liakos999 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 καλησπέρα σας πήγα σήμερα να φτιάξω ένα psn λογαριασμό και δεν με αφήνει έκανα τον τρόπο που είπε ένα πιο πάνω αλλά συνεχίζει και μου γράφει The connection to the server timed out. Γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω ?
Andy Malone Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας, ακολούθησα την διαδικασία δημιουργίας τουρκικού λογαριασμού (από browser κινητού με vpn) και έφτιαξα και εικονική κάρτα payzy, όταν όμως πάω να αγοράσω την συνδρομή μου (στο ps app) έρχεται ειδοποίηση στην εφαρμογή της payzy την κάνω accept και δεν με χρεώνει (στο ps app λέει "something went wrong"). Να σημειώσω ότι όταν βάζω τα στοιχεία της κάρτας στο ps app έρχεται στην εφαρμογή της payzy notification για επαλήθευση κάρτας που μόλις πάω στο ιστορικό συναλλαγών να το ανοίξω μου λέει "Κάτι πήγε στραβά. Προσπάθησε ξανά". Δεν μου είναι ξεκάθαρο αν δεν δημιουργήθηκε σωστά ο PSN λογαριασμός (όταν πάω να αγοράσω κάτι το δείχνει σε λίρες και έχω βάλει ίδια διεύθυνση Τουρκίας στο PSN και στην κάρτα όταν την καταχωρώ για πληρωμή) ή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την payzy (π.χ. θέλει κάτι ακόμα για να ενεργοποιηθούν οι συναλλαγές;). Στην εφαρμογή της payzy δείχνει ότι το όριο λογαριασμού είναι το "Μέγιστο επιτρεπόμενο όριο" και όταν ενεργοποίησα την payzy την σύνδεσα με το taxisnet για να πάρει τα στοιχεία μου. Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά κάθε βοήθεια δεκτή, ευχαριστώ.
liakos999 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, Andy Malone είπε Καλησπέρα σας, ακολούθησα την διαδικασία δημιουργίας τουρκικού λογαριασμού (από browser κινητού με vpn) και έφτιαξα και εικονική κάρτα payzy, όταν όμως πάω να αγοράσω την συνδρομή μου (στο ps app) έρχεται ειδοποίηση στην εφαρμογή της payzy την κάνω accept και δεν με χρεώνει (στο ps app λέει "something went wrong"). Να σημειώσω ότι όταν βάζω τα στοιχεία της κάρτας στο ps app έρχεται στην εφαρμογή της payzy notification για επαλήθευση κάρτας που μόλις πάω στο ιστορικό συναλλαγών να το ανοίξω μου λέει "Κάτι πήγε στραβά. Προσπάθησε ξανά". Δεν μου είναι ξεκάθαρο αν δεν δημιουργήθηκε σωστά ο PSN λογαριασμός (όταν πάω να αγοράσω κάτι το δείχνει σε λίρες και έχω βάλει ίδια διεύθυνση Τουρκίας στο PSN και στην κάρτα όταν την καταχωρώ για πληρωμή) ή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την payzy (π.χ. θέλει κάτι ακόμα για να ενεργοποιηθούν οι συναλλαγές;). Στην εφαρμογή της payzy δείχνει ότι το όριο λογαριασμού είναι το "Μέγιστο επιτρεπόμενο όριο" και όταν ενεργοποίησα την payzy την σύνδεσα με το taxisnet για να πάρει τα στοιχεία μου. Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά κάθε βοήθεια δεκτή, ευχαριστώ. τι vpn εβαλες ?
Andy Malone Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 7 minutes ago, liakos999 said: τι vpn εβαλες ? Αυτό έβαλα, ήταν αρκετά αργό αλλά φαίνεται ότι δούλεψε.
DimJ Fot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 ερωτηση που μπορει να εχει απαντηθει αλλα θα τολμησω να ρωτησω γτ δε βρηκα κατι οσο λιγο εψαξα. Εχω ενα account φιλου που μοιραζομαστε στα πλει μας ολα τα παιχνιδια και τη συνδρομη μιση-μιση με τον γνωστο τροπο με primary account. Αν κανω εγω καινουριο τουρκικο, θα μπορουμε να συνεχισουμε να παιζουμε ονλαιν στο ιδιο παιχνιδι με τα 2 διαφορετικα account μας ενω θα εχω μονο εγω ps plus? αυτος εχει ηδη αγορασμενα παιχνιδια αλλα θα ειναι χωρις συνδρομη, θα μπορει να τα παιζει ενω θα εχω μονο εγω ps plus στο πλει του?
Mazinger7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 38 λεπτά πριν, DimJ Fot είπε ερωτηση που μπορει να εχει απαντηθει αλλα θα τολμησω να ρωτησω γτ δε βρηκα κατι οσο λιγο εψαξα. Εχω ενα account φιλου που μοιραζομαστε στα πλει μας ολα τα παιχνιδια και τη συνδρομη μιση-μιση με τον γνωστο τροπο με primary account. Αν κανω εγω καινουριο τουρκικο, θα μπορουμε να συνεχισουμε να παιζουμε ονλαιν στο ιδιο παιχνιδι με τα 2 διαφορετικα account μας ενω θα εχω μονο εγω ps plus? αυτος εχει ηδη αγορασμενα παιχνιδια αλλα θα ειναι χωρις συνδρομη, θα μπορει να τα παιζει ενω θα εχω μονο εγω ps plus στο πλει του? Δυστυχώς η απάντηση είναι όχι. Και εγώ έτσι είμαι. Όταν τελειώσει η παλιά συνδρομή του λογαριασμού που κάνατε PS Plus share τότε ένας από τους 2 θα πρέπει να παίζει με το τουρκικό λογαριασμό. Αυτός που δεν παίζει με το τουρκικό λογαριασμό θα βάλει το τουρκικό ως Primary για να μπορεί να παίζει με το παλιό του λογαριασμό. Ο άλλος δυστυχώς θα πρέπει να αλλάξει στο τουρκικό. Δεν γίνεται αλλιώς. Τώρα αν το παιχνίδι υποστηρίζει κάποιοί είδους “cross save” και μπορέσετε να κάνετε μεταφορά το progress του παιχνιδιού και τον χαρακτήρα από το ένα λογαριασμό στον τουρκικό τότε είστε τυχεροί.
DimJ Fot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Mazinger7 είπε Δυστυχώς η απάντηση είναι όχι. Και εγώ έτσι είμαι. Όταν τελειώσει η παλιά συνδρομή του λογαριασμού που κάνατε PS Plus share τότε ένας από τους 2 θα πρέπει να παίζει με το τουρκικό λογαριασμό. Αυτός που δεν παίζει με το τουρκικό λογαριασμό θα βάλει το τουρκικό ως Primary για να μπορεί να παίζει με το παλιό του λογαριασμό. Ο άλλος δυστυχώς θα πρέπει να αλλάξει στο τουρκικό. Δεν γίνεται αλλιώς. Τώρα αν το παιχνίδι υποστηρίζει κάποιοί είδους “cross save” και μπορέσετε να κάνετε μεταφορά το progress του παιχνιδιού και τον χαρακτήρα από το ένα λογαριασμό στον τουρκικό τότε είστε τυχεροί. Μα ναι εμενα δεν με νοιαζει ο ελληνικος μου λογαριασμος γτ τα παντα απο αυτον τα επαιρνα, θα κανω τον τουρκικο δικο μου λογαριασμο. Τοτε θα γινεται αυτο που ειπα?
nikkoutras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Το εχει συναντησει αυτο καποιος? Καταφερα να βαλω τα TL με το payzy αλλα τωρα μου βγαζει συνεχεια αυτο το μυνημα me vpn και με το app
Leuteris.V.2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδιά σύμφωνα με τα λεγόμενα του παρακάτω χρήστη (αν όντως ισχύουν) η συνδρομή deluxe θα φτάσει τα 2740 tl από τα 460 που έχει τώρα. Μαλλον θα στακαρω μέχρι το 2050 έτσι όπως πάει η κατάσταση
Mazinger7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, DimJ Fot είπε Μα ναι εμενα δεν με νοιαζει ο ελληνικος μου λογαριασμος γτ τα παντα απο αυτον τα επαιρνα, θα κανω τον τουρκικο δικο μου λογαριασμο. Τοτε θα γινεται αυτο που ειπα? Φυσικά και γίνεται, απλά δεν θα παίζεις από τον ελληνικό σου λογαριασμό. Εσύ θα έχεις Primary Account το λογαριασμό του φίλου σου για να έχεις πρόσβαση στα παιχνίδια του φίλου σου από το τουρκικό σου Account. Και το φιλαράκι σου θα έχει Primary Account το τουρκικό σου Account για να έχει πρόσβαση σε online gaming από το δικό σου PS Plus, (όταν τελειώσει το δικό του PS Plus). Εάν εννοείς κάτι άλλο σε παρακαλώ πολύ εξήγησε το καλύτερα. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από Mazinger7
G30RGE Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οk, νομίζω ότι έχω δοκιμάσει πολλά άλλα δεν γίνεται τίποτα. Δοκιμασα να κάνω create user αρχικά από browser, μετά από την κονσόλα, στη συνέχεια από browser έχοντας ανοιχτό vpn (πρώτα το windscribe και μετά το VPN turkey που λέει ο φίλος παραπάνω) αλλά σε όλες τις περιπτώσεις όταν φτάνω στο agree μου πετάει το μηνυμα "Can't create account, contact costumer support". City βάζω Istanbul, και state Uskudar, που βρήκα στον χάρτη. Καμία ιδέα τι πρέπει να κάνω άλλο? Edit: όταν προσπάθησα μέσω κονσόλας μου έβγαλε το μήνυμα ws-119699-5 error. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από G30RGE
DimJ Fot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Mazinger7 είπε Φυσικά και γίνεται, απλά δεν θα παίζεις από τον ελληνικό σου λογαριασμό. Εσύ θα έχεις Primary Account το λογαριασμό του φίλου σου για να έχεις πρόσβαση στα παιχνίδια του φίλου σου από το τουρκικό σου Account. Και το φιλαράκι σου θα έχει Primary Account το τουρκικό σου Account για να έχει πρόσβαση σε online gaming από το δικό σου PS Plus, (όταν τελειώσει το δικό του PS Plus). Εάν εννοείς κάτι άλλο σε παρακαλώ πολύ εξήγησε το καλύτερα. Oχι εισαι τελειος, αυτο με ενοιαζε, ξεκιναω ηδη τη διαδικασια δημιουργιας λογαριασμου. Ευχαριστω παρα παρα πολυ!
Mazinger7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, nikkoutras είπε Το εχει συναντησει αυτο καποιος? Καταφερα να βαλω τα TL με το payzy αλλα τωρα μου βγαζει συνεχεια αυτο το μυνημα me vpn και με το app Ωχ φίλε μου…. Από ότι κατάλαβα προσπαθείς να χρεώσεις συνδρομή PS Plus από πορτοφόλι…. Το έχουμε πει 100 φορές, χρέωση συνδρομής από πορτοφόλι γίνεται μόνο με την χρήση PROXY SERVER, τίποτα άλλο δεν γίνεται, ούτε VPN, ούτε App. Έπρεπε να αγοράσεις τη συνδρομή μέσω Payzy κάρτας ΠΡΙΝ φορτώσεις το πορτοφόλι σου. Μερικές αναρτήσεις πιο πάνω προειδοποίησα έναν φίλο για αυτό το συγκεκριμένο πράγμα. Τώρα ή θα ξοδέψεις κάποια χρήματα από το πορτοφόλι σου μέχρι να μπορεί να χρεωθεί η Payzy κάρτα ή θα πρέπει να βάλεις proxy και να το ψάξεις από εκεί. Σου παραθέτω έναν οδηγό για τη χρήση Proxy, καλή τύχη. 1. Ανοίγουμε την ιστοσελίδα https://spys.one/free-proxy-list/TR/ Από εδώ θα πάρουμε τις διευθύνσεις για τα Τουρκικα Proxy Servers.Πατάμε στην ιστοσελίδα να μας δώσει τα 100 πρώτα αποτελέσματα (πατάμε το κουμπί SHOW και επιλέγουμε 100) 2. Ανοίγουμε ένα φύλο excel ή google spreadsheet και αφού κάνουμε copy τα αποτελέσματα από την ιστοσελίδα με τα proxy, τα κάνουμε paste στο excel. Επιλέγουμε τη στήλη στο excel με την ονομασία «Proxy address:port» και κάνουμε copy και τα 100 κελιά με τα αποτελέσματα. 3. Ανοίγουμε την ιστοσελίδα https://hidemyna.me/en/proxy-checker/ Λόγο ότι πάνω από το 95% των Proxy δεν λειτουργούνε, θα χρησιμοποιήσουμε αυτή την ιστοσελίδα για να πραγματοποιήσουμε έναν έλεγχο για να δούμε ποιοι Proxy servers είναι λειτουργικοί και ποιοι όχι. Το μέγιστο που μπορεί να σηκώσει ο tester είναι 100 διευθύνσεις, για αυτό πήραμε τα 100 πρώτα αποτελέσματα από την πρώτη ιστοσελίδα. 4. Αφού πάρουμε τους λειτουργικούς Proxy servers από το παραπάνω στάδιο (δεν θα είναι αρκετοί, πριν μερικές μέρες που πραγματοποίησα την διαδικασία το ποσοστό των λειτουργικών server ήταν 2%) ανοίγουμε την κονσόλα PlayStation, μεταβαίνουμε στις ρυθμίσεις NETWORK και πατάμε δημιουργία νέας σύνδεσης. Αφήνουμε όλες τις ρυθμίσεις όπως έχει και στην ονομασία «Use Proxy» πατάmε YES. H IP address και το Port που πήραμε από την ιστοσελίδα έχει την μορφή π.χ. «188.132.222.38:8080» όποτε η IP address είναι το πρώτο σκέλος «188.132.222.38» και το Port το δεύτερο «8080». Τα βάζουμε αντίστοιχα στο IP address και στο Port στην δημιουργία νέας σύνδεσης στην κονσόλα μας και πατάμε OK. 5. SOS το Test που θα κάνει η κονσόλα κατά πάσα πιθανότητα θα βγάλει FAIL. Δεν μας πειράζει αυτό, αυτοί οι Proxy Servers έχουν πολύ υψηλό Lag και βγάζουν πού εύκολα FAIL αλλά μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε την δουλεία μας. Μεταβαίνουμε στο PS Store μέσα από την κονσόλα μας και περιμένουμε να φορτώσει 5 λεπτά. Θα καθυστερήσει λίγο αλλά μετά από λίγο θα φορτώσει. Τώρα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την αγορά ή ανανέωση της συνδρομής διάμεσο των κονδυλίων του πορτοφολιού. Αν δεν φορτώσει μέσα σε 5 λεπτά τότε πάμε στην επόμενη λειτουργική διεύθυνση και ξαναδοκιμάζουμε. Θα συμβούλευα τους χρήστες να απενεργοποιήσουν, προσωρινά φυσικά, την χρήση «two stage verification” και «use of password on checkout» προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διαδικασία πιο γρήγορα. Αφού πραγματοποιήσουμε την δουλεία μας τότε τα ξαναενεργοποιούμε. 1
DimJ Fot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Tζιφος @Mazinger7 προσπαθω να κανω δημιουργία με windscribe κανονικά ενεργοποιημενο και ελεγξα οτι ειναι τουρκια συνδεδεμενο με iplocation.net, βγαζει το γνωστο "can't create an account κτλ" Προσπαθησα απο κινητο με vpn.lat παλι σε ιστανμπουλ και μπηκα στο σαιτ της σονυ, παλι το ιδιο. Το μειλ φρεσκο τωρα το κανα. Λυση στα φορουμ δε βρηκα
Mazinger7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, DimJ Fot είπε Tζιφος @Mazinger7 προσπαθω να κανω δημιουργία με windscribe κανονικά ενεργοποιημενο και ελεγξα οτι ειναι τουρκια συνδεδεμενο με iplocation.net, βγαζει το γνωστο "can't create an account κτλ" Προσπαθησα απο κινητο με vpn.lat παλι σε ιστανμπουλ και μπηκα στο σαιτ της σονυ, παλι το ιδιο. Το μειλ φρεσκο τωρα το κανα. Λυση στα φορουμ δε βρηκα Δες τα P.M. σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις