grevoil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Καλά τα ΑΑΑ σαν το TLOU δεν λέω, αλλά εμένα μου κλείσανε το μάτι πάρα πολλά παιχνίδια last gen, είχε 22 λίρες το Dragon's Dogma σε ευρώ 0.76€. Ενώ το έχω παίξει στο παρελθόν στο ps3, είπα βγαίνει το 2 ευκαιρία να ξαναπαίξω το 1 και πολλά couch co-op, που πραγματικά σπάνια βγαίνουν τέτοια παιχνίδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glumbuyaya Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας αγαπημένοι. Το πρόβλημα έινε ότι αδύνατο να αγοράσω μία fups επειδή δεν βρίσκω επίσης με PayPal, τι προτείνετε οι ειδικοί επί του θέματος ?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, Glumbuyaya είπε Καλησπέρα σας αγαπημένοι. Το πρόβλημα έινε ότι αδύνατο να αγοράσω μία fups επειδή δεν βρίσκω επίσης με PayPal, τι προτείνετε οι ειδικοί επί του θέματος ?. τι εννοεις δεν εχεις paypal για να αγορασεις καρτα απο το πλατι? η δρν βρισκεις πωλητη με paypal? ψαξε τον TurkishBroker, μολις χτες αγορασε φιλος φουπς απο εκει με παυπαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glumbuyaya Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Με 6 ευρο που έινε ,σε ευχαριστώ πολύ 😋 Επίσης δεν γίνεται αγορά μέσο app με τίποτα σωστά? Για παιχνίδι όχι συνδρομή Ερώτηση Στο pingme αγοράσατε coin για την επιβεβαίωση SMS ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μέσω ποιου app λες; Στο pingme, ναι. Και αγορά κάρτας από plati (TurkishBroker ~5.5ε με paypal). Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από xenos3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glumbuyaya Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, xenos3 είπε Μέσω ποιου app λες; Στο pingme, ναι. Και αγορά κάρτας από plati (TurkishBroker ~5.5ε με paypal). Πόσα έδωσες στο ping me? 1 coin ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Glumbuyaya said: Πόσα έδωσες στο ping me? 1 coin ? Recharge 2 Coins (PingMe Second Phone Number App) (by PingMe)2,79 € Κάπου το λέει ότι θέλει 2 coins. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από xenos3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glumbuyaya Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν δουλεύει Είχε αντιμετωπίσει κανείς θέματα με την πληρωμή στο πρόγραμμα ? , μέσο Google pay προσπαθώ και βγάζει το error όταν πάει να γίνει με αποτύπωμα η η πληρωμή έχω δοκιμάσει απεγκατάσταση έχω δοκιμάσει καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής και πάλι το ίδιο Χελπ? 😭 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στον τουρκικό λογαριασμό ps έχει μένει ακόμα η cryptopay και η payzy που πρόσφατα είχαμε πάρει συνδρομή. Διαβάσω ότι δεν δουλεύει καμία από τις 2 πλέον και η μόνη που δουλεύει (τουλάχιστον για παιχνίδια) είναι η fups. ενδιαφερόμαστε για αγορά του νέου fifa. Υπάρχει κάποιος οδηγός με όλη την διαδικασία; Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από prefuse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys gt Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, Glumbuyaya είπε Δεν δουλεύει Είχε αντιμετωπίσει κανείς θέματα με την πληρωμή στο πρόγραμμα ? , μέσο Google pay προσπαθώ και βγάζει το error όταν πάει να γίνει με αποτύπωμα η η πληρωμή έχω δοκιμάσει απεγκατάσταση έχω δοκιμάσει καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής και πάλι το ίδιο Χελπ? 😭 Εννοείς δεν μπορείς να πραγματοποιήσει πληρωμή για αγορά coin στο PingMe; Δες εάν στο google pay πάει να κάνει πληρωμή με άλλο email που έχεις περάσει στην συσκευή σου οπότε πετάει error, μου το έκανε και εμένα γιαυτό στο λέω οπότε έσβησα και άφησα ένα μοναδικό mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glumbuyaya Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, billys gt είπε Εννοείς δεν μπορείς να πραγματοποιήσει πληρωμή για αγορά coin στο PingMe; Δες εάν στο google pay πάει να κάνει πληρωμή με άλλο email που έχεις περάσει στην συσκευή σου οπότε πετάει error, μου το έκανε και εμένα γιαυτό στο λέω οπότε έσβησα και άφησα ένα μοναδικό mail Καλησπέρα φίλε Εν τέλει το έκανα μέσο φίλου μου μέσο Apple pay, αγόρασα και κάρτα fups ,revolut όλα οκ αλλά ... Αλλά δεν υπάρχουν νούμερα fups για verification Υπάρχει γνώση για κάθε πότε φέρνουν αλλά νούμερα? Επίσης μόνο με revolut γίνετε η φόρτιση fups σωστά? Δλδ δεν γίνεται να γλιτώσουμε το 2% φόρο 47 λεπτά πριν, prefuse είπε Στον τουρκικό λογαριασμό ps έχει μένει ακόμα η cryptopay και η payzy που πρόσφατα είχαμε πάρει συνδρομή. Διαβάσω ότι δεν δουλεύει καμία από τις 2 πλέον και η μόνη που δουλεύει (τουλάχιστον για παιχνίδια) είναι η fups. ενδιαφερόμαστε για αγορά του νέου fifa. Υπάρχει κάποιος οδηγός με όλη την διαδικασία; Σελίδα 119 έχει σύνδεσμο για το Facebooki που λέει τα πάντα για το κόλπο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glumbuyaya Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Εν τέλη όλα καλός έγινε και το verification Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω στο psn τι όνομα κατόχου βάλατε για την κάρτα? Επίσης για να κάνουμε μεταφορά από revolut απλός τα στέλνουμε στο account number? Tis fups Και τελευταία ερώτηση Για να μεταφέρουμε λεφτά σε ρεβο τα μεταφέρουμε κανονικά από δικιά μας κάρτα και μετά απλός αλλάζουμε νόμισμα σε TR και πάνε άμεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geopap-7- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να κάνω δεύτερη κάρτα fups. Στην εφαρμογή fups κάνουμε add new account και ξανα verification number για την fups καρτα που έχουμε αγοράσει ή θέλει να βάλεις την fups εφαρμογή σε άλλο κινητό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, geopap-7- είπε Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να κάνω δεύτερη κάρτα fups. Στην εφαρμογή fups κάνουμε add new account και ξανα verification number για την fups καρτα που έχουμε αγοράσει ή θέλει να βάλεις την fups εφαρμογή σε άλλο κινητό? Άλλο account θέλει φίλε μου. Άλλο mail. Ιδανικά άλλη συσκευή. Αλλιώς θα έχεις στο account σου 2-3-4-5 κ.ο.κ. κάρτες FUPS αλλά με συνολικό όριο ΓΙΑ ΟΛΕΣ, 2750 λίρες. 1 ώρα πριν, Glumbuyaya είπε Εν τέλη όλα καλός έγινε και το verification Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω στο psn τι όνομα κατόχου βάλατε για την κάρτα? Επίσης για να κάνουμε μεταφορά από revolut απλός τα στέλνουμε στο account number? Tis fups Και τελευταία ερώτηση Για να μεταφέρουμε λεφτά σε ρεβο τα μεταφέρουμε κανονικά από δικιά μας κάρτα και μετά απλός αλλάζουμε νόμισμα σε TR και πάνε άμεσα? 1. Όνομα κατόχου στο γράφει η εφαρμογή της FUPS. Το όνομα που έγινε στην ενεργοποίηση. 2. Στον αριθμό της κάρτας σου κάνεις την μεταφορά (λογικά VISA ****) 3. Κανονικά από ελληνική κάρτα που έχεις περάσει στην εφαρμογή της Revolut την φορτίζεις (Προσθήκη Χρημάτων). Μπορείς και με Apple Pay αν έχεις αντίστοιχη συσκευή. Μετά περνάς (Μεταφορά) στην τούρκικη κάρτα τις λίρες (χώρα Τουρκία , νόμισμα TRY) Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2023 από wpgoalkeeper 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glumbuyaya Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 48 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε Άλλο account θέλει φίλε μου. Άλλο mail. Ιδανικά άλλη συσκευή. Αλλιώς θα έχεις στο account σου 2-3-4-5 κ.ο.κ. κάρτες FUPS αλλά με συνολικό όριο ΓΙΑ ΟΛΕΣ, 2750 λίρες. 1. Όνομα κατόχου στο γράφει η εφαρμογή της FUPS. Το όνομα που έγινε στην ενεργοποίηση. 2. Στον αριθμό της κάρτας σου κάνεις την μεταφορά (λογικά VISA ****) 3. Κανονικά από ελληνική κάρτα που έχεις περάσει στην εφαρμογή της Revolut την φορτίζεις (Προσθήκη Χρημάτων). Μπορείς και με Apple Pay αν έχεις αντίστοιχη συσκευή. Μετά περνάς (Μεταφορά) στην τούρκικη κάρτα τις λίρες (χώρα Τουρκία , νόμισμα TRY) Thanks x3 😁 τα βρήκα όλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις