Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, mindnever είπε

Μια έρωτηση. Υπάρχει κάποιος λόγος να αγοράζετε παιχνίδια κατευθείαν απο τη Fups; Δεν είναι το ίδιο πράγμα πρώτα να μεταφέρετε funds στο wallet και μετά να κάνετε τις αγορες;

Χθες έκανα τρία top ups (3x 200TL) από τη FUPS στο wallet και πέρασαν όλα κανονικά.

Προσωπικά ο μοναδικός λόγος για να κάνω add funds πια είναι αν θέλω να έχω χρήματα στο wallet για μελλοντική αγορά. Π.χ. αν θέλω να αγοράσω ένα παιχνίδι με 2760 λίρες (δηλαδή παραπάνω από το μηνιαίο όριο) και βάζω στον ένα μήνα τα χρήματα ολόκληρα και τα έχω μέσα κάβα. Έρχεται ο επόμενος μήνας αγοράζω το παιχνίδι κανονικά. Τραβάει τα χρήματα από το wallet και τα υπόλοιπα από την κάρτα.

Επίσης είναι πολύ πιο εύκολο πιστεύω να σερφάρω games από το app, να τα βάζω καλάθι, να βλέπω το συνολικό ποσό, να το περνάω από Revolut στην FUPS ολόκληρο και τέλος την αγορά επίσης από το app. Χωρίς να ανοίξω καν την κονσόλα ή browser από υπολογιστή.

Όπως την βρίσκει κανείς 🤪 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώ πρέπει να έχω κάνει βλακεία.
Πήγα να βάλω funds. Έβαλα κάποια (μόνο με windscribe δούλεψε) και μετά μου λέει We could not complete the transaction due to your insufficient legal transaction limit (η fups)
Πότε κάνει reset αυτό; Νόμιζα το όριο ήταν στο πόσο μπορείς να κάνεις top up στην fups. Όχι σε συναλλαγές...
Ξέμεινα τώρα με καμια 800 λίρες στη fups. Ο Θεός βοηθός.

edit: Ok με ενημέρωσε φίλος με πμ ότι τον ήπια. Καλο Νοεμβριο απο οτι καταλαβαίνω. Το reset ειναι παντα σε ημερολογιακό μηνα;

Επεξ/σία από klainmaingr

Σε άλλα νέα πάντως μέχρι κ πριν λίγο γινόταν να γράφτεις στις καθυστερησεις στην fups μέσα απ' το site από pc κ λάπτοπ αν νοικοιαζες αριθμό για κάνα 20 λεπτό ,συγκεκριμένα από μια εφαρμογή, ώστε να πάρεις 2 verification sms, κάτι που πλέον δεν γίνεται καθώς διορθώσανε κ την εγγραφή από το pc κ ζητάει κ εκεί id...

2 ώρες πριν, klainmaingr είπε

Πήγα να βάλω funds. Έβαλα κάποια (μόνο με windscribe δούλεψε) και μετά μου λέει We could not complete the transaction due to your insufficient legal transaction limit (η fups)
Πότε κάνει reset αυτό; Νόμιζα το όριο ήταν στο πόσο μπορείς να κάνεις top up στην fups. Όχι σε συναλλαγές...

edit: Ok με ενημέρωσε φίλος με πμ ότι τον ήπια. Καλο Νοεμβριο απο οτι καταλαβαίνω. Το reset ειναι παντα σε ημερολογιακό μηνα;

Κάθε πρώτη του μηνός ο μηδενισμός. 
Υπομονή….25 και σήμερα. 🤣

4 hours ago, klainmaingr said:

Ολα τα ορια φαινονται αν μπεις στο προφιλ σου στην fups (εικονιδιο πανω δεξια και μετα "fups account types"), εχει 4 ορια μηνιαια, τα 3 ειναι τα σημαντικα (top-up, max balance, spending limit, ολα 2,750 στους standard accs) και οντως οπως σου ειπαν, ανανεωνονται ανα μηνα. Προσπαθησε να αγορασεις αλλα προιοντα/υπηρεσιες με αυτο το υπολοιπο, γιατι κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι θα παραμεινουν διαθεσιμα εως τον αλλον μηνα. Μια προταση ειναι xbox games, δεν χρειαζεται  vpn για την αγορα τους και καλο θα ηταν να τα διαλεξεις με βαση τι επιθυμεις (πχ ιστορικο χαμηλο) απο τα αρκετα διαθεσιμα σχετικα σαιτ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, nek4d said:

Προσπαθησε να αγορασεις αλλα προιοντα/υπηρεσιες με αυτο το υπολοιπο, γιατι κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι θα παραμεινουν διαθεσιμα εως τον αλλον μηνα. Μια προταση ειναι xbox games, δεν χρειαζεται  vpn για την αγορα τους και καλο θα ηταν να τα διαλεξεις με βαση τι επιθυμεις (πχ ιστορικο χαμηλο) απο τα αρκετα διαθεσιμα σχετικα σαιτ.

Μπορώ; Αφου έχω τερματίσει το spending limit για το μήνα. Αλλιώς θα έβαζα funds να τελειώνω.
Την πάτησα σαν πρωτάρης :D Δε πειράζει θα είμαι το πειραματόζωο να δούμε άμα δουλεύει.

Επεξ/σία από klainmaingr
  • Like 2

2 ώρες πριν, klainmaingr είπε

Μπορώ; Αφου έχω τερματίσει το spending limit για το μήνα. Αλλιώς θα έβαζα funds να τελειώνω.
Την πάτησα σαν πρωτάρης :D Δε πειράζει θα είμαι το πειραματόζωο να δούμε άμα δουλεύει.

Για «υπόλοιπο» αναφέρεται ο φίλος παραπάνω. Δεν νομίζω να μπορείς να περάσεις το όριο των 2750 λιρών το μήνα. 

• Like 1

Na επιβεβαιώσω ότι fups για αγορά παιχνιδιών περνάει ακόμα κανονικά, μόλις έβαλα δοκιμαστικά 540 λίρες για το project wingman psvr2 και αφού πέρασε έκανα και προπαραγγελια το call το καινούριο (1999tl) γιατί σε ένα μήνα από τώρα δεν ξέρω τι θα παίζει.

παντως εγω με control d premium καταφερα χτες απο win10 να κανω κανονικα add funds απο την fups

29 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Καλησπέρα παιδιά. 

Παιδιά τι τρόπος υπάρχει τώρα για ώρα games?

Κάρτα fups δεν υπάρχει. 

Ευχαριστώ. 

απο οτι ειπε ο σωτος, νεα fups χωρις τουρκικη ταυτοτητα δεν βγαινει πια, η μονη λυση ειναι να βρεις καλο πωλητη στο plati market να του δωσεις τα log in σου και ειτε να σου βαλει funds η να σου αγορασει απευθειας το παιχνιδι που θες. ετοιμασου για καπελο 30% ή περισσοτερο...

• Sad 1

1 hour ago, pp6210 said:

παντως εγω με control d premium καταφερα χτες απο win10 να κανω κανονικα add funds απο την fups

απο οτι ειπε ο σωτος, νεα fups χωρις τουρκικη ταυτοτητα δεν βγαινει πια, η μονη λυση ειναι να βρεις καλο πωλητη στο plati market να του δωσεις τα log in σου και ειτε να σου βαλει funds η να σου αγορασει απευθειας το παιχνιδι που θες. ετοιμασου για καπελο 30% ή περισσοτερο...

Fups βγαζεις κανονικα (ακομη), οχι απο το app που σου ζηταει TR ID, αλλα απο το σαιτ τους που ΔΕΝ σου ζηταει TR ID.

Τρυπα που θα κλεισει καποια στιγμη.
Sms θα χρειαστει, ειτε με τον τροπου του Σωτηρη, ειτε με αλλον τροπο.
Το θεμα βεβαια ειναι ποσο ασφαλη ειναι τα λεφτα εκει μεσα, αλλα αν καποιος βαζει μονο οσα χρειαζεται καθε φορα και τα ξοδευει επιτοπου, ειναι οκ, προς το παρον.

Από χθες δεν λειτουργεί ούτε από pc όπως ανέβασε ο Σωτήρης.

Το μόνο που λειτουργεί αυτή τη στιγμή δοκιμάζοντας πριν λίγο είναι η διαδικασια oldubil-binance που ακόμα μπορείς να ανοίξεις oldubil μόνο με sms activation

Φυσικά με το οποιοδήποτε ρίσκο πλεον!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...