dream21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 12 hours ago, Alex21121988 said: Την πλήρωσαν οι Τούρκοι με τις δικές μας ''παγαποντιές'' lol. Ψαχτείτε λίγο στο reddit να δειτε οτι οι περισοτερες συνδρομες εγιναν απο ΑΓΓΛΙΑ και οχι απο ΕΛΛΑΔΑ.
pasxaliskar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, sndev είπε Τι μας λες , μωρε μπραβο ; πηγε τοσο; μαλιστα Μπα; τωρα σε νοιαζει; οχι ουτε καν με ενδιαφερει βασικα .. απλα να βοηθήσω ηθελα απο ευγενια
Mazinger7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 PS Plus 2740tl Baldur's Gate 1249tl Payzy Πούλο
MV_B Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 πιστευω θα πρεπει να περιμενουμε για την payzy.απο χτες εγιναν αλλαγες στα store παγκοσμιως.Επισης πρεπει να δοκιμασουμε μελλοντικα αγορα παιχνιδιου με payzy να δουμε αν οντως υπαρχει θεμα.
sndev Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 5 minutes ago, MV_B said: πιστευω θα πρεπει να περιμενουμε για την payzy.απο χτες εγιναν αλλαγες στα store παγκοσμιως.Επισης πρεπει να δοκιμασουμε μελλοντικα αγορα παιχνιδιου με payzy να δουμε αν οντως υπαρχει θεμα. Τα χω δοκιμάσει Μουντζα Εχω κατι στο μυαλο μου βέβαια.. αλλα θα δοκιμασω το σκ που θα χω χρονο
lighto Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, dream21 είπε Ψαχτείτε λίγο στο reddit να δειτε οτι οι περισοτερες συνδρομες εγιναν απο ΑΓΓΛΙΑ και οχι απο ΕΛΛΑΔΑ. Καλά άλλο πληθυσμό έχουνε κ άλλο εμείς.
MV_B Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 το δοκιμασες τωρα που γινονταν οι αλλαγες.για αυτο εγραψα και εγω χτες.υπομονη ειναι η λεξη κλειδι..
Mazinger7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, dream21 είπε Ψαχτείτε λίγο στο reddit να δειτε οτι οι περισοτερες συνδρομες εγιναν απο ΑΓΓΛΙΑ και οχι απο ΕΛΛΑΔΑ. Το hotukdeals νήμα τρέχει εδω και 3.5 χρόνια... Που να δεις τι γινόταν και σε Αυστραλιανό forum.... τώρα 30-40 Έλληνες κάναν τόύρκίκό account και κάτί τρέχει στα γύφτικα 2
dream21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 14 minutes ago, Mazinger7 said: Το hotukdeals νήμα τρέχει εδω και 3.5 χρόνια... Που να δεις τι γινόταν και σε Αυστραλιανό forum.... τώρα 30-40 Έλληνες κάναν τόύρκίκό account και κάτί τρέχει στα γύφτικα Ετσι ειναι σωστα διοτι κάποιοι Ελληναράδες απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα τα ρίχνουν σε εμας που κάναμε τουρκικο λογαριασμο.
vagmouk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Ναι ρε παιδιά σιγά την οικονομική ζημιά που προκαλούν στη Sony οι Τουρκικές συνδρομές.Πηγαίνετε ένα Σάββατο απόγευμα στα Public στο Golden Hall η στα διάφορα Mall να δείτε πόσα πιτσιρίκια αγοράζουν σωρηδόν κάρτες Ps Plus.Η Sony έχει βρει την κότα με τα χρυσά αυγά.Οι φτηνές συνδρομές άλλων χωρών είναι για αυτους εξτραδάκι γιατί έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι δεν θα μπαίναν καν στη διαδικασία να αγοράσουν αν δεν υπήρχε αυτή η εναλλακτική.
solid21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 39 λεπτά πριν, sndev είπε Τα χω δοκιμάσει Μουντζα Εχω κατι στο μυαλο μου βέβαια.. αλλα θα δοκιμασω το σκ που θα χω χρονο επειδη το εργο το ειχα δει να σου πω την αληθεια την ειχα κανει και εδω την υπερβολη μου που ειχα φουλαρει 2 account με funds - σιγουρα θα βρεθει ακρη αλλα θα εχω το κεφαλι μου υσηχο για καιρο.
grevoil Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, solid21 said: επειδη το εργο το ειχα δει να σου πω την αληθεια την ειχα κανει και εδω την υπερβολη μου που ειχα φουλαρει 2 account με funds - σιγουρα θα βρεθει ακρη αλλα θα εχω το κεφαλι μου υσηχο για καιρο. Χμμμ έχω και εγώ περιέργεια να δοκιμάσω με fups γιατί πριν 2 μέρες με fups αγόραζα παιχνίδι αλλά όχι συνδρομή ήθελε payzy για αυτό, θέλω να δοκιμάσω τώρα που έχει εκπτώσεις μέχρι 14/9, κάτι RDR2 και κάτι τέτοια αυτά είναι κλεψιά στην τιμή που τα έχει και όχι η συνδρομή, τα 75, 125 και 150€ που θα ζητάει η Sony απο εδώ και πέρα είναι κλεψιά, και το λέω αυτό έχοντας EXTRA από Ελλάδα μέχρι το 26 και Deluxe Τουρκίας μέχρι το 33.
sndev Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 31 minutes ago, solid21 said: επειδη το εργο το ειχα δει να σου πω την αληθεια την ειχα κανει και εδω την υπερβολη μου που ειχα φουλαρει 2 account με funds - σιγουρα θα βρεθει ακρη αλλα θα εχω το κεφαλι μου υσηχο για καιρο. το θεμα με τα funds ειναι οτι θα τελειωσουν σχετικα γρηγορα με τις τιμες που πηρανε τα παιχνιδια 24 minutes ago, grevoil said: εγώ περιέργεια να δοκιμάσω με fups για παιχνιδια ειναι οκ γενικα θα σας πρότεινα να μη κανετε τπτ για κανα μήνα με vpn αγορες Κάρτες δοκιμές εφοσον δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος. τωρα θα πλακωσουν ολοι μαζι θα μπετοσουν τα παντα κ δε ξερουμε κατα ποσο θα φλαγκαριστουν ips μεσω pvn με τοσες προσπαθειες απο ολο το κοσμο μη φαμε κανα ban απο μαλακία χωρις λογο 4
SabotazNic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, dream21 είπε Ετσι ειναι σωστα διοτι κάποιοι Ελληναράδες απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα τα ρίχνουν σε εμας που κάναμε τουρκικο λογαριασμο. Δεν ξερω αν παει αυτο σε εμενα, μιας και μονο εγω εθιξα αυτο το γεγονος, αλλα εγραψα ξεκαθαρα οτι το ιντερνετ ειχε αρκετα τοπικς (σε reddit και μη), για συνδρομη μεσω Τουρκιας. Δεν μιλησα για μονο Ελλαδα. 6 ώρες πριν, domigr είπε ανεβηκε πριν απο λιγο σε ελληνικο group στο fb link ... οτι σας ειπα και σας ανεβασα χθες απο ξενο φορουμ δηλαδη.. αναμενω να δω τι αλλο θα γραψει το παιδι που το ανεβασε... Να ανεβασει το μαιλ 1
tolis.illegal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, domigr είπε ανεβηκε πριν απο λιγο σε ελληνικο group στο fb link ... οτι σας ειπα και σας ανεβασα χθες απο ξενο φορουμ δηλαδη.. αναμενω να δω τι αλλο θα γραψει το παιδι που το ανεβασε... Απορώ...πρωί πρωί ανέβασε τη δημοσιευση..του χουν κάνει πόσα σχόλια..και μέχρι τώρα δεν έχει απαντήσει...τι καημό είχε τότε να το ανεβάσει..;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις