xenos3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Ισχύει ότι ανέβηκε ή όχι ακομα; Εμένα 460 μου έδειξε τώρα που έκανα μια πρόβα. Αν ανέβει τόσο, το ξεφτίλισαν. @@ Δεν πρόλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πείσμωσα κ βρήκα τι δικλίδα προσθέσανε κ δε περνούσε η fups Είναι μπαγασιδες όμως Spoiler Έβαλα κ 10 λίρες να δοκιμάσω fund Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από sndev 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, sndev είπε Πείσμωσα κ βρήκα τι δικλίδα προσθέσανε κ δε περνούσε η fups Είναι μπαγασιδες όμως Απόκρυψη περιεχομένων Έβαλα κ 10 λίρες να δοκιμάσω fund teach us master Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinger7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, sndev είπε Πείσμωσα κ βρήκα τι δικλίδα προσθέσανε κ δε περνούσε η fups OK, πες μας και εμάς ρε παιχταρά να ξέρουμε για ποια δικλίδα μιλάς; Εκτός και θέλεις να κανεις build up το suspense, Hitchcock style. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από Mazinger7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Mazinger7 είπε Σίγουρα, 100% μαζί σου για αυτό. Εδώ δεν ξέρουμε τι ξημερώνει αύριο και εμείς στακάρουμε συνδρομές για 20+ χρόνια. Και να σου πώ την αλήθεια, το δάχτυλο μου ήταν βαρύ στα τελευταία χρόνια που την έβαζα τη συνδρομή. Όχι για τα λεφτά, απλά δεν ένοιωθα άνετα για κάποιο λόγο μετά από ένα σημείο να στακάρω. Έλεγα τί νόημα έχει να σχεδιάζεις τόσο μελλοντικά. Απλά ήταν τόσο ξεφτίλα η τιμή που είπα απλά fuck it, στα παλία μου τα παπούτσια, αν δεν το έχω εγώ θα το πάρουν τα ανίψια μου. Τώρα εάν πουληθει η Sony και το πάρει καμιά άλλη εταιρία και σου βάλει μόνο το pacman να έχεις να παίζεις.... τι να πω... δύσκολο... Αλλά είμαι αρκετά μεγάλος για να ξέρω ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι απίθανο. Με το χέρι στην καρδιά στο λέω όμως, δεν με βλέπω να παίζω μέχρι τότε, μακάρι... αλλά δύσκολο. Εγώ με φουπσ αγόρασα πριν καμία ώρα παιχνίδι πάντως Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από pasxaliskar 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 5 minutes ago, pasxaliskar said: Εγώ με φουπσ αγόρασα πριν καμία ώρα παιχνίδι πάντως Ναι σκευτομαι μην είναι τυχαίο ολο αυτό τώρα γτ σίγουρα πολυς κοσμος θα κάνει δοκιμες αυτη τη στιγμή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalisss Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 θελω να αγορασω παιχνιδι απο τουρκικο λογαριασμο αν δοκιαμσω με φαπς λετε να δουλεψει ; ευτυχως προλαβα με payz να παρω και αλλες ετησιες συνδρομες .τωρα θελω να παρω το mortal kombat 1δοκιμασε κανεις αλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 19 minutes ago, mixalisss said: θελω να αγορασω παιχνιδι απο τουρκικο λογαριασμο αν δοκιαμσω με φαπς λετε να δουλεψει ; ευτυχως προλαβα με payz να παρω και αλλες ετησιες συνδρομες .τωρα θελω να παρω το mortal kombat 1δοκιμασε κανεις αλλος; Για παίξε μπαλα κ πες μας να μας λύσεις κ εμας την απορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg14207 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ πάντως, πριν κάποια ώρα, κατάφερα και έκανα αγορά κανονικά παιχνίδι μέσω FUPS, απευθείας από κοσνολα, χωρίς VPN. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Μακαρι να ταν τυχαίο ολο αυτό. Εμενα παντως ετσι χυμα δε με αφηνει να αγοράσω ουτε απο κονσολα 😐 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Όντως, πέρασε κι εδώ απευθείας απ την κονσόλα… Μακάρι να μείνει έτσι! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, June είπε Όντως, πέρασε κι εδώ απευθείας απ την κονσόλα… Μακάρι να μείνει έτσι! υπαρχει καμια μεθοδος εστω και μετα την αυξηση για ανανεωση ? γτ εστω και τα 90 απο τα 150 ειναι κερδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλό 2031 ξανα αγορα εγω ( εαν ζω φυσικα) αλλα ακομη σε εμενα δεν εχει αλλαξει η τιμη.. εχει παραμεινει στα 460 λιρες Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από dream21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dream21 είπε Καλό 2031 ξανα αγορα εγω ( εαν ζω φυσικα) αλλα ακομη σε εμενα δεν εχει αλλαξει η τιμη.. εχει παραμεινει στα 460 λιρες σε ολους ετσι ειναι εαν πατησεις να κανεις ανανεωση μονος αλλαζει εαν δν πατησεις θα αλλαξει μετα τον νοεμβριο σε 460.. το δοκιμασα που σε εμενα ειναι μεχρι το 28 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, pasxaliskar said: σε ολους ετσι ειναι εαν πατησεις να κανεις ανανεωση μονος αλλαζει εαν δν πατησεις θα αλλαξει μετα τον νοεμβριο σε 460.. το δοκιμασα που σε εμενα ειναι μεχρι το 28 οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις