Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 λεπτά πριν, ΛΟΥΚΙ123 είπε

kalispera omada sas parakalo voithiste me ean kserei kapios prospatho  1 mera na kano logariasmo fups alla otan mpaino sti sim 5 k patao na pliroso me tin karta mou leei sinexeia den ginete gia na paro ton airtmo tilefonou  ti prepei na kano 

eida ti viamata apo ton sotiri alla den ksero ti kano lathos diavazo k oti ginete k apo to control id alla den ksero ti prepei na kano iparxei kapios na me voithisei?

Δεν μπορείς να κάνεις την πληρωμή δλδ ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα,

υπάρχει κανεις που μετα της 7-8 σεπτ εκανε ανανεωση συνδρομης η αγορα νεας συνδρομης? προσπαθησα πολλες φορες και δν μπορεσα για δοκιμη να αγορασω ακομα ενα ετος.

σε redit κλπ διαβασα οτι μαλλον κλειδωσαν το στακαρισμα και επειδη εχω ηδη 5 χρονια ειπα μηπως για αυτο δν γινεται 

Καλημέρα σε όλους, εαν θέλω να χρησιμοποιησω τη fups και για youtube premium, έχει νόημα να βάλω και τουρκικη διευθυνση στην εφαρμογή; για να περασει το card verification και να μου δωσει τουρκικο playstore..

πχ αν εβαζα στην εφαρμογή την τουρκικη διευθυνση που εχω ήδη βαλει στο πσν, που ετσι κ αλλιώς αυτή έβαλα ως billing address όταν την προσέθεσα ως payment method στο psn

15 λεπτά πριν, pp6210 είπε

Καλημέρα σε όλους, εαν θέλω να χρησιμοποιησω τη fups και για youtube premium, έχει νόημα να βάλω και τουρκικη διευθυνση στην εφαρμογή; για να περασει το card verification και να μου δωσει τουρκικο playstore..

πχ αν εβαζα στην εφαρμογή την τουρκικη διευθυνση που εχω ήδη βαλει στο πσν, που ετσι κ αλλιώς αυτή έβαλα ως billing address όταν την προσέθεσα ως payment method στο psn

το yyube σχετικα ευκολο ειναι τα περναει χωρις θεμα το εκανα πριν κανα 3-4 μερες ετησιο 

για το psn,

εκανα νεο λογαριασμο τουρκικο και καταφερα αμεσως απο το pc να κανω add funds και να αγορασω συνδρομη (δοκιμαστικη 1 μηνα στο φθηνο) 

οποτε αυτο που ειπανε ισχυει, η sony πριν αλλαξει τις τιμες λοκαρε οσους ειχανε στακαρει συνδρομες και ακομα και τωρα με την αυξηση οπως στο main που εχω μεχχριι το 28 δεν μπορεις να βαλεις ουτε μηνα.. μπορεις μονο 1 χρονο οταν θα φτασεις στον τελευταιο ..

αρα για νεους χρηστες δουλευει κανονικα η fups απλα το μονο ειναι που αλλαζει η τιμη .. δν περνεις με 17-18 ευρω αλλα τωρα πας στα 80-85 (extra) καθως το prenium ττελικα απο οτι ειδα δν αξιζει το 10ρικο για αυτα π δινει 

1 ώρα πριν, pasxaliskar είπε

η sony πριν αλλαξει τις τιμες λοκαρε οσους ειχανε στακαρει συνδρομες

Είναι επιβεβαιωμένο και από άλλους αυτό; Μπορεί απλά να θέλει η FUPS διαγραφή και εισαγωγή ξανά στο store όπως η Payzy πριν τον Αρμαγεδδών. Ποιό το νόημα να κλειδώσεις λογαριασμούς όταν αυξάνεις τις τιμές,  για να τους εμποδίσεις να αγοράσουν σε υψηλότερη τιμή;🤪  Αν το έχουν κάνει αυτό, τότε η Sony πήγε Full Retard.

download.jpeg-1.jpg.e5a1f8ec98e3abde2acb19c0d4b6d50b.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Mazinger7 είπε

Είναι επιβεβαιωμένο και από άλλους αυτό; Μπορεί απλά να θέλει η FUPS διαγραφή και εισαγωγή ξανά στο store όπως η Payzy πριν τον Αρμαγεδδών. Ποιό το νόημα να κλειδώσεις λογαριασμούς όταν αυξάνεις τις τιμές,  για να τους εμποδίσεις να αγοράσουν σε υψηλότερη τιμή;🤪  Αν το έχουν κάνει αυτό, τότε η Sony πήγε Full Retard.

τα δοκιμάσα ολα.. εβγαλα εβαλα, προξι κονσολα , vpn σε πισι, vpn στην εφαρμογη , condtro d , windscriber τιποτα... ενω στο καινουργιο λογαριασμο μεσα σε 2 λεπτα .. 

τους κλειδωσε ΠΡΙΝ ανεβάσει τις τιμές .. και ακομα εχουν μεινει ετσι ... το ιδιο σκηνικο είχε γίνει περσι με τουρκια.. το γραφανε και στο reddit αλλα και σε άρθρο..

ποιος μας λεει οτι μεσα σε 3-4-5 χρονια δν θα ανεβει κ αλλο.. η ακομα και ετσι παγκοσμια παλι απο τα πιο φθηνο ειναι της τουρκιας 

συγκεκριμένα έλεγε οτι μπορουσες εαν δν είχες η εαν τελειωνε να πάρεις μονο 1 χρονο και μετα απο 24 ωρες αλλον 1 και τελος ..

αυτο κρατησε για καποιες βδομαδες

Επεξ/σία από pasxaliskar

Άρα με αυτό που λες αν κατάλαβα καλά, μπλόκαρε τους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς που είχαν συνδρομή +2 χρόνια από σήμερα. Όχι +1. Και όταν και αν φτάσουμε στην τελευταία ημερομηνία ανανέωσης που εχει ο καθενας μας, τότε θα μπορούμε κι εμείς να κάνουμε κανονικά ανανεωση. 

Απίθανο μου φαίνεται να ισχύει επ’απειρον αυτό όπως λέει και ο @Mazinger7 . Μέχρι το Black Friday θα έχει καθαρίσει το τοπίο τι και πως από συνδρομές, κάρτες κτλ. πιστευω. Ακόμα είναι νωπό το αίμα από το σφάξιμο που εγινε πριν λίγες μέρες…..

1 ώρα πριν, wpgoalkeeper είπε

Άρα με αυτό που λες αν κατάλαβα καλά, μπλόκαρε τους ήδη υπάρχοντες λογαριασμούς που είχαν συνδρομή +2 χρόνια από σήμερα. Όχι +1. Και όταν και αν φτάσουμε στην τελευταία ημερομηνία ανανέωσης που εχει ο καθενας μας, τότε θα μπορούμε κι εμείς να κάνουμε κανονικά ανανεωση. 

Απίθανο μου φαίνεται να ισχύει επ’απειρον αυτό όπως λέει και ο @Mazinger7 . Μέχρι το Black Friday θα έχει καθαρίσει το τοπίο τι και πως από συνδρομές, κάρτες κτλ. πιστευω. Ακόμα είναι νωπό το αίμα από το σφάξιμο που εγινε πριν λίγες μέρες…..

οχι μονο τους ηδη υπαρχοντες.. ολους .. ακομα και τους καινουργιους εχει περιορισμο μεχρι 2 χρονια μαξ.. προσωρινα θα ειναι λογο τις αυξησεις .. δν καθησανε να ξεχωρισουν παλιος κ νεος λογαριασμος ..το κανανε για ολους ετσι κ αλλιως λεει στην νεα τιμη δν εχει νοημα να στακαρεις.. θα το ξανα ανοιξουνε .. ξανα λεω εαν googlarete θα δειτε με αρθρα οτι ειχε ξανα γινει το ιδιο πραγμα στο παρελθον για τουρκια.. μλκ@@ια παλι θα πω που δν πηραμε μεχρι το 2070 με 16 ευρω.. τελος παντων τουλαχιστον δεν χαθηκε τελειως.. 

αυτα που λεει δν ειναι τιποτα επιβεβαιωμενο με αρθρα ειναι με νηματα στο reddit που καποια παιδια στειλανε στο support και τους το ειπανε + οτι εχει γινει ηδη μια φορα στο παρελθον για καποιες μερες 

16 ώρες πριν, Mazinger7 είπε

Η Sony έκανε ενα σημαντικό λάθος στο παρελθόν και δεν ήταν η τιμή. Άφησε ελεύθερο το stacking συνδρομών οπότε ο καθένας το έκανε abuse. 

Σχεδόν όλες - αν όχι όλες - οι υπηρεσίες έχουν όριο στο πόσο stacking μπορείς να κάνεις. Πχ η MS έχει τα τρία χρόνια.

Και προσωπικά θεωρώ ότι αυτό ήταν που σήκωσε red flag στην Sony και άρχισε να κάνει τις αλλαγές που είδαμε.

Οπότε αυτό που γράφει ο φίλος βγάζει απόλυτο νόημα. Όσοι έχουν στακάρει πάνω από χρόνο δεν μπορούν να βάλουν επιπλέον.  

• Like 3

Έχει δοκιμάσει κανένας να βγάλει και να ξαναβάλει payzee; Έφαγε μόνιμο άκυρο;

Για παιχνίδια πια, η καλύτερη λύση είναι Revolut => Funds στην FUPS και αγορά με αυτή; 😶‍🌫️

41 λεπτά πριν, xenos3 είπε

Έχει δοκιμάσει κανένας να βγάλει και να ξαναβάλει payzee; Έφαγε μόνιμο άκυρο;

Για παιχνίδια πια, η καλύτερη λύση είναι Revolut => Funds στην FUPS και αγορά με αυτή; 😶‍🌫️

και για συνδρομη ακριβως το ιδιο.. 

42 λεπτά πριν, pp6210 είπε

γρηγορη ερωτηση fups, μπορει 1 fups να μπει σε 2 διαφορετικα psn accounts? ή φλερταρουμε με το μπαν?

Γίνεται και η πειζ πριν ..τώρα εγώ την έχω σε 2 δν έχει νόημα να σε μπαναρι 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...