Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

15 λεπτά πριν, ΛΟΥΚΙ123 είπε

παιδια εχει δοκιμασει κανενας σημερα να αγορασει παιχνιδια  με φουπς γιατι μ λεει κατι πειγε λαθος 

Κανονικά φίλε μου έκανα αγορές χθες βράδυ. Ψήνομαι και το Resident Evil 4 που είναι σε προσφορά τώρα αλλά δεν ξέρω αν αξίζει…. Έχω κατεβάσει τα υπόλοιπα (πλεονασμός στο φουλ) και έλεγα να το είχα σαν συλλογή. Δεν έχει παιχτεί κανένα ακόμα…. Είναι αυτό που ανέφερα σε ένα φίλο αρκετά πιο πίσω. Σε κάποια φάση και μετά, χάνεις την μπάλα…. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 λεπτά πριν, ΛΟΥΚΙ123 είπε

παιδια εχει δοκιμασει κανενας σημερα να αγορασει παιχνιδια  με φουπς γιατι μ λεει κατι πειγε λαθος 

δουλευει πηρα το rebirth

1 ώρα πριν, wpgoalkeeper είπε

Κανονικά φίλε μου έκανα αγορές χθες βράδυ. Ψήνομαι και το Resident Evil 4 που είναι σε προσφορά τώρα αλλά δεν ξέρω αν αξίζει…. Έχω κατεβάσει τα υπόλοιπα (πλεονασμός στο φουλ) και έλεγα να το είχα σαν συλλογή. Δεν έχει παιχτεί κανένα ακόμα…. Είναι αυτό που ανέφερα σε ένα φίλο αρκετά πιο πίσω. Σε κάποια φάση και μετά, χάνεις την μπάλα…. 

ολα καλα τελικα περα το σπαιντερμαν  πως γινετε να κανω απευθειας την αγορα απο τα αγαπημενα  που εχια το παιχνιδι κ να μην μπορω να λεει κατι πειγε στραβα 

ενω οταν το εβγαλα απο τα αγαπημενα κ πειγα στο παιχνιδι  το αγορασα κατευθειαν  

περιεργο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα το god of war σε digital στο ps4 και δεν έχει ελληνική ομιλία σαν επιλογή για download μπορώ να κάνω κάτι για να έχει?

Επεξ/σία από Stavros_13

1 ώρα πριν, Stavros_13 είπε

Πήρα το god of war σε digital στο ps4 και δεν έχει ελληνική ομιλία σαν επιλογή για download μπορώ να κάνω κάτι για να έχει?

Εγώ όταν κατέβασα το the last of us ήταν όλο στα ελληνικά μόνο του

10 λεπτά πριν, tolis.illegal είπε

Εγώ όταν κατέβασα το the last of us ήταν όλο στα ελληνικά μόνο του

Το πηρες απο το τουρκικο και εσυ? Μηπως εχει σημασια για τις τοπικες γλωσσες, περα απο καποιες βασικες που εχουν οι εκδοσεις?

Γιατί δεν στάκαρα χρόνια ps plus και πήρα μόνο έναν χρόνο? Γιατί δεν πήρα το baldur's όταν ήταν 27.00 ευρώ? Γιατί δεν εμπιστεύομαι το gut μου όταν πάνε να συμβούν μαλακίες? 

• Like 1
  • Sad 1

37 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το πηρες απο το τουρκικο και εσυ? Μηπως εχει σημασια για τις τοπικες γλωσσες, περα απο καποιες βασικες που εχουν οι εκδοσεις?

Ναι από τουρκικό αλλά έχει ένα σωρό γλώσσες μόνο τα ελληνικά δεν έχει σε ομιλία μόνο σε κείμενο ξενερα.

2 ώρες πριν, Stavros_13 είπε

Ναι από τουρκικό αλλά έχει ένα σωρό γλώσσες μόνο τα ελληνικά δεν έχει σε ομιλία μόνο σε κείμενο ξενερα.

Το παίζεις από ελληνικό account ή από το τούρκικο;

Για το gow εχει ξαναγραφτεί οτι δεν εχει μεταγλώττιση απο Τουρκία , κατι διαφορετικο παιζει. Δε ξερω προσωπικα γτ τα αγοραζω απο ελλαδα  αυτα για να στηρίξω  (με το μυαλο μου) αυτες τις κινήσεις των ελληνικών. 

Οσοι αγορασετε spiderman απο ταγιπ ριξτε μια ενημέρωση αν εχει ελληνικη μεταγλώττιση

Σήμερα πήγα να αγοράσω παιχνίδι με payzy αλλά μου απέρριψε την κάρτα την οποία είχα ήδη εγκαταστήσει παλιότερα και έκανα αγορές χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς αλλος κλείδωμα της payzy? 

2 minutes ago, bohemis09 said:

Σήμερα πήγα να αγοράσω παιχνίδι με payzy αλλά μου απέρριψε την κάρτα την οποία είχα ήδη εγκαταστήσει παλιότερα και έκανα αγορές χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς αλλος κλείδωμα της payzy? 

Really now? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...