wpgoalkeeper Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, devilmanson είπε Ξεκίνησα ν κάνω fups κ διαβάζω τώρα ότι σφίξανε, ας επιβεβαιωθουμε μην την κάνουμε άδικα 🤣🤣🤣 Σε προσπάθεια μου όπως έγραψα παραπάνω με proxy μέσα στην κονσόλα και FUPS, η αγορά εγινε. Με οτιδήποτε άλλο τρόπο με FUPS η αγορά μου κολλούσε. Αυτα τα ολίγα και συνοπτικά από μένα αδερφε. Μακάρι να είναι πρόσκαιρο όλο αυτό.
Mazinger7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, devilmanson είπε Ξεκίνησα ν κάνω fups κ διαβάζω τώρα ότι σφίξανε, ας επιβεβαιωθουμε μην την κάνουμε άδικα 🤣🤣🤣 Απ' ότι είπε ο @wpgoalkeeper μόνο με proxy πέρασε.... δυσκολεύει η φάση 1
marcus0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ έκανα τώρα μία δοκιμαστική αγορά, από την εφαρμογή (κινητό) και χωρίς VPN / proxy. Πέρασε κανονικά η FUPS. (εικόνα) Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από marcus0 3
sndev Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Εμενα δεν ουτε αππ ουτε browser.. μονο proxy δεν δοκιμασα
devilmanson Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Με έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι γενικά είναι η Εβδομαδα ,ο μήνας , που η Σόνυ άρχισε να ασχολείται Μ το plus , τώρα γιατί σφίξανε τα κέρδη δεν ξέρω, πάντως ο Πανίκος που επικρατεί σε αυτό το κομμάτι γενικά σε όλο το ίντερνετ , νιώθω ότι έχουμε στο σβέρκο την σονυ κ βλέπει που πάει η τσατσια κ από πίσω ακολουθεί κ την κλειδώνει. Αν δεν ηρεμήσουμε εμείς , λέγοντας εμείς εννοώ τους χρήστες ιντερνετικά , δεν θ ηρεμήσουν κ αυτοι
wpgoalkeeper Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, marcus0 είπε Εγώ έκανα τώρα μία δοκιμαστική αγορά, από την εφαρμογή (κινητό) και χωρίς VPN / proxy. Πέρασε κανονικά η FUPS. (εικόνα) ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΠΟΥΚΩΜΑ !!!
Mazinger7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, devilmanson είπε Με έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι γενικά είναι η Εβδομαδα ,ο μήνας , που η Σόνυ άρχισε να ασχολείται Μ το plus , τώρα γιατί σφίξανε τα κέρδη δεν ξέρω, πάντως ο Πανίκος που επικρατεί σε αυτό το κομμάτι γενικά σε όλο το ίντερνετ , νιώθω ότι έχουμε στο σβέρκο την σονυ κ βλέπει που πάει η τσατσια κ από πίσω ακολουθεί κ την κλειδώνει. Αν δεν ηρεμήσουμε εμείς , λέγοντας εμείς εννοώ τους χρήστες ιντερνετικά , δεν θ ηρεμήσουν κ αυτοι Εμένα προσωπικά μου φαίνεται πολύ περίεργο που με το που έγινε η αλλαγή τιμής, ταυτόχρονα ακυρώθηκε η Payzy. Λές και έκαναν γενικό server side update σε όλο το σύστημα τους και έπεσε γκιλοτίνα παντού. Αν ήταν να ακυρώσουν την Payzy τι περίμεναν να κοπανάμε ανανεώσεις όλη τη βδομάδα; γιατί δεν το έκαναν νωρίτερα;.... δεν έχει νόημα;🤔 Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από Mazinger7 2
vorlon68 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Dropsreef είπε Η συνδρομή δεν "μοιράζεται" σε όλα τα accounts ; To game sharing είναι κάτι άλλο; Πως να μοιρασεις συνδρομη που έληξε; Τα games που θελεις τα ειχες παρει με τον ελληνικο λογαριασμο που εχει λήξη. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από vorlon68
prefuse Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 56 minutes ago, stefanos_th said: παρε ενα android tv box και βαλε revanced . σε τηλεοραση με android δεν γινεται install το revanced?
xristoscls18 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, domigr είπε Οι τιμες των νεων παιχνιδιων σε σχεση με της ευρωπης ειναι σχεδον σε ολα της ταξεως 30 - 40 ευρω κατω απο της ευρωπης.. Εδω και 2 μηνες ετσι ειναι οι τιμες δεν αλλαξε τωρα αυτο.. που και παλι ειναι πολυ πιο οικονομικα.. Παντως τα κοινς που αγοραζα στο street fightet 6 εγιναν πιο ακριβα στην Τουρκια απ οτι στην Ελλαδα!! 😂 1 ώρα πριν, devilmanson είπε Ξεκίνησα ν κάνω fups κ διαβάζω τώρα ότι σφίξανε, ας επιβεβαιωθουμε μην την κάνουμε άδικα 🤣🤣🤣 Η fups δεν ειναι μονο για ps.. μπορεις να την βαλεις για spotify disney+ κτλ.. 😉
sndev Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 εχω δοκιμασει 3 vpn πληρωμενα ,η fups εμενα ριχνει ακυρο. σκευτομαι μην μου flagarane το account. αν παιζει σε αλλους μικρο το κακο φτιαχνω νεα fups κ νεο accountκ problem sold βρηκα κ με μια νεα καρτα τουρκικη ίσως κατσω το σκ να ασχοληθώ για το γαμώτο 1
June Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Απ' ότι φαίνεται FUPS δεν παίζει με πληρωμένο VPN ούτε από desktop, ούτε από PS app. Ίσως θέλει δοκιμή μέσω πρόξυ στην κονσόλα απευθείας...
Mazinger7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, sndev είπε εχω δοκιμασει 3 vpn πληρωμενα ,η fups εμενα ριχνει ακυρο. σκευτομαι μην μου flagarane το account. αν παιζει σε αλλους μικρο το κακο φτιαχνω νεα fups κ νεο accountκ problem sold βρηκα κ με μια νεα καρτα τουρκικη ίσως κατσω το σκ να ασχοληθώ για το γαμώτο Δεν περνάει στην αγορά; ή δεν μπορείς να την κάνεις add σαν paying method; Ο @wpgoalkeeper έκανε αγορά μέσω proxy μετά κόπων και βασάνων. Δοκίμασε να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις, μην έχει κολλήσει όπως κολλούσε η Payzy. 2 λεπτά πριν, June είπε Απ' ότι φαίνεται FUPS δεν παίζει με πληρωμένο VPN ούτε από desktop, ούτε από PS app. Ίσως θέλει δοκιμή μέσω πρόξυ στην κονσόλα απευθείας... Ο @wpgoalkeeper το έκανε έτσι πάντως 1
sndev Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, Mazinger7 said: Δεν περνάει στην αγορά; ή δεν μπορείς να την κάνεις add σαν paying method; Ο @wpgoalkeeper έκανε αγορά μέσω proxy μετά κόπων και βασάνων. Δοκίμασε να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις, μην έχει κολλήσει όπως κολλούσε η Payzy. Είναι αποθηκευμενη βγαζει something wrong - κάτι τέτοιο- κατα την πληρωμή. Δε κανω πειραματα να τη βγάλω μη δε ξανα μπαίνει κ εχει κολλήσει παροδικα
Mazinger7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, sndev είπε Δε κανω πειραματα να τη βγάλω μη δε ξανα μπαίνει κ εχει κολλήσει παροδικα Σωστό και αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις