Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

59 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

Ξέρει κάποιος εάν μπορείς να κάνεις log jn σε άλλο κινητό από την φουπσ σου ;

Η λογική λέει ότι μπορείς. Θα είναι σαν να έχεις αγοράσει καινούργιο κινητό και περνάς την FUPS. Απλά θα κάνεις το κόλπο με το forgot password για να παρακάμψεις τον έλεγο με το SMS και (λογικά) θα μπορέσεις να την περάσεις.

Αν έχω πιάσει σωστά την απορία σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

13 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε

Η λογική λέει ότι μπορείς. Θα είναι σαν να έχεις αγοράσει καινούργιο κινητό και περνάς την FUPS. Απλά θα κάνεις το κόλπο με το forgot password για να παρακάμψεις τον έλεγο με το SMS και (λογικά) θα μπορέσεις να την περάσεις.

Αν έχω πιάσει σωστά την απορία σου.

Ε στο φοργκοτ πας γορντ δν θα ζητήσει σμσ ?

Στις 10/9/2023 στις 1:00 ΠΜ, michkal91 είπε

Μπορείς να βάλεις τη fups σε άλλο κινητό πάντως. Πατάς forgot password, βάζεις το κινητό που είχες κάνει εγγραφή (δε σου ζητάει μήνυμα) και μετά νομίζω ζητάει τον αριθμό της κάρτας. Με αυτό τον τρόπο παρακαμπτουμε το κομμάτι του μηνύματος. Το έχω κάνει και στις 3 fups που είχα βγάλει γιατί και εγώ νόμιζα ότι δε γίνεται να περαστεί σε νέα συσκευή.

2 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

Ε στο φοργκοτ πας γορντ δν θα ζητήσει σμσ ?

Απάντηση από @michkal91 πριν ένα μήνα. 
🤟🏽👌🏼

8 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε

Απάντηση από @michkal91 πριν ένα μήνα. 
🤟🏽👌🏼

Σε ευχαριστώ το βρήκα ..το αστείο είναι ότι το επόμενο κομεντ ήταν δικό μου τότε 

• Like 1

8 λεπτά πριν, Steverns είπε

Κάπου διάβασα ότι δουλεύει το ozan superapp,ξέρει κανείς τίποτα πριν προχωρήσω;

Εγώ που το δοκίμασα ζητάει id για κάρτα , δεν ξέρω αν γίνεται μέσω πλατι αλλά νομίζω οχι

6 λεπτά πριν, devilmanson είπε

Εγώ που το δοκίμασα ζητάει id για κάρτα , δεν ξέρω αν γίνεται μέσω πλατι αλλά νομίζω οχι

Προσπαθώ εδώ και μέρες να ανοίξω nba league pass , δεν με αφήνει σε κανένα. Δοκίμασα με revolut,payzy κ άλλη μια. 😰

Προσοχη ρεμαλια!
Και η Ozan αν θυμαμαι ηταν απο τις πρωτες κιολας που ζηταγε id για Verification οπως και papara lite κλπ
Ερχονται ξαφνικα σαν σωτηρες μερικοι με shady Discord Servers/Telegrams και σου λενε σου κανω εγω το Verification με τουρκικη ταυτοτητα κλπ
Τραβανε τα λεφτα και γεια σας.
Αραξτε και μην πεφτετε με τα μουτρα,αν βρεθει καποιο στανταρακι τα λεμε

• Like 7
  • Thanks 1

5 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

Προσοχη ρεμαλια!
Και η Ozan αν θυμαμαι ηταν απο τις πρωτες κιολας που ζηταγε id για Verification οπως και papara lite κλπ
Ερχονται ξαφνικα σαν σωτηρες μερικοι με shady Discord Servers/Telegrams και σου λενε σου κανω εγω το Verification με τουρκικη ταυτοτητα κλπ

Ότι πει ο θεός Σωτήρης ..πιστεύω εάν βγει κάποιος τρόπος σίγουρα θα το δούμε στο φβ η στο ινστα του ..δν μας έχει αφήσει ποτέ έτσι 

1 ώρα πριν, Sotosgl είπε

Προσοχη ρεμαλια!

Σωτήρη γίνεται το nba league η χρειάζομαι οπωσδήποτε τούρκικη κάρτα;

Ακριβώς όπως τα λέει ο Σωτήρης είναι.Μόνο η Ininal μπορεί και να δουλέψει αν έχει κάποιος διαβατήριο.Αλλά και να έχεις ρισκάρεις να το δώσεις φάτσα φόρα μαζί με φώτος κλπ σε μια άγνωστη εταιρεία εκτός Ευρώπης μη πιστοποιημένη?Προς το παρόν όσοι πρόλαβαν να βγάλουν Fups αράζουν εκεί αλλά σεμνά και ταπεινά χωρίς υπερβολές. 

Τελεια, σημερα ητανε να βγαλω Fups και τωρα αλλη μια δυσκολια παραπανω. Λεω να το αφησω το ολο μιας και που δεν παιζει να βγει νεα ακρη και το αλλαζω σε μεταχειρισμενα, μια χαρα ητανε η Payzy γαμω το κερατο

• Thanks 1

9 ώρες πριν, Sotosgl είπε

Προσοχη ρεμαλια!

Αλάνια όπως τα λέει ο Σώτος είναι, τώρα υπομονή μέχρι να βρεθεί κάτι άλλο ο αρχηγός Σώτος επίσης δεν θα μας αφήσει έτσι αργά η γρήγορα θα βρεθεί η άκρη 😎👍

34 λεπτά πριν, billys gt είπε

Αλάνια όπως τα λέει ο Σώτος είναι, τώρα υπομονή μέχρι να βρεθεί κάτι άλλο ο αρχηγός Σώτος επίσης δεν θα μας αφήσει έτσι αργά η γρήγορα θα βρεθεί η άκρη 😎👍

Έβγαλα άκρη με το pass τελικά ήθελε iphone  ( σόρρυ που γράφω για nba εδώ) 😊

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...