DeareN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, alexaso29 said: Με vpn ;;; και αν ναι με ποιο;; ... επίσης το όνομα της fups είναι αυτό που έβαλα εγώ η αυτό που φαίνεται στην εφαρμογή πάνω από τ account number?? Δεν χρειάζεται κανένα vpn για να περάσει η fups. Είναι τουρκική κάρτα. Το όνομα που έβαλες στην κάρτα και τα στοιχεία της κάρτας, η εφαρμογή fups ουσιαστικά συνδέει μια υπαρκτή κάρτα που αγόρασες. Δοκίμασε να κάνεις κάποια συναλλαγή εκτός psn με την κάρτα fups να βεβαιωθείς ότι δουλεύει. Η δική μου πέρασε κανονικά σήμερα για αυτό στο γράφω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexaso29 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, DeareN είπε Δεν χρειάζεται κανένα vpn για να περάσει η fups. Είναι τουρκική κάρτα. Το όνομα που έβαλες στην κάρτα και τα στοιχεία της κάρτας, η εφαρμογή fups ουσιαστικά συνδέει μια υπαρκτή κάρτα που αγόρασες. Δοκίμασε να κάνεις κάποια συναλλαγή εκτός psn με την κάρτα fups να βεβαιωθείς ότι δουλεύει. Η δική μου πέρασε κανονικά σήμερα για αυτό στο γράφω Την δοκίμασα στ eneba και δουλεύει η κάρτα...αλλά ps store η ps app βγάζει error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, alexaso29 είπε Με vpn ;;; και αν ναι με ποιο;; ... επίσης το όνομα της fups είναι αυτό που έβαλα εγώ η αυτό που φαίνεται στην εφαρμογή πάνω από τ account number?? Όταν ανοίγεις την εφαρμογή της FUPS πατάς επάνω δεξιά την φούσκα με τα διακριτικά σου (τουλάχιστον σε iPhone εκεί είναι) και σου εμφανίζει το όνομα της κάρτας σου. Του λογαριασμού σου κοινώς. 1 ώρα πριν, alexaso29 είπε Την δοκίμασα στ eneba και δουλεύει η κάρτα...αλλά ps store η ps app βγάζει error Δες ακόμα (αφού έχεις τα σωστά στοιχεία ονόματος) να έχεις και τα σωστά στοιχεία διεύθυνσης. Καμια φορά και εκεί τρώει σκάλωμα αν είναι διαφορετικές οι διευθύνσεις όπως είχαν αναφέρει κάποια παιδιά εδώ μέσα σε προηγούμενα posts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexaso29 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε Όταν ανοίγεις την εφαρμογή της FUPS πατάς επάνω δεξιά την φούσκα με τα διακριτικά σου (τουλάχιστον σε iPhone εκεί είναι) και σου εμφανίζει το όνομα της κάρτας σου. Του λογαριασμού σου κοινώς. Δες ακόμα (αφού έχεις τα σωστά στοιχεία ονόματος) να έχεις και τα σωστά στοιχεία διεύθυνσης. Καμια φορά και εκεί τρώει σκάλωμα αν είναι διαφορετικές οι διευθύνσεις όπως είχαν αναφέρει κάποια παιδιά εδώ μέσα σε προηγούμενα posts. Τι διεύθυνση να βάλω;;; στ εφαρμογή fups δεν έχω καταχωρήσει καμία διεύθυνση Μ λέει..να βάλω την ίδια που έχω για τ email στ ps5;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, alexaso29 είπε Τι διεύθυνση να βάλω;;; στ εφαρμογή fups δεν έχω καταχωρήσει καμία διεύθυνση Μ λέει..να βάλω την ίδια που έχω για τ email στ ps5;; Όταν πήγες να καταχωρήσεις την κάρτα μέσα στον λογαριασμό σου , επιβεβαίωσε ότι έχεις βάλει διεύθυνση χρέωσης την ίδια που έχεις στον λογαριασμό του PSN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexaso29 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Την ίδια έχω αλλά βγάζει το ίδιο πρόβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν προσπαθείς να περάσεις συνδρομή ή funds (όπως έχει αναφερθεί και προηγουμένως από άλλα παιδιά) δοκίμασε κυρίως ή μόνο με proxy. Είναι κάτι που προσωπικά δεν έχω προσπαθήσει. Αν απλά θέλεις να κάνεις αγορές παιχνιδιών (που από λάθος δικό μου αυτό νόμιζα ότι ρωτούσες στην αρχή) , μπορείς κανονικά χωρίς proxy, vpn ή οτιδήποτε άλλο ΜΟΝΟ μέσω κονσόλας όμως. Τουλάχιστον σε μένα έτσι δουλεύει μόνο ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ. Πριν από λίγο έκανα αγορά game με αυτόν τον τρόπο. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από wpgoalkeeper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexaso29 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, wpgoalkeeper είπε Αν προσπαθείς να περάσεις συνδρομή ή funds (όπως έχει αναφερθεί και προηγουμένως από άλλα παιδιά) δοκίμασε κυρίως ή μόνο με proxy. Είναι κάτι που προσωπικά δεν έχω προσπαθήσει. Αν απλά θέλεις να κάνεις αγορές παιχνιδιών (που από λάθος δικό μου αυτό νόμιζα ότι ρωτούσες στην αρχή) , μπορείς κανονικά χωρίς proxy, vpn ή οτιδήποτε άλλο ΜΟΝΟ μέσω κονσόλας όμως. Τουλάχιστον σε μένα έτσι δουλεύει μόνο ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ. Πριν από λίγο έκανα αγορά game με αυτόν τον τρόπο. Proxy και vpn είναι τ ίδιο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopap-7- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Το ιδιο δεν ειναι. To vpn ειναι αυτόματο, το proxy χειροκινητο. Ετσι μπακαλιστικα το λεω. Υπάρχουν οδηγοι proxy στο νημα αλλα και προτεινομενα vpn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoscls18 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 παντως ακομα κ που ανεβηκαν οι τιμες αξιζει απο τουρκια! 120€ η ultimate tekken 8 Ελλαδα! 75€Τουρκια! 😅😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexaso29 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Ενώ με αφήνει να αγοράσω παιχνίδι από ps5 με Fups ενώ στην αγορά συνδρομής απευθείας μέσω κάρτας ή add funds δεν μ αφήνει.... Κάτι κάνω λάθος με τ proxy λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Frago21ps Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημερα παιδια,ερωτηση,προσπαθω μια ωρα τωρα με fups αλλα τιποτα,μου βγαζει μνμ an error has occured,δοκιμασα απο ps app και pc,εβγαλα και ξανα εωαλα την fups,βεβαια στο ονομα κατοχου βαζω ενα ακυρο γιατι η fups δεν μου γραφει κατι,μηπως θελει απο ps5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Frago21ps είπε Καλημερα παιδια,ερωτηση,προσπαθω μια ωρα τωρα με fups αλλα τιποτα,μου βγαζει μνμ an error has occured,δοκιμασα απο ps app και pc,εβγαλα και ξανα εωαλα την fups,βεβαια στο ονομα κατοχου βαζω ενα ακυρο γιατι η fups δεν μου γραφει κατι,μηπως θελει απο ps5? ΜΟΝΟ από κονσόλα οι αγορές φίλε μου. 13 ώρες πριν, alexaso29 είπε Ενώ με αφήνει να αγοράσω παιχνίδι από ps5 με Fups ενώ στην αγορά συνδρομής απευθείας μέσω κάρτας ή add funds δεν μ αφήνει.... Κάτι κάνω λάθος με τ proxy λογικά. Πιθανά να μην δουλεύει ο proxy που έβαλες? Χειροκίνητα φαντάζομαι έβαλες την διεύθυνση μέσα από τις ρυθμίσεις της κονσόλας έτσι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexaso29 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Τα βήματα για το proxy που ακολούθησα είναι τ εξής...πάω network, στα settings πατάω set up internet connection...μετά set up manually...βάζω use a lan cable...μετά αφήνω τα όλα όπως είναι και στο proxy server βάζω use...βάζω address και port και μετά πατάω done...εκεί μετά βγάζει fail.. Μετά πάω sto ps store και το φορτώνει κανονικά αλλά όταν πάω να αγοράσω την συνδρομή με την fups βγάζει error....έχω 0 funds... επίσης όταν πάω μέσα από τον λογαριασμό από τίς ρυθμίσεις να φορτώσω funds δεν φορτώνει καν την σελίδα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gebaki Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Vpn windscribe τσεκαρεις ip αν σε βγάζει Κωνσταντινούπολη Μετά μέσω Chrome μπαίνεις psn Τουρκίας και βάζεις funds μέσω φουπς χωρίς πρόβλημα Εγώ αυτό κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις