johnnyman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Στις 8/12/2022 στις 2:00 ΜΜ, zago4 είπε Εάν το check my ip σου δείχνει Τουρκία (πρέπει να είναι και στη σωστή πόλη που έχεις δηλώσει ταχυδρομικό κώδικα, εγώ ας πούμε είχα βάλει Κωνσταντινούπολη) τότε μάλλον άλλο είναι το πρόβλημα στην περίπτωσή σου. Πάντως κάνε μια δοκιμή να αλλάξεις vpn ποτέ δεν ξέρεις. Δοκιμασα σχεδον ολα τα vpn αλλα παλι το ιδιο θεμα... Δυστηχως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, johnnyman είπε Δοκιμασα σχεδον ολα τα vpn αλλα παλι το ιδιο θεμα... Δυστηχως.... Έκανες κανα premium VPN ? Cyberghost πχ που έχω εγώ premium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, agipaok είπε Έκανες κανα premium VPN ? Cyberghost πχ που έχω εγώ premium Σε Ολα δοκιμασα το free premium με τελευταιο το nordvpn... Δοκιμαζω τωρα και αυτο που ειπες! Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από johnnyman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, johnnyman είπε Σε Ολα δοκιμασα το free premium με τελευταιο το nordvpn... Δοκιμαζω τωρα και αυτο που ειπες! Καλύτερα premium ! Με free δεν τα κατάφερα εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, agipaok είπε Καλύτερα premium ! Με free δεν τα κατάφερα εγώ Και στο cyberghost ακριβως το ιδιο....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, johnnyman είπε Και στο cyberghost ακριβως το ιδιο....... Το premium ? Η το free ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, agipaok είπε Το premium ? Η το free ? Premium για 24 ωρες που δινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μάλιστα ! Το θέμα είναι ότι κολλάει πολλές φορές μετά ξεκολλάει ! Δεν είναι στάνταρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, agipaok είπε Μάλιστα ! Το θέμα είναι ότι κολλάει πολλές φορές μετά ξεκολλάει ! Δεν είναι στάνταρ Aπειρες φορες εχω δοκιμασει χωρις αποτελεσμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, johnnyman είπε Aπειρες φορες εχω δοκιμασει χωρις αποτελεσμα.... Κρίμα μαλακια … 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serpico777 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Παιδιά εγώ τα κατάφερα μετά από πολλές προσπάθειες και αφού έβαλα στο καλάθι μου το plus μαζί με άλλα 2 παιχνίδια ξοδεύοντας όλα τα διαθέσιμα λεφτά που είχα στο wallet.Αν περίσσευαν λεφτά δεν μου το δεχόταν...Δεν ξέρω αν πρέπει να γίνεται έτσι ή απλά ήταν σύμπτωση...Ελπίζω να βοήθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zago4 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, johnnyman είπε Aπειρες φορες εχω δοκιμασει χωρις αποτελεσμα.... Φίλε μου μόλις τα κατάφερα ενώ το μεσημέρι που ξαναδοκίμασα μου έβγαζε το ίδιο error με σένα. Άνοιξα και έκλεισα μερικές φορές το vpn κι όταν μου έδινε σωστή ip Κωνσταντινούπολης το δοκίμαζα μέχρι που το δέχτηκε. Νομίζω ότι απλά θέλει αρκετές προσπάθειες και είναι τυχαίο τελικά πότε θα το δεχτεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geornirv Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Προσπαθω να αγοράσω συνδρομη ετησια από τουρκια και μου βγαζει error. Ειχα αγορασει περυσι και εληξε πριν 10 μερες. Μπορώ να το αγοράσω από ps4 ή μόνο από PC γίνεται τωρα; μέσω cryptopay προσπαθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnJohnaros Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ από εχθες να φτιάξω psn account τουρκικό και δεν με αφήνει. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Έχω δοκιμάσει και με nord VPN και με cyberghost. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Καλό θα ήταν πρώτα να καθαρίσεις τα Cookies απο το PS Store. Βοηθάει επίσης αν μπείς με ανώνυμη περιήγηση. Βεβαιώσου βέβαια πως σε εμφανίζει όντως Τουρκία μέσα απο το whatsmyip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις