Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγε να ανανεωσει τωρα φιλος μου και του λεει 400tl ο χρονος deluxe.. πιο φθηνα απο πριν 🤣🤣

Λαθος τελικα ηταν τιμη του extra αυτη...

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, domigr είπε

Πηγε να ανανεωσει τωρα φιλος μου και του λεει 400tl ο χρονος deluxe.. πιο φθηνα απο πριν 🤣🤣

Πεθαίνω 🤣 αλλά εντάξει το κοίταξα και είναι 460tl.... 

Screenshot or It Didn't Happen!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι μου εστειλε screenshot απο την extra τελικα το διορθωσα στο σχολιο μου 😅

Επεξ/σία από domigr
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, domigr είπε

Ναι μου εστειλε screenahot απο την extra τελικα το διορθωσα στο σχολιο μου 😅

Άρα λειτουργούν οι ανανεώσεις ακόμα; Πόσα χρόνια έβαλε;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mazinger7 είπε

Άρα λειτουργούν οι ανανεώσεις ακόμα; Πόσα χρόνια έβαλε;

Περιμενω να μου πει αν οντως εβαλε...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mazinger7 είπε

Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να κάνεις μία παράθεση στο νήμα από το site που λες ότι έγινε αυτό. Θα ήθελα να διαβάσω τι ακριβώς έγινε.

Τα account ban και τα console ban μπορούν να συμβούν για διαφόρους λόγους, μου φαίνεται λίγο απίθανο να φάει κάποιος IP related ban σε account. 

‘Όταν μιλάμε για Proxy, επί της ουσίας μιλάμε για σύνδεση διαμέσου μίας συγκεκριμένης IP. Και τα VPN και τα Proxy χρησιμοποιούνται για να «κρύψουν» οι χρήστες τις IP τους. Η μόνη διαφορά μεταξύ VPN και Proxy είναι το γεγονός ότι τα VPN έχουν κρυπτογράφηση όλων των δεδομένων που στέλνεις. Τα Proxy όχι. Θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις τα VPN ως ένα “super proxy” με έξτρα δυνατότητες. Εάν είχαν αρχίσει να banaroun IP proxy related accounts θα ακούγαμε και για VPN related account bans. Η Sony «βλέπει» την IP του Proxy και του VPN που συνέδεσε, απλά δεν «βλέπει» την δική σου.

Απλά στο ζητάω γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό που λες και θα ήθελα να το διερευνήσω περισσότερο. 

Δεν πιστεύω ότι η Sony θα banari account επειδή ήταν σε αχρηστία…. Ας έχει και 50 χρόνια stacked συνδρομή… Μου φαίνεται λίγο απίστευτο αυτό που γράφεις.     

Το “something went wrong” μήνυμα μπορεί ναι βγει εάν «κλειδώσει» η κάρτα στο PS Store. Διαγραφή και εισαγωγή  κάρτας  στο PS Store το φτιάχνει. Μπορεί να ήταν κάτι τέτοιο και όχι από τη μεριά της Sony. Θα πρέπει κάποιο μέλος από εδώ να δοκιμάσει εάν μπορεί να κάνει ανανέωση αυτή την ώρα.   

θα προσπαθησω να βαλω τα links απο τα comments του συγκεκριμενου thread στο συγκεκριμενο site το οποιο ειναι πολυ γνωστο και γενικα μπορειτε να ενημερωνεστε και εκει για ps απο Τουρκια

link

link2

• Like 1
Δημοσ.

Εγω έιχα πάρει ένα game προχθές κανονικότατα απο το αππ με payzy. Χωρίς vpn, χωρίς τπτ
Σήμερα που είδα το μπατιρντί είπα να μπω να βάλω 2-3 χρόνια ακόμα αλλα μου βγάζει expired είτε με vpn είτε ανευ.
Αν καταφέρει κάποιος να ανανεώσει ας πεί. Περισσότερο με νοιάζει η μέθοδος πληρωμής να είναι ακόμα active. Plus έχω μέχρι τέλος 2032...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Εγω έιχα πάρει ένα game προχθές κανονικότατα απο το αππ με payzy. Χωρίς vpn, χωρίς τπτ
Σήμερα που είδα το μπατιρντί είπα να μπω να βάλω 2-3 χρόνια ακόμα αλλα μου βγάζει expired είτε με vpn είτε ανευ.
Αν καταφέρει κάποιος να ανανεώσει ας πεί. Περισσότερο με νοιάζει η μέθοδος πληρωμής να είναι ακόμα active. Plus έχω μέχρι τέλος 2032...

δεν εχω δοκιμασει να ανανεωσω αλλα εγω παντα ανανεωνα απο το κινητο με vpn μεσω browser σε ανωνυμη λειτουργια.. αν θες δοκιμασε το

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, domigr said:

δεν εχω δοκιμασει να ανανεωσω αλλα εγω παντα ανανεωνα απο το κινητο με vpn μεσω browser σε ανωνυμη λειτουργια.. αν θες δοκιμασε το

Μπήκα τώρα απο κονσόλα και μου λέει no longer valid για την payzy. Θα την βγάλω/βάλω και βλέπω. Δε θυμάμαι τη διαδικασία αλλα κάτι θα βρώ...

edit: Μπα δε μ'αφήνει να την ξαναβάλω προς το παρόν. Μου λέει οτι στα στοιχεία είναι λάθος. Κινητό/Vpn

Επεξ/σία από klainmaingr
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες έχει μπει όλος ο κόσμος από το πρωί και προσπαθεί να κάνει επέκταση λογικό να μην γίνεται, έχει μπετωσει!!! Χαλαρώστε και δώστε λίγο χρόνο. Τώρα έτσι και αλλιώς ότι έγινε έγινε. 

Επεξ/σία από Jaiks
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
3 minutes ago, domigr said:

παντως και στην Ελλαδα δεν εχουν γινει ακομα οι αλλαγες στο Ps plus!

Πουθενα δεν εχουν γινει απλα εδω μεσα κλαίμε πριν ψοφισουμε το θέμα 

• Like 3
Δημοσ.

Σε προσπάθεια μου μόλις (από περιέργεια) να δω αν μπορώ να αγοράσω ακόμα ένα χρόνο (όπως έκανα χθες το απόγευμα) δεν τα κατάφερα. Μέσα από την εφαρμογή. Είτε με VPN είτε χωρίς VPN.

Δεν μπόρεσα ούτε παιχνίδι να αγοράσω. Σαν να μπούκωσε. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την κάρτα έως τώρα. 

Σε όλες τις περιπτώσεις βγάζει το παρακάτω μήνυμα "Your credit card has expired. Try another payment method." 

Σε δοκιμή αγορας του παιχνιδιού με FUPS, πέρασε κανονικά. Εννοείται δεν μπορώ να το τεστάρω για συνδρομή απο την εφαρμογή. Το βράδυ απο το σπίτι θα γίνει το τσεκ. 

Δημοσ.

ολα αυτα μπορει να γινονται γιατι σημερα θα αλλαξουν οι τιμες στις συνδρομες... χαλαρωστε και το βλεπουμε απο αυριο - μεθαυριο

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά , πήρα κ άλλη συνδρομή κ έχω φτάσει στο 2099 . 
θα έχω πάει παράδεισο κ θα πάρω κ to ps μαζί χαχα . 
Πλάκα κάνω :) 

σήμερα δ έχω δοκιμάσει ούτε καν να μπω.  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...