solid21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, domigr είπε Τα παιχνιδια σε τιμες ειναι οπως ηταν δεν ανεβηκαν που ανεβηκε η συνδρομη... τα παιχνιδια ειναι σχεδον ολα x2 9 ώρες πριν, pasxaliskar είπε Το θέμα είναι πως την φάγαμε με την συνδρομή σε γμτ ..από 16 ευρώ περίπου πήγε 90 .. πως δν πήραμε κάνα μέχρι το 2040 γμτ απο περυσι γραφω εδω μεσα στακαρετε οσο αντεχει η τσεπη ... 3
domigr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Οι τιμες των νεων παιχνιδιων σε σχεση με της ευρωπης ειναι σχεδον σε ολα της ταξεως 30 - 40 ευρω κατω απο της ευρωπης.. Εδω και 2 μηνες ετσι ειναι οι τιμες δεν αλλαξε τωρα αυτο.. που και παλι ειναι πολυ πιο οικονομικα.. 3
Dropsreef Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα στην ομάδα. Κάτι κάνω λάθος ( βλ. ανεβασμένες εικόνες ) αλλά δεν ξέρω τί λάθος κάνω. Η ελληνική συνδρομή έληξε στις 31/08/2023. Έκανα account στους γείτονες και αγόρασα συνδρομή για δύο έτη. Στο ελληνικό account μπορώ να παίζω live παιχνίδια ( π.χ fifa 23 ). Όταν όμως πάω να παίξω monthly games, με το ελληνικό account, που είχα κατεβάσει κατά τους προηγούμενους μήνες ( από το ελληνικό account ) μου εμφανίζει την επισυναπτόμενη εικόνα. Στο τουρκικό account μου βγάζει μόνο ως διαθέσιμη επιλογή το να αγοράσω το παιχνίδι. ( Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται και σε παιχνίδια που είναι αποθηκευμένα σε εξωτερικό σκληρό αλλά και σε παιχνίδια που είναι αποθηκευμένα στο δίσκο της κονσόλας ). Κάποια βοήθεια ;
tolis.illegal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, domigr είπε Οι τιμες των νεων παιχνιδιων σε σχεση με της ευρωπης ειναι σχεδον σε ολα της ταξεως 30 - 40 ευρω κατω απο της ευρωπης.. Εδω και 2 μηνες ετσι ειναι οι τιμες δεν αλλαξε τωρα αυτο.. που και παλι ειναι πολυ πιο οικονομικα.. Συμφωνώ!!! 1
pp6210 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 και τι να την κανουμε τη συνδρομη αμα δεν περναει η payzy για να αγορασουμε παιχνιδια? μολις πριν λιγο εφαγα ακυρο για αγορα 1000 λιρων απο payzy μεσω κονσολας, card not valid το μηνυμα... 1
domigr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, pp6210 είπε και τι να την κανουμε τη συνδρομη αμα δεν περναει η payzy για να αγορασουμε παιχνιδια? μολις πριν λιγο εφαγα ακυρο για αγορα 1000 λιρων απο payzy μεσω κονσολας, card not valid το μηνυμα... Αγοραζεις games με fups
vorlon68 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Dropsreef είπε Καλημέρα στην ομάδα. Κάτι κάνω λάθος ( βλ. ανεβασμένες εικόνες ) αλλά δεν ξέρω τί λάθος κάνω. Η ελληνική συνδρομή έληξε στις 31/08/2023. Έκανα account στους γείτονες και αγόρασα συνδρομή για δύο έτη. Στο ελληνικό account μπορώ να παίζω live παιχνίδια ( π.χ fifa 23 ). Όταν όμως πάω να παίξω monthly games, με το ελληνικό account, που είχα κατεβάσει κατά τους προηγούμενους μήνες ( από το ελληνικό account ) μου εμφανίζει την επισυναπτόμενη εικόνα. Στο τουρκικό account μου βγάζει μόνο ως διαθέσιμη επιλογή το να αγοράσω το παιχνίδι. ( Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται και σε παιχνίδια που είναι αποθηκευμένα σε εξωτερικό σκληρό αλλά και σε παιχνίδια που είναι αποθηκευμένα στο δίσκο της κονσόλας ). Κάποια βοήθεια ; Τα games του plus ειναι διαθεσιμα μονο οσο εχεις ενεργή συνδρομή. Αμα εχεις games απο το ελληνικό plus, πως ειναι δυνατόν να τα παίξεις με ληγμένη συνδρομή. Το τουρκικό plus δεν το ειχες οταν εδωσε το game οποτε λογικά σου ζητάει να το πλήρώσεις. Οι συνδρομές δεν εχουν σχεση μεταξύ τους. Οταν ξανα βάλεις ελληνικό plus τοτε θα εχεις πάλι τα games που ειχες. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από vorlon68 2
solid21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, Dropsreef είπε Καλημέρα στην ομάδα. Κάτι κάνω λάθος ( βλ. ανεβασμένες εικόνες ) αλλά δεν ξέρω τί λάθος κάνω. Η ελληνική συνδρομή έληξε στις 31/08/2023. Έκανα account στους γείτονες και αγόρασα συνδρομή για δύο έτη. Στο ελληνικό account μπορώ να παίζω live παιχνίδια ( π.χ fifa 23 ). Όταν όμως πάω να παίξω monthly games, με το ελληνικό account, που είχα κατεβάσει κατά τους προηγούμενους μήνες ( από το ελληνικό account ) μου εμφανίζει την επισυναπτόμενη εικόνα. Στο τουρκικό account μου βγάζει μόνο ως διαθέσιμη επιλογή το να αγοράσω το παιχνίδι. ( Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται και σε παιχνίδια που είναι αποθηκευμένα σε εξωτερικό σκληρό αλλά και σε παιχνίδια που είναι αποθηκευμένα στο δίσκο της κονσόλας ). Κάποια βοήθεια ; αφου ανηκουν στον account που η συνδρομη εχει λειξει, για αυτο δεν παιζουν. 15 λεπτά πριν, pp6210 είπε και τι να την κανουμε τη συνδρομη αμα δεν περναει η payzy για να αγορασουμε παιχνιδια? μολις πριν λιγο εφαγα ακυρο για αγορα 1000 λιρων απο payzy μεσω κονσολας, card not valid το μηνυμα... μπορεις να αγορασεις games με fups χωρις να βαλεις funds.
Dropsreef Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Τα games του plus ειναι διαθεσιμα μονο οσο εχεις ενεργή συνδρομή. Αμα εχεις games απο το ελληνικό plus, πως ειναι δυνατόν να τα παίξεις με ληγμένη συνδρομή. Το τουρκικό plus δεν το ειχες οταν εδωσε το game οποτε λογικά σου ζητάει να το πλήρώσεις. Οι συνδρομές δεν εχουν σχεση μεταξύ τους. Οταν ξανα βάλεις ελληνικό plus τοτε θα εχεις πάλι τα games που ειχες. Η συνδρομή δεν "μοιράζεται" σε όλα τα accounts ; To game sharing είναι κάτι άλλο;
MV_B Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Η συνδρομη μοιραζεται.Ομως αυτα τα παιχνιδια δεν τα ειχες παρει με το τουρκικο να τα μοιρασεις.Τα πηρες με το ελληνικο.Και το ελληνικο εληξε .Αν δεν δινεται αυτη τη στιγμη δωρεαν δεν μπορεις να το παιξεις.
tolis.illegal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 57 λεπτά πριν, solid21 είπε αφου ανηκουν στον account που η συνδρομη εχει λειξει, για αυτο δεν παιζουν. μπορεις να αγορασεις games με fups χωρις να βαλεις funds. Απευθείας από κονσόλα ή απ' το app? Θέλει vpn?
pasxaliskar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, solid21 είπε τα παιχνιδια ειναι σχεδον ολα x2 απο περυσι γραφω εδω μεσα στακαρετε οσο αντεχει η τσεπη ... ναι μ@@@ια το λουσαμε.. μεχρι το 2028 ειχα βαλει.. ελεγα ολο θα βαλαω θα βαλω.. και το θεμα ειανι οτι δν ηταν το οικονομικο οσο βαρεμαρα .. τεσπα οτι εγινε .. θα δουμε μετα το 28.. το θεμα ειναι μην αρχρισουν να μπαναρουν και λογαριασμους 2 ώρες πριν, pp6210 είπε και τι να την κανουμε τη συνδρομη αμα δεν περναει η payzy για να αγορασουμε παιχνιδια? μολις πριν λιγο εφαγα ακυρο για αγορα 1000 λιρων απο payzy μεσω κονσολας, card not valid το μηνυμα... το μονο ευκολο ειναι αυτο ρε
Mazinger7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, domigr είπε Τα παιχνιδια σε τιμες ειναι οπως ηταν δεν ανεβηκαν που ανεβηκε η συνδρομη Μόνο Baldur's Gate 3, έτσι για να την πούνε σε αυτούς που δεν είχαν κάνει preorder
pasxaliskar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Mazinger7 είπε Μόνο Baldur's Gate 3, έτσι για να την πούνε σε αυτούς που δεν είχαν κάνει preorder πηραμε πσ5 να παιζουμε ανετα παιχνιδια adeventure κλπ οπως god, ac κλπ.. σε τιμες ξεφτιλα η ακομα και τζαμπα.. το πασχα ειχα αγορασει ac-origin/odyssey/valhala κανα 25αρι ολα μαζι στα φουλ πακετα οχι τα απλα.. τα ειχα στο πισι σπασμενα αλλα ειπα να τα παρω στο πλει να τα παιζω ανετα.. εαν παει ετσι η δουλεια μου φαινεται θα ξανα αναψει το πισι απο το νεο ετος .. ευκαιρια και για αναβαθμιση , αλλαγη της 5700xt
pp6210 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, domigr είπε Αγοραζεις games με fups εχεις δικιο αλλα μου φανηκε βουνο η fups πιο παλια, δεν το χω καθολου... αν καποιος εχει την καλοσυνη να γραψει 2-3 βηματα η να παραπμεψει σε καποιο βιντεο για fups θα το εκτιμουσα, εχει πολλα ποστ το νημα για να ψαξω τι ισχυει σημερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις