλος μπορεις να το κανεις. εγω το εκανα με την πρωτη καρτα που ειχα βγαλει γιατι αλλαξα κινητο και "αναγκαστικα" να αγορασω και δευτερη καρτα αλλα τελικα μπορουσα να περασω και την πρωτη. Και εγω στο iPhone 15 περασα κανονικα την FUPS που ειχα στο παλιο iPhone με το forgot password. απλος αλλαξα τον κωδικο τον 6ψηφιο που κανω login. Δεν χρειατηκε Turkey number για sms verification Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από dream21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugarvele Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, sugarvele είπε εμενα δεν το κανει.. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από sugarvele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Τον τουρκικο αριθμο που ειχες χρησιμοποιησει οταν εφτιαχνες την Fups θελει Τον αποθηκευουν τα sites που χρησιμοποιησες στο my orders/numbers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugarvele Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) αυτον βαζω αδερφε Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από sugarvele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Ok γιατι δειχνεις +30 μπροστα που ειναι ο κωδικος της Ελλαδας,γιαυτο στο ειπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Άρα άμα χαλάσει το κινητό η πάθει κάτι παπαλα η σύνδεση στην φουπσ ; επίσης ξερεται όταν λήξει η κάρτα που έχεις εάν μπορείς να βάλεις άλλη η τ μπλοκαραν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marcus0 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, dream21 είπε Και εγω στο iPhone 15 περασα κανονικα την FUPS που ειχα στο παλιο iPhone με το forgot password. απλος αλλαξα τον κωδικο τον 6ψηφιο που κανω login. Δεν χρειατηκε Turkey number για sms verification Dream21, στο iPhone 15 έκανες restore από icloud backup ή set-up as new phone και μετά νέα εγκατάσταση του FUPS app? Μαλλον θα βρεθώ και εγώ στην ίδια θέση (αλλαγή σε 15) και προβληματίζομαι αν θα μπορέσω να μεταφέρω τον λογαριασμό FUPS.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Just now, marcus0 said: Dream21, στο iPhone 15 έκανες restore από icloud backup ή set-up as new phone και μετά νέα εγκατάσταση του FUPS app? Μαλλον θα βρεθώ και εγώ στην ίδια θέση (αλλαγή σε 15) και προβληματίζομαι αν θα μπορέσω να μεταφέρω τον λογαριασμό FUPS.. setup as new . Περασα τα παντα απο εφαρμογες χειροκινητα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sugarvele Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Απορία... Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από sugarvele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις