Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 hours ago, devilmanson said:

Από χθες δεν λειτουργεί ούτε από pc όπως ανέβασε ο Σωτήρης.

Το μόνο που λειτουργεί αυτή τη στιγμή δοκιμάζοντας πριν λίγο είναι η διαδικασια oldubil-binance που ακόμα μπορείς να ανοίξεις oldubil μόνο με sms activation

Φυσικά με το οποιοδήποτε ρίσκο πλεον!

Η oldubil συστησε επισημα να αδειασουμε το υπολοιπο μας.
Τεσπα, για οποιον θελει τουρκικο sms, υπαρχει στο apple app store εφαρμογη με ονομα "sms virtual" που σου δινει εναν τουρκικο αριθμο για 10 λεπτα για ληψη απεριοριστων sms και δουλεψε. Εναλλακτικα προτεινονται τα:
sms-man.com/   (το malwarebytes το μπλοκαρει εως επικινδυνο σαιτ, με δικη σας ευθυνη)
η
sms-activate.org/en/

2 hours ago, ΛΟΥΚΙ123 said:

καλησπερα ομαδα η fups λειτουργει τωρα?η την κλεισανε κ αυτη οση ειχαν ψιφιακη καρτα?

Μεχρι χθες, επαιζε.

13 hours ago, Sotosgl said:

image.png.fa8387451d44d5f4b5ee4233c2debe8f.png

Το κλεισανε και αυτο το παραθυρο λοιπον, αναμενομενο αφου ηδη το ειχαν κλεισει στο app, ηταν θεμα χρονου, οποιος προλαβε λοιπον, ετσι οπως εγιναν τα πραγματα τωρα, αν καποιος ενδιαφερεται για τριπλες, πρεπει να κινειται αμεσα.

Επεξ/σία από nek4d
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η oldubil είναι η μόνη που ακόμα το παλεύει ,απ' ότι διαβάζω στα ξένα φόρουμ, ν πατάει Μ το ένα πόδι στο νομό κ το άλλο όχι εξού κ σε ανοίγει κατευθείαν κάρτα...Σε όλα που γράφτηκα σχεδόν για ν σε βγάλουν κάρτα ζητά. Τουρκικό id πλην της initial που σ λέει ν ανεβάσεις ξένο διαβατήριο.

Προσωπικά δεν το ρίσκαρα αυτό οπότε κ δεν ξέρω τι γίνεται μετά.

Επίσης αναφορικά το λέω ο turkishbroker έχει φαει ban από το plati από χθες οπότε κ κει σίγουρα κάτι παίχτηκε...

Επεξ/σία από devilmanson
  • Sad 1

1 ώρα πριν, pasxaliskar είπε

Τι έχει γίνει με την φουπς δν έχω καταλάβει ακριβώς ; δν μπορείς να κάνεις εγγραφή πλέον ;

Αν έχω καταλάβει καλά (γιατί δεν έχω προσπαθήσει να κάνω καινούργια), όταν πήγαινες να την περάσεις στην εφαρμογή, σου ζητούσε και ένα ID το οποίο το παράκαμπτες εύκολα βάζοντας έναν τυχαίο αριθμό. Τώρα πια χρειάζεται αυτός ο αριθμός να είναι valid. 
Άρα και κάπου εκεί σκαλώνει η ολοκλήρωση της διαδικασίας. 
Αναμονή να δούμε αν θα υπάρξει «ελαστικότητα» ή θα βρεθεί κάτι άλλο για αγορές/ανανεώσεις για όσους δεν πρόλαβαν να βγάλουν κάρτα. 
Προσωπικά πάντως με δοκιμή τώρα, έχω κανονικά πρόσβαση στην FUPS μου, χωρίς να υπάρχει κάποια ένδειξη για κάτι που θα πάει να αλλάξει. 
Ειδωμεν…..

2 ώρες πριν, wpgoalkeeper είπε

Αν έχω καταλάβει καλά (γιατί δεν έχω προσπαθήσει να κάνω καινούργια), όταν πήγαινες να την περάσεις στην εφαρμογή, σου ζητούσε και ένα ID το οποίο το παράκαμπτες εύκολα βάζοντας έναν τυχαίο αριθμό. Τώρα πια χρειάζεται αυτός ο αριθμός να είναι valid. 
Άρα και κάπου εκεί σκαλώνει η ολοκλήρωση της διαδικασίας. 
Αναμονή να δούμε αν θα υπάρξει «ελαστικότητα» ή θα βρεθεί κάτι άλλο για αγορές/ανανεώσεις για όσους δεν πρόλαβαν να βγάλουν κάρτα. 
Προσωπικά πάντως με δοκιμή τώρα, έχω κανονικά πρόσβαση στην FUPS μου, χωρίς να υπάρχει κάποια ένδειξη για κάτι που θα πάει να αλλάξει. 
Ειδωμεν…..

Και εγώ μπαίνω κανονικά φουπσ από ότι κατάλαβα είναι για εγγραφή νέου λογαριασμού 

27 λεπτά πριν, serafeim71 είπε

Γεια σας, θα μπορούσε κάποιος  φίλος να με βοηθούσε να φτιαξω ενα καινούριο id μέσα απο την aplle συσκευή .?

Σε τι ακριβώς θα σε βοηθούσε αυτό;

ολα τα παραπάνω που γραφουν τα παιδιά, τα  εχω  κανει ,απλα μιας και ηρθε στα χερια μου ενα ipad για πρώτη  φορα ,ήθελα να δω πως γινεται η ολοι διαδικασία 

17 λεπτά πριν, serafeim71 είπε

ολα τα παραπάνω που γραφουν τα παιδιά, τα  εχω  κανει ,απλα μιας και ηρθε στα χερια μου ενα ipad για πρώτη  φορα ,ήθελα να δω πως γινεται η ολοι διαδικασία 

id για apple, το γουγλαρεις.

id για fups, το ξεχνας.

39 λεπτά πριν, Pure είπε

Καλησπέρα σε όλους βρήκε κάνεις κάποιο τρόπο να αγοράσουμε κάποιο παιχνίδι από το Store Τουρκίας?

μολις 1 σελιδα και 1 ημερα πισω εγινε η ιδια ερωτηση και δοθηκαν απαντησεις.... αν εχεις ηδη φουπς ή oldbul παιζει ακομα μεχρι νεωτερας, αν δεν εχεις, δεν βγαινει καινουργια και ψαχνεις plati market

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...