ΛΟΥΚΙ123 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε Μέσα από κονσόλα με FUPS, απευθείας (χωρίς funds), δεν μου έβγαλε error ποτέ. ναι φιλε στην κοσνολα ολα οκ απο κει θα αγοραζω γιατι απο υπολογιστη βγαζει προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, ΛΟΥΚΙ123 είπε ναι φιλε στην κοσνολα ολα οκ απο κει θα αγοραζω γιατι απο υπολογιστη βγαζει προβλημα Έχει αναφερθεί αρκετά γενικά φίλε μου πιο πίσω. Αγορές παιχνιδιών ΜΟΝΟ από κονσόλα, ΜΟΝΟ μέσω FUPS, χωρίς proxy, χωρίς VPN, χωρίς τίποτα. Ούτε από εφαρμογή, ούτε από browser. Μπαίνεις από εκεί που σε βολεύει, χαζεύεις τα παιχνίδια που θέλεις και τα βάζεις στα αγαπημένα. Μετά φορτώνεις την FUPS με το ποσό που θέλεις και ανοίγεις κονσόλα. Πηγαίνεις στα αγαπημένα σου, τα βάζεις στο καλάθι και κάνεις τις αγορές σου. Υ.Γ. : Υπάρχει και ο τρόπος των funds. Aπό μεσάζοντα βάζεις στο wallet όσα τραβάει η ψυχή σου/τσέπη σου. Ή αν είσαι απέναντι, πας και αγοράσεις επί τόπου καμία gift card από κανένα τοπικό κατάστημα, την περνάς και γεμίζεις το wallet σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΛΟΥΚΙ123 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε Έχει αναφερθεί αρκετά γενικά φίλε μου πιο πίσω. Αγορές παιχνιδιών ΜΟΝΟ από κονσόλα, ΜΟΝΟ μέσω FUPS, χωρίς proxy, χωρίς VPN, χωρίς τίποτα. Ούτε από εφαρμογή, ούτε από browser. Μπαίνεις από εκεί που σε βολεύει, χαζεύεις τα παιχνίδια που θέλεις και τα βάζεις στα αγαπημένα. Μετά φορτώνεις την FUPS με το ποσό που θέλεις και ανοίγεις κονσόλα. Πηγαίνεις στα αγαπημένα σου, τα βάζεις στο καλάθι και κάνεις τις αγορές σου. Υ.Γ. : Υπάρχει και ο τρόπος των funds. Aπό μεσάζοντα βάζεις στο wallet όσα τραβάει η ψυχή σου/τσέπη σου. Ή αν είσαι απέναντι, πας και αγοράσεις επί τόπου καμία gift card από κανένα τοπικό κατάστημα, την περνάς και γεμίζεις το wallet σου. se euxarito gia tin voithia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys gt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Γειά σας παιδιά, πήγα να δημιουργήσω Fups γιατί η Payzy τέλος, απλά δεν μπορώ στο 5sim.net να βάλω χρήματα για να αγοράσω ρούβλια, μου λέει δεν δέχεται την κάρτα δοκίμασα με Revolut και Ν26, υπάρχει κάτι άλλο;;; Επίσης με την Fups αγοράζουμε συνδρομή;; η είναι μόνο για αγορά game μέσα από την κονσόλα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tab0u Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, billys gt είπε Γειά σας παιδιά, πήγα να δημιουργήσω Fups γιατί η Payzy τέλος, απλά δεν μπορώ στο 5sim.net να βάλω χρήματα για να αγοράσω ρούβλια, μου λέει δεν δέχεται την κάρτα δοκίμασα με Revolut και Ν26, υπάρχει κάτι άλλο;;; Επίσης με την Fups αγοράζουμε συνδρομή;; η είναι μόνο για αγορά game μέσα από την κονσόλα;;; Και μένα το 5sim είχε σκαλώσει τις τελευταίες μέρες (μου έφαγε και 2-3 ευρώ σε bitcoin αλλα χαλάλι τους) Κατάφερα και προχώρησα με το pingme (κατεβάζεις την εφαρμογή και με λίγα λεφτά επίσης παίρνεις τουρκικό αριθμό). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys gt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, tab0u είπε Και μένα το 5sim είχε σκαλώσει τις τελευταίες μέρες (μου έφαγε και 2-3 ευρώ σε bitcoin αλλα χαλάλι τους) Κατάφερα και προχώρησα με το pingme (κατεβάζεις την εφαρμογή και με λίγα λεφτά επίσης παίρνεις τουρκικό αριθμό). Ok φιλαράκι θα δοκιμάσω, με την εφαρμογή που λες σ'ευχαριστώ, ξέρεις εάν μπορώ μετά να αγοράσω συνδρομή ps plus με Fups? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 49 λεπτά πριν, billys gt είπε Ok φιλαράκι θα δοκιμάσω, με την εφαρμογή που λες σ'ευχαριστώ, ξέρεις εάν μπορώ μετά να αγοράσω συνδρομή ps plus με Fups? μονο παιχνιδια - για συνδρομη θες proxy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys gt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, solid21 είπε μονο παιχνιδια - για συνδρομη θες proxy Είναι ο οδηγός στην σελίδα 97 για proxy στην κονσόλα που είδα η κάτι άλλο μέσο app κτλ; Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από billys gt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 11 minutes ago, billys gt said: Είναι ο οδηγός στην σελίδα 97 για proxy στην κονσόλα που είδα η κάτι άλλο μέσο app κτλ; Γενικα δοκίμασε πρωτα χωρις κ πες μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valeo12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Guys μόλις μου έβγαλε για αγορά με fups μέσω κονσόλας "the credit/debit card is no longer valid please use a different card" έχει κάποιος το ίδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys gt Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, sndev είπε Γενικα δοκίμασε πρωτα χωρις κ πες μας Οκ μόλις έχω έτοιμη την κάρτα Fups θα κάνω δοκιμή και θα ενημερώσω εννοείται να βοηθήσω και γω με ότι μπορώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gebaki Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, Valeo12 είπε Guys μόλις μου έβγαλε για αγορά με fups μέσω κονσόλας "the credit/debit card is no longer valid please use a different card" έχει κάποιος το ίδιο? Μήπως να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις? Εγώ έφτιαξα εχθές fups και την δέχτηκε από το app απευθείας Είδα και σε βίντεο του Σωτήρη ότι έκανε αγορά κανονικά σμρ με fups Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Προσπαθώ και εγώ εδώ και κάποια ώρα να βάλω μπαλανς στην 5sim. Δεν έχει intellipay και όλα τα άλλα μου βγάζουν έρρορ. Πήγα να κάνω με κρύπτο αλλα θέλει 6 ώρες λέει.. Η απορία είναι έιναι η εξής.. Έχει ένα lava κάτι για payments. Όταν πάω να κάνω πληρωμή μου λέει invoice is in process αλλα με ένα κόκκινο warning. Τώρα επειδή αυτά είναι σκαμεριές παίζει να έχω βάλει μπαλανς για 10 ευρώ... Έχει βάλει κάποιος και του δούλεψε τελευταία κάποια απο τις μεθόδους; edit: Το έκανα τελικά με pingme. Βέβαια η fups απο τον plati ήταν ήδη used σε κάποιο άλλο ακκαουντ οπότε τώρα καλά ξεμπερδέματα με τον σελλερ. Πολύ της υπομονής η φάση αλλα έχε χάρη. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από klainmaingr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gebaki Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 37 λεπτά πριν, klainmaingr είπε Προσπαθώ και εγώ εδώ και κάποια ώρα να βάλω μπαλανς στην 5sim. Δεν έχει intellipay και όλα τα άλλα μου βγάζουν έρρορ. Πήγα να κάνω με κρύπτο αλλα θέλει 6 ώρες λέει.. Η απορία είναι έιναι η εξής.. Έχει ένα lava κάτι για payments. Όταν πάω να κάνω πληρωμή μου λέει invoice is in process αλλα με ένα κόκκινο warning. Τώρα επειδή αυτά είναι σκαμεριές παίζει να έχω βάλει μπαλανς για 10 ευρώ... Έχει βάλει κάποιος και του δούλεψε τελευταία κάποια απο τις μεθόδους; Εγώ έφτιαξα εχθές από 5σιμ με κρυπτονομισματα ενός φίλου.. εμφανίστηκαν μετά από 5 λεπτά τα ρούβλια. Επέλεξα το BnB που είχε ελάχιστο 1 δολάριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinger7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 17/9/2023 στις 8:38 ΜΜ, ΛΟΥΚΙ123 είπε πυστευω οτι δεν θα μπορουν να την κλεισουν υποτιθεται ειναι τουρκικη καρτα σωστα? Λογικά ναι, εγώ αυτό πιστεύω. Για παιχνίδια τουλάχιστον δεν πιστεύω να φύγει ποτέ. Το περίεργο είναι πως λειτουργούσε η Payzy τόσο καιρό. Το PS Store ήταν είδη Geo-Blocked από πριν και η Payzy φαινόταν ως GRC (Ελλάδα) κάρτα. Το είχα ελέγξει στο site για Plex, η Payzy φαινόταν GRC, η cryptο.com και η cryptopay.me επίσης ως GRC και η Binance ως LTU (Λιθουανία). Από αυτές η μόνο cryptopay.me και η Payzy περνούσαν στο PS Store το τουρκικό. Πιστεύω ότι είχε πιο πολύ σχέση με την εκδότρια τράπεζα με την οποία συνεργάζονταν οι εν λόγο εταιρίες από ότι το Geo Tag που είχε η κάθε κάρτα. Αλλά όλα αυτά είναι εικασίες από μέρους μου. Παρεμπιπτόντως, γνωρίζει κανένας την τράπεζα με την οποία συνεργάζεται η Comsote για το Payzy? Έχουν αδειοδοτηθεί από τη Τράπεζα Ελλάδος ως ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος, αλλά δεν πιστεύω ότι τρέχουν το όλο θέμα μόνοι τους. Από όσο έψαξα δεν μπόρεσα να βρω τίποτα, πάντως. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από Mazinger7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις