Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, MV_B είπε

ναι αλλα στο Netflix γινεται να στακαρεις συνδρομες?γιατι αυτη την δυνατοτητα την εδινε η sony χωρις κανενα θεμα.

Ναι μπορείς να στακάρεις δωροκάρτες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδια τα καταφερα και εγω χτες το βραδυ  με payzy. Εβαλα συνδρομη για μερικα χρονια, λογικα θα ειμαι ενταξει μεχρι το PS7.

Δοκιμασα και μεσω το PS5 , browser και κινητου αλλα τιποτα δεν περνουμε, παρα μονο μεσω του App (χωρις VPN).

33 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Είναι πάρα πολύ πιθανό να συμβεί αυτό,αλλά δε θα ζητήσουν χρήματα.Θα μετατρέψουν τον υπολειπόμενο χρόνο συνδρομής με βάση τις νέες τιμές.Όπως γίνεται και με τις τουρκικές δωροκάρτες του Netflix όταν αυξάνεται η τιμή.Αν πχ κάποιος έχει βάλει ως το 2032 και η τιμή τριπλασιαστεί , η συνδρομή του θα λήγει το 2026.

Αν γίνει αυτό μλκια τότε , τι τρέχαμε να βάλουμε 😂

2 ώρες πριν, MV_B είπε

δοκίμασα τώρα να κανω ανανέωση απο το ps app στο κινητο με payzy χωρίς vpn και proxy και γράφει οτι έληξε η καρτα..Ή λόγω αλλαγής τιμών το απέρριψε ή κλείσανε την τρύπα..

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά

«Θα ήταν καλό να πραγματοποιούνται οι αγορές διάμεσο PC browser μαζί με χρήση Τουρκικού VPN αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να ακυρωθεί η Payzy κάρτα στο PSN. Κάθε 2 ανανεώσεις PS Plus χωρίς VPN μου έβγαζε «error your credit card has expired» και η κάρτα ήταν πλέον μη λειτουργική στο PS Store. Έπρεπε να την διαγράψω από το PS Store και να την ξαναπεράσω. Μπορεί να γίνει δουλεία και χωρίς VPN, αλλά  αν κολλήσει θέλει διαγραφή από το PS Store και πέρασμα ξανά από την αρχή. Όσες φορές έκανα ανανέωση διαμέσου Τουρκικού VPN και browser δεν είχα κανένα πρόβλημα.»

Με λίγα λόγια, κάνε διαγραφή κάρτας από PS Store και ξαναπέρασε την θα λειτουργήσει. Μου έτυχε 2 φορές και την έκανα διαγραφή.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, vagmouk είπε

Είναι πάρα πολύ πιθανό να συμβεί αυτό,αλλά δε θα ζητήσουν χρήματα.Θα μετατρέψουν τον υπολειπόμενο χρόνο συνδρομής με βάση τις νέες τιμές.Όπως γίνεται και με τις τουρκικές δωροκάρτες του Netflix όταν αυξάνεται η τιμή.Αν πχ κάποιος έχει βάλει ως το 2032 και η τιμή τριπλασιαστεί , η συνδρομή του θα λήγει το 2026.

Αυτό δεν ισχύει που λες.

"For current 12-month subscribers, this price increase will not take effect until your next renewal date that occurs on or after November 6. However, any membership changes you make on or after September 6, such as upgrades, downgrades or buying additional time, will update your plan reflecting the new prices."

https://blog.playstation.com/2023/08/30/playstation-plus-monthly-games-for-september-saints-row-black-desert-traveler-edition-generation-zero/

• Like 2

Στο Τσακ προλάβαμε τελικά να είναι καλά ο φίλος pp6210 που με βοήθησε να κάνω λογαριασμό. Μάλλον δεν αφήνει πλέον γιατί αλλάζουν τις τιμές. Όλες οι αγορές που έκανα κανονικά από ps app στο iPad με payzy χωρίς vpn κ τέτοια. 

16 λεπτά πριν, Mazinger7 είπε

Αυτό δεν ισχύει που λες.

"For current 12-month subscribers, this price increase will not take effect until your next renewal date that occurs on or after November 6. However, any membership changes you make on or after September 6, such as upgrades, downgrades or buying additional time, will update your plan reflecting the new prices."

https://blog.playstation.com/2023/08/30/playstation-plus-monthly-games-for-september-saints-row-black-desert-traveler-edition-generation-zero/

Μακάρι τελικά να μη συμβεί αυτό γιατί και εγώ το βρίσκω τραβηγμένο.Αλλά με τη Sony ποτε δεν ξέρεις.

5 ώρες πριν, domigr είπε

μην χρησιμοποιειτε proxy αν μπορειτε.. 2 ατομα σε ξενα forum εφαγαν μπανιο στο τουρκικο account τους...

Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να κάνεις μία παράθεση στο νήμα από το site που λες ότι έγινε αυτό. Θα ήθελα να διαβάσω τι ακριβώς έγινε.

Τα account ban και τα console ban μπορούν να συμβούν για διαφόρους λόγους, μου φαίνεται λίγο απίθανο να φάει κάποιος IP related ban σε account. 

‘Όταν μιλάμε για Proxy, επί της ουσίας μιλάμε για σύνδεση διαμέσου μίας συγκεκριμένης IP. Και τα VPN και τα Proxy χρησιμοποιούνται για να «κρύψουν» οι χρήστες τις IP τους. Η μόνη διαφορά μεταξύ VPN και Proxy είναι το γεγονός ότι τα VPN έχουν κρυπτογράφηση όλων των δεδομένων που στέλνεις. Τα Proxy όχι. Θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις τα VPN ως ένα “super proxy” με έξτρα δυνατότητες. Εάν είχαν αρχίσει να banaroun IP proxy related accounts θα ακούγαμε και για VPN related account bans. Η Sony «βλέπει» την IP του Proxy και του VPN που συνέδεσε, απλά δεν «βλέπει» την δική σου.

Απλά στο ζητάω γιατί μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό που λες και θα ήθελα να το διερευνήσω περισσότερο. 

5 ώρες πριν, DimJ Fot είπε

επισης να χρησιμοποιειτε και λιγο το account μην φαινεται ανενεργο και μονο να στακαρει συνδρομες.. ;)

Δεν πιστεύω ότι η Sony θα banari account επειδή ήταν σε αχρηστία…. Ας έχει και 50 χρόνια stacked συνδρομή… Μου φαίνεται λίγο απίστευτο αυτό που γράφεις.     

39 λεπτά πριν, GiannisTG33 είπε

Πάντως και οι Τούρκοι δεν μπορούν να ανανεώσουν. Οπότε κάτι κάνει η Sony 

IMG_20230906_130303.jpg

IMG_20230906_130322.jpg

Το “something went wrong” μήνυμα μπορεί ναι βγει εάν «κλειδώσει» η κάρτα στο PS Store. Διαγραφή και εισαγωγή  κάρτας  στο PS Store το φτιάχνει. Μπορεί να ήταν κάτι τέτοιο και όχι από τη μεριά της Sony. Θα πρέπει κάποιο μέλος από εδώ να δοκιμάσει εάν μπορεί να κάνει ανανέωση αυτή την ώρα.   

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, Mazinger7 είπε

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά

«Θα ήταν καλό να πραγματοποιούνται οι αγορές διάμεσο PC browser μαζί με χρήση Τουρκικού VPN αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να ακυρωθεί η Payzy κάρτα στο PSN. Κάθε 2 ανανεώσεις PS Plus χωρίς VPN μου έβγαζε «error your credit card has expired» και η κάρτα ήταν πλέον μη λειτουργική στο PS Store. Έπρεπε να την διαγράψω από το PS Store και να την ξαναπεράσω. Μπορεί να γίνει δουλεία και χωρίς VPN, αλλά  αν κολλήσει θέλει διαγραφή από το PS Store και πέρασμα ξανά από την αρχή. Όσες φορές έκανα ανανέωση διαμέσου Τουρκικού VPN και browser δεν είχα κανένα πρόβλημα.»

Με λίγα λόγια, κάνε διαγραφή κάρτας από PS Store και ξαναπέρασε την θα λειτουργήσει. Μου έτυχε 2 φορές και την έκανα διαγραφή.

ευχαριστω για την πληροφορια, δεν το γνωριζα αυτο,αλλα επειδη ειδα και σε ξενο φορουμ οτι κατι τρεχει σημερα , δοκιμασα να ανανεωσω αλλο ενα χρονο, δεν πιστευα οτι ειναι θεμα καρτας.νομιζω οτι σημερα δεν θα αλλαξει κατι με διαγραφη καρτας και επαναεισαγωγη.

Επεξ/σία από MV_B

18 λεπτά πριν, MV_B είπε

ευχαριστω για την πληροφορια, δεν το γνωριζα αυτο,αλλα επειδη ειδα και σε ξενο φορουμ οτι κατι τρεχει σημερα , δοκιμασα να ανανεωσω αλλο ενα χρονο, δεν πιστευα οτι ειναι θεμα καρτας.νομιζω οτι σημερα δεν θα αλλαξει κατι με διαγραφη καρτας και επαναεισαγωγη.

Ένας φίλος από εδώ που του κλείδωσε η κάρτα θα δοκιμάσει, του έστειλα P.M. να μου πει τι γίνεται. Εάν απαντήσει θα ενημερώσω το νήμα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις πάντως.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...