MV_B Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 δοκίμασα τώρα να κανω ανανέωση απο το ps app στο κινητο με payzy χωρίς vpn και proxy και γράφει οτι έληξε η καρτα..Ή λόγω αλλαγής τιμών το απέρριψε ή κλείσανε την τρύπα..
Stavros_13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, MV_B είπε δοκίμασα τώρα να κανω ανανέωση απο το ps app στο κινητο με payzy χωρίς vpn και proxy και γράφει οτι έληξε η καρτα..Ή λόγω αλλαγής τιμών το απέρριψε ή κλείσανε την τρύπα.. Εγώ πάντως τώρα μπήκα στο app και στο τουρκικό ps και είναι 460 δεν έχουν αλλάξει τιμές.
Stavros_13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, MV_B είπε σωστα.δοκιμασες να κανεις ανανεωση όμως? Έχω κάνει μέχρι το 2030 δε θέλω άλλη 😂
June Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, MV_B είπε δοκίμασα τώρα να κανω ανανέωση απο το ps app στο κινητο με payzy χωρίς vpn και proxy και γράφει οτι έληξε η καρτα..Ή λόγω αλλαγής τιμών το απέρριψε ή κλείσανε την τρύπα.. Θέλει VPN πλέον από το PS App για να γίνει η ανανέωση, το είχαν γράψει πριν κάποιες σελίδες.
domigr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Μπορει να ειναι απο τις αλλαγες τιμων που κανουν σημερα.. καντε υπομομη μεχρι το βραδυ οσοι θελετε να κανετε ανανεωση
MV_B Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 εγω φοβαμαι αλλο.τις 60 μερες μεχρι 6 νοεμβριου που σου δινουν περιθωριο για αυξηση τιμης.ελπιζω να μην μας ζητησουν τη διαφορα στην τιμη.και εγω μεχρι το 2032 εχω.
Stavros_13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, June είπε Θέλει VPN πλέον από το PS App για να γίνει η ανανέωση, το είχαν γράψει πριν κάποιες σελίδες. Εγώ όταν την έκανα ήτανε από το playstation δεν έχω κάνει από app
tolis.illegal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, MV_B είπε εγω φοβαμαι αλλο.τις 60 μερες μεχρι 6 νοεμβριου που σου δινουν περιθωριο για αυξηση τιμης.ελπιζω να μην μας ζητησουν τη διαφορα στην τιμη.και εγω μεχρι το 2032 εχω. Και εγώ το σκέφτηκα..γιατί είναι λίγο ασαφές..αλλά θα είναι και πολύ φάουλ αν συμβεί κάτι τετοιο
MV_B Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) το θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.αν και η αλλαγη πιστευω θα ειναι απο την ημερομηνια επομενης χρεωσης. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από MV_B
sndev Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 20 minutes ago, June said: Θέλει VPN πλέον από το PS App για να γίνει η ανανέωση, το είχαν γράψει πριν κάποιες σελίδες. οχι προχθες εβαλα 2-3 χρονια ακομα έτσι χύμα
Nikos3648 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, MV_B said: δοκίμασα τώρα να κανω ανανέωση απο το ps app στο κινητο με payzy χωρίς vpn και proxy και γράφει οτι έληξε η καρτα..Ή λόγω αλλαγής τιμών το απέρριψε ή κλείσανε την τρύπα.. Κι εμένα το ίδιο. Δοκίμασα και από browser με vpn αλλά πάλι μου λέει ότι έληξε.
vagmouk Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 46 λεπτά πριν, MV_B είπε εγω φοβαμαι αλλο.τις 60 μερες μεχρι 6 νοεμβριου που σου δινουν περιθωριο για αυξηση τιμης.ελπιζω να μην μας ζητησουν τη διαφορα στην τιμη.και εγω μεχρι το 2032 εχω. Είναι πάρα πολύ πιθανό να συμβεί αυτό,αλλά δε θα ζητήσουν χρήματα.Θα μετατρέψουν τον υπολειπόμενο χρόνο συνδρομής με βάση τις νέες τιμές.Όπως γίνεται και με τις τουρκικές δωροκάρτες του Netflix όταν αυξάνεται η τιμή.Αν πχ κάποιος έχει βάλει ως το 2032 και η τιμή τριπλασιαστεί , η συνδρομή του θα λήγει το 2026.
MV_B Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 ναι αλλα στο Netflix γινεται να στακαρεις συνδρομες?γιατι αυτη την δυνατοτητα την εδινε η sony χωρις κανενα θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις