taskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Μερικώς off topic αλλά τις FUPS, δεν μου τις περνά στο Disney+. Λεφτά έχει ο λογαριασμός μερικά παραπάνω από αυτά που απαιτεί η συνδρομή. Και το error message που βγάζει αναφέρει ότι έχει να κάνει με την κάρτα. Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Χρειάζεται κάποια επιπλέον ρύθμιση στο λογαριασμό της FUPS?
wpgoalkeeper Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Sotosgl είπε Σε καποια φαση πριν το τελευταιο update που μας εβγαζε Transaction couldnt be completed οταν πηγαιναμε να κανουμε login γιατι ηθελε update το app (το ειχαμε κλεισει το auto update γιατι στην Oldubil μας πεταξε μετα απο update) ειχε σταματησει να λειτουργει αυτη η μεθοδος btw. Δοκιμασα και εγω προσωπικα να τα παρω απο τους Emulators και να τα βαλω σε φυσικα κινητα αλλα @@ Αφου παιζει παλι κομπλε In other news το σκατομικρο μου χτες εκανε την πρωτη αγορα μονη της κατευθειαν απο την κονσολα με Fups και τωρα το ειδα😐 Τωρα που "χαθηκε;" η ευκολια της Payzy και ξαναγυρναμε σε ορια κλπ ας βαλουμε τον κωδικο παλι για καθε αγορα Refund δεν προκειται να προσπαθησω καν γιατι ειναι οτι πρεπει για να σε στειλουν για ban οποτε χαλαλι της Κι εγώ με αυτήν την ελπίδα είμαι…. Στο «χάθηκε;» η payzy μέσα σε αγκύλες. Μήπως και δεν έχει χαθεί ολοκληρωτικά. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η FUPS που δεν περνάει μέσα από το app με την αιτιολογία “something went wrong” αλλά περνάει μέσα από την κονσόλα ενώ η payzy βγάζει μήνυμα από το app ότι είναι expired. Θα δοκιμάσω να την βγάλω και να την ξαναπεράσω (την payzy) αν και προκοπή δεν πιστεύω να έχω….
vagmouk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, taskon είπε Μερικώς off topic αλλά τις FUPS, δεν μου τις περνά στο Disney+. Λεφτά έχει ο λογαριασμός μερικά παραπάνω από αυτά που απαιτεί η συνδρομή. Και το error message που βγάζει αναφέρει ότι έχει να κάνει με την κάρτα. Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Χρειάζεται κάποια επιπλέον ρύθμιση στο λογαριασμό της FUPS? Εγώ μόλις χτες το απόγευμα έφτιαξα καινούρια μηνιαία συνδρομή κατευθείαν απο την ιστοσελίδα στο Pc με Vpn και Oldubil.Μετά δοκίμασα τα αλλάξω την αποθηκευμένη κάρτα σε Fups και τη δέχτηκε κανονικά.
taskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 7 minutes ago, vagmouk said: Εγώ μόλις χτες το απόγευμα έφτιαξα καινούρια μηνιαία συνδρομή κατευθείαν απο την ιστοσελίδα στο Pc με Vpn και Oldubil.Μετά δοκίμασα τα αλλάξω την αποθηκευμένη κάρτα σε Fups και τη δέχτηκε κανονικά. Κατ’ αρχάσ ευχαριστώ για την βοήθεια. Η Oldubil απ ότι διάβασα δεν έχει CCV που ζητά η Disney. Εγώ δοκίμασα από IOS συσκευή με VPN Windscribe free & Nord VPN. Αν κατάλαβα καλά φτιάχνεις πρώτα λογαριασμό στη Disney με κάρτα Oldubil χωρίς να αγοράσεις συνδρομή, και επειτα αλλάζεις την κάρτα και έκανες την αγορά;
wpgoalkeeper Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, taskon είπε Κατ’ αρχάσ ευχαριστώ για την βοήθεια. Η Oldubil απ ότι διάβασα δεν έχει CCV που ζητά η Disney. Εγώ δοκίμασα από IOS συσκευή με VPN Windscribe free & Nord VPN. Αν κατάλαβα καλά φτιάχνεις πρώτα λογαριασμό στη Disney με κάρτα Oldubil χωρίς να αγοράσεις συνδρομή, και επειτα αλλάζεις την κάρτα και έκανες την αγορά; Και γιατί δεν φτιάχνεις (αφού διαθέτεις iOS συσκευή) μπαμ μπαμ ενα τουρκικό Apple ID για να κατεβάσεις την εφαρμογή μέσα από εκεί και να βαλεις ότι κάρτα θέλεις ή ακόμα και δωροκάρτες eneba και να γίνει η πληρωμή κανονικά; Τουλαχιστον εγώ έτσι το έχω. Από πέρσι. Και δεν με έπιασε το ban που έγινε σε όσους κάνει με mail και revolut. Χώρια που με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κανεις όσες συνδρομές επιθυμείς μέσω Apple ID Τουρκίας. (Thanks again to @Sotosgl 🤟🏽🙏 ) 1
vagmouk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, taskon είπε Κατ’ αρχάσ ευχαριστώ για την βοήθεια. Η Oldubil απ ότι διάβασα δεν έχει CCV που ζητά η Disney. Εγώ δοκίμασα από IOS συσκευή με VPN Windscribe free & Nord VPN. Αν κατάλαβα καλά φτιάχνεις πρώτα λογαριασμό στη Disney με κάρτα Oldubil χωρίς να αγοράσεις συνδρομή, και επειτα αλλάζεις την κάρτα και έκανες την αγορά; Αγόρασα κανονικά συνδρομή 64,99 το μήνα και πλήρωσα με Oldubil.Μετά το γύρισα σε Fups. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2023 από vagmouk
Mazinger7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Sotosgl είπε Σε καποια φαση πριν το τελευταιο update που μας εβγαζε Transaction couldnt be completed οταν πηγαιναμε να κανουμε login γιατι ηθελε update το app (το ειχαμε κλεισει το auto update γιατι στην Oldubil μας πεταξε μετα απο update) ειχε σταματησει να λειτουργει αυτη η μεθοδος btw. Δοκιμασα και εγω προσωπικα να τα παρω απο τους Emulators και να τα βαλω σε φυσικα κινητα αλλα @@ Αφου παιζει παλι κομπλε In other news το σκατομικρο μου χτες εκανε την πρωτη αγορα μονη της κατευθειαν απο την κονσολα με Fups και τωρα το ειδα😐 Τωρα που "χαθηκε;" η ευκολια της Payzy και ξαναγυρναμε σε ορια κλπ ας βαλουμε τον κωδικο παλι για καθε αγορα Refund δεν προκειται να προσπαθησω καν γιατι ειναι οτι πρεπει για να σε στειλουν για ban οποτε χαλαλι της Hot Wheels Batman Expasion add on🤦♀️ .....πωωω.... και δεν πήγαινε το δάχτυλο της μικρής σε κάνα Spiderman 2 ή κανα Baldur's Gate 3.... θα έλεγες και ευχαριστώ για το δώρο... οχι τίποτα άλλο.
pp6210 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Έφτιαξα FUPS και εγώ ακολουθώντας το βιντεο του Sotos, όλα ΟΚ - απλώς στο 5σιμ δεν πέρασε ούτε ρεβο ούτε payzy, ευτυχώς μπόρεσα να στείλω κρυπτο κ πέρασε άμεσα. Την βαλαμε στην κονσολα ως default payment method, αγοράστηκε το παιχνιδι που ηθελε ο γιός αλλά δεν περναει το wallet top up, εχουν μεινει 500 λιρες στην καρτα που θα ηθελα να περασω στο wallet.... καμμιά ιδέα? να δοκιμασω με controld+chrome ίσως?
Mazinger7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, pp6210 είπε Έφτιαξα FUPS και εγώ ακολουθώντας το βιντεο του Sotos, όλα ΟΚ - απλώς στο 5σιμ δεν πέρασε ούτε ρεβο ούτε payzy, ευτυχώς μπόρεσα να στείλω κρυπτο κ πέρασε άμεσα. Την βαλαμε στην κονσολα ως default payment method, αγοράστηκε το παιχνιδι που ηθελε ο γιός αλλά δεν περναει το wallet top up, εχουν μεινει 500 λιρες στην καρτα που θα ηθελα να περασω στο wallet.... καμμιά ιδέα? να δοκιμασω με controld+chrome ίσως? Σε κάποιους περνάει χωρίς τίποτα (με τις ώρες του είναι) άλλοι με control d το έκαναν και άλλοι με proxy. Διαλέγεις και παίρνεις, δοκίμασε και λίγο αργότερα χωρίς τίποτα και άμα δεν περάσει κάνεις και τα άλλα. 1
taskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 17 minutes ago, Mazinger7 said: Σε κάποιους περνάει χωρίς τίποτα (με τις ώρες του είναι) άλλοι με control d το έκαναν και άλλοι με proxy. Διαλέγεις και παίρνεις, δοκίμασε και λίγο αργότερα χωρίς τίποτα και άμα δεν περάσει κάνεις και τα άλλα. Εγώ από το 5sim δεν μπορούσα με τιποτα να αγοράσω νούμερο για FUPS και πήρα από plati τελικώς.
pasxaliskar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Σήμερα Κυριακή θα ξανά προσπαθήσω για συνδρομή με προξι... Κάποιος που να έβαλε μετα τις 7 Σεπτ υπάρχει ;για συνδρομή μόνο μιλάω όχι για αγορά παιχνιδιών
taskon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 3 hours ago, wpgoalkeeper said: Και γιατί δεν φτιάχνεις (αφού διαθέτεις iOS συσκευή) μπαμ μπαμ ενα τουρκικό Apple ID για να κατεβάσεις την εφαρμογή μέσα από εκεί και να βαλεις ότι κάρτα θέλεις ή ακόμα και δωροκάρτες eneba και να γίνει η πληρωμή κανονικά; Τουλαχιστον εγώ έτσι το έχω. Από πέρσι. Και δεν με έπιασε το ban που έγινε σε όσους κάνει με mail και revolut. Χώρια που με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κανεις όσες συνδρομές επιθυμείς μέσω Apple ID Τουρκίας. (Thanks again to @Sotosgl 🤟🏽🙏 ) Οκ υπάρχουν μερικές απορίες. Θ αφήσω αυτό το Apple ID μόνιμα και δεν θα το αλλάξω ξανά στο normal, προηγούμενο ντε? Επίσης πρεπει να φτιαχτεί μέσα από VPN Τουρκίας; Οταν θα ζητήσει επιβεβαίωση τηλεφώνου θα πρέπει να βάλω τούρκικο νούμερο ; Στην κάρτα που θα ζητήσει θα βαλω εκεί τη FUPS? Αν είχες κάποιο link με οδηγό θα ήταν πολύ χρήσιμος. Ευχαριστω για τη βόηθεια
wpgoalkeeper Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, taskon είπε Οκ υπάρχουν μερικές απορίες. Θ αφήσω αυτό το Apple ID μόνιμα και δεν θα το αλλάξω ξανά στο normal, προηγούμενο ντε? Επίσης πρεπει να φτιαχτεί μέσα από VPN Τουρκίας; Οταν θα ζητήσει επιβεβαίωση τηλεφώνου θα πρέπει να βάλω τούρκικο νούμερο ; Στην κάρτα που θα ζητήσει θα βαλω εκεί τη FUPS? Αν είχες κάποιο link με οδηγό θα ήταν πολύ χρήσιμος. Ευχαριστω για τη βόηθεια Μπαίνεις στην www.apple.com/tr/ και με VPN (για να είσαι φουλ σιγουρος μπες και με ανώνυμη περιήγηση στον chrome) δημιουργείς έναν λογαριασμό Apple ID Τουρκίας. Βάζεις τα στοιχεία σου κανονικά με mail κτλ και για κινητό βάζεις το κανονικό του στην Ελλάδα γιατί θα χρειαστεί για SMS επιβεβαίωσης. Στο mail θα χρησιμοποιήσεις ένα άλλο και όχι αυτό που έχεις για το legit Apple ID Ελλάδας που έχεις προφανώς. (Κάπου εδώ πρέπει να υπάρχει η επιλογή επάνω δεξιά να επιλέξεις γλώσσα default αγγλικά, γιατί προφανώς η μητρική σου γλώσσα δεν είναι τα Τουρκικά και θα δυσκολευτείς αρκετά να βγάλεις ακρη). Αφού δημιούργησες με επιτυχία τον τουρκικό λογαριασμό από υπολογιστή, αφαιρείς από την iOS συσκευή σου την Disney+ εφαρμογή (αν δεν την έχεις κατεβασμένη εκεί κομπλέ, θα την κατεβάσεις αργότερα). Μετα πηγαίνεις στην συσκευή σου που είναι με iOS. Πηγαίνεις στο Apple Store, πατάς επάνω στο όνομα σου επάνω δεξιά και πηγαίνεις τέρμα κάτω και πατάς αποσύνδεση. Κάνεις log in με τα στοιχεία του τουρκικού Apple ID. Θα σου σταλεί ένα SMS verification και μετά θα σου πει να βαλεις μια τουρκική (εννοειται) διεύθυνση. Θα βαλεις μια της αρεσκείας σου fake address και θα σου ανοίξει το περιβάλλον στο Apple ID σου στην Τουρκία. Δεν χάνεις τίποτα από τα στοιχεία και τις εφαρμογες που εχεις κατεβασμένα από το Ελληνικό store. Σε αυτό το σημείο μπορείς είτε πατώντας πάλι επάνω στο ονόμα σου δεξιά επάνω να επιλέξεις μετά δωροκάρτα eneba και να βαλεις funds (εννοείται κάρτα για iTunes Turkey) είτε να επιλέξεις το όνομα σου ξανά και να σου ανοίξει ένα pop up παράθυρο και από εδώ να πατήσεις στο manage payments και να προσθέσεις payment method (την FUPS). Κατεβάζεις την Disney+ εφαρμογή. Κανεις log in και αφού είσαι μέσω του τουρκικού Apple ID και έχεις μέσα περασμένη την FUPS, μπορείς να πληρώνεις αυτόματα κάθε μήνα/χρόνο μέσω της FUPS. Αυτά είναι «συνοπτικά» τα βήματα που θυμάμαι που τα είχα κάνει και για μένα και για 2-3 φίλους για το Disney+. Όπως είπε και ο @Sotosgl όπως ακριβώς πληρώνεις μέσω Apple για το Disney+ θα μπορείς να πληρώσεις συνδρομές και για άλλες εφαρμογές που έχει in-app purchase το store. Ελπίζω να βοήθησα. Στα ειπα όπως τα θυμάμαι. Ζητω συγνώμη για το εντελώς off topic post. 4
dream21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 7 hours ago, wpgoalkeeper said: Και γιατί δεν φτιάχνεις (αφού διαθέτεις iOS συσκευή) μπαμ μπαμ ενα τουρκικό Apple ID για να κατεβάσεις την εφαρμογή μέσα από εκεί και να βαλεις ότι κάρτα θέλεις ή ακόμα και δωροκάρτες eneba και να γίνει η πληρωμή κανονικά; Τουλαχιστον εγώ έτσι το έχω. Από πέρσι. Και δεν με έπιασε το ban που έγινε σε όσους κάνει με mail και revolut. Χώρια που με αυτόν τον τρόπο μπορείς να κανεις όσες συνδρομές επιθυμείς μέσω Apple ID Τουρκίας. (Thanks again to @Sotosgl 🤟🏽🙏 ) ετσι εκανα και εγω... τουρκικο apple id και αγορες-συνδρομες απο εκει. Σωθηκα ειδικα σε κατι προγραμματα που ηθελαν για 1 χρονο συνδρομη της ταξεως των 79.99€ και γλυτωσα 2
xristoscls18 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 39 λεπτά πριν, dream21 είπε ετσι εκανα και εγω... τουρκικο apple id και αγορες-συνδρομες απο εκει. Σωθηκα ειδικα σε κατι προγραμματα που ηθελαν για 1 χρονο συνδρομη της ταξεως των 79.99€ και γλυτωσα Εντωμεταξυ κ στην apple οι τιμες εχουν παει στο θεο.. κατι συνδρομες 3 μηνες που πληρωνα 6€ τωρα εχουν παει 10€ τον μηνα 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις