Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

41 minutes ago, pasxaliskar said:

εμενα το αστειο ειναι ουτε λεφτα μου ειχε επιστρεψει η disney αλλα ουτε διαγραφτηκε η λιστα των αγαπημενων μου..

ε καπως ετσι αλλα με το να κρατησεις τα trophies.. 

btw στο reddit ειδα λεγανε οτι αγγλια νομιζω εφαγαν μπαν καποια ατομα (2-3) τους επιασε π.χ. τωρα αληθεια ψεμμα δν ξερω σιγουρα θα εχει παραθυρακι σε ολα αυτα που πατας αποδοχη χωρις να διαβασεις 

πως γινεται να σου εκλεισαν τον λογαριασμο στο disney και να εχεις την λιστα των αγαπημενων σου... αφου υποτιθεται σου εκλεισαν τον λογαριασμο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

Συνδρομή;

Το ξέρω ρε τα έχω δει από χειμώνα είμαι εάν κ το έλουσαν όταν βιλευετικα και έμεινα μόνο μέχρι το 28 κ έχασα το στακαρισμα ..

Ήμουν δουλειά και δν δοκίμασα με προξι από κονσόλα 

Συνδρομή φίλε μου δεν δοκίμασα. Και δεν πρόκειται να ξαναδοκιμάσω στα κοντά. . . . 😁

Η δεύτερη χρονιά που κατάφερα να βάλω πριν κάνα 2-3 μήνες όμως (η πρώτη μου χρονιά ήταν από μεσάζοντα), και όλες οι υπόλοιπες μέχρι να βγει στην γύρα η payzy, ήταν μόνο με proxy μέσα από την κονσόλα και με add funds. 200+200+60 --> ανανέωση συνδρομής και πάλι από την αρχή 200+200+60 --> ανανέωση συνδρομής.

Με οποιοδήποτε άλλο τρόπο (τουλάχιστον σε μένα) δεν δούλευε ποτέ τίποτε άλλο (για ανανέωση). Οι αγορές παιχνιδιών γίνονταν κανονικά.

12 minutes ago, domigr said:

Κανενα νεο απολυτως...

Η fups ειναι η μονη καρτα που δουλευει ακομα για αγορα games μονο το εχουν πει και σε forums εξωτερικου

Eμάς τους εγχώριους δεν μας πιστεύεις; Λειτουργεί η FUPS, όταν σταματήσει θα το αναφέρουμε. :P 

15 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Eμάς τους εγχώριους δεν μας πιστεύεις; Λειτουργεί η FUPS, όταν σταματήσει θα το αναφέρουμε. :P 

Εγω σε συμφορουμιτη απαντησα δεν απαντησα στον εαυτο μου 😜

• Like 1

17 λεπτά πριν, TaxPap είπε

οποιος θελει να βαλει funds με fups παρτε 4 ευρω το control d 

Fund με fups μπαίνει και χωρίς αλλά προγράμματακια ..το θέμα είναι τα funds δν στα αγοράζει σε συνδρομή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Βασικα ειναι παρανομο να σου ακυρωσει συνδρομη και να μην επιστρεψει χρηματα.

Όχι απαραίτητα.

Εάν παραβείς τους όρους χρήσης που έχεις αποδεχθεί κατά την δημιουργία λογαριασμού σου στο PS Network η Sony διατηρεί το δικαίωμα να κάνει suspend και να χάσεις access στο λογαριασμό σου.

«What happens if you breach these Terms?‎
‎5.1‏ We may take various actions as set out in section 24, including suspending your account. While suspended, you will not be able to use PSN. That means you will not be able to use some Products, even those you paid for.»

Η κατάσταση είναι λίγο περισσότερο περίπλοκή από αυτό που νομίζεις, δεν μιλάμε για φυσικά αγαθά. Μιλάμε για access σε λογαριασμό και υπηρεσίες. Δεν σου ανήκει τίποτα από αυτά που νομίζεις ότι σου ανήκουν. Έχεις συνάψει μία συμφωνία με τη Sony (κάτι σαν συμβόλαιο) , εάν παραβείς τους όρους αυτής της συμφωνίας η Sony έχει κάθε έννομο δικαίωμα να σου επιβάλει τις ποινές τις οποίες έχεις συμφωνήσει. Τώρα εάν θα το κάνει αυτό είναι άλλη ιστορία. Σπάνιο αλλά έχει συμβεί. Κανείς δεν πήρε refund. Εάν θέλεις μπορείς να κινηθείς νομικά, δεν θα βγάλεις άκρη κυρίως εάν έχεις κάπου τη φωλιά σου λερωμένη.

Για αυτό το λόγο ουρλιάζουν σε φόρουμ του εξωτερικού, διότι σε “all digital future, you don’t own nothing".

1 ώρα πριν, prefuse είπε

ισως καποιοι δυσαρεστηθούν που θα χασουν και η sony δεν το θελει αυτο

Ναι αυτός είναι ο κυριότερος λόγο. Το έχω πει και πριν. Δεν θέλουν να σε μπανάρουν. Να σε αρμέξουν θέλουν.

Εάν έχεις λογαριασμό με 2-3 χιλιάρικα αξίας software και φας account ban. Η Sony έχει τελειώσει για εσένα σαν εταιρία. Το γνωρίζουν αυτό, για αυτό τα permaban είναι σπάνια.

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Δεν υπαρχει νομος που να εμποδιζει να κανεις συνδρομες απο αλλες χωρες

Σωστά, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Ούτε καν στους όρους χρήσης. Δεν πρόκειται να φάει κανένας ban για αυτό το λόγο.

Το μόνο που έχουν κάνει οι χρήστες αυτού του φόρουμ που παραβαίνει τους όρους χρήσης είναι να πούνε ψέματα για τον τόπο κατοικίας.

‎"6.2.2. If you give us false information we may suspend the affected accounts. For example, we may suspend adults accounts if children are using them. When that happens, you lose access to PSN and some Products, even paid for ones. You can contact customer services to understand why you or a Child Family Member has been suspended and what you can do."‎ 

Ο παραπάνω όρος έχει μπει για άλλο σκοπό από τη Sony αλλά τεχνικά αποτελεί παράβαση από εμάς και θεωρητικά θα μπορούσε κάποιος να φάει ban για αυτό..... αλλά ΔΕΝ πρόκειται.

Παιδιά πρέπει να ηρεμήσετε λίγο με την Μπανοπαράνια, σε 3 χρόνια έχω ακούσει για 2 ban εξωτερικού και 1 στο Ελληνικό FB που γράφετε. Ένας θεός ξέρει γιατί έφαγαν ban αυτοί οι χρήστες. Αυτά του εξωτερικού χρησιμοποιούσαν OlduBil app και ο ένας είχε και περίεργο gamertag. Η Sony πρωτίστως banari για offensive gamertags και για hate-speech οπότε εάν δεν έχετε κάνει τίποτα από τα παραπάνω μην αγχώνεστε και πολύ. 

https://www.playstation.com/en-tr/legal/psn-terms-of-service/

Επεξ/σία από Mazinger7
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, TaxPap είπε

οποιος θελει να βαλει funds με fups παρτε 4 ευρω το control d 

Μόλις κατάφερα να κάνω add funds με proxy μέσω της κονσόλας.

Παρόλο που σε άλλους περνάει κανονικά ακόμα και χωρίς vpn σε εμένα δεν ήθελε με τίποτα. Τουλάχιστον για τώρα που ήθελα να αδειάσω την κάρτα λόγω μηνιαίου ορίου και να συνδυάσω το wallet με άλλη κάρτα για αγορά έγινε η δουλειά.

Στο μέλλον μάλλον θα προτιμήσω το control d, αν ακόμα δουλεύουν οι fups κάρτες, να τελειώνει η υπόθεση πιο εύκολα.

Οπότε και στον φίλο που προσπαθεί για το ps plus, αν δεν μπορεί αλλιώς ας κάνει μια προσπάθει με proxy. Σελίδα 97 το έχει γράψει φίλος πολύ αναλυτικά.

Επεξ/σία από darkogr

Αυτός απ' την Ελλάδα που έφαγε ban προφανώς και τρολαρει..έκανε μια δημοσίευση στο facebook..και δεν απάντησε μετά πότε σε κανέναν..ν προκαλέσει εντυπώσεις ηθελε

• Like 2

26 λεπτά πριν, darkogr είπε

Μόλις κατάφερα να κάνω add funds με proxy μέσω της κονσόλας.

Παρόλο που σε άλλους περνάει κανονικά ακόμα και χωρίς vpn σε εμένα δεν ήθελε με τίποτα. Τουλάχιστον για τώρα που ήθελα να αδειάσω την κάρτα λόγω μηνιαίου ορίου και να συνδυάσω το wallet με άλλη κάρτα για αγορά έγινε η δουλειά.

Στο μέλλον μάλλον θα προτιμήσω το control d, αν ακόμα δουλεύουν οι fups κάρτες, να τελειώνει η υπόθεση πιο εύκολα.

Οπότε και στον φίλο που προσπαθεί για το ps plus, αν δεν μπορεί αλλιώς ας κάνει μια προσπάθει με proxy. Σελίδα 97 το έχει γράψει φίλος πολύ αναλυτικά.

Πιο προξι έβαλες να δοκιμάσω με funds εάν μπορείς να βάλεις συνδρομή να ξέρουμε 

15 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

Πιο προξι έβαλες να δοκιμάσω με funds εάν μπορείς να βάλεις συνδρομή να ξέρουμε 

Θέλει να κάνεις την διαδικασία που έχει ο οδηγός στην σελίδα 97. Δεν είναι συγκεκριμένο που δουλεύει πάντα. Είναι μπελαλίδικο αλλά εν τελεί αποτελεσματικό. Εμένα την πρώτη φορά δούλεψε απευθείας και σε 5 λεπτά ξεμπέρδεψα αλλά την δεύτερη μου πήρε ένα εικοσάλεπτο μέχρι να καταφέρω να δουλέψει.

23 λεπτά πριν, darkogr είπε

Θέλει να κάνεις την διαδικασία που έχει ο οδηγός στην σελίδα 97. Δεν είναι συγκεκριμένο που δουλεύει πάντα. Είναι μπελαλίδικο αλλά εν τελεί αποτελεσματικό. Εμένα την πρώτη φορά δούλεψε απευθείας και σε 5 λεπτά ξεμπέρδεψα αλλά την δεύτερη μου πήρε ένα εικοσάλεπτο μέχρι να καταφέρω να δουλέψει.

ναι δν τα ειχα δει αυτα.. βλεπω τωρα εαν κ 25 σελιδεσ πισω ειναι πριν μιαβ βδομαδα και λεγανε για αυξησεις... κοιμηθηκαμε 

2 ώρες πριν, prefuse είπε

πως γινεται να σου εκλεισαν τον λογαριασμο στο disney και να εχεις την λιστα των αγαπημενων σου... αφου υποτιθεται σου εκλεισαν τον λογαριασμο..

Δεν μου έκλεισαν τον λογαριασμό..τον ίδιο έχω απλά μου πήρανε την συνδρομή και μετά ξανά αγόρασα ..είχα βάλει έτος και στους 10 μήνες κόπηκε και από τότε μήνα μήνα είμαι..δν άλλαξα τίποτα ίδιο μέιλ ίδιο κωδικό 

Καλησπερα! Να κανω μια ερωτηση, σημερα εφτιαξα FUPS και εκανα κανονικα αγορές. Εαν φτασω το οριο των 2750tl τον μηνα, μετα πρεπει να κανω αλλη fups για να συνεχίσω? και αν ναι, μπορω με την ιδια debit που αγορασα, να την περασω στον δευτερο λογαριασμο, για να μην αγοραζω και αλλη Debit?

15 λεπτά πριν, arupin είπε

Καλησπερα! Να κανω μια ερωτηση, σημερα εφτιαξα FUPS και εκανα κανονικα αγορές. Εαν φτασω το οριο των 2750tl τον μηνα, μετα πρεπει να κανω αλλη fups για να συνεχίσω? και αν ναι, μπορω με την ιδια debit που αγορασα, να την περασω στον δευτερο λογαριασμο, για να μην αγοραζω και αλλη Debit?

Νομίζω όχι 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...