Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 8/10/2023 στις 10:20 ΜΜ, wpgoalkeeper είπε

Η λογική λέει ότι μπορείς. Θα είναι σαν να έχεις αγοράσει καινούργιο κινητό και περνάς την FUPS. Απλά θα κάνεις το κόλπο με το forgot password για να παρακάμψεις τον έλεγο με το SMS και (λογικά) θα μπορέσεις να την περάσεις.

Αν έχω πιάσει σωστά την απορία σου.

δεν επαληθευεται..

Επεξ/σία από sugarvele
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

43 λεπτά πριν, sugarvele είπε

εγω δυο καρτες καμενες ... απο plati τοσο καντεμια..

δεν επαληθευεται..

δεν εχω καταλαβει εαν λετε για το ιδιο θεμα αλλα αυτο που λεει ο φιλος μπορεις να το κανεις.

εγω το εκανα με την πρωτη καρτα που ειχα βγαλει γιατι αλλαξα κινητο και "αναγκαστικα" να αγορασω και δευτερη καρτα αλλα τελικα μπορουσα να περασω και την πρωτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, solid21 said:

δεν εχω καταλαβει εαν λετε για το ιδιο θεμα αλλα αυτο που λεει ο φιλος μπορεις να το κανεις.

εγω το εκανα με την πρωτη καρτα που ειχα βγαλει γιατι αλλαξα κινητο και "αναγκαστικα" να αγορασω και δευτερη καρτα αλλα τελικα μπορουσα να περασω και την πρωτη.

Και εγω στο iPhone 15 περασα κανονικα την FUPS που ειχα στο παλιο iPhone  με το forgot password. απλος αλλαξα τον κωδικο τον 6ψηφιο που κανω login. Δεν χρειατηκε Turkey number για sms verification

Επεξ/σία από dream21

Άρα άμα χαλάσει το κινητό η πάθει κάτι παπαλα η σύνδεση στην φουπσ ; επίσης ξερεται όταν λήξει η κάρτα που έχεις εάν μπορείς να βάλεις άλλη η τ μπλοκαραν;

2 ώρες πριν, dream21 είπε

Και εγω στο iPhone 15 περασα κανονικα την FUPS που ειχα στο παλιο iPhone  με το forgot password. απλος αλλαξα τον κωδικο τον 6ψηφιο που κανω login. Δεν χρειατηκε Turkey number για sms verification

Dream21, στο iPhone 15 έκανες restore από icloud backup ή set-up as new phone και μετά νέα εγκατάσταση του FUPS app?

Μαλλον θα βρεθώ και εγώ στην ίδια θέση (αλλαγή σε 15) και προβληματίζομαι αν θα μπορέσω να μεταφέρω τον λογαριασμό FUPS..

Just now, marcus0 said:

Dream21, στο iPhone 15 έκανες restore από icloud backup ή set-up as new phone και μετά νέα εγκατάσταση του FUPS app?

Μαλλον θα βρεθώ και εγώ στην ίδια θέση (αλλαγή σε 15) και προβληματίζομαι αν θα μπορέσω να μεταφέρω τον λογαριασμό FUPS..

setup as new . Περασα τα παντα απο εφαρμογες χειροκινητα..

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...