grevoil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 On 25/09/2023 at 11:45, nikosgnr said: Για γράψε αν θες τα couch.. Έχω παίξει τα περισσότερα γνωστά (τελευταίο το Moving Out 2) και δε βρίσκω κάποιο να μου κάνει κλίκ. It takes two, pirate warrior 3-4, Alienation, overcooked 1-2-all you can eat (all you can eat είναι το 1 και 2 overcooked + additional content), biding of Isaac: repentance, Baulder's gate 3. Όλα τα lego παιχνίδια, Rocker League, Teenage Mutant Ninja Turtles. Θα μου ερθουν και άλλα ότα γυρίσω απο δουλειά μπορεί να γράψω μερικά ακόμα. 1
demmian Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 καλησπερα, βρισκομαι πολωνια κ η τιμη για 1 χρονο ps extra βγαινει 112ε. αξιζει να ψαξω μεσω αλλης χωρας με vpn, υπαρχουν μεαγλες διαφορες? αν ναι υπαρχει λινκ για το πως γινεται για τη συνδρομη extra?
morfeas2004gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, demmian είπε καλησπερα, βρισκομαι πολωνια κ η τιμη για 1 χρονο ps extra βγαινει 112ε. αξιζει να ψαξω μεσω αλλης χωρας με vpn, υπαρχουν μεαγλες διαφορες? αν ναι υπαρχει λινκ για το πως γινεται για τη συνδρομη extra? Απο την στιγμή που ανέβηκαν οι τιμές παγκόσμιος για την συνδρομή του Ps plus, οι διαφορές θα είναι συγκριτικά μικρές. Πάρε παράδειγμα Ελλάδα Τουρκία. Αν θέλεις να δοκιμάσεις τις τιμές μπες με vpn στις χωρίς που θέλεις και δες πόσο κάνει η συνδρομή τον χρόνο και αν σε συμφέρει. 1
DeareN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Είπα να κάνω και εγώ fups μιας και η payzy δεν περνάει πλέον και ήθελα να αγοράσω game, η διαδικασία μου φάνηκε πολύ εύκολη με κάποια μηνύματα που διάβασα εδώ μέσα , ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τα μηνύματα βοήθειας στις προηγούμενες σελίδες. Κόστος fups από Plati 5.5 ευρώ από Turkishbroker το έχει σε έκπτωση Και 2.5 ευρώ το τηλέφωνο Τουρκίας από το app pingme. Μετά φόρτωση από revolut στην κάρτα fups και η αγορά πέρασε αμέσως από την κονσόλα χωρίς τη χρήση VPN. Επίσης πλέον θα χρησιμοποιώ της fups και σε άλλα πράγματα και δε θα χρειάζεται να πληρώνω gift cards από eneba για άλλες υπηρεσίες όπως apple, disney, spotify Μια ερώτηση μόνο αν γνωρίζει κάποιος. Το μηνιαίο όριο 2750 λίρες της fups ανανεώνεται κάθε 1η του μηνός ή πάει ημερολογιακά από τη μέρα που τη φορτώσαμε? 1
feelihipo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, DeareN είπε Είπα να κάνω και εγώ fups μιας και η payzy δεν περνάει πλέον και ήθελα να αγοράσω game, η διαδικασία μου φάνηκε πολύ εύκολη με κάποια μηνύματα που διάβασα εδώ μέσα , ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τα μηνύματα βοήθειας στις προηγούμενες σελίδες. Κόστος fups από Plati 5.5 ευρώ από Turkishbroker το έχει σε έκπτωση Και 2.5 ευρώ το τηλέφωνο Τουρκίας από το app pingme. Μετά φόρτωση από revolut στην κάρτα fups και η αγορά πέρασε αμέσως από την κονσόλα χωρίς τη χρήση VPN. Επίσης πλέον θα χρησιμοποιώ της fups και σε άλλα πράγματα και δε θα χρειάζεται να πληρώνω gift cards από eneba για άλλες υπηρεσίες όπως apple, disney, spotify Μια ερώτηση μόνο αν γνωρίζει κάποιος. Το μηνιαίο όριο 2750 λίρες της fups ανανεώνεται κάθε 1η του μηνός ή πάει ημερολογιακά από τη μέρα που τη φορτώσαμε? Σε ποια σελίδα είναι τα βήματα για fups;
gebaki Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, feelihipo είπε Σε ποια σελίδα είναι τα βήματα για fups; https://fb.watch/njOlDi0T8H/ Αναλυτικός οδηγός από Σωτήρη. 1
VaggosNeapoli Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν αφηνει πλεον να αγορασεις τηλεφωνο απο 5sim.Απο pingme καποιος να βοηθησει στην διαδικασια γιατι δεν ξερω?
gebaki Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, VaggosNeapoli είπε Δεν αφηνει πλεον να αγορασεις τηλεφωνο απο 5sim.Απο pingme καποιος να βοηθησει στην διαδικασια γιατι δεν ξερω? Άμα έχεις κάποιον γνωστό να ασχολείται με κρυπτονομισματα είναι εύκολο Εμένα μ το έκανε γνωστός μ από 5sim μεν ένα ευρώ και σε λγ δευτερόλεπτα είχα τα ρούβλια για την αγορά. 1
pasxaliskar Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, morfeas2004gr είπε Απο την στιγμή που ανέβηκαν οι τιμές παγκόσμιος για την συνδρομή του Ps plus, οι διαφορές θα είναι συγκριτικά μικρές. Πάρε παράδειγμα Ελλάδα Τουρκία. Αν θέλεις να δοκιμάσεις τις τιμές μπες με vpn στις χωρίς που θέλεις και δες πόσο κάνει η συνδρομή τον χρόνο και αν σε συμφέρει. ε οχι και μικρες διαφορες.. 60 ευρω σχεδον δν τα λες και μικρη διαφορα απο το deluxe του τουρκικο στο prenium της ελλαδος η ακομα τα 45 στο εχτρα
wpgoalkeeper Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, DeareN είπε Είπα να κάνω και εγώ fups μιας και η payzy δεν περνάει πλέον και ήθελα να αγοράσω game, η διαδικασία μου φάνηκε πολύ εύκολη με κάποια μηνύματα που διάβασα εδώ μέσα , ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τα μηνύματα βοήθειας στις προηγούμενες σελίδες. Κόστος fups από Plati 5.5 ευρώ από Turkishbroker το έχει σε έκπτωση Και 2.5 ευρώ το τηλέφωνο Τουρκίας από το app pingme. Μετά φόρτωση από revolut στην κάρτα fups και η αγορά πέρασε αμέσως από την κονσόλα χωρίς τη χρήση VPN. Επίσης πλέον θα χρησιμοποιώ της fups και σε άλλα πράγματα και δε θα χρειάζεται να πληρώνω gift cards από eneba για άλλες υπηρεσίες όπως apple, disney, spotify Μια ερώτηση μόνο αν γνωρίζει κάποιος. Το μηνιαίο όριο 2750 λίρες της fups ανανεώνεται κάθε 1η του μηνός ή πάει ημερολογιακά από τη μέρα που τη φορτώσαμε? Κάθε αρχή του μήνα μηδενίζει φίλε μου. 2
SabotazNic Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 23 ώρες πριν, demmian είπε καλησπερα, βρισκομαι πολωνια κ η τιμη για 1 χρονο ps extra βγαινει 112ε. αξιζει να ψαξω μεσω αλλης χωρας με vpn, υπαρχουν μεαγλες διαφορες? αν ναι υπαρχει λινκ για το πως γινεται για τη συνδρομη extra? Στα 125 ειναι στην Ελλαδα, και αν βγει προσφορα 25-30% θα πεσει κατω απο 100. Οποτε δες αν εχει και εκει (απο αρθρα απο νεα της χωρας) παρομοιες εκπτωσεις. Αν εχει, θα περιμενα bf. Αν οχι, αγοραζεις. 1
alexaso29 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα... προσπαθώ όλο το απόγευμα να αγοράσω συνδρομή απευθείας η να φορτώσω funds πρώτα στο ps5 μέσω fups είτε μέσω κονσόλας είτε από κινητό pc και τάμπλετ και με vpn και χωρίς αλλά Μ βγάζει an error has occurred..
dream21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 On 27/09/2023 at 12:30, DeareN said: Είπα να κάνω και εγώ fups μιας και η payzy δεν περνάει πλέον και ήθελα να αγοράσω game, η διαδικασία μου φάνηκε πολύ εύκολη με κάποια μηνύματα που διάβασα εδώ μέσα , ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τα μηνύματα βοήθειας στις προηγούμενες σελίδες. Κόστος fups από Plati 5.5 ευρώ από Turkishbroker το έχει σε έκπτωση Και 2.5 ευρώ το τηλέφωνο Τουρκίας από το app pingme. Μετά φόρτωση από revolut στην κάρτα fups και η αγορά πέρασε αμέσως από την κονσόλα χωρίς τη χρήση VPN. Επίσης πλέον θα χρησιμοποιώ της fups και σε άλλα πράγματα και δε θα χρειάζεται να πληρώνω gift cards από eneba για άλλες υπηρεσίες όπως apple, disney, spotify Μια ερώτηση μόνο αν γνωρίζει κάποιος. Το μηνιαίο όριο 2750 λίρες της fups ανανεώνεται κάθε 1η του μηνός ή πάει ημερολογιακά από τη μέρα που τη φορτώσαμε? 1η του μηνα reset 2
DeareN Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 13 hours ago, alexaso29 said: Καλησπέρα... προσπαθώ όλο το απόγευμα να αγοράσω συνδρομή απευθείας η να φορτώσω funds πρώτα στο ps5 μέσω fups είτε μέσω κονσόλας είτε από κινητό pc και τάμπλετ και με vpn και χωρίς αλλά Μ βγάζει an error has occurred.. Κι εμένα μου το έχει βγάλει κανα 2 φορές, σήμερα πχ πέρασε με τη δεύτερη από το app, την πρώτη πήρα το παραπάνω μήνυμα
alexaso29 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, DeareN είπε Κι εμένα μου το έχει βγάλει κανα 2 φορές, σήμερα πχ πέρασε με τη δεύτερη από το app, την πρώτη πήρα το παραπάνω μήνυμα Με vpn ;;; και αν ναι με ποιο;; ... επίσης το όνομα της fups είναι αυτό που έβαλα εγώ η αυτό που φαίνεται στην εφαρμογή πάνω από τ account number??
Προτεινόμενες αναρτήσεις