sndev Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, SabotazNic said: Να σου πω την αληθεια, επεσες στην περιπτωση ατομου που φτιαχνει φυσικη συλλογη απο παιχνιδια. Πχ εχω απο day 1 δισκακια των hfw, gowr, elden ring, armored core, αλλα εχω και τις αντιστοιχες συλλεκτικες. Κατα τ'αλλα day 1 3rd party δεν κυνηγαω τοσο. Τα τελευταια digital που πηρα ηταν σε προσφορα: Stanley Parable, Tekken, Quake 1 και 2, The Devil in Me, Little Hope. Βασικα θελω την 4λογια Dark picture σε φυσικη μορφη οπωσδηποτε πιο πολυ ηταν πρόταση για να δεις τι μένει στη πράξη καθώς δεν ειναι μονο οι συλλεκτικές, που αγοράζω κ εγώ αν μου κάνουν κλικ. αλλα ας πουμε το dead space που δεν με ένοιαζε συλλεκτική η φυσική η το ff16 παράδειγμα , ε ο ταγιπ το άξιζε το χαρτζιλικη κ τα ρεστα γινανε addons στο Synth Riders. τωρα ας πουμε περιμενω το dlc του cyberpunk που το χω δισκακι , ε θα φυγει αγορα με fups μιση τιμη. αυτα ολα παλιότερα τα έκανα απο το ινδικο account οπου πλέον εχουν παρόμοιες τιμες γενικα την παγιδα δεν ξέρω αν την έχετε αντιληφθεί η τουρκική οικονομία εχει μπει σε ενα κύκλο διόρθωσης κ η λιρα θα ανέβει σταδιακά κάποια στιγμή με αποτέλεσμα το στορε να βγαινει πιο ακριβο απο το αντίστοιχο ινδικό. θα δουμε μεχρι τοτε βεβαια οσοι κανανε 5ετια plus είναι οι πραγματικα κερδισμένοι Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από sndev 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, sndev είπε αλλα ας πουμε το dead space που δεν με ένοιαζε συλλεκτική η φυσική η το ff16 παράδειγμα , ε ο ταγιπ το άξιζε το χαρτζιλικη κ τα ρεστα γινανε addons στο Synth Riders. τωρα ας πουμε περιμενω το dlc του cyberpunk που το χω δισκακι , ε θα φυγει αγορα με fups μιση τιμη. Η αληθεια ειναι οτι στο vr οντως θα εβλεπα διαφορα αν ειχα Τουρκικο. Εριξα πολλα λεφτα σε συντομο χρονικο διαστημα. Αλλα πχ, Το callisto στα 15 ευρω στο αμαζον. Για αυτο λεω οτι δεν πολυ κυνηγαω day 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilmanson Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Πλέον ως επιλογή αγοράς παιχνιδιών λειτουργεί μόνο η fups? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 10 minutes ago, devilmanson said: Πλέον ως επιλογή αγοράς παιχνιδιών λειτουργεί μόνο η fups? Nαι, η FUPS λειτουργεί κανονικά την δεδομένη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinger7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 51 λεπτά πριν, sndev είπε η τουρκική οικονομία εχει μπει σε ενα κύκλο διόρθωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoscls18 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) εγω παντως παω να στακαρω κ ετησιο youtube premium κανα 2 χρονακια 🫣😂😅😛 Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2023 από xristoscls18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grevoil Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 20 minutes ago, xristoscls18 said: εγω παντως παω να στακαρω κ ετησιο youtube premium κανα 2 χρονακια 🫣😂😅😛 Έκανα ένα family πλαν και πραγματικά ότι καλύτερο, σε κινητά και τέτοια με revanced η newpipe η σε pc με block κάτι εκανα αλλά στην τηλεόραση ότι και αν δοκίμασα δεν έπιανε τίποτα, πούτ..... Samsung με το tizen, οπότε τουλάχιστον με το Τουρκικο premium youtube έχω ηρεμήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, xristoscls18 είπε εγω παντως παω να στακαρω κ ετησιο youtube premium κανα 2 χρονακια 🫣😂😅😛 Γίνεται ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε Γίνεται ; Δεν νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Δεν νομίζω Προσπάθησα μόνο 1 χρόνο μπορείς μέγιστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Όντως; Κάτι είναι και αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Το θέμα είναι πως την φάγαμε με την συνδρομή σε γμτ ..από 16 ευρώ περίπου πήγε 90 .. πως δν πήραμε κάνα μέχρι το 2040 γμτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά στο τουρκικό store ανέβηκαν και τα παιχνίδια είναι. Πολλα κοντά με ευρώ πλέον.... Τι έκαναν ρε? Η payze σταμάτησε να δουλεύει? Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2023 από johnnyman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinger7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, johnnyman είπε Η payze σταμάτησε να δουλεύει? Ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domigr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, johnnyman είπε Παιδιά στο τουρκικό store ανέβηκαν και τα παιχνίδια είναι. Πολλα κοντά με ευρώ πλέον.... Τι έκαναν ρε? Η payze σταμάτησε να δουλεύει? Τα παιχνιδια σε τιμες ειναι οπως ηταν δεν ανεβηκαν που ανεβηκε η συνδρομη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις