Mazinger7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, geopap-7- είπε Συγγνωμη, υπαρχει μεσα σ αυτο το νημα καποιος οδηγος για την δημιουργια τουρκικου λογαριασμου που να λειτουργει πλεον? Εχω δοκιμασει μεσω pc με vpn και βγαζει στο τελος το γνωστο μυνημα επικοινωνιας με την σονυ κλπ κλπ Δοκίμασε αυτό που έγραψε ο wpgoalkeeper, ακριβώς πιο πάνω, εάν δεν λειτουργήσει, τότε ως έσχατη λύση μπορείς να συνδεθείς με τουρκικό proxy και να δοκιμάσεις από εκεί. Η διαδικασία είναι λίγο πολύπλοκη και τα τουρκικά proxy σέρνονται οπότε τίποτα δεν είναι εγγυημένο. Έχω αναρτήσει έναν οδηγό μερικές σελίδες πιο πίσω για σύνδεση με κονσόλα, απλά πάρε τα λειτουργικά proxy όπως θα διαβάσεις στον οδηγό και συνδέσου μέσου PC. Εάν έχεις θέμα με δημιουργία σύνδεσης proxy από PC πες μου να σου να σου στείλω έναν οδηγό. 1
xPhenomenon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επιτέλους κατάφερα να δημιουργήσω τουρκικό λογαριασμό από το κινητό. Θα προσθέσω όσο πιο αναλυτικά μπορώ τα βήματα που ακολούθησα για όποιον ενδιαφέρεται: Καταρχήν δοκίμασα με αρκετά VPN, αυτό που έκανε το τρικ ήταν το VPN.lat(link για το playstore). Ανοίγουμε λοιπόν VPN Τουρκίας και πηγαίνουμε στην Sony Τουρκίας(link). Δημιουργούμε τον λογαριασμό μας κανονικά, βάζουμε email που δεν έχει χρησιμοποιηθεί στο Playstation Network εννοείται. Μας έρχεται επιβεβαίωση στο email και μπαμ φτιάξαμε τον λογαριασμό μας. Πάμε στο PSN(link) και πατάμε σύνδεση, βάζουμε το email και τον κωδικό που χρησιμοποιησαμε για να φτιάξουμε τον λογαριασμό μας στην Sony(Εδώ πολύ πιθανόν θα σας έρθει κωδικός επαλήθευσης στο email για να συνεχίσετε). Θα μας βγάλει ότι αυτός ο λογαριασμός υπάρχει ήδη και ότι πρέπει να συνδέσουμε τον PSN λογαριασμό μας με τον Sony λογαριασμό(παράδειγμα), πατάμε "σύνδεση αυτού του λογαριασμού". Θα μας βγάλει ένα παραθυράκι που θα πατήσουμε "I agree". Αν ακολουθήσαμε σωστά την διαδικασία θα πρέπει να μας έχει εμφανιστεί αυτό. Στο παρακάτω βήμα εμένα μου έκανε κολπάκια όταν το δοκίμασα από browser άρα θα συνιστούσα να το κάνετε από την εφαρμογή του PS όπως εμένα. Κατεβάζουμε το Playstation App(link για playstore) το ανοίγουμε και κάνουμε ξανά σύνδεση με το email και τον κωδικό μας. Θα μας βγάλει απευθείας στην δημιουργία προφίλ. Από εδώ και πέρα πρέπει να βγάλετε τον Τούρκο από μέσα σας για την μετάφραση. Πάντως στην διεύθυνση εγώ έβαλα αυτό. Έπειτα διαλέγετε όνομα και username και είστε έτοιμοι! Οποίος έχει κονσόλα μπορεί απλά να δημιουργήσει τουρκικό λογαριασμό απευθείας από την κονσόλα του εννοείται. Ελπίζω να βοήθησα και να μην κούρασα! Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από xPhenomenon 4 2
lighto Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) αν πληρώσω 545 tl θα είναι για όλα τα χρόνια κ θα μεταβώ στο deluxeαν κατάλαβα καλά. Στην επόμενη ανανέωση θα κάνει 460 tl. γενικά έχει διαφορα το extra με το deluxe ? Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από lighto
June Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, lighto είπε Καταλαβαίνω σωστά ; δλδ αν πληρώσω 545 tl θα είναι για όλα τα χρόνια κ θα μεταβώ στο deluxe . Κ Αργότερα στην επόμενη ανανέωση θα κάνει 460 tl ? γενικά έχει διαφορα το extra με το deluxe ? Σωστά. Τα 545TL αφορά την αναβάθμιση της συνδρομής έως τις 22/6/2038 (!). Από εκεί και μετά, ανάλογα με το πόσο θα κοστίζει τότε η συνδρομή θα χρεωθείς αναλόγως! Η διαφορά είναι τα Game Trials + κάποια classics catalogue. Τα υπόλοιπα είναι ακριβώς το ίδιο με το Extra.
kwstasplevras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πολύ καλά όλα αυτά και χρήσιμα.Έκανα τουρκικό λογαριασμό με τις οδηγίες πιο πάνω. Σταμάτησα όμως στο σημείο που ζητάει στοιχεία πληρωμής στην πιστωτική.Εκεί πρέπει να βάλεις το όνομα /διεύθυνση της κάρτας σου.Εγώ προσπάθησα να χρησιμοποιήσω revolut μιας χρήσης. Αν τα έβαζα, δε θα διασταυρώνονταν με το κανονικό μου λογαριασμό που είναι ελληνικός ; Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2023 από kwstasplevras
pp6210 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, kwstasplevras είπε Πολύ καλά όλα αυτά και χρήσιμα.Έκανα τουρκικό λογαριασμό με τις οδηγίες πιο πάνω. Σταμάτησα όμως στο σημείο που ζητάει στοιχεία πληρωμής στην πιστωτική.Εκεί πρέπει να βάλεις το όνομα /διεύθυνση της κάρτας σου.Εγώ προσπάθησα να χρησιμοποιήσω revolut μιας χρήσης. Αν τα έβαζα, δε θα διασταυρώνονταν με το κανονικό μου λογαριασμό που είναι ελληνικός ; αφου φιλε μου εχουμε πει οτι μονο η payzy περναει... στις υπολοιπες αν βαλεις το τουρκικο billing address του ps θα σε κοψει η καρτα, αν βαλεις το σωστο billing address της καρτας θα σε κοψει η sony!! βγαλε μια payzy τωρα που περναει, θελει ταυτοτητα κ εκκαθαριστικο να ξερεις 1
grevoil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα 2 ερωτήσεις, έχω Τούρκικο account το έχω και στο ps4 και έχω και το ps app, με fups ok με αφήνει να αγοράσω παιχνίδια αλλά όχι συνδρομή ούτε να βάλω funds στο wallet το βλέπω ότι και οι άλλοι έχουν το πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα, οπότε οκ θα την κρατήσω είτε για αγορά παιχνιδιού είτε για youtube, spotify, netflix δεν θα πάει χαμένη. Αν καταφέρω σήμερα ή αύριο και κάνω payzy, Τι θα ήταν καλύτερο να κάνω, να προσπαθήσω να κάνω την αγορά από το ps app, pc ή ps4? Και δεύτερον πάλι να μπω από Τουρκία; Αν μπορεί μου απαντήσει κάποιος ο οποίος το έχει κάνει πολύ πρόσφατα σήμερα/χθες.
Mazinger7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, grevoil είπε Καλησπέρα 2 ερωτήσεις, έχω Τούρκικο account το έχω και στο ps4 και έχω και το ps app, με fups ok με αφήνει να αγοράσω παιχνίδια αλλά όχι συνδρομή ούτε να βάλω funds στο wallet το βλέπω ότι και οι άλλοι έχουν το πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα, οπότε οκ θα την κρατήσω είτε για αγορά παιχνιδιού είτε για youtube, spotify, netflix δεν θα πάει χαμένη. Αν καταφέρω σήμερα ή αύριο και κάνω payzy, Τι θα ήταν καλύτερο να κάνω, να προσπαθήσω να κάνω την αγορά από το ps app, pc ή ps4? Και δεύτερον πάλι να μπω από Τουρκία; Αν μπορεί μου απαντήσει κάποιος ο οποίος το έχει κάνει πολύ πρόσφατα σήμερα/χθες. Καλησπέρα, τα ερωτήματα σου έχουν απαντηθεί αρκετές φορές στις τελευταίες σελίδες. «Θα ήταν καλό να πραγματοποιούνται οι αγορές διάμεσο PC browser μαζί με χρήση Τουρκικού VPN αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να ακυρωθεί η Payzy κάρτα στο PSN. Κάθε 2 ανανεώσεις PS Plus χωρίς VPN μου έβγαζε «error your credit card has expired» και η κάρτα ήταν πλέον μη λειτουργική στο PS Store. Έπρεπε να την διαγράψω από το PS Store και να την ξαναπεράσω. Μπορεί να γίνει δουλεία και χωρίς VPN, αλλά αν κολλήσει θέλει διαγραφή από το PS Store και πέρασμα ξανά από την αρχή. Όσες φορές έκανα ανανέωση διαμέσου Τουρκικού VPN και browser δεν είχα κανένα πρόβλημα.» Μπορείς να βάλεις κονδύλια στο PS πορτοφόλι σου διαμέσου Payzy αλλά φρόντισε ΠΡΩΤΑ να αγοράσεις PS Plus συνδρομή και να την ανανεώσεις όσα χρόνια θέλεις διαμέσου της κάρτας. Εάν έχεις κονδύλια στο PS πορτοφόλι μεγαλύτερης αξίας από αυτής της συνδρομής, τότε το PS Store δεν σε αφήνει να χρεώσεις την κάρτα. Η χρέωση συνδρομής PS Plus μέσω κονδυλίων πορτοφολιού είναι αδύνατη παρά μόνο μέσο Τουρκικού Proxy. Τίποτα δεν λειτουργεί, ούτε VPN ούτε App, ούτε τίποτα. Μόνο Proxy. Έχω γράψει αναλυτικό οδηγό για το πώς να το κάνεις μέσο Proxy. Άλλα από ότι φαίνεται ο κόσμος δυσκολεύεται να το χρησιμοποιήσει. Εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα θέμα, ανανέωσα 8 χρόνια μέσω πορτοφολιού και proxy, λίγο υπομονή ήθελε μόνο. Απλά για να σε γλυτώσω από τον πονοκέφαλο και την όλη διαδικασία, φρόντισε να φορτώσεις PS Plus πρώτα και μετά φόρτωσε το πορτοφόλι εάν το επιθυμείς.
lighto Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, grevoil είπε Καλησπέρα 2 ερωτήσεις, έχω Τούρκικο account το έχω και στο ps4 και έχω και το ps app, με fups ok με αφήνει να αγοράσω παιχνίδια αλλά όχι συνδρομή ούτε να βάλω funds στο wallet το βλέπω ότι και οι άλλοι έχουν το πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα, οπότε οκ θα την κρατήσω είτε για αγορά παιχνιδιού είτε για youtube, spotify, netflix δεν θα πάει χαμένη. Αν καταφέρω σήμερα ή αύριο και κάνω payzy, Τι θα ήταν καλύτερο να κάνω, να προσπαθήσω να κάνω την αγορά από το ps app, pc ή ps4? Και δεύτερον πάλι να μπω από Τουρκία; Αν μπορεί μου απαντήσει κάποιος ο οποίος το έχει κάνει πολύ πρόσφατα σήμερα/χθες. Έκανα pay z. 3-4μέρες πριν νομίζω. μονο από app 1
grevoil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις γρήγορες απαντήσεις, Θα δοκιμάσω μετά την δουλειά.
nikkoutras Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 παιδια εφτιαξα payzy την εβαλα και αφου κανει ολη την δουλεια και πατησω επιβεβαιωση μου βγαζει αυτο το μυνημα, εχει κανενας ιδεα τι παιζει Ο κεντρικός υπολογιστής web.np.playstation.com απέρριψε τη σύνδεση.
G30RGE Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Έχω συνδρομή essential μέχρι και Νοέμβριο. Στο ps5 έχω δύο προφίλ το δικό μου και του μικρού. Αν φτιάξω το τούρκικο προφίλ για αγορά συνδρομής, θα επηρεαστούν με κάποιο τρόπο τα accounts των παιχνιδιών που έχω ήδη? Πχ ο μικρός που παίζει fortnite θα χάσει το progress του account του? Υπάρχει κάτι αρνητικό που δεν μπορώ να σκεφτώ?
solid21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, G30RGE είπε Καλησπέρα σε όλους. Έχω συνδρομή essential μέχρι και Νοέμβριο. Στο ps5 έχω δύο προφίλ το δικό μου και του μικρού. Αν φτιάξω το τούρκικο προφίλ για αγορά συνδρομής, θα επηρεαστούν με κάποιο τρόπο τα accounts των παιχνιδιών που έχω ήδη? Πχ ο μικρός που παίζει fortnite θα χάσει το progress του account του? Υπάρχει κάτι αρνητικό που δεν μπορώ να σκεφτώ? οχι
June Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, nikkoutras είπε παιδια εφτιαξα payzy την εβαλα και αφου κανει ολη την δουλεια και πατησω επιβεβαιωση μου βγαζει αυτο το μυνημα, εχει κανενας ιδεα τι παιζει Ο κεντρικός υπολογιστής web.np.playstation.com απέρριψε τη σύνδεση. Συνδέσου με VPN από το κινητό και αγόρασε μέσω του PS App και θα παίξει. 1
pp6210 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, nikkoutras είπε παιδια εφτιαξα payzy την εβαλα και αφου κανει ολη την δουλεια και πατησω επιβεβαιωση μου βγαζει αυτο το μυνημα, εχει κανενας ιδεα τι παιζει Ο κεντρικός υπολογιστής web.np.playstation.com απέρριψε τη σύνδεση. τσεκαρε το billing address που ζηταει στη μεθοδο πληρωμης να ταιριάζει με τη τουρκικη διευθυνση του λογαριασμου PSN. επίσης παντα τσεκάρουμε οτι το vpn μας εχει παέι όντως τουρκια κ όχι καπου παραδίπλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις