Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

52 λεπτά πριν, Mazinger7 είπε

Ωχ φίλε μου….

Από ότι κατάλαβα προσπαθείς να χρεώσεις συνδρομή PS Plus από πορτοφόλι…. Το έχουμε πει 100 φορές, χρέωση συνδρομής από πορτοφόλι γίνεται μόνο με την χρήση PROXY SERVER, τίποτα άλλο δεν γίνεται, ούτε VPN, ούτε App. Έπρεπε να αγοράσεις τη συνδρομή μέσω Payzy κάρτας ΠΡΙΝ φορτώσεις το πορτοφόλι σου. Μερικές αναρτήσεις πιο πάνω προειδοποίησα έναν φίλο για αυτό το συγκεκριμένο πράγμα. 
Τώρα ή θα ξοδέψεις κάποια χρήματα από το πορτοφόλι σου μέχρι να μπορεί να χρεωθεί η Payzy κάρτα ή θα πρέπει να βάλεις proxy και να το ψάξεις από εκεί.
Σου παραθέτω έναν οδηγό για τη χρήση Proxy, καλή τύχη.

1.    Ανοίγουμε την ιστοσελίδα https://spys.one/free-proxy-list/TR/
Από εδώ θα πάρουμε τις διευθύνσεις για τα Τουρκικα Proxy Servers.Πατάμε στην ιστοσελίδα να μας δώσει τα 100 πρώτα αποτελέσματα (πατάμε το κουμπί SHOW και επιλέγουμε 100)

2.    Ανοίγουμε ένα φύλο excel ή google spreadsheet και αφού κάνουμε copy τα αποτελέσματα από την ιστοσελίδα με τα proxy, τα κάνουμε paste στο excel. Επιλέγουμε  τη στήλη στο excel με την ονομασία «Proxy address:port» και κάνουμε copy και τα 100 κελιά με τα αποτελέσματα.

3.    Ανοίγουμε την ιστοσελίδα https://hidemyna.me/en/proxy-checker/

Λόγο ότι πάνω από το 95% των Proxy δεν λειτουργούνε, θα χρησιμοποιήσουμε αυτή την ιστοσελίδα για να πραγματοποιήσουμε έναν έλεγχο για να δούμε ποιοι Proxy servers είναι λειτουργικοί και ποιοι όχι. Το μέγιστο που μπορεί να σηκώσει ο tester είναι 100 διευθύνσεις, για αυτό πήραμε τα 100 πρώτα αποτελέσματα από την πρώτη ιστοσελίδα. 

4.    Αφού πάρουμε τους λειτουργικούς Proxy servers από το παραπάνω στάδιο
(δεν θα είναι αρκετοί, πριν μερικές μέρες που πραγματοποίησα την διαδικασία το ποσοστό των λειτουργικών server ήταν 2%) ανοίγουμε την κονσόλα PlayStation, μεταβαίνουμε στις ρυθμίσεις NETWORK και πατάμε δημιουργία νέας σύνδεσης. Αφήνουμε όλες τις ρυθμίσεις όπως έχει και στην ονομασία «Use Proxy» πατάmε YES. 
H IP address και το Port που πήραμε από την ιστοσελίδα έχει την μορφή π.χ. «188.132.222.38:8080» όποτε η IP address είναι το πρώτο σκέλος «188.132.222.38» και το Port το δεύτερο «8080». Τα βάζουμε αντίστοιχα στο IP address και στο Port στην δημιουργία νέας σύνδεσης στην κονσόλα μας και πατάμε OK. 

5.    SOS το Test που θα κάνει η κονσόλα κατά πάσα πιθανότητα θα βγάλει FAIL.
Δεν μας πειράζει αυτό, αυτοί οι Proxy Servers έχουν πολύ υψηλό Lag και βγάζουν πού εύκολα FAIL αλλά μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε την δουλεία μας.
Μεταβαίνουμε στο PS Store μέσα από την κονσόλα μας και περιμένουμε να φορτώσει 5 λεπτά. Θα καθυστερήσει λίγο αλλά μετά από λίγο θα φορτώσει. Τώρα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την αγορά ή ανανέωση της συνδρομής διάμεσο των κονδυλίων του πορτοφολιού.  Αν δεν φορτώσει μέσα σε 5 λεπτά τότε πάμε στην επόμενη λειτουργική διεύθυνση και ξαναδοκιμάζουμε.
Θα συμβούλευα τους χρήστες να απενεργοποιήσουν, προσωρινά φυσικά, την χρήση «two stage verification” και «use of password on checkout» προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διαδικασία πιο γρήγορα. Αφού πραγματοποιήσουμε την δουλεία μας τότε τα ξαναενεργοποιούμε.

ΕΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΞΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΓΟΡΑΣΑ GTA 5 PS5 RED REDEMPTION 2 KAI WITCHER HUNTER 3 KAI ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.... ΕΒΑΛΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Mazinger7 είπε

Ωχ φίλε μου….

Από ότι κατάλαβα προσπαθείς να χρεώσεις συνδρομή PS Plus από πορτοφόλι…. Το έχουμε πει 100 φορές, χρέωση συνδρομής από πορτοφόλι γίνεται μόνο με την χρήση PROXY SERVER, τίποτα άλλο δεν γίνεται, ούτε VPN, ούτε App. Έπρεπε να αγοράσεις τη συνδρομή μέσω Payzy κάρτας ΠΡΙΝ φορτώσεις το πορτοφόλι σου. Μερικές αναρτήσεις πιο πάνω προειδοποίησα έναν φίλο για αυτό το συγκεκριμένο πράγμα. 
Τώρα ή θα ξοδέψεις κάποια χρήματα από το πορτοφόλι σου μέχρι να μπορεί να χρεωθεί η Payzy κάρτα ή θα πρέπει να βάλεις proxy και να το ψάξεις από εκεί.
Σου παραθέτω έναν οδηγό για τη χρήση Proxy, καλή τύχη.

Φίλε @Mazinger7 καταρχήν σ' ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό στη σελ. 97. Παιδεύομαι εδώ και κάτι μέρες να βάλω proxy αλλά συνέχεια παίρνω το σφάλμα E-8210604A στο τελευταίο βήμα της αγοράς συνδρομής. Ψάχνοντάς το λίγο παραπάνω διάβασα ότι ο proxy παίζει μόνο σε PS5 (έχω το 4). Ισχύει αυτό;

Επίσης γίνεται από PC να βάλω proxy στον browser και να αγοράσω συνδρομή έτσι;

Βασικά εγώ έφτιαξα τούρκικο λογαριασμό, αγόρασα και Deluxe για λίγα χρόνια αλλά έκανα το λάθος μετά να φορτώσω με λίρες το wallet. Και τώρα προσπαθώ να πάρω κι άλλες συνδρομές αλλά δεν γίνεται με τίποτα. Πρέπει πρώτα να φάω τα funds σε παιχνίδια και να ξαναδοκιμάσω αλλά δεν ξέρω αν και τότε θα πετύχει σίγουρα.

Επεξ/σία από mindnever

48 λεπτά πριν, mindnever είπε

Πρέπει πρώτα να φάω τα funds σε παιχνίδια και να ξαναδοκιμάσω αλλά δεν ξέρω αν και τότε θα πετύχει σίγουρα.

Τελικά δούλεψε αυτό! Αγόρασα το remake του Resident Evil 4 και τα funds στο wallet έπεσαν κάτω από 460 TL. Οπότε με Payzy συμπλήρωσα τη διαφορά + άλλα 10 χρόνια Deluxe...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εβαλα και γω 4 χρονακια να υπαρχουν και μπορει και παραπανω να βαλω.

Σημερα ομως ηθελα να βαλω ea play subscription που ειναι 8 ευρω το χρόνο στη τουρκια και σου δινει πολλα benefits οπως δωρεαν παιχνιδια και πιο φθηνες αγορες όπως το eafc 24. 

Αλλα δε μου δεχεται τη καρτα, στη πληρωμή βγαζει το γνωστο web.np.playstation.com refused to connect ενω ειμαι και με vpn. Και πάω να δοκιμασω απο ps app να βαλω ps plus και το παιρνει κανονικα. Αρα δεν ειναι θεμα καρτας

Update μετα απο πολλες προσπαθειες

Μπηκα απο κονσολα και αγορασα κανονικα χωρις προβλημα το ea play. Ενω απο browser PC και κινητο δε το επαιρνε με τπτ

Επεξ/σία από DimJ Fot

12 ώρες πριν, G30RGE είπε

Οk, νομίζω ότι έχω δοκιμάσει πολλά άλλα δεν γίνεται τίποτα. Δοκιμασα να κάνω create user αρχικά από browser, μετά από την κονσόλα, στη συνέχεια από browser έχοντας ανοιχτό vpn (πρώτα το windscribe και μετά το VPN turkey που λέει ο φίλος παραπάνω) αλλά σε όλες τις περιπτώσεις όταν φτάνω στο agree μου πετάει το μηνυμα "Can't create account, contact costumer support". City βάζω Istanbul, και state Uskudar, που βρήκα στον χάρτη. Καμία ιδέα τι πρέπει να κάνω άλλο? 

Edit: όταν προσπάθησα μέσω κονσόλας μου έβγαλε το μήνυμα ws-119699-5 error. 

Κ εγώ ακριβώς τα ίδια δεν μπορώ με τίποτα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ακολούθησα τα βήματα του xPhenomenon στην σελίδα 103, κατάφερα να φτιάξω τουρκικό sony account αλλά στο βήμα του να το κάνω link με το psn τρώω άκυρο με μήνυμα να προσπαθήσω ξανά 😕 
VPN ενεργό σε Κωνσταντινούπολη (surfshark)

Δοκίμασε και φίλος κατευθείαν από Τουρκία να το κάνε με τα στοιχεία μου και πήρε το ίδιο μήνυμα.

Screenshot 2023-09-05 at 12.59.03 PM.png

Επεξ/σία από tab0u

5 ώρες πριν, mindnever είπε

Φίλε @Mazinger7 καταρχήν σ' ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό στη σελ. 97. Παιδεύομαι εδώ και κάτι μέρες να βάλω proxy αλλά συνέχεια παίρνω το σφάλμα E-8210604A στο τελευταίο βήμα της αγοράς συνδρομής. Ψάχνοντάς το λίγο παραπάνω διάβασα ότι ο proxy παίζει μόνο σε PS5 (έχω το 4). Ισχύει αυτό;

Ναι αυτό πρέπει να ισχύει, δεν το έχω κάνει σε PS4 αλλά σε παλιό νήμα εξωτερικού (www.hotukdeals.com) θυμάμαι είχε αναφερθεί ότι proxy σε PS4 δεν λειτουργεί.

Είδα ότι βρήκες την άκρη αφού ξόδεψες μερικές λίρες. Παρόλα αυτά θα σου απαντήσω στην ερώτηση σου για μελλοντική χρήση αν κάποιος άλλος χρήστης έχει την ίδια ερώτηση.  

5 ώρες πριν, mindnever είπε

Επίσης γίνεται από PC να βάλω proxy στον browser και να αγοράσω συνδρομή έτσι;

Φαντάζομαι πως ναι. Σου παραθέτω στάδια σύνδεσης απο PC που ειχα γράψει για ένα φίλο.

Σε Win 10 ή Win 11 πάτα το κουμπί Start από desktop (η πάτα το κουμπι “WINDOWS” στο keyboard (αριστερά από κουμπί alt) γράψε "proxy" και πάτα enter η clickare το «Proxy Settings».    Στο «Manual Proxy Setup» clickare to setup,

3.jpg.1c695c914d20ea35772da92d3a1b4aa4.jpg

πάτα «on» και βάλε τα Proxy Settings που έχεις (IP address και Port).

image.jpeg.643e1dc3fafaa8efe3e9f00eaa2c18a8.jpeg

Μεταβαίνουμε στην ιστοσελίδα https://store.playstation.com/en-tr/pages/latest και περιμένουμε να φορτώση. 
Ακολουθούμε την διαδικασία δημιουργίας νεόυ λογαριασμού ή αγοράς/ανανέωσης PS Plus από εκεί

SOS  Οι proxy servers έχουνε πολύ lag οπότε θέλει υπομονή. Σε κάθε στάδιο σπαμάρουμε το next μέχρι να περάσει.

Απλά θυμήσου να το κάνεις turn off το proxy connection μετά, γιατί θα σου ρημάξει τη σύνδεση στο PC και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα. 

• Like 1

5 hours ago, vader290 said:

Εγώ πάντως επιβεβαιώνω ότι έκανα αγορά ps plus deluxe μέχρι το 2028 μέσω Payzy χωρίς να έχω μέσα funds στο account και τα πήρε κανονικά! 

To ίδιο εκανα και εγώ χθές, απλά εως το 2027 και extra. Πέτυχε μια χαρά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tab0u είπε

Εγώ ακολούθησα τα βήματα του xPhenomenon στην σελίδα 103, κατάφερα να φτιάξω τουρκικό sony account αλλά στο βήμα του να το κάνω link με το psn τρώω άκυρο με μήνυμα να προσπαθήσω ξανά 😕 
VPN ενεργό σε Κωνσταντινούπολη (surfshark)

Δοκίμασε και φίλος κατευθείαν από Τουρκία να το κάνε με τα στοιχεία μου και πήρε το ίδιο μήνυμα.

Screenshot 2023-09-05 at 12.59.03 PM.png

Φίλε μου αυτός ο τρόπος δεν λειτουργεί με τίποτα. Απλά κάνει την κατάσταση χειρότερη γιατί δεσμεύει και το email που έχεις και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε PS account μετά. 

Κάνε login στο SONY/TR που έκανες λογαριασμό και κάνε delete το account για να αποδεσμεύσεις το email.

Η μεθοδολογία αυτή έχει δοκιμαστεί μόνο σε PS5. (PS4 κατά πάσα πιθανότητα δεν λειτουργεί, εάν δεν έχετε PS5 δοκιμάστε με PC, δείτε ανάρτηση πιο πάνω για σύνδεση με PC)

Τώρα «άκουσε» με προσεκτικά. Μπορείς να δημιουργήσεις νέο λογαριασμό μέσω proxy. Σου το λέω με 100% σιγουριά διότι δημιουργήθηκε νέο account από τον @DimJ Fot χρησιμοποιώντας αυτήν την μεθοδολογία χτες το βράδυ. 
Ακολούθησε τον οδηγό στην σελίδα 97 του νήματος, για να βρεις ένα λειτουργικό proxy.

SOS στο connection test θα κάνει fail, δεν μας πειράζει, αφήνουμε το νέο connection και σιγουρευόμαστε ότι στα network settings φαίνεται ως connected.

Τώρα πήγαινε στην κονσόλα και πήγαινε στο PS Store και περίμενε να φορτώσει, εάν βγάλει “error cant load” πάτα αριστερά στο PS Plus εικονίδιο για να κάνεις force reload από εκεί. Περίμενε κανένα 15 λεπτό.  Όταν φορτώσει ξέρεις ότι ο server είναι online 100%. 
Πήγαινε στο create new account από κονσόλα PS5 και ακολούθησε τα βήματα για δημιουργία νέου λογαριασμού.

SOS σε κάθε στάδιο θα σπαμάρεις το next, δεν με νοιάζει αν σου βγάλει 20 errors, θα συνεχίσεις να το σπαμάρεις μέχρι να λειτουργήσει. Έχουμε επιβεβαιώσει ότι ο proxy είναι λειτουργικός, θα περάσει σε κάποια φάση. Μου έχει τύχει να το κάνω 20 φορές, έχε υπομονή.   

Καλή τύχη.

@G30RGE @maotag 

Επεξ/σία από Mazinger7
  • Like 3

Υπαρχει καποιος που εχει δοκιμασει να κανει μεσω FUPS?

Εχω κολλησει στο τροπο πληρωμης στο 5sim.net, εχω δοκιμασει διαφορες καρτες και καμια δεν δουλεύει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, harisv said:

Υπαρχει καποιος που εχει δοκιμασει να κανει μεσω FUPS?

Εχω κολλησει στο τροπο πληρωμης στο 5sim.net, εχω δοκιμασει διαφορες καρτες και καμια δεν δουλεύει

Δεν μου πέρασε ποτέ για συνδρομή με FUPS αλλά για αγορά παιχνιδιού δούλεψε οπότε τσάμπα θα την κάνεις, το μόνο που έπιασε για συνδρομή είναι η payzy που έχουν πει και οι άλλοι.

Επεξ/σία από grevoil

11 λεπτά πριν, grevoil είπε

Δεν μου πέρασε ποτέ για συνδρομή με FUPS αλλά για αγορά παιχνιδιού δούλεψε οπότε τσάμπα θα την κάνεις, το μόνο που έπιασε για συνδρομή είναι η payzy που έχουν πει και οι άλλοι.

Δοκιμασα με payzy αλλα κολλησε το θεμα οταν ζηταει βεβαιωση επαγγελματος. Ειμαι μονικος κατοικος εξωτερικου και ζηταει εγγραφα με διευθυνση επαγγελμα κλπ., οποτε λεω καλυετερα να δοκιμασω FUPS.

1 ώρα πριν, harisv είπε

Δοκιμασα με payzy αλλα κολλησε το θεμα οταν ζηταει βεβαιωση επαγγελματος. Ειμαι μονικος κατοικος εξωτερικου και ζηταει εγγραφα με διευθυνση επαγγελμα κλπ., οποτε λεω καλυετερα να δοκιμασω FUPS.

Ελα Μαν, κ γω εκτός χώρας είμαι κ τους έδωσα του taxis net κ μια ταυτότητα που έχω εδώ . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 04/09/2023 at 02:09, xPhenomenon said:

Επιτέλους κατάφερα να δημιουργήσω τουρκικό λογαριασμό από το κινητό. Θα προσθέσω όσο πιο αναλυτικά μπορώ τα βήματα που ακολούθησα για όποιον ενδιαφέρεται:

Καταρχήν δοκίμασα με αρκετά VPN, αυτό που έκανε το τρικ ήταν το VPN.lat(link για το playstore). 

Ανοίγουμε λοιπόν VPN Τουρκίας και πηγαίνουμε στην Sony Τουρκίας(link). Δημιουργούμε τον λογαριασμό μας κανονικά, βάζουμε email που δεν έχει χρησιμοποιηθεί στο Playstation Network εννοείται. Μας έρχεται επιβεβαίωση στο email και μπαμ φτιάξαμε τον λογαριασμό μας. 

Πάμε στο PSN(link) και πατάμε σύνδεση, βάζουμε το email και τον κωδικό που χρησιμοποιησαμε για να φτιάξουμε τον λογαριασμό μας στην Sony(Εδώ πολύ πιθανόν θα σας έρθει κωδικός επαλήθευσης στο email για να συνεχίσετε). Θα μας βγάλει ότι αυτός ο λογαριασμός υπάρχει ήδη και ότι πρέπει να συνδέσουμε τον PSN λογαριασμό μας με τον Sony λογαριασμό(παράδειγμα), πατάμε "σύνδεση αυτού του λογαριασμού". Θα μας βγάλει ένα παραθυράκι που θα πατήσουμε "I agree". Αν ακολουθήσαμε σωστά την διαδικασία θα πρέπει να μας έχει εμφανιστεί αυτό

Στο παρακάτω βήμα εμένα μου έκανε κολπάκια όταν το δοκίμασα από browser άρα θα συνιστούσα να το κάνετε από την εφαρμογή του PS όπως εμένα. 

Κατεβάζουμε το Playstation App(link για playstore) το ανοίγουμε και κάνουμε ξανά σύνδεση με το email και τον κωδικό μας. Θα μας βγάλει απευθείας στην δημιουργία προφίλ. Από εδώ και πέρα πρέπει να βγάλετε τον Τούρκο από μέσα σας για την μετάφραση. Πάντως στην διεύθυνση εγώ έβαλα αυτό. Έπειτα διαλέγετε όνομα και username και είστε έτοιμοι! 

Οποίος έχει κονσόλα μπορεί απλά να δημιουργήσει τουρκικό λογαριασμό απευθείας από την κονσόλα του εννοείται. 

Ελπίζω να βοήθησα και να μην κούρασα! :)

Τα κατάφερα μετά από λίγο κόπο και μαθαίνοντας και μερικά τουρκικά ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες. Η πληρωμή έγινε με payzy και το κόστος για deluxe ενός έτους πήγε στα 16,5€.

Ευχαριστώ τον φίλο @xPhenomenon για τον κόπο του να γράψει τις οδηγίες καθώς επίσης και τον φίλο @Mazinger7που προσπάθησε να βοηθήσει με οδηγίες για proxy αλλά προτίμησα να ακολουθήσω πιο απλό τρόπο για το φτωχό μου το μυαλό. 

Επεξ/σία από G30RGE
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...