Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

53 λεπτά πριν, panagiotisbrovan είπε

Δεν μπορώ με τίποτα να αγοράσω από το 5sim, υπάρχει κάποια εναλλακτική; δεν μου δέχεται καμία κάρτα 

Pingme αλλά να επιμένεις αν σου πει δεν έχει νούμερα και θα σου βγάλει ενα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσπαθώ να προσθέσω funds στο ps store με κάρτα fups αλλά μου βγάζει error. Δοκίμασα και απο κονσόλα και απο υπολογιστή.

Μου διαφεύγει κάτι;; Θέλει proxy μήπως;

29 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Προσπαθώ να προσθέσω funds στο ps store με κάρτα fups αλλά μου βγάζει error. Δοκίμασα και απο κονσόλα και απο υπολογιστή.

Εγώ έβαλα από browser μέσω vpn χωρίς κάποιο πρόβλημα 

35 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Προσωπικά από Chrome μου είχε δουλέψει ,  όχι από το browser που χρησιμοποιείς συνήθως λόγου μπισκότου προτείνω 

1 ώρα πριν, Glumbuyaya είπε

Προσωπικά από Chrome μου είχε δουλέψει ,  όχι από το browser που χρησιμοποιείς συνήθως λόγου μπισκότου προτείνω 

Ναι μέσω Chrome εννοώ κι εγω

3 ώρες πριν, aggelos87 είπε

αρχες Σεπ ειχα το ιδιο προβλημα σε ΣΚ, δοκιμασα δευτερα πρωι 9 η ωρα απο κονσολα χωρις τιποτα αλλο κ περασε μια χαρα το τοπ απ...κανε μια δοκιμη αργα το βραδυ η αυριο

Δοκίμασα με ανώνυμη σε firefox και με κανονική καρτέλα σε chrome δίχως αποτέλεσμα.

Το windscribe free ενώ επιλέγω Τουρκία δίνει ip απο Μάλτα όλη μέρα σήμερα για κάποιον λόγο.

Τουλάχιστον η αγορά παιχνιδιού πέρασε κανονικά

5 ώρες πριν, gebaki είπε

Chrome & windscribe από κανονική καρτέλα.

Κάνε τα παραπάνω βήματα που ανέφερα και αν έχεις πάλι θέμα ρωτά μας ελεύθερα

Αλλά δοκιμάσε και άλλο VPN προτείνω 

3 ώρες πριν, aggelos87 είπε

Δοκίμασα με ανώνυμη σε firefox και με κανονική καρτέλα σε chrome δίχως αποτέλεσμα.

Το windscribe free ενώ επιλέγω Τουρκία δίνει ip απο Μάλτα όλη μέρα σήμερα για κάποιον λόγο.

Τουλάχιστον η αγορά παιχνιδιού πέρασε κανονικά

Με τα βήματα που ανέφερες έκανες αγορά με fups  και αγόρασες game  με ποιο τρόπο? Μεσο firefox ? Chrome?

1 ώρα πριν, Glumbuyaya είπε

Κάνε τα παραπάνω βήματα που ανέφερα και αν έχεις πάλι θέμα ρωτά μας ελεύθερα

Αλλά δοκιμάσε και άλλο VPN προτείνω 

Με τα βήματα που ανέφερες έκανες αγορά με fups  και αγόρασες game  με ποιο τρόπο? Μεσο firefox ? Chrome?

Τελικά μέσο app χορις τπτ (VPN), αμέσος έγινε αγορά παιχνιδιού 

Στις 21/9/2023 στις 2:58 ΜΜ, grevoil είπε

Καλά τα ΑΑΑ σαν το TLOU δεν λέω, αλλά εμένα μου κλείσανε το μάτι πάρα πολλά παιχνίδια last gen, είχε 22 λίρες το Dragon's Dogma σε ευρώ 0.76€. Ενώ το έχω παίξει στο παρελθόν στο ps3, είπα βγαίνει το 2 ευκαιρία να ξαναπαίξω το 1 και πολλά couch co-op, που πραγματικά σπάνια βγαίνουν τέτοια παιχνίδια.

Για  γράψε αν θες τα couch..

Έχω παίξει τα περισσότερα γνωστά (τελευταίο το Moving Out 2) και δε βρίσκω κάποιο να μου κάνει κλίκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/9/2023 στις 7:46 ΠΜ, sndev είπε

Δεν ειναι ο  χωρος για τετοια κουβέντα ανοιχτα

Φυσικά και ο χώρος ενδείκνυται για τέτοιου είδους συζήτηση. Τα νήματα δημιουργούνται για ελεύθερη συζήτηση, ανάπτυξη ιδεών, και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών. Η ερώτηση ήταν για το GeoBlock στο τουρκικό store και όχι για την συνταγή “μακαρόνια με κιμά” της θείας Νίτσας. Εδώ δεν είμαστε για να απαντάμε μόνο σε ερωτήσεις τύπου EGO DEN BORI BALI FUPPS ESI BOITHISI.

ούτε προσφέρετε ο τροπος επικοινωνίας για τετοια ανάλυση

Ο γραπτός λόγος είναι κατεξοχήν ο αρτιότερος και αναλυτικότερος τρόπος επικοινωνίας. Καταλαβαίνω ότι για μερικούς μπορεί να είναι δύσκολο αυτό, διότι το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι lol, emoji και copy paste meme.

Κρατα το εκδότρια απο μργαλο οργανισμο υπάρχει ο ενδιάμεσος που κάνει τη μετατροπή κ υπαρχει κ ο παροχος που την εγκρίνει

Ένας θεός ξέρει τι προσπαθείς να πεις εδώ. 

Σε μία ηλεκτρονική συναλλαγή πιστωτικής κάρτας εμπλέκονται 6 φορείς. 

Α. Ο χρήστης-κάτοχος πιστωτικής κάρτας.
Β. Ο έμπορος που εμπορεύεται αγαθά προς πώληση. 
Γ.  Η τράπεζα του έμπορου (τραπεζικός λογαριασμός εμπορικής φύσεως)
Δ. Η τράπεζα του χρήστη-κατόχου που εκδίδει την πιστωτική κάρτα (τραπεζικός λογαριασμός χρήστη)
Ε. Η εταιρία επεξεργασίας ηλεκτρονικών και πιστωτικών συναλλαγών.
ΣΤ. Και τέλος η εταιρία πιστωτικής κάρτας  (VISA, MASTER CARD, AMEX κτλ.)

Όταν αποτυγχάνει μία πιστωτική συναλλαγή, αυτή οφείλετε είτε σε SOFT είτε σε HARD Declines. Τα HARD Declines δεν μας ενδιαφέρουν στην περίπτωση του τουρκικού store, μόνο τα SOFT.  Εκ των οποίων μας ενδιαφέρουν μόνο 2.

Το AVS (Adress Verification System) και το GeoLocation.

Αυτά τα ενεργοποιεί ο Β. (Ο έμπορος που εμπορεύεται αγαθά προς πώληση – στην περίπτωση μας η SONY) σε συνεργασία με τον Ε. (Η εταιρία επεξεργασίας ηλεκτρονικών και πιστωτικών συναλλαγών). 

Εσύ μπορείς να λες ότι θέλεις, αλλά το σύστημα είναι 100% αυτοματοποιημένο.

είναι πιο σύνθετο

Ειναι πολυσύνθετο το θεμα

Όχι δεν είναι και τόσο πολυσύνθετο, μου πήρε μία παράγραφο να στο εξηγήσω, υπεραναλυτικά πιστεύω. 

Το παράδειγμά μου για την AMEX δεν αφορούσε για το αν την έκλεισε την «τρύπα» η SONY ή όχι. Ήταν για να σου αποδείξει ότι το σύστημα είναι αυτοματοποιημένο (κάτι το οποίο ισχυρίστηκες ότι δεν ίσχυε)  και ότι ακόμα και από μεγάλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα υπήρχαν κάρτες που περνούσαν το Geo Block.

Δεν συνηθίζω να επαναλαμβάνομαι, αλλά στην περίπτωση σου θα κάνω μία εξαίρεση και θα στο πω ξεκάθαρα.

image.png.d1e6700dc55609b613d3acbe0f47fe2d.png

Αυτό είναι εντελώς ανυπόστατο και δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Γιατί δεν ισχύει;  Γιατί έχουμε αρκετά παραδείγματα στο παρελθόν όπου δεν ίσχυε. 

Crypto.com Virtual Card EU: καινούργια κάρτα και Day One δεν περνούσε στο Τουρκικό Store
Binance Virtual Card: καινούργια κάρτα και Day One δεν περνούσε στο Τουρκικό Store
Revolut Virtual Card: καινούργια κάρτα και Day One δεν περνούσε στο Τουρκικό Store
Wise Virtual Card: καινούργια κάρτα και Day One δεν περνούσε στο Τουρκικό Store

Αυτά τα παραδείγματα τα έχω από προσωπική εμπειρία, και δεν σου ανέφερα καν κάρτες από μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Όλα αυτά τα παραδείγματα είναι από καινούργιες εταιρίες startups. Εάν ήταν να διερευνήσω το θέμα περισσότερο θα σου έβρισκα καμιά 10 ακόμα easy, δεν έχει νόημα.  

Εάν αυτό που λες ίσχυε τότε όλες αυτές οι κάρτες θα λειτουργούσαν. Δεν λειτούργησε καμία.

Η πολυπλοκότητα που ισχυρίζεσαι σε μετέπειτα παράθεση δεν αποτελεί δικαιολογία για να κάνεις ανακριβείς και ψευδείς δηλώσεις.

Το θέμα είναι ότι κανένας δεν γνωρίζει γιατί κάποιες κάρτες περνούσαν και άλλες όχι. Αυτή ήταν η αρχική μου ερώτηση.

Το γεγονός ότι ισχυρίζεσαι ότι ξέρεις κάτι για το συγκεκριμένο θέμα σημαίνει 2 πράγματα. Είτε είσαι ο Kevin Mitnick, είτε έχεις access στο source code από το API της πιστωτικής συναλλαγής, και γνωρίζεις που, πότε και πως πέφτουν τα flags για τα GeoBlock.

Άλλα ας μην γελιόμαστε, τίποτα από τα 2 δεν ισχύει.  

Το γενικότερο πρόβλημα είναι ότι στο insomnia ορισμένοι γράφουν ότι τους κατεβάσει η φαντασία τους. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να υποδείξω το τι θα γράψει ο καθένας και τι όχι. Δουλεία μου δεν είναι η αστυνόμευση του νήματος. 

Παρόλα αυτά όμως μπορώ να κάνω μία γενικότερη παράκληση.  Καλό θα ήταν όταν γράφουμε κάτι εδώ να φέρνουμε και τις ανάλογες αποδείξεις που επιβεβαιώνουν τις απόψεις μας.

Επεξ/σία από Mazinger7
  • Like 3
  • Thanks 3

9 hours ago, Mazinger7 said:

Φυσικά και ο χώρος ενδείκνυται για τέτοιου είδους συζήτηση. Τα νήματα δημιουργούνται για ελεύθερη συζήτηση, ανάπτυξη ιδεών, και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών. Η ερώτηση ήταν για το GeoBlock στο τουρκικό store και όχι για την συνταγή “μακαρόνια με κιμά” της θείας Νίτσας. Εδώ δεν είμαστε για να απαντάμε μόνο σε ερωτήσεις τύπου EGO DEN BORI BALI FUPPS ESI BOITHISI.

Like γιατί εξήγησες κάποια πράγματα που λόγω επαγγέλματος (καμία σχέση με αυτά) δεν είχα ιδέα ή ας το πω πιο απλά ήμουν ημιμαθείς. 

Παιδιά τα forums τύπου insomnia είναι το τελευταίο προπύργιο του internet που κάποιος μπορεί να εξηγήσει κάποια πράγματα, καλό είναι όποιος έχει κουράγιο να τα εξηγεί.

+το πλεονέκτημα να τα εξηγεί ανώνυμα , εκμεταλευτείτε το όσο κρατήσει

• Like 3
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...