Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

13 ώρες πριν, mixalisss είπε

θελω να αγορασω παιχνιδι απο τουρκικο λογαριασμο αν δοκιαμσω με φαπς λετε να δουλεψει ; ευτυχως προλαβα με payz να παρω και αλλες ετησιες συνδρομες .τωρα θελω να παρω το mortal kombat 1δοκιμασε κανεις αλλος;

Δουλευει κανονικα μολις αγορασα! 😉

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, xristoscls18 είπε

Δουλευει κανονικα μολις αγορασα! 😉

προσπαθω να φτιαξω τηλ για να κανω φαπς αλλα δε μπορω δε δεχονται τις καρτες μου κανα σαιτ εκτος το 5σιμ ξερει κανεις που να δεχετε visa mastercard h paypal skrill ?

7 λεπτά πριν, mixalisss είπε

προσπαθω να φτιαξω τηλ για να κανω φαπς αλλα δε μπορω δε δεχονται τις καρτες μου κανα σαιτ εκτος το 5σιμ ξερει κανεις που να δεχετε visa mastercard h paypal skrill ?

εαν θυμαμαι καλα το ειχα κανει με 5σιμ και ρεβολουτ

17 λεπτά πριν, mixalisss είπε

pingme 😉

Έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει add funds; Με fups είτε απο κονσόλα είτε απο app, browser μου βγάζει error.

Ενώ αγορές κάνει κανονικά. Από ότι φαίνεται τα funds λειτουργούν με το ίδιο τρόπο με την συνδρομή και δεν περνάει.

7 λεπτά πριν, darkogr είπε

Έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει add funds; Με fups είτε απο κονσόλα είτε απο app, browser μου βγάζει error.

Ενώ αγορές κάνει κανονικά. Από ότι φαίνεται τα funds λειτουργούν με το ίδιο τρόπο με την συνδρομή και δεν περνάει.

εαν διαβαζες πιο πανω θα εβλεπες οτι εβαλα funds πριν μια ωρα απο broswer με vpn.. απλα το θεμα ειναι ανανεωση συνδρομης που μεταει ερορ οταν παω να κανω με funds

2 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

εαν διαβαζες πιο πανω θα εβλεπες οτι εβαλα funds πριν μια ωρα απο broswer με vpn.. απλα το θεμα ειναι ανανεωση συνδρομης που μεταει ερορ οταν παω να κανω με funds

Ούτε με vpn μου περνάει. Και πληρωμενο και free. Ενώ μετά έκανα κανονικά αγορά γιατί φοβήθηκα ότι μπορεί να με κλείδωσε.

Μόλις τώρα, darkogr είπε

Ούτε με vpn μου περνάει. Και πληρωμενο και free. Ενώ μετά έκανα κανονικά αγορά γιατί φοβήθηκα ότι μπορεί να με κλείδωσε.

οχι μου βαζει κανονικα εβαλα 3-4 φορες.. στο κινιτο απο το chrome με vpn .. οχι απο το app

24 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

οχι μου βαζει κανονικα εβαλα 3-4 φορες.. στο κινιτο απο το chrome με vpn .. οχι απο το app

Με τι ποσό; 200tl; Ούτε 10tl δε με αφήνει.

4 λεπτά πριν, darkogr είπε

Με τι ποσό; 200tl; Ούτε 10tl δε με αφήνει.

εβαλα διαφορα.. εφτασα κανα 600 τλ συνολικα..μολις μολις τωρα εβαλα αλλα 10 να δοκιμασω για συνδρομη αλλα παλι δν με αφηνει ενω εχω λεφτα στο wallet 

Για παιχνίδι μόλις αγόρασα το ea fc24 με oldubill τον τρόπο του Σωτήρη!! Οπότε λειτουργεί ακόμα αυτό.

Fups έχω κάνει αλλά δεν μπορώ με τίποτα να την φορτίσω (παλιά είχα κάνει με plati αλλά ήθελα να τα μεταφέρω μόνος μου) Revolut δεν με αφήνει με τίποτα να κανω, βγάζει ότι η χώρα μου (Ελλάδα)δεν υποστηρίζεται και δεν προχωράει.

7 λεπτά πριν, Giogiannis είπε

Για παιχνίδι μόλις αγόρασα το ea fc24 με oldubill τον τρόπο του Σωτήρη!! Οπότε λειτουργεί ακόμα αυτό.

Fups έχω κάνει αλλά δεν μπορώ με τίποτα να την φορτίσω (παλιά είχα κάνει με plati αλλά ήθελα να τα μεταφέρω μόνος μου) Revolut δεν με αφήνει με τίποτα να κανω, βγάζει ότι η χώρα μου (Ελλάδα)δεν υποστηρίζεται και δεν προχωράει.

απο οτι βλεπω παντως ολοι ξεκινησαν να φευγουν απο τουρκια κ να πανε ουκρανια που βγαινει κανα 60αρι η συνδρομη.. επομενη σταση να βγει μια virtyal card απο εκει 

2 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

απο οτι βλεπω παντως ολοι ξεκινησαν να φευγουν απο τουρκια κ να πανε ουκρανια που βγαινει κανα 60αρι η συνδρομη.. επομενη σταση να βγει μια virtyal card απο εκει 

Αν έχεις ήδη συνδρομή Τουρκία ποιος ο λόγος να φύγεις με ενεργή συνδρομή και να πας Ουκρανία; Δεν βγάζει νόημα.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...