Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Αν έχεις ήδη συνδρομή Τουρκία ποιος ο λόγος να φύγεις με ενεργή συνδρομή και να πας Ουκρανία; Δεν βγάζει νόημα.

δν ειπα οτι θα φυγω αλλα κουβεντα να γινεται 

επισης ειναι και παιδια που εχουν λιγο καιρο η δεν εχουν καθολου 

Επεξ/σία από pasxaliskar
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

εβαλα διαφορα.. εφτασα κανα 600 τλ συνολικα..μολις μολις τωρα εβαλα αλλα 10 να δοκιμασω για συνδρομη αλλα παλι δν με αφηνει ενω εχω λεφτα στο wallet 

Οκ θα το δοκιμάσω πάλι με κάποιο άλλο vpn.
Για την συνδρομή γενικά κι εμένα ακόμα και πιο παλιά δε με άφηνε από το wallet. Εκεί μάλλον δεν είναι θέμα τρόπου πληρωμής αλλά το πως προφυλάσουν την πληρωμή.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, darkogr είπε

Για την συνδρομή γενικά κι εμένα ακόμα και πιο παλιά δε με άφηνε από το wallet. Εκεί μάλλον δεν είναι θέμα τρόπου πληρωμής αλλά το πως προφυλάσουν την πληρωμή.

καθε βραδυ κλαιω που δν πηρα μεχρι το 2050 με payze αυτο θα πω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, pasxaliskar said:

καθε βραδυ κλαιω που δν πηρα μεχρι το 2050 με payze αυτο θα πω 

Mην νομίζεις, και αυτό ρίσκο είναι για όσους το πράξαμε... Τζόγος. Κανείς δεν ξέρει τι στάση θα κρατήσει η Sony έπειτα ή τι θα γίνει με την ίδια την συνδρομή. Μη νομίζετε ότι είναι τίποτα εξασφαλισμένο με αυτούς όπως και με κάθε εταιρεία εκεί έξω. 

Εκ πρώτης όψης προφανώς φαίνεται να είμαστε κερδισμένοι όσοι στακάραμε μια 20ετία αλλά ξαναλέω ποιος μου λέει αύριο ότι η Sony για τον Α ή Β λόγο δεν μου στείλει το account. Και άντε κυνήγα τους μετά...

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Mην νομίζεις, και αυτό ρίσκο είναι για όσους το πράξαμε... Τζόγος. Κανείς δεν ξέρει τι στάση θα κρατήσει η Sony έπειτα ή τι θα γίνει με την ίδια την συνδρομή. Μη νομίζετε ότι είναι τίποτα εξασφαλισμένο με αυτούς όπως και με κάθε εταιρεία εκεί έξω. 

Εκ πρώτης όψης προφανώς φαίνεται να είμαστε κερδισμένοι όσοι στακάραμε μια 20ετία αλλά ξαναλέω ποιος μου λέει αύριο ότι η Sony για τον Α ή Β λόγο δεν μου στείλει το account. Και άντε κυνήγα τους μετά...

καλα δεν με ενοχλει τοσο θ αυξησης της τιμης οσο οτι δεν δουλευει καμια μεθοδος... δεν εχω προβλημα και στα 90 ευρω το χρονο .. νταξι ολα ανεβηκαν σιγουρα το 15αρι ηταν κλεψια .. μια λογικη τιμη θα ηταν 50-60 το χρονο.. 

το θεμα ειναι να συνεχισουμε να εχουμε τουρκικο πρινιουμ και μετα την ληξη των χρονων που εχουμε καθως οι εκτωσεις που δινει στο στορ σε οσους εχουν πλας ειναι τρομερες .. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, darkogr είπε

Δυστυχώς τζίφος!!!
Είτε με vpn είτε χωρίς. Κινητό browser, app. PC με vpn ή χωρίς. Δεν αλλάζει κάτι.
Something went wrong Και Δε μπορώ να κάνω καθόλου add funds.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 minutes ago, Alex21121988 said:

αν θελει να το κοψει, θα κανει οτι εκανε και η disney+ θα επιστρεψει τα λεφτα πίσω και θα χαθεί η προσβαση στο account, ειναι λιγο πιο δυσκολο απο disney καθως υπαρχουν trophies κτλ που ισως καποιοι δυσαρεστηθούν που θα χασουν και η sony δεν το θελει αυτο. στην disney το πολυ πολύ να εχασες την λίστα με τα αγαπημένα..

το θεμα ειναι οτι και με ενεργή συνδρομή αφου δεν γινεται (ή εστω γίνεται αλλα εχουν αυξηθεί οι τιμές) αγορα παιχνιδιων δεν εχει και πολύ νόημα η συνδρομή εκτος και αν παίζουμε μονο τα παιχνίδια που εχει στο library.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, dream21 είπε

Καλό 2031 ξανα αγορα εγω ( εαν ζω φυσικα) αλλα ακομη σε εμενα δεν εχει αλλαξει η τιμη.. εχει παραμεινει στα 460 λιρες

Λεει κιολας οτι εχει περιοδο μεχρι 6 Νοεμβριου για να ανανεωσει καποιος αυτοματα με την παλια τιμη. Μετα θα αλλαξει και εκει η τιμη

*απαντηθηκε ηδη

1 ώρα πριν, Alex21121988 είπε

Βασικα ειναι παρανομο να σου ακυρωσει συνδρομη και να μην επιστρεψει χρηματα. Δεν υπαρχει νομος που να εμποδιζει να κανεις συνδρομες απο αλλες χωρες ωστε να προστατευονται Sony, MS, Netflix, Disney (για αυτο και η τελευταια μας τα επεστρεψε τοτε). ΟΜΩΣ δεν την εμποδιζει απο το να βαλει τετοιον ορο, ή οπως στην περιπτωση του netflix να περιορισει το household. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, prefuse είπε

αν θελει να το κοψει, θα κανει οτι εκανε και η disney+ θα επιστρεψει τα λεφτα πίσω και θα χαθεί η προσβαση στο account, ειναι λιγο πιο δυσκολο απο disney καθως υπαρχουν trophies κτλ που ισως καποιοι δυσαρεστηθούν που θα χασουν και η sony δεν το θελει αυτο. στην disney το πολυ πολύ να εχασες την λίστα με τα αγαπημένα..

το θεμα ειναι οτι και με ενεργή συνδρομή αφου δεν γινεται (ή εστω γίνεται αλλα εχουν αυξηθεί οι τιμές) αγορα παιχνιδιων δεν εχει και πολύ νόημα η συνδρομή εκτος και αν παίζουμε μονο τα παιχνίδια που εχει στο library.

εμενα το αστειο ειναι ουτε λεφτα μου ειχε επιστρεψει η disney αλλα ουτε διαγραφτηκε η λιστα των αγαπημενων μου..

ε καπως ετσι αλλα με το να κρατησεις τα trophies.. 

btw στο reddit ειδα λεγανε οτι αγγλια νομιζω εφαγαν μπαν καποια ατομα (2-3) τους επιασε π.χ. τωρα αληθεια ψεμμα δν ξερω σιγουρα θα εχει παραθυρακι σε ολα αυτα που πατας αποδοχη χωρις να διαβασεις 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

ξερει κανεις εαν υπαρχει τροπος για συνδρομη εαν εχεις στο wallet λεφτα? 

Τα έχουμε πει 100 φορές, ο μόνος τρόπος είναι με proxy. Βλέπε σελ. 97. Λειτουργούσε μια χαρά (όσο μπορείς να πεις τα proxy "μια χαρά") πριν τον Αρμαγεδδών που εξαπέλυσε η Sony. Για τώρα δεν ξέρω, απλά να ξέρεις θέλει υπομονή και σπαμάρισμα για να περάσει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τον τύπο του Facebook που έφαγε μπαν είχαμε νέα ή εξαφανίστηκε σαν πυγολαμπίδα στην ανατολή του ηλίου;

Επεξ/σία από Bourdoulas
Δημοσ.
21 ώρες πριν, wpgoalkeeper είπε

Σε προσπάθεια μου όπως έγραψα παραπάνω με proxy μέσα στην κονσόλα και FUPS, η αγορά εγινε. Με οτιδήποτε άλλο τρόπο με FUPS η αγορά μου κολλούσε. 

Αυτα τα ολίγα και συνοπτικά από μένα αδερφε. 

Μακάρι να είναι πρόσκαιρο όλο αυτό. 

Δοκιμή μόλις από κονσόλα, ΧΩΡΙΣ proxy, έγινε κανονικά η αγορά με FUPS. Ουφφφφ... Κάτι είναι και αυτό.

Από κινητό μέσα από την εφαρμογή συνεχίζει να δίνει άκυρο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Από τον τύπο του Facebook που έφαγε μπαν είχαμε νέα ή εξαφανίστηκε σαν πυγολαμπίδα στην ανατολή του ηλίου;

Κανενα νεο απολυτως...

Μόλις τώρα, wpgoalkeeper είπε

Δοκιμή μόλις από κονσόλα, ΧΩΡΙΣ proxy, έγινε κανονικά η αγορά με FUPS. Ουφφφφ... Κάτι είναι και αυτό.

Η fups ειναι η μονη καρτα που δουλευει ακομα για αγορα games μονο το εχουν πει και σε forums εξωτερικου

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε

Συνδρομή;

40 λεπτά πριν, Mazinger7 είπε

Τα έχουμε πει 100 φορές, ο μόνος τρόπος είναι με proxy. Βλέπε σελ. 97. Λειτουργούσε μια χαρά (όσο μπορείς να πεις τα proxy "μια χαρά") πριν τον Αρμαγεδδών που εξαπέλυσε η Sony. Για τώρα δεν ξέρω, απλά να ξέρεις θέλει υπομονή και σπαμάρισμα για να περάσει. 

Το ξέρω ρε τα έχω δει από χειμώνα είμαι εάν κ το έλουσαν όταν βιλευετικα και έμεινα μόνο μέχρι το 28 κ έχασα το στακαρισμα ..

Ήμουν δουλειά και δν δοκίμασα με προξι από κονσόλα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...