Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 λεπτά πριν, arupin είπε

Καλησπερα! Να κανω μια ερωτηση, σημερα εφτιαξα FUPS και εκανα κανονικα αγορές. Εαν φτασω το οριο των 2750tl τον μηνα, μετα πρεπει να κανω αλλη fups για να συνεχίσω? και αν ναι, μπορω με την ιδια debit που αγορασα, να την περασω στον δευτερο λογαριασμο, για να μην αγοραζω και αλλη Debit?

Δεν μπορεις να την βαλεις σε αλλο account.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, arupin είπε

Καλησπερα! Να κανω μια ερωτηση, σημερα εφτιαξα FUPS και εκανα κανονικα αγορές. Εαν φτασω το οριο των 2750tl τον μηνα, μετα πρεπει να κανω αλλη fups για να συνεχίσω? και αν ναι, μπορω με την ιδια debit που αγορασα, να την περασω στον δευτερο λογαριασμο, για να μην αγοραζω και αλλη Debit?

Θέλει άλλο mail για καινούργιο account. Άρα άλλη FUPS για άλλες 2750 λίρες. 

Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει στο ίδιο κινητό με το ίδιο app και να κάνεις log out από το προηγούμενο mail και log in με το καινούργιο. Αλλά log out - log in συνέχεια….. Υπάρχει πιθανά κίνδυνος να σου ζητήσει στο log in SMS verification ξανά. Αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει αυτό…

Κοινώς δεύτερη κάρτα, με άλλο mail σε μια άλλη συσκευή. Τρίτη κάρτα, με τρίτο mail, σε τρίτη συσκευή. Κτλ κτλ κτλ. 

Εγω τουλάχιστον με 2 κάρτες έτσι λειτουργώ. Σε δυο συσκευες. Για να είναι μόνιμα log in χωρίς να διακινδυνεύω κάτι με SMS Verification. Οι 2 κάρτες για μένα είναι αρκετές.

Αν θέλεις να αγοράσεις βέβαια με μπόλικες λίρες μαζικά παιχνίδια ή ακριβά παιχνίδια, αφού μας άφησε χρονους (;;;) η payzy, καλύτερα δώσε σε κανα μεσάζοντα (που δεν έχει και τρελή προμήθεια) και βάλε στο wallet σου μπόλικες λίρες να κανεις τις μαζικές αγορές σου. 

Και φτιάξε μια-δυο κάρτες να κάνεις τις υπόλοιπες «μαγκιές σου» με παιχνίδια , Spotify, Netflix , Amazon κτλ κτλ κτλ. 

That’s my point of view. 

Επεξ/σία από wpgoalkeeper
  • Like 2

23 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε

Θέλει άλλο mail για καινούργιο account. Άρα άλλη FUPS για άλλες 2750 λίρες. 

Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει στο ίδιο κινητό με το ίδιο app και να κάνεις log out από το προηγούμενο mail και log in με το καινούργιο. Αλλά log out - log in συνέχεια….. Υπάρχει πιθανά κίνδυνος να σου ζητήσει στο log in SMS verification ξανά. Αντιλαμβάνεσαι τι σημαίνει αυτό…

Κοινώς δεύτερη κάρτα, με άλλο mail σε μια άλλη συσκευή. Τρίτη κάρτα, με τρίτο mail, σε τρίτη συσκευή. Κτλ κτλ κτλ. 

Εγω τουλάχιστον με 2 κάρτες έτσι λειτουργώ. Σε δυο συσκευες. Για να είναι μόνιμα log in χωρίς να διακινδυνεύω κάτι με SMS Verification. Οι 2 κάρτες για μένα είναι αρκετές.

Αν θέλεις να αγοράσεις βέβαια με μπόλικες λίρες μαζικά παιχνίδια ή ακριβά παιχνίδια, αφού μας άφησε χρονους (;;;) η payzy, καλύτερα δώσε σε κανα μεσάζοντα (που δεν έχει και τρελή προμήθεια) και βάλε στο wallet σου μπόλικες λίρες να κανεις τις μαζικές αγορές σου. 

Και φτιάξε μια-δυο κάρτες να κάνεις τις υπόλοιπες «μαγκιές σου» με παιχνίδια , Spotify, Netflix , Amazon κτλ κτλ κτλ. 

That’s my point of view. 

Επειδη αγορασα νεο τηλεφωνο οταν πηγα να ανοιξω την εφαρμογη εφαγα ακυρο γιατι ηθελε sms verification.

Οποτε τα εκανα ολα απο την αρχη.

• Like 1

13 minutes ago, solid21 said:

Επειδη αγορασα νεο τηλεφωνο οταν πηγα να ανοιξω την εφαρμογη εφαγα ακυρο γιατι ηθελε sms verification.

Οποτε τα εκανα ολα απο την αρχη.

οταν βαλεις την fups σε αλλο κινητο ξανα πρακτικα ξαναβαζεις το app θελει sms verification?

4 λεπτά πριν, sndev είπε

οταν βαλεις την fups σε αλλο κινητο ξανα πρακτικα ξαναβαζεις το app θελει sms verification?

Ναι κάτι τέτοιο γίνεται βάση λογικής. Άρα κοινώς όταν πάμε να αλλάξουμε συσκευή που είναι με FUPS και δεν γίνεται άμεσα αλλαγη και αναγκαστικά (σπασμένο τηλέφωνο, κλοπή κτλ), ξοδεύουμε τις υπόλοιπες λίρες που έχουμε, πριν την αλλαγη/κατάργηση. 

Εκτός και αν έχουμε αποθηκευμένα τα στοιχεία που μας έχουν δώσει (στοιχεία κάρτας), ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΣΑ, άρα μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε, έχουμε δεν έχουμε συσκευή συνδεδεμένη. Μέχρι να τερματίσει το ποσό. 

Αυτήν την εντύπωση έχω. 

• Thanks 2

1 minute ago, wpgoalkeeper said:

Ναι κάτι τέτοιο γίνεται βάση λογικής. Άρα κοινώς όταν πάμε να αλλάξουμε συσκευή που είναι με FUPS και δεν γίνεται άμεσα αλλαγη και αναγκαστικά (σπασμένο τηλέφωνο, κλοπή κτλ), ξοδεύουμε τις υπόλοιπες λίρες που έχουμε, πριν την αλλαγη/κατάργηση. 

Εκτός και αν έχουμε αποθηκευμένα τα στοιχεία που μας έχουν δώσει (στοιχεία κάρτας), ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΣΑ, άρα μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε, έχουμε δεν έχουμε συσκευή συνδεδεμένη. Μέχρι να τερματίσει το ποσό. 

Αυτήν την εντύπωση έχω. 

λογικα εχεις δικιο

μολις με γλυτωσες απο μπελα γτ ειχα σκοπο αυριο να κανω factory reset το τηλεφωνο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε

Αυτήν την εντύπωση έχω. 

Και για να συνεχίσω τον συλλογισμό μου, αν τυχόν γνωρίζουμε τα στοιχεία της κάρτας (και πότε λήγει κοινώς), θα μπορούμε μέχρι την λήξη της να βάζουμε λίρες (πχ μέσω Revolut). Πιθανά. Βέβαια δεν ξέρω αν θα ανανεωθεί αυτόματα με τον ίδιο αριθμό της και δεν ξέρεις για πόσα  χρόνια θα ανανεωθεί. 
Για το πρώτο σκέλος (αν γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας) και έχει διάθεση και χρήματα για test ο @solid21 μπορεί να γίνει μια δοκιμή αν ισχύει ή όχι. 

11 λεπτά πριν, sndev είπε

λογικα εχεις δικιο

μολις με γλυτωσες απο μπελα γτ ειχα σκοπο αυριο να κανω factory reset το τηλεφωνο 

Χαίρομαι που βοήθησα φίλε μου και σε γλίτωσα από χάσιμο χρόνου και μπελά για μια άσκοπη  ενεργοποίηση FUPS. 😉🤟🏽

Θέλω να κάνω λογαριασμό στο FUPS αλλά δεν με αφήνει. Μου ζητάει αριθμό κινητού και μόλις πάω να περάσω τον ελληνικό αριθμό GSM μου λέει transaction failed please try again later

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, rambo330 είπε

Θέλω να κάνω λογαριασμό στο FUPS αλλά δεν με αφήνει. Μου ζητάει αριθμό κινητού και μόλις πάω να περάσω τον ελληνικό αριθμό GSM μου λέει transaction failed please try again later

Έχει αναφερθεί και σε πιο πίσω σελίδες φίλε μου. Μπορείς να ψάξεις με ένα search ή εδώ ή και στο google. 

Ψάχνεις για pingme ή 5sim. 

Δεν περνάει προφανώς το ελληνικό σου τηλέφωνο σε τουρκική κάρτα για verification ότι είσαι τούρκος πολίτης. 

22 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε

Αυτήν την εντύπωση έχω. 

Ειναι ακριβως ετσι - μπορεις να χρησιμοποιήσεις κανονικα το υπολοιπο σου.

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, solid21 είπε

Ειναι ακριβως ετσι - μπορεις να χρησιμοποιήσεις κανονικα το υπολοιπο σου.

Δεν ξέρω μόνο (φαντάζομαι θα γίνεται), αν μπορώ μέχρι να λήξει η κάρτα να μπορώ να βάζω συνέχεια χρήματα. Απλά ο απόλυτος έλεγχος της κάρτας πάει περίπατο γιατί θα πρέπει να κρατάς σημειώσεις πόσα έχεις μέσα, πόσα βάζεις, πόσα ξοδεύεις κτλ κτλ. 

Αλλιώς βγάζεις μια καινούργια και τέλος 😁

8 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε

Δεν ξέρω μόνο (φαντάζομαι θα γίνεται), αν μπορώ μέχρι να λήξει η κάρτα να μπορώ να βάζω συνέχεια χρήματα. Απλά ο απόλυτος έλεγχος της κάρτας πάει περίπατο γιατί θα πρέπει να κρατάς σημειώσεις πόσα έχεις μέσα, πόσα βάζεις, πόσα ξοδεύεις κτλ κτλ. 

Αλλιώς βγάζεις μια καινούργια και τέλος 😁

για fups μιλασ? 

1 λεπτό πριν, pasxaliskar είπε

για fups μιλασ? 

Ναι. Μόνο FUPS. Σε μια μη προσβάσιμη εφαρμογή/κάρτα, αφού όμως έχεις αποθηκευμένα τα στοιχεία της κάρτας που σου έχουν στείλει. 

1 λεπτό πριν, wpgoalkeeper είπε

Ναι. Μόνο FUPS. Σε μια μη προσβάσιμη εφαρμογή/κάρτα, αφού όμως έχεις αποθηκευμένα τα στοιχεία της κάρτας που σου έχουν στείλει. 

η εφαρμογη λεει τα παντα.. τι εβαλες τι ξοδεψες ποσα εχεις κλπ δν χρειαζεται σημειωσεις .. το θεμα ειναι υνδρομη πως θα γινει η αγορα γτ με προξι παιδευομαι δν βρισκω 

1 λεπτό πριν, pasxaliskar είπε

η εφαρμογη λεει τα παντα.. τι εβαλες τι ξοδεψες ποσα εχεις κλπ δν χρειαζεται σημειωσεις .. το θεμα ειναι υνδρομη πως θα γινει η αγορα γτ με προξι παιδευομαι δν βρισκω 

Όχι δεν εννοώ αυτό φίλε μου για την εφαρμογή. Το γνωρίζω τι βλεπεις και τι όχι από την εφαρμογή. Για άλλο λόγο το έλεγα. Αν έχεις χάσει την πρόσβαση στην εφαρμογή/κάρτα για χ,ψ λόγο. Για αυτό τα έλεγα όλα τα παραπάνω. 

Δυστυχώς όπως ανέφερα παραπάνω, δεν πρόκειται να κάνω άμεσα συνδρομή ξανά. Και τις πρώτες φορές που έκανα συνδρομή, την έκανα μέσω κονσόλας, μόνο με proxy,  προσθέτοντας μέσω FUPS, Add Funds. 200+200+60. Ανανεωση. Και πάλι το ίδιο. 

Μόνο προσοχή. Τότε χρειαζόντουσαν μόνο 460 λίρες για το Deluxe. Τώρα θέλει 2740 λίρες για Deluxe. . . 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...