Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, devilmanson είπε

Ξεκίνησα ν κάνω fups κ διαβάζω τώρα ότι σφίξανε, ας επιβεβαιωθουμε μην την κάνουμε άδικα 🤣🤣🤣

Σε προσπάθεια μου όπως έγραψα παραπάνω με proxy μέσα στην κονσόλα και FUPS, η αγορά εγινε. Με οτιδήποτε άλλο τρόπο με FUPS η αγορά μου κολλούσε. 

Αυτα τα ολίγα και συνοπτικά από μένα αδερφε. 

Μακάρι να είναι πρόσκαιρο όλο αυτό. 

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, devilmanson είπε

Ξεκίνησα ν κάνω fups κ διαβάζω τώρα ότι σφίξανε, ας επιβεβαιωθουμε μην την κάνουμε άδικα 🤣🤣🤣

Απ' ότι είπε ο @wpgoalkeeper μόνο με proxy πέρασε.... δυσκολεύει η φάση

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έκανα τώρα μία δοκιμαστική αγορά, από την εφαρμογή (κινητό) και χωρίς VPN / proxy.

Πέρασε κανονικά η FUPS.

(εικόνα)

Επεξ/σία από marcus0
  • Like 3
Δημοσ.

Με έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι γενικά είναι η Εβδομαδα ,ο μήνας , που η Σόνυ άρχισε να ασχολείται Μ το plus , τώρα γιατί σφίξανε τα κέρδη δεν ξέρω, πάντως ο Πανίκος που επικρατεί σε αυτό το κομμάτι γενικά σε όλο το ίντερνετ , νιώθω ότι έχουμε στο σβέρκο την σονυ κ βλέπει που πάει η τσατσια κ από πίσω ακολουθεί κ την κλειδώνει.

Αν δεν ηρεμήσουμε εμείς , λέγοντας εμείς εννοώ τους χρήστες ιντερνετικά , δεν θ ηρεμήσουν κ αυτοι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, devilmanson είπε

Με έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι γενικά είναι η Εβδομαδα ,ο μήνας , που η Σόνυ άρχισε να ασχολείται Μ το plus , τώρα γιατί σφίξανε τα κέρδη δεν ξέρω, πάντως ο Πανίκος που επικρατεί σε αυτό το κομμάτι γενικά σε όλο το ίντερνετ , νιώθω ότι έχουμε στο σβέρκο την σονυ κ βλέπει που πάει η τσατσια κ από πίσω ακολουθεί κ την κλειδώνει.

Αν δεν ηρεμήσουμε εμείς , λέγοντας εμείς εννοώ τους χρήστες ιντερνετικά , δεν θ ηρεμήσουν κ αυτοι

Εμένα προσωπικά μου φαίνεται πολύ περίεργο που με το που έγινε η αλλαγή τιμής, ταυτόχρονα ακυρώθηκε η Payzy.

Λές και έκαναν γενικό server side update σε όλο το σύστημα τους και έπεσε γκιλοτίνα παντού.

Αν ήταν να ακυρώσουν την Payzy τι περίμεναν να κοπανάμε ανανεώσεις όλη τη βδομάδα; γιατί δεν το έκαναν νωρίτερα;.... δεν έχει νόημα;🤔

Επεξ/σία από Mazinger7
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Dropsreef είπε

Η συνδρομή δεν "μοιράζεται" σε όλα τα accounts ; To game sharing είναι κάτι άλλο;

Πως να μοιρασεις συνδρομη που έληξε; Τα games που θελεις τα ειχες παρει με τον ελληνικο λογαριασμο που εχει λήξη. 

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.
8 ώρες πριν, domigr είπε

Οι τιμες των νεων παιχνιδιων σε σχεση με της ευρωπης ειναι σχεδον σε ολα της ταξεως 30 - 40 ευρω κατω απο της ευρωπης..

Εδω και 2 μηνες ετσι ειναι οι τιμες δεν αλλαξε τωρα αυτο.. που και παλι ειναι πολυ πιο οικονομικα..

Παντως τα κοινς που αγοραζα στο street fightet 6 εγιναν πιο ακριβα στην Τουρκια απ οτι στην Ελλαδα!! 😂

1 ώρα πριν, devilmanson είπε

Η fups δεν ειναι μονο για ps.. μπορεις να την βαλεις για spotify disney+ κτλ.. 😉

Δημοσ.

εχω δοκιμασει 3 vpn πληρωμενα ,η fups εμενα ριχνει ακυρο. σκευτομαι μην μου flagarane το account. αν παιζει σε αλλους μικρο το κακο φτιαχνω νεα fups κ νεο accountκ problem sold

βρηκα κ με μια νεα καρτα τουρκικη ίσως κατσω το σκ να ασχοληθώ για το γαμώτο

• Like 1
Δημοσ.

Απ' ότι φαίνεται FUPS δεν παίζει με πληρωμένο VPN ούτε από desktop, ούτε από PS app. 

Ίσως θέλει δοκιμή μέσω πρόξυ στην κονσόλα απευθείας...

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sndev είπε

εχω δοκιμασει 3 vpn πληρωμενα ,η fups εμενα ριχνει ακυρο. σκευτομαι μην μου flagarane το account. αν παιζει σε αλλους μικρο το κακο φτιαχνω νεα fups κ νεο accountκ problem sold

βρηκα κ με μια νεα καρτα τουρκικη ίσως κατσω το σκ να ασχοληθώ για το γαμώτο

Δεν περνάει στην αγορά; ή δεν μπορείς να την κάνεις add σαν paying method; Ο @wpgoalkeeper έκανε αγορά μέσω proxy μετά κόπων και βασάνων. Δοκίμασε να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις, μην έχει κολλήσει όπως κολλούσε η  Payzy.

2 λεπτά πριν, June είπε

Απ' ότι φαίνεται FUPS δεν παίζει με πληρωμένο VPN ούτε από desktop, ούτε από PS app. 

Ίσως θέλει δοκιμή μέσω πρόξυ στην κονσόλα απευθείας...

Ο @wpgoalkeeper το έκανε έτσι πάντως

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Mazinger7 said:

Δεν περνάει στην αγορά; ή δεν μπορείς να την κάνεις add σαν paying method; Ο @wpgoalkeeper έκανε αγορά μέσω proxy μετά κόπων και βασάνων. Δοκίμασε να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις, μην έχει κολλήσει όπως κολλούσε η  Payzy.

Είναι αποθηκευμενη βγαζει something wrong - κάτι τέτοιο- κατα την πληρωμή.

Δε κανω πειραματα να τη βγάλω μη δε ξανα μπαίνει κ εχει κολλήσει παροδικα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...