pasxaliskar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, wpgoalkeeper είπε Όχι δεν εννοώ αυτό φίλε μου για την εφαρμογή. Το γνωρίζω τι βλεπεις και τι όχι από την εφαρμογή. Για άλλο λόγο το έλεγα. Αν έχεις χάσει την πρόσβαση στην εφαρμογή/κάρτα για χ,ψ λόγο. Για αυτό τα έλεγα όλα τα παραπάνω. Δυστυχώς όπως ανέφερα παραπάνω, δεν πρόκειται να κάνω άμεσα συνδρομή ξανά. Και τις πρώτες φορές που έκανα συνδρομή, την έκανα μέσω κονσόλας, μόνο με proxy, προσθέτοντας μέσω FUPS, Add Funds. 200+200+60. Ανανεωση. Και πάλι το ίδιο. Μόνο προσοχή. Τότε χρειαζόντουσαν μόνο 460 λίρες για το Deluxe. Τώρα θέλει 2740 λίρες για Deluxe. . . ε αυτο ειναι το θεμα .... εχω μεσα λιρες και θελω να δοκιμασω εαν δουλευει με προξι να παρω δοκιμαστικα ενα μηνα deluxe γτ κατι μου λεει οτι παιζει να το πατσαρανε κ αυτο δν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 @pasxaliskar Όπως ανέφερε ο @Mazinger7 σε προηγούμενο post, μπορεί το proxy όταν το βάζεις να σου λέει αποτυχία δικτύου αλλά μην το δίνεις και πολυ σημασία. Πήγαινε πίσω στο μενού στο PS Store ή στο πρώτο για την συνδρομή και λογικά θα σου φορτώσει περιεχόμενο. Περίμενε και λίγο. Αν σου φορτώσει πάει να πει ότι πιθανά είσαι Τουρκία. Αρα δοκιμάζεις να κανεις τις δοκιμές σου για την συνδρομή που ανέφερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michkal91 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Μπορείς να βάλεις τη fups σε άλλο κινητό πάντως. Πατάς forgot password, βάζεις το κινητό που είχες κάνει εγγραφή (δε σου ζητάει μήνυμα) και μετά νομίζω ζητάει τον αριθμό της κάρτας. Με αυτό τον τρόπο παρακαμπτουμε το κομμάτι του μηνύματος. Το έχω κάνει και στις 3 fups που είχα βγάλει γιατί και εγώ νόμιζα ότι δε γίνεται να περαστεί σε νέα συσκευή. 4 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, michkal91 είπε Μπορείς να βάλεις τη fups σε άλλο κινητό πάντως. Πατάς forgot password, βάζεις το κινητό που είχες κάνει εγγραφή (δε σου ζητάει μήνυμα) και μετά νομίζω ζητάει τον αριθμό της κάρτας. Με αυτό τον τρόπο παρακαμπτουμε το κομμάτι του μηνύματος. Το έχω κάνει και στις 3 fups που είχα βγάλει γιατί και εγώ νόμιζα ότι δε γίνεται να περαστεί σε νέα συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, wpgoalkeeper είπε @pasxaliskar Όπως ανέφερε ο @Mazinger7 σε προηγούμενο post, μπορεί το proxy όταν το βάζεις να σου λέει αποτυχία δικτύου αλλά μην το δίνεις και πολυ σημασία. Πήγαινε πίσω στο μενού στο PS Store ή στο πρώτο για την συνδρομή και λογικά θα σου φορτώσει περιεχόμενο. Περίμενε και λίγο. Αν σου φορτώσει πάει να πει ότι πιθανά είσαι Τουρκία. Αρα δοκιμάζεις να κανεις τις δοκιμές σου για την συνδρομή που ανέφερες. Ναι φίλε μου ξέρω , τίποτα φορτώνει μπαίνει καονικα στα πάντα αλλά εκεί πετάει σφάλμα όταν είναι ..θα δοκιμάσω πάλι έτσι κ αλλιώς δν βιάζομαι έχω μέχρι το 28 αλλά είπα να βάζω 1 φορά το δίμηνο κάναν χρόνο Δεν είδα τα μνματα που γράψανε αρχές του μήνα ..εάν τα έβλεπα θα έβαζα ξανά 500 ευρώ να έχω εφο ρου ζωής συνδρομή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, michkal91 said: Μπορείς να βάλεις τη fups σε άλλο κινητό πάντως. Πατάς forgot password, βάζεις το κινητό που είχες κάνει εγγραφή (δε σου ζητάει μήνυμα) και μετά νομίζω ζητάει τον αριθμό της κάρτας. Με αυτό τον τρόπο παρακαμπτουμε το κομμάτι του μηνύματος. Το έχω κάνει και στις 3 fups που είχα βγάλει γιατί και εγώ νόμιζα ότι δε γίνεται να περαστεί σε νέα συσκευή. Ειναι όντως σίγουρο; Tο λεω διότι τελος του μηνός ηθελα να αλλαξω μπαταρια στο iPhone και επειδη μετα μου ειπαν οτι θα κανουν φορματ φοβομουν μην χασω την καρτα και δεν εχω προχωρησει για αντικατασταση. Το προβλημα ειναι οτι εχω γυρω στις 15 συνδρομες απο τουρκια (apple-google- microsoft) και δεν μπορω παλι να κατσω να αλλαζω καρτα χρεωσης στην καθε μια. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2023 από dream21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michkal91 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Ναι. Ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος να τη περάσει σε 2η συσκευή να δει. Δυστυχώς είμαι σε ταξίδι και δεν έχω 2η να το δοκιμάσω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, michkal91 είπε Μπορείς να βάλεις τη fups σε άλλο κινητό πάντως. Πατάς forgot password, βάζεις το κινητό που είχες κάνει εγγραφή (δε σου ζητάει μήνυμα) και μετά νομίζω ζητάει τον αριθμό της κάρτας. Με αυτό τον τρόπο παρακαμπτουμε το κομμάτι του μηνύματος. Το έχω κάνει και στις 3 fups που είχα βγάλει γιατί και εγώ νόμιζα ότι δε γίνεται να περαστεί σε νέα συσκευή. Άψογα νέα! Αρκεί να κάνουμε ένα screenshot και να κρατήσουμε μαζί με τον αριθμό κάρτας και τον αριθμό τηλεφώνου που έχει αποθηκευμένη η εφαρμογή. Thank you! Τώρα που το είπες, πρέπει να το είχε αναφέρει και ο @Sotosgl σε κάποιο από τα βίντεο του, ότι υπάρχει περίπτωση να δουλεύει με τον τρόπο που ανέφερες. 👏 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, dream21 είπε Ειναι όντως σίγουρο; Tο λεω διότι τελος του μηνός ηθελα να αλλαξω μπαταρια στο iPhone και επειδη μετα μου ειπαν οτι θα κανουν φορματ φοβομουν μην χασω την καρτα και δεν εχω προχωρησει για αντικατασταση. Το προβλημα ειναι οτι εχω γυρω στις 15 συνδρομες απο τουρκια (apple-google- microsoft) και δεν μπορω παλι να κατσω να αλλαζω καρτα χρεωσης στην καθε μια. Ναι δουλεύει έτσι μια χαρά.Το έχω δοκιμάσει με επιτυχία σε 5-6 συσκευές.Το μόνο σπαστικό είναι ότι κάθε φορά πρέπει να αλλάζεις τον εξαψήφιο κωδικό εισόδου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 2 minutes ago, vagmouk said: Ναι δουλεύει έτσι μια χαρά.Το έχω δοκιμάσει με επιτυχία σε 5-6 συσκευές.Το μόνο σπαστικό είναι ότι κάθε φορά πρέπει να αλλάζεις τον εξαψήφιο κωδικό εισόδου. Eνταξει αυτο ειναι το λιγοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Εδώ και το mail που έρχεται για το log in σε νέα συσκευή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michkal91 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 53 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε Άψογα νέα! Αρκεί να κάνουμε ένα screenshot και να κρατήσουμε μαζί με τον αριθμό κάρτας και τον αριθμό τηλεφώνου που έχει αποθηκευμένη η εφαρμογή. Thank you! Τώρα που το είπες, πρέπει να το είχε αναφέρει και ο @Sotosgl σε κάποιο από τα βίντεο του, ότι υπάρχει περίπτωση να δουλεύει με τον τρόπο που ανέφερες. 👏 Προφανώς και εγώ από τον Σωτήρη το έμαθα 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 @Sotosgl Σώτο αλάνι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, vagmouk said: Ναι δουλεύει έτσι μια χαρά.Το έχω δοκιμάσει με επιτυχία σε 5-6 συσκευές.Το μόνο σπαστικό είναι ότι κάθε φορά πρέπει να αλλάζεις τον εξαψήφιο κωδικό εισόδου. ολα οκ την εβγαλα και την ξανα εβαλα στο iphone παιζει μια χαρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε καποια φαση πριν το τελευταιο update που μας εβγαζε Transaction couldnt be completed οταν πηγαιναμε να κανουμε login γιατι ηθελε update το app (το ειχαμε κλεισει το auto update γιατι στην Oldubil μας πεταξε μετα απο update) ειχε σταματησει να λειτουργει αυτη η μεθοδος btw. Δοκιμασα και εγω προσωπικα να τα παρω απο τους Emulators και να τα βαλω σε φυσικα κινητα αλλα @@ Αφου παιζει παλι κομπλε In other news το σκατομικρο μου χτες εκανε την πρωτη αγορα μονη της κατευθειαν απο την κονσολα με Fups και τωρα το ειδα😐 Τωρα που "χαθηκε;" η ευκολια της Payzy και ξαναγυρναμε σε ορια κλπ ας βαλουμε τον κωδικο παλι για καθε αγορα Refund δεν προκειται να προσπαθησω καν γιατι ειναι οτι πρεπει για να σε στειλουν για ban οποτε χαλαλι της Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2023 από Sotosgl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις