Mazinger7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, G30RGE είπε Τα κατάφερα μετά από λίγο κόπο και μαθαίνοντας και μερικά τουρκικά ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες. Η πληρωμή έγινε με payzy και το κόστος για deluxe ενός έτους πήγε στα 16,5€. Ευχαριστώ τον φίλο @xPhenomenon για τον κόπο του να γράψει τις οδηγίες καθώς επίσης και τον φίλο @Mazinger7που προσπάθησε να βοηθήσει με οδηγίες για proxy αλλά προτίμησα να ακολουθήσω πιο απλό τρόπο για το φτωχό μου το μυαλό. Μπράβο ρε φίλε, αν μπορέσει να γίνει έτσι 100% θα πρέπει να ακολουθήσει ο κόσμος αυτή τη μεθοδολογία. Τα Proxy είναι η έσχατη λύση. 1
tab0u Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ τελικά έβγαλα άκρη με proxy αν και όντως 9 στις 10 φορές timeout Χιλια ευχαριστώ @Mazinger7 🙇 2
Mazinger7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μάγκες θυμηθείτε πρώτα αγοράζουμε με Payzy συνδρομή και κάνουμε ανανεώσεις και μετά εάν θέλουμε βάζουμε funds. Επίσης, ότι κάνετε κάντε το σήμερα….. @tab0u @G30RGE Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2023 από Mazinger7 2 3
nikkoutras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 ενα ευχαριστω σε ολους που βοηθησαν και με ελαχιστα χρηματα πηραμε "δωρεαν παιχνιδι" για τα επομενα χρονια
GiannisTG33 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Essensial 1400 TL = ~49€ Extra 2340 TL = ~ 81€ Deluxe 2740 TL = ~ 95€ Αύξηση σχεδόν 500%. Ότι κάναμε κάναμε σε τιμή ξεφτίλα, αλλά και πάλι η τιμή σε σχέση με την Ελλάδα είναι είναι αρκετά μεγάλη, κοντά στα 50€ + στην Extra και την Deluxe
GiannisTG33 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πριν 1 ώρα περίπου εάν έκανες search ps plus deluxe turkey πριν μπεις στο site το έγραφε, ενώ τώρα όχι. Βέβαια όταν μπήκα κανονικά 460 έγραφε. Φαντάζομαι ότι μέχρι το πρωί θα υπάρχουν εξελίξεις. Τις άλλες τιμές τις είδα από το twitter. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από GiannisTG33
domigr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) μην χρησιμοποιειτε proxy αν μπορειτε.. 2 ατομα σε ξενα forum εφαγαν μπανιο στο τουρκικο account τους... επισης να χρησιμοποιειτε και λιγο το account μην φαινεται ανενεργο και μονο να στακαρει συνδρομες.. ΥΓ: Παντως τις προβλεψεις αυτες για τις τιμες της Τουρκιας δεν τις εχω διαβασει πουθενα αυτες τις μερες οσο εψαξα και σε οποια ξενα forum παρακολουθω για αυτο το θεμα... θα δουμε σε λιγες ωρες... Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2023 από domigr
DimJ Fot Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 38 λεπτά πριν, domigr είπε μην χρησιμοποιειτε proxy αν μπορειτε.. 2 ατομα σε ξενα forum εφαγαν μπανιο στο τουρκικο account τους... επισης να χρησιμοποιειτε και λιγο το account μην φαινεται ανενεργο και μονο να στακαρει συνδρομες.. Με ποιον τροπο εφαγαν μπανιο? Απο την σονυ?
domigr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, DimJ Fot είπε Με ποιον τροπο εφαγαν μπανιο? Απο την σονυ? Τους ηρθε μαιλ απο σονυ για το συγκεκριμενο account
DimJ Fot Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 31 λεπτά πριν, domigr είπε Τους ηρθε μαιλ απο σονυ για το συγκεκριμενο account Χωρα προέλευσης? Ειχαμε συντοπιτη?
domigr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, DimJ Fot είπε Χωρα προέλευσης? Ειχαμε συντοπιτη? Απο ξενο φορουμ ηταν και απο το εξωτερικο και τα 2 περιστατικα
DimJ Fot Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, domigr είπε Απο ξενο φορουμ ηταν και απο το εξωτερικο και τα 2 περιστατικα Τωρα παει ελπιζουμε για το καλύτερο , εγω ηδη πηρα τηλεφωνο τη σονυ για ακυρωση της προπαραγγελιας μου στο ελληνικο account, μιλαμε για εξωφρενικες τιμες ομως παιδια για να παιξεις παιχνίδια στον ελεύθερο χρονο σου
lighto Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Ένας έβαλε μέχρι 2050 😂κ το ανεβάσανε στο redit
domigr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, lighto είπε Ένας έβαλε μέχρι 2050 😂κ το ανεβάσανε στο redit Σωστα 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις