Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!!εχω Cryptopay εδώ και 1 χρόνο και δεν την χρησιμοποίησα καθόλου παρά μόνο για αγορά premium ps plus τότε..μπορείτε να μου Πείτε αν δουλεύει…στον τουρκικό λογαριασμό φαίνεται ενεργή!και η κάρτα φαίνεται ενεργη στο κινητό μου…θελω να αγοράσω games και αργότερα συνδρομή..ευχαριστώ πολυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, klainmaingr είπε

Γιατί να φάει μπαν όμως; Το να μη μπορείς να κάνεις άμεσα τοπαπ το καταλαβαίνω. Αλλα φαντάζομαι όσο υπάρχει η κάρτα ενεργή απλά θα έχει κάποιους περιορισμούς (όπως το workaround για topup).

Αλλα τέλος πάντων έχετε δίκιο. Καλύτερα μηδέν μέσα και κάθε φορά μεταφορά απο revolut όποτε θέλουμε αγορά. Δεν υπάρχει λόγος για να διακινδυνεύσουμε λεφτά. Έκανα και εγώ χθές βράδυ αγορές χωρίς θέμα.

Γιατί πλέον σου ζητάει η τουρκική κεντρική τράπεζα να μην υπάρχουν noname κάρτες χωρίς ταυτότητα πλην κάποιον trusted sites που σε αυτά δεν είναι η Σόνυ κ Microsoft.

Mε λίγα λόγια όταν σου στέλνει η ίδια η oldubil ότι πρέπει να αδειάσεις την κάρτα σου γιατί έχει γίνει αυτό κ αυτό τα υπόλοιπα είναι απλά για να μην θέλουμε να πέσουμε απ' το συννεφάκι μας.

Μακάρι να ήταν όλα φήμες αλλά νομίζω πρέπει να ελπίζουμε να εμφανιστεί ο επόμενος τρόπος για να αγοράζουμε ΑΠΘ Τουρκία 

• Like 1

25 λεπτά πριν, devilmanson είπε

Γιατί πλέον σου ζητάει η τουρκική κεντρική τράπεζα να μην υπάρχουν noname κάρτες χωρίς ταυτότητα πλην κάποιον trusted sites που σε αυτά δεν είναι η Σόνυ κ Microsoft.

Mε λίγα λόγια όταν σου στέλνει η ίδια η oldubil ότι πρέπει να αδειάσεις την κάρτα σου γιατί έχει γίνει αυτό κ αυτό τα υπόλοιπα είναι απλά για να μην θέλουμε να πέσουμε απ' το συννεφάκι μας.

Μακάρι να ήταν όλα φήμες αλλά νομίζω πρέπει να ελπίζουμε να εμφανιστεί ο επόμενος τρόπος για να αγοράζουμε ΑΠΘ Τουρκία 

Aκριβώς αυτό.Fups και Oldubil έχουν πλέον πεθάνει σαν μέθοδοι και πλέον προσπαθούμε να αρπάξουμε ότι μπορούμε από το πτώμα τους.Μακάρι βέβαια όλο αυτό να πρόκειται για false alarm και να διαψευστώ πανηγυρικά , αλλά μέχρι να ξεκαθαρίσει το πράγμα προσοχή.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση η oldubil δουλεύει σαν μέθοδος πληρωμής (μέχρι στιγμής) για αγορά παιχνιδιών η add funds μέσο κονσόλας η app;;; 

Επεξ/σία από billys gt

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 minutes ago, billys gt said:

Ερώτηση η oldubil δουλεύει σαν μέθοδος πληρωμής (μέχρι στιγμής) για αγορά παιχνιδιών η add funds μέσο κονσόλας η app;;; 

Για fups παντως (δεν απανταω στο ερωτημα σου αλλα ειναι παρομοιο και ενδιαφερει και αλλους και ειναι σχετικο και με το ιδιο προσφατο προβλημα και στις 2 καρτες), να επιβεβαιωσω οτι εκανα σημερα ευκολα add funds με απλο vpn σε Η/Υ. Ηταν και το πιο γρηγορο ξεφορτωμα της καρτας, μισα σε xbox games που μου πηρε χρονο να τα ψαξω και μισα σε PS wallet επιτοπου 200+200+100+200 λιρες.

Επεξ/σία από nek4d
  • Thanks 1

9 λεπτά πριν, nek4d είπε

Για fups παντως (δεν απανταω στο ερωτημα σου αλλα ειναι παρομοιο και ενδιαφερει και αλλους και ειναι σχετικο και με το ιδιο προσφατο προβλημα και στις 2 καρτες), να επιβεβαιωσω οτι εκανα σημερα ευκολα add funds με απλο vpn σε Η/Υ. Ηταν και το πιο γρηγορο ξεφορτωμα της καρτας, μισα σε xbox games που μου πηρε χρονο να τα ψαξω και μισα σε PS wallet επιτοπου 200+200+100+200 λιρες.

Μία χαρά καλά έκανες και το ανέφερες γιατί εχθές δεν δούλευε η Fups για add funds, για αγορά απευθείας game ήταν κομπλέ βέβαια 👍

• Like 1

25 minutes ago, billys gt said:

Μία χαρά καλά έκανες και το ανέφερες γιατί εχθές δεν δούλευε η Fups για add funds, για αγορά απευθείας game ήταν κομπλέ βέβαια 👍

Σε edge εγω, που βολευει η αυτοματη μεταφραση, και σε chrome γινεται διαβασα, τωρα αν βγαλει σε καποιον μια φορα error, ας μην απογοητευθει με την μια, ας δοκιμασει 3-5 φορες εκει στο ταμειο και θα περασει λογικα.

• Like 1

6 λεπτά πριν, nek4d είπε

Σε edge εγω, που βολευει η αυτοματη μεταφραση, και σε chrome γινεται διαβασα, τωρα αν βγαλει σε καποιον μια φορα error, ας μην απογοητευθει με την μια, ας δοκιμασει 3-5 φορες εκει στο ταμειο και θα περασει λογικα.

Μακάρι να μην κλείσει άμεσα το σκηνικό, ίδωμεν... 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα μια ερώτησή ισως και χαζή ..

Σε τι τιμή ειναι η ps plus στην Τουρκία τωρα ?μπορεί κάποιος να αγοράσει ps plus για εμένα (να του δώσω φυσικά τα χρήματα ) και να την περάσω εγω σαν δικη μου στο ps 5?

Αν ναι όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από AZA

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, AZA είπε

καλημέρα μια ερώτησή ισως και χαζή ..

Σε τι τιμή ειναι η ps plus στην Τουρκία τωρα ?μπορεί κάποιος να αγοράσει ps plus για εμένα (να του δώσω φυσικά τα χρήματα ) και να την περάσω εγω σαν δικη μου στο ps 5?

Αν ναι όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα

Ευχαριστώ

Φίλε μου νομίζω περίπου στα 80 ευρώ το έξτρα και 90 κάτι το delux βγαίνει από Τουρκία ..πιστεύω ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνεις μόνο σου την αγορά και δεν δν μπορέσεις μετά ζητάς αυτό που λες .. 

Μόλις τώρα, pasxaliskar είπε

Συνδρομή πάντως αγοράζεις με φουπσ και add funsblockquote widget

Επεξ/σία από pasxaliskar

8 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

Φίλε μου νομίζω περίπου στα 80 ευρώ το έξτρα και 90 κάτι το delux βγαίνει από Τουρκία ..πιστεύω ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνεις μόνο σου την αγορά και δεν δν μπορέσεις μετά ζητάς αυτό που λες .. 

Συνδρομή πάντως αγοράζεις με φουπσ και add funsblockquote widget

βοήθησε με γιατι δεν κατάλαβα τον τρόπο !!!

• Like 1

Στις 30/9/2023 στις 5:47 ΜΜ, wpgoalkeeper είπε

ΜΑΚΑΡΙ να ισχύει και σε μένα. Τις πρώτες μέρες και αργότερα που είχα δοκιμάσει (μετά το μπαμ με τις ανατιμήσεις) δεν με άφηνε και έβγαζε error. Αύριο που μηδενίζει η FUPS (γιατί τώρα έχει τερματίσει και δεν παίρνει ούτε λίρα για αγορά) θα επανέλθω για το αποτέλεσμα.

Επιβεβαιώνω πως έκανα αγορά game μόλις, μέσω εφαρμογής (μετά από πολύ καιρό που μου έδινε άκυρο) με τη μία. Εννοείται με FUPS.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια έρωτηση. Υπάρχει κάποιος λόγος να αγοράζετε παιχνίδια κατευθείαν απο τη Fups; Δεν είναι το ίδιο πράγμα πρώτα να μεταφέρετε funds στο wallet και μετά να κάνετε τις αγορες;

Χθες έκανα τρία top ups (3x 200TL) από τη FUPS στο wallet και πέρασαν όλα κανονικά.

Επεξ/σία από mindnever

16 λεπτά πριν, mindnever είπε

Μια έρωτηση. Υπάρχει κάποιος λόγος να αγοράζετε παιχνίδια κατευθείαν απο τη Fups; Δεν είναι το ίδιο πράγμα πρώτα να μεταφέρετε funds στο wallet και μετά να κάνετε τις αγορες;

Χθες έκανα τρία top ups (3x 200TL) από τη FUPS στο wallet και πέρασαν όλα κανονικά.

Ναι για να παίρνει η Sony το ακριβές ποσό που χρεώνει το παιχνίδι και να μην μένει κάτι στο wallet. Δεν υπάρχει άλλος λόγος .

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...