xristoscls18 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Frago21ps είπε Καλημερα παιδια,ερωτηση,προσπαθω μια ωρα τωρα με fups αλλα τιποτα,μου βγαζει μνμ an error has occured,δοκιμασα απο ps app και pc,εβγαλα και ξανα εωαλα την fups,βεβαια στο ονομα κατοχου βαζω ενα ακυρο γιατι η fups δεν μου γραφει κατι,μηπως θελει απο ps5? Εγω παντως χθες αγορασα κανονικα απ το app μεσω κινητου με fups χωρις κανενα προβλημα 😃😃 1
Stavros_13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, xristoscls18 είπε Εγω παντως χθες αγορασα κανονικα απ το app μεσω κινητου με fups χωρις κανενα προβλημα 😃😃 Και εγώ το uncharted collection 2€ και κάτι. 1
alexaso29 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, wpgoalkeeper είπε ΜΟΝΟ από κονσόλα οι αγορές φίλε μου. Πιθανά να μην δουλεύει ο proxy που έβαλες? Χειροκίνητα φαντάζομαι έβαλες την διεύθυνση μέσα από τις ρυθμίσεις της κονσόλας έτσι? Τα βήματα για το proxy που ακολούθησα είναι τ εξής...πάω network, στα settings πατάω set up internet connection...μετά set up manually...βάζω use a lan cable...μετά αφήνω τα όλα όπως είναι και στο proxy server βάζω use...βάζω address και port και μετά πατάω done...εκεί μετά βγάζει fail.. Μετά πάω sto ps store και το φορτώνει κανονικά αλλά όταν πάω να αγοράσω την συνδρομή με την fups βγάζει error....έχω 0 funds... επίσης όταν πάω μέσα από τον λογαριασμό από τίς ρυθμίσεις να φορτώσω funds δεν φορτώνει καν την σελίδα .
wpgoalkeeper Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 56 λεπτά πριν, xristoscls18 είπε Εγω παντως χθες αγορασα κανονικα απ το app μεσω κινητου με fups χωρις κανενα προβλημα 😃😃 26 λεπτά πριν, Stavros_13 είπε Και εγώ το uncharted collection 2€ και κάτι. ΜΑΚΑΡΙ να ισχύει και σε μένα. Τις πρώτες μέρες και αργότερα που είχα δοκιμάσει (μετά το μπαμ με τις ανατιμήσεις) δεν με άφηνε και έβγαζε error. Αύριο που μηδενίζει η FUPS (γιατί τώρα έχει τερματίσει και δεν παίρνει ούτε λίρα για αγορά) θα επανέλθω για το αποτέλεσμα.
george2143 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπερα μολις εφτιαξα Fups και φορτωσα με funds τον ps λογαριασμο μου . Αυτη την στιγμη εχει 410 λιρες μεσα . Η ps plus συνδρομη ληγει στις 5/10/23 και μου γραφει οτι η επομενη χρεωση θα ειναι 400 λιρες ( εχω την Extra εκδοση ) . Θελω να ρωτησω , αμα το γνωριζει καποιος , επειδη ειδα οτι οι τιμες αυξηθηκαν x6 , στις 5 του μηνα θα μου τραβηξει μονο 400 λιρες ή λογο της αλλαγης της τιμης θα προσπαθησει να τραβηξει 2340 που ειναι η νεα τιμη του ps plus extra ?
Stavros_13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, george2143 είπε Καλησπερα μολις εφτιαξα Fups και φορτωσα με funds τον ps λογαριασμο μου . Αυτη την στιγμη εχει 410 λιρες μεσα . Η ps plus συνδρομη ληγει στις 5/10/23 και μου γραφει οτι η επομενη χρεωση θα ειναι 400 λιρες ( εχω την Extra εκδοση ) . Θελω να ρωτησω , αμα το γνωριζει καποιος , επειδη ειδα οτι οι τιμες αυξηθηκαν x6 , στις 5 του μηνα θα μου τραβηξει μονο 400 λιρες ή λογο της αλλαγης της τιμης θα προσπαθησει να τραβηξει 2340 που ειναι η νεα τιμη του ps plus extra ? Εάν είστε τρέχον μέλος, οι νέες τιμές θα τεθούν σε ισχύ στις 6 Νοεμβρίου 2023, εάν η συνδρομή σας ανανεωθεί κατά ή μετά από αυτήν την ημερομηνία. Ωστόσο, τυχόν αλλαγές συνδρομής που κάνετε στις 6 Σεπτεμβρίου ή μετά, όπως αναβαθμίσεις, υποβαθμίσεις ή αγορά επιπλέον χρόνου, θα ενημερώσουν το σχέδιό σας αντανακλώντας τις νέες τιμές.
leo066 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Για όσους θέλουν κάρτα FUPS, 2.73€ από Turkishbroker 1
alexaso29 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 19 ώρες πριν, george2143 είπε Καλησπερα μολις εφτιαξα Fups και φορτωσα με funds τον ps λογαριασμο μου . Αυτη την στιγμη εχει 410 λιρες μεσα . Η ps plus συνδρομη ληγει στις 5/10/23 και μου γραφει οτι η επομενη χρεωση θα ειναι 400 λιρες ( εχω την Extra εκδοση ) . Θελω να ρωτησω , αμα το γνωριζει καποιος , επειδη ειδα οτι οι τιμες αυξηθηκαν x6 , στις 5 του μηνα θα μου τραβηξει μονο 400 λιρες ή λογο της αλλαγης της τιμης θα προσπαθησει να τραβηξει 2340 που ειναι η νεα τιμη του ps plus extra ? Με ποιον τρόπο φορτωσες funds στον λογαριασμό σου μέσω fups??
alan boy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, leo066 είπε Για όσους θέλουν κάρτα FUPS, 2.73€ από Turkishbroker Νούμερο για επιβεβαίωση στην εφαρμογή από που παίρνουμε τώρα που δεν δουλεύει το 5sim;
sugarvele Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 1/10/2023 στις 12:15 ΜΜ, leo066 είπε 🚀 FUPS CARD 🇹🇷 🚀 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από sugarvele ΠΡΟΣΟΧΗ στις ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
george2143 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 20 ώρες πριν, alexaso29 είπε Με ποιον τρόπο φορτωσες funds στον λογαριασμό σου μέσω fups?? Ναι έφτιαξα fups και μπήκα με VPN απο το pc στο ps store και τον φόρτωσα από εκεί.Δεν έχω δοκιμάσει άμα λειτουργεί από το playstation κατευθείαν
leo066 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, sugarvele είπε 🚀 FUPS CARD 🇹🇷 TURKISH CARD FOR PSN/XBOX/SPOTIFY 🚀 μηπως κανεις λαθος ειναι 5.58 EUR εγω πηρα απο αυτον τον τυπο και μου μπαναρε την καρτα εδω και 2 μερες.. προσπαθω δια μεσου fups αλλα ακομα τιποτα... εχασα και την προσβαση στην εφαρμογη στο κινιτο και δεν μπορω να δω τα χρηματα μου... καμια λυση επαναφορας γιατι τα βιρτουαλ νουμερα που εχω δεν μπορουν να ανακτησουν τον κοδικο της εισαγωγης μου στην καρτα μου Ναι, από αυτόν ήταν αλλά μόνο για 24 ώρες.
sugarvele Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μάλιστα Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από sugarvele ΠΡΟΣΟΧΗ
sugarvele Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μάλιστα Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από sugarvele
Προτεινόμενες αναρτήσεις