Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, theoda είπε

Παιδιά απ ότι καταλαβαίνω ο μόνος τρόπος που έχει απομείνει πλέον για αγορά παιχνιδιών είναι με fups; 

ναι και ειναι πανευκολο απλα περιορισμο ανα μηνα 2750 tl .. σιγουρα υπαρχουν κ αλλοι που δν γνωριζουμε ομως 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, foxdastealer είπε

Καλημέρα παιδιά ,

Εν τέλη μπορούμε να στακαρουμε μήνες στην fups ;

στην φουπς μεσα οχι.. στο λογαριασμο του ps σαν funds ναι 

14 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

στην φουπς μεσα οχι.. στο λογαριασμο του ps σαν funds ναι 

Για να καταλάβω βάζω τα 2750 στην fups τα κάνω funds στο ps και μπορώ να βάλω ξανά τον επόμενο μηνά σωστά ;

6 λεπτά πριν, foxdastealer είπε

Για να καταλάβω βάζω τα 2750 στην fups τα κάνω funds στο ps και μπορώ να βάλω ξανά τον επόμενο μηνά σωστά ;

ακριβως.. η fups εχει οριο 2750 στο να τις δωσεις λεφτα... εχει οριο 2750 στο να πληρωσεις - στειλεις λεφτα και εχει οριο 2750 αποθυκευμενα λεφτα (νομιζω για αυτο δν ειμαι σιγουρος) 

εγω ήηδη εχω ξεκινησει να στοκαρω funds στο ps5 να βρισκονται να μην σκεφτομαι τα ορια 

3 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

δεν θες προξι..ανοιξε απο pc το site με vpn .. βαλε funds στο προτοφολι και αγορασε συνδρομη ανετα ...μην ταλαιπωρείστε με προξι 

οχι το ειχα απαντηση πιο πριν.. μην ταλαιπωρειτε τον κοσμο με προξι σε κονσολα... 

με vpn απο πισι η κινητο η αpp πατας add funds και μετα περνεις συνδρομη ευκολα απο οπου θες χωρις προξι.. δοκιμασμενο 

Να σε καλά φίλε σ'ευχαριστώ για την διευκρίνιση 👍👌 

Πάντως η fups δουλεύει κανονικά.

Ούτε μπλοκαρισμα ούτε διαγραφή και πέρασμα εκ νέου ούτε VPN τίποτα. Μόλις έκανα αγορά μέσω της εφαρμογής ps app για Android το avengers. 

57 λεπτά πριν, DimosMcLaren είπε

Πάντως η fups δουλεύει κανονικά.

Ούτε μπλοκαρισμα ούτε διαγραφή και πέρασμα εκ νέου ούτε VPN τίποτα. Μόλις έκανα αγορά μέσω της εφαρμογής ps app για Android το avengers. 

Καλησπερα φιλε μου.Κατεβασα την εφαρμογη και οταν παω στο τηλεφωνο

Μόλις τώρα, zool82 είπε

Καλησπερα φιλε μου.Κατεβασα την εφαρμογη και οταν παω στο τηλεφωνο  μου βγαζει μυνημα  Transaction Failed Please try again later

Δούλεψε και η oldubil που είχα πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω και δεν ήξερα ότι έχει πάει στο 9.4% η προμήθεια τους για φόρτιση. Όπως και να χει το Fifa 24 αγοράστηκε 

1 ώρα πριν, June είπε

Αν ενδιαφέρεται κανένας, έχει στο Τούρκικο με έκπτωση το Last of Us Part 1 Remastered PS5, βγαίνει 20,72€ (Ελλάδα 60). 
Έχει και Ελληνικά μέσα.

ωραιος.. ετσι για την συλλογη 

• Like 1

3 ώρες πριν, June είπε

Αν ενδιαφέρεται κανένας, έχει στο Τούρκικο με έκπτωση το Last of Us Part 1 Remastered PS5, βγαίνει 20,72€ (Ελλάδα 60). 
Έχει και Ελληνικά μέσα.

Το ψήνω πολύ εδώ κ μέρες γιατί έπαθα πλακα με τα γραφικά στο demo που έπαιξα. 

Σκέφτομαι όμως ότι βάζω άλλα δέκα ευρώ κ παίρνω το καινούριο alan wake. Και έχω μείνει να το σκέφτομαι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...