Mazinger7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, pasxaliskar είπε εαν παει ετσι η δουλεια μου φαινεται θα ξανα αναψει το πισι απο το νεο ετος .. Φίλε μου εάν δεν υπήρχε η τουρκική τρύπα και δεν είχα στακάρει μέχρι του Αγίου Marty McFly, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να παρατήσω το PS οικοσύστημα. Και δεν είναι τα 20-30 euro παραπάνω το χρόνο για συνδρομή PS Plus. Είναι ότι σιχάθηκα το νταβατζιλίκη που κάνουν. Από την αρχή του PS4 που έκαναν Paywall το online gaming μέσω του Plus (και έχουμε την πιο γλοιώδη εταιρία παγκοσμίος να ευχαριστήσουμε για αυτο, την Micro$oft) έχασα κάθε εμπιστοσύνη σε αυτούς. Steam και πάλι steam, έχεις και g2a kinguin cdkeys για καλύτερες τιμές, και είσαι κομπλέ. Το μόνο πρόβλημα στο pc είναι ότι τώρα πια πληρώνεις το hardware χρυσάφι. Από τη μία έχεις την Ram-Mafia που δεν κατεβάζουν τις τιμές τους με τίποτα εδώ και 15 χρόνια. Και από την άλλη έχεις το GPU-Cartel, με Nvidia και AMD. Είχαμε στην αρχή τους crypto-retards που μονοπώλησαν την αγορά για 10 χρόνια και πήγαν τις τιμές στο θεό και τώρα έχουμε τους AI-μπουμπούνες που ξανά μονοπωλούν την αγορά. Τα τελευταία χρόνια είναι λες και έχω ξυπνήσει στη ζώνη του λυκόφωτος. Εάν μου το έλεγες παλιά ότι έτσι θα καταντήσουμε, δεν θα σε πίστευα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, pp6210 είπε εχεις δικιο αλλα μου φανηκε βουνο η fups πιο παλια, δεν το χω καθολου... αν καποιος εχει την καλοσυνη να γραψει 2-3 βηματα η να παραπμεψει σε καποιο βιντεο για fups θα το εκτιμουσα, εχει πολλα ποστ το νημα για να ψαξω τι ισχυει σημερα Απο τον αρχηγο ... https://fb.watch/mWPdwbyRNz/ Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από solid21 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgosid Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 υπαρχει καποιος οδηγος για τουρκικο psn account που να δουλευει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, Mazinger7 είπε Φίλε μου εάν δεν υπήρχε η τουρκική τρύπα και δεν είχα στακάρει μέχρι του Αγίου Marty McFly, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να παρατήσω το PS οικοσύστημα. Και δεν είναι τα 20-30 euro παραπάνω το χρόνο για συνδρομή PS Plus. Είναι ότι σιχάθηκα το νταβατζιλίκη που κάνουν. Από την αρχή του PS4 που έκαναν Paywall το online gaming μέσω του Plus (και έχουμε την πιο γλοιώδη εταιρία παγκοσμίος να ευχαριστήσουμε για αυτο, την Micro$oft) έχασα κάθε εμπιστοσύνη σε αυτούς. Steam και πάλι steam, έχεις και g2a kinguin cdkeys για καλύτερες τιμές, και είσαι κομπλέ. Το μόνο πρόβλημα στο pc είναι ότι τώρα πια πληρώνεις το hardware χρυσάφι. Από τη μία έχεις την Ram-Mafia που δεν κατεβάζουν τις τιμές τους με τίποτα εδώ και 15 χρόνια. Και από την άλλη έχεις το GPU-Cartel, με Nvidia και AMD. Είχαμε στην αρχή τους crypto-retards που μονοπώλησαν την αγορά για 10 χρόνια και πήγαν τις τιμές στο θεό και τώρα έχουμε τους AI-μπουμπούνες που ξανά μονοπωλούν την αγορά. Τα τελευταία χρόνια είναι λες και έχω ξυπνήσει στη ζώνη του λυκόφωτος. Εάν μου το έλεγες παλιά ότι έτσι θα καταντήσουμε, δεν θα σε πίστευα. ρε εκανα μεγαλο εγκλημα ειχα βαλει μεχρι το 2028 μονο συνδρομες.. ενω ελεγα θα παρω κ αλλες αλλα το ξεχνουσα και οχι για οικονομικους λογους αλλα βαριμουν ... δλδ ανετα εδινα αλλα 200-250 δλδ 15 χρονια ακομα 9 λεπτά πριν, Giorgosid είπε υπαρχει καποιος οδηγος για τουρκικο psn account που να δουλευει ? για παιχνιδια η συνδρομες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinger7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, solid21 είπε απο περυσι γραφω εδω μεσα στακαρετε οσο αντεχει η τσεπη ... Η αλήθεια είναι δυστυχώς ότι ο κόσμος δεν διαβάζει τις προηγούμενες σελίδες στο νήμα. Μόνο μία εβδομάδα είμαι στο φορουμ, αλλά αυτό μου έγινε πλήρως κατανοητό, με τη μία. Γράφει κάποιος στη σελίδα π.χ. 94 αναλυτικό οδηγό ή απαντά σε κάτι και στην επόμενη σελίδα, 3 ερωτήσεις "πως γίνεται αυτό"🤦♂️. ΟΚ είναι 100 σελίδες νήμα καταλαβαίνω να μην τις διαβάσεις όλες, αλλά ρε φίλε, διάβασε τις 5 τελευταίες να ξέρεις που βρίσκετε το νήμα. Τώρα εάν έχεις πει κάτι 15 σελίδες πριν, ξέχνα το, never happened, αρχαία ιστορία. Το διάβαζα το νήμα αρκετό καιρό πριν μπω και ξέρω ότι αρκετά άτομα προειδοποιούσαν για το τι μέλλει γενεσθαι. Έχει κανένα νόημα να λέμε τώρα σας τα έλεγα..... αυτοί που παρακολουθούν το νήμα ξέρουν τι ποιοι και πόσοι ήταν αυτοί που προειδοποιούσαν. Άλλα άλλοι νομίζαν ότι τα λέγαν για να τρολάρουν ή για να το παίξουν έξυπνοι ή για να αγχώσουν κόσμο. Το ευτυχές γεγονός είναι ότι κάποιοι χρήστες ακούσαν και επωφελήθηκαν έστω και τις τελευταίες μέρες. Τώρα ότι έγινε έγινε, και όπως γράφει και ο @domigr πιο πάνω. Το τουρκικό store ακόμα έχει αξία, όχι όσο πριν σίγουρα, αλλά έχει. Οπότε το νήμα ακόμα αξίζει να το παρακολουθεί κανένας. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από Mazinger7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis.illegal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Έχω fups, έκανα το ίδιο διάστημα που έκανα κ payzy. Ξέρω να μεταφέρω χρήματα από revolut και έτσι.. Απλά, όταν κάνω αγορές με fups ή φορτώνω funds το κάνω απευθείας από το playstation ή απ' το app? Θέλει τπτ vpn ή proxy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domigr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Mazinger7 είπε Η αλήθεια είναι δυστυχώς ότι ο κόσμος δεν διαβάζει τις προηγούμενες σελίδες στο νήμα. Μόνο μία εβδομάδα είμαι στο φορουμ, αλλά αυτό μου έγινε πλήρως κατανοητό, με τη μία. Γράφει κάποιος στη σελίδα π.χ. 94 αναλυτικό οδηγό ή απαντά σε κάτι και στην επόμενη σελίδα, 3 ερωτήσεις "πως γίνεται αυτό"🤦♂️. ΟΚ είναι 100 σελίδες νήμα καταλαβαίνω να μην τις διαβάσεις όλες, αλλά ρε φίλε, διάβασε τις 5 τελευταίες να ξέρεις που βρίσκετε το νήμα. Τώρα εάν έχεις πει κάτι 15 σελίδες πριν, ξέχνα το, never happened, αρχαία ιστορία. Το διάβαζα το νήμα αρκετό καιρό πριν μπω και ξέρω ότι αρκετά άτομα προειδοποιούσαν για το τι μέλλει γενεσθαι. Έχει κανένα νόημα να λέμε τώρα σας τα έλεγα..... αυτοί που παρακολουθούν το νήμα ξέρουν τι ποιοι και πόσοι ήταν αυτοί που προειδοποιούσαν. Άλλα άλλοι νομίζαν ότι τα λέγαν για να τρολάρουν ή για να το παίξουν έξυπνοι ή για να αγχώσουν κόσμο. Το ευτυχές γεγονός είναι ότι κάποιοι χρήστες ακούσαν και επωφελήθηκαν έστω και τις τελευταίες μέρες. Τώρα ότι έγινε έγινε, και όπως γράφει και ο @domigr πιο πάνω. Το τουρκικό store ακόμα έχει αξία, όχι όσο πριν σίγουρα, αλλά έχει. Οπότε το νήμα ακόμα αξίζει να το παρακολουθεί κανένας. Καλα και εγω μεχρι το 28 εχω συνδρομη δεν εχει να λεει.. εχουμε ακομα μεχρι τοτε.. κατσε να μαστε καλα μεχρι τοτε.. Πολλα πραγματα θα εχουν αλλαξει μεχρι τοτε οποτε για εμενα καποιος που στακαρε για παρα μα παρα πολλα χρονια δεν τον λες και κερδισμενο 2 λεπτά πριν, tolis.illegal είπε Έχω fups, έκανα το ίδιο διάστημα που έκανα κ payzy. Ξέρω να μεταφέρω χρήματα από revolut και έτσι.. Απλά, όταν κάνω αγορές με fups ή φορτώνω funds το κάνω απευθείας από το playstation ή απ' το app? Θέλει τπτ vpn ή proxy? Παλια ( φανταζομαι και τωρα ) μπορουσες και απο playstation και απο browser ( λογικα και app) .. νομιζω το παιρνει και χωρις vpn αλλιως καλου κακου μετα vpn.. για εμενα ολα αυτα καλυτερα πισω απο vpn 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinger7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, domigr είπε Πολλα πραγματα θα εχουν αλλαξει μεχρι τοτε οποτε για εμενα καποιος που στακαρε για παρα μα παρα πολλα χρονια δεν τον λες και κερδισμενο Σίγουρα, 100% μαζί σου για αυτό. Εδώ δεν ξέρουμε τι ξημερώνει αύριο και εμείς στακάρουμε συνδρομές για 20+ χρόνια. Και να σου πώ την αλήθεια, το δάχτυλο μου ήταν βαρύ στα τελευταία χρόνια που την έβαζα τη συνδρομή. Όχι για τα λεφτά, απλά δεν ένοιωθα άνετα για κάποιο λόγο μετά από ένα σημείο να στακάρω. Έλεγα τί νόημα έχει να σχεδιάζεις τόσο μελλοντικά. Απλά ήταν τόσο ξεφτίλα η τιμή που είπα απλά fuck it, στα παλία μου τα παπούτσια, αν δεν το έχω εγώ θα το πάρουν τα ανίψια μου. Τώρα εάν πουληθει η Sony και το πάρει καμιά άλλη εταιρία και σου βάλει μόνο το pacman να έχεις να παίζεις.... τι να πω... δύσκολο... Αλλά είμαι αρκετά μεγάλος για να ξέρω ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι απίθανο. Με το χέρι στην καρδιά στο λέω όμως, δεν με βλέπω να παίζω μέχρι τότε, μακάρι... αλλά δύσκολο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Mazinger7 είπε Σίγουρα, 100% μαζί σου για αυτό. Εδώ δεν ξέρουμε τι ξημερώνει αύριο και εμείς στακάρουμε συνδρομές για 20+ χρόνια. Και να σου πώ την αλήθεια, το δάχτυλο μου ήταν βαρύ στα τελευταία χρόνια που την έβαζα τη συνδρομή. Όχι για τα λεφτά, απλά δεν ένοιωθα άνετα για κάποιο λόγο μετά από ένα σημείο να στακάρω. Έλεγα τί νόημα έχει να σχεδιάζεις τόσο μελλοντικά. Απλά ήταν τόσο ξεφτίλα η τιμή που είπα απλά fuck it, στα παλία μου τα παπούτσια, αν δεν το έχω εγώ θα το πάρουν τα ανίψια μου. Τώρα εάν πουληθει η Sony και το πάρει καμιά άλλη εταιρία και σου βάλει μόνο το pacman να έχεις να παίζεις.... τι να πω... δύσκολο... Αλλά είμαι αρκετά μεγάλος για να ξέρω ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι απίθανο. Με το χέρι στην καρδιά στο λέω όμως, δεν με βλέπω να παίζω μέχρι τότε, μακάρι... αλλά δύσκολο. Πάντως από ότι είδα σε όλες τις χώρες ξεκινάνε από τα 90 μέχρι τα 152 η πιο ακριβή κατηγορία ..πάλι και τα 90 ευρώ απο τα 152 κέρδος είναι .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θέλω να πιστεύω ότι κάνω κάτι λάθος.... Δοκιμή και με τις 2 FUPS που έχω για αγορά ενός game. Και μέσω εφαρμογής (με και χωρίς VPN) και μέσω browser (με και χωρίς VPN). ΤΖΙΦΟΣ. "Something went wrong".... Σφίξαμε?! Υ.Γ.: Δεν μπορώ να κάνω προς το παρόν δοκιμή από την κονσόλα με proxy. Κακό μαντάτο. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από wpgoalkeeper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Όντως δείχνει κ η fups νεκρή. Κριμα χθες ειχα κανει τελευταία αγορα για τεστ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε Θέλω να πιστεύω ότι κάνω κάτι λάθος.... Δοκιμή και με τις 2 FUPS που έχω για αγορά ενός game. Και μέσω εφαρμογής (με και χωρίς VPN) και μέσω browser (με και χωρίς VPN). ΤΖΙΦΟΣ. "Something went wrong".... Σφίξαμε?! Υ.Γ.: Δεν μπορώ να κάνω προς το παρόν δοκιμή από την κονσόλα με proxy. Κακό μαντάτο. Ουφφφφφφφ.... Μόλις κατάφερα να βρω έναν proxy, να το περάσω στην κονσόλα και να κάνω την αγορά με FUPS. Επειδή δεν το είχα ήθελα να κάνω την αγορά του Spiderman Remastered με 17€ (Τουρκία) γιατί στο ελληνικό έχει 60€.... Πέρασε λοιπόν με proxy..... Πάνε οι ευκολίες μου φαίνεται...... Μακάρι να ξεμπουκώσει το όλο σύστημα και να επανέλθουμε στην "πραγματικότητα" των τελευταίων μηνών. Αλλιώς μπόλικη υπομονή, τύχη ή αλλιώς επιστροφή στους μεσάζοντες... Payzy θα λέμε και θα κλαίμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinger7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε Θέλω να πιστεύω ότι κάνω κάτι λάθος.... Δοκιμή και με τις 2 FUPS που έχω για αγορά ενός game. Και μέσω εφαρμογής (με και χωρίς VPN) και μέσω browser (με και χωρίς VPN). ΤΖΙΦΟΣ. "Something went wrong".... Σφίξαμε?! Υ.Γ.: Δεν μπορώ να κάνω προς το παρόν δοκιμή από την κονσόλα με proxy. Κακό μαντάτο. Πωωωω ρε φίλε...😬 Να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την καινούργια cryptopay. Πάντως όταν υπάρχει μεγάλη ζήτηση για κάτι, αργά ή γρήγορα κάποιος θα προσπαθήσει να την ικανοποιήσει. Τα superapps είναι η νέα μόδα, και όλες οι εταιρίες προσπαθούν να βάλουν το δάχτυλο στο μέλι. Αργά ή γρήγορα κάτι θα ξανά-εμφανιστεί που θα λειτουργεί και στο τουρκικό store 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 18 hours ago, grevoil said: Έκανα ένα family πλαν και πραγματικά ότι καλύτερο, σε κινητά και τέτοια με revanced η newpipe η σε pc με block κάτι εκανα αλλά στην τηλεόραση ότι και αν δοκίμασα δεν έπιανε τίποτα, πούτ..... Samsung με το tizen, οπότε τουλάχιστον με το Τουρκικο premium youtube έχω ηρεμήσει. παρε ενα android tv box και βαλε revanced . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilmanson Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησα ν κάνω fups κ διαβάζω τώρα ότι σφίξανε, ας επιβεβαιωθουμε μην την κάνουμε άδικα 🤣🤣🤣 Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από devilmanson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις