Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν έχεις στο Τούρκικο account plus, και στο Ελληνικό όχι, μπορείς με το Ελληνικό να παίξεις ονλάιν;

Το έχει δοκιμάσει κανένας; 

Ξέρω πως θεωρητικά η απάντηση είναι όχι, αλλά είδα πως σε δευτερεύων Ελληνικό account χωρίς plus, το FIFA 23 έπαιζε ονλάιν κανονικά και μου έκανε εντύπωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, June είπε

Αν έχεις στο Τούρκικο account plus, και στο Ελληνικό όχι, μπορείς με το Ελληνικό να παίξεις ονλάιν;

Το έχει δοκιμάσει κανένας; 

Ξέρω πως θεωρητικά η απάντηση είναι όχι, αλλά είδα πως σε δευτερεύων Ελληνικό account χωρίς plus, το FIFA 23 έπαιζε ονλάιν κανονικά και μου έκανε εντύπωση.

Αν στο PS5/4 υπάρχει λογαριασμός που εχει plus τοτε ολοι οι υπολοιποι λογαριασμοι που υπάρχουν στην κονσόλα παίζουν κανονικα online.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, sndev είπε

με το control d αγοραζεις συνδρομη απο wallet?

Έτσι αγόραζα, έβαζα funds . Κ μετα συνδρομή 

Επεξ/σία από lighto

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθώ να κάνω λογαριασμό στο ps5 με τουρκικη διεύθυνση αλλά όταν φτάνω στο τέλος για επιβεβαίωση βγάζει ότι κάτι πήγε στραβά κ κωδικό ws-119699-5.Τι κάνουμε?vpn κ το κάνω μέσω υπολογιστή?

Επεξ/σία από maotag

31 λεπτά πριν, maotag είπε

Προσπαθώ να κάνω λογαριασμό στο ps5 με τουρκικη διεύθυνση αλλά όταν φτάνω στο τέλος για επιβεβαίωση βγάζει ότι κάτι πήγε στραβά κ κωδικό ws-119699-5.Τι κάνουμε?vpn κ το κάνω μέσω υπολογιστή?

Μάλλον είναι θέμα τύχης πλέον γιατί κι εγώ δεν μπορώ να φτιάξω με τίποτα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει γραφτεί και παλιότερα αλλά ας το θυμίσω:

Με το που συνδεθείτε με Τουρκία μέσω vpn ανοιξτε ανώνυμη περιήγηση, μπείτε Google και κάντε μια αναζήτησή στα αγγλικά, για ένα διασημο πρόσωπο πχ. Αν σας βγάλει Τουρκικα αποτελέσματα και αν στο κάτω μέρος της σελίδας αποτελεσμάτων γράφει Τουρκία προχωράτε. Αν σας βγάλει οτιδήποτε άλλο κλείστε την ανώνυμη, μπείτε σε άλλον σερβερ και δοκιμαστε ξανά. 

Όταν έφτιαχνα εγώ τον λογαριασμό μου πολλές φορές ενώ επέλεγα τουρκικό σερβερ το Google εντόπιζε διαφορετική, άσχετη χώρα και εκεί ήταν η μεγαλύτερη ταλαιπωρία που έφαγα. 

Επεξ/σία από aggelos87

Επιβεβαιώνω ότι δουλεύει άψογα η payzy. Αγόρασα κανονικά μέσω ps App συνδεδεμένος με vpn. Όταν πέρασα την κάρτα της έβαλα την τουρκική διεύθυνση που έχω στο ps. 

Μέσα από ps app , που μπορείς να δεις αν το Spider-Man morales το έχουν βγάλει από το ps plus ? 
η γενικά δ θα έπρεπε να έχει ημερομηνία μέχρι ποτε θα είναι available 

1 ώρα πριν, lighto είπε

Μέσα από ps app , που μπορείς να δεις αν το Spider-Man morales το έχουν βγάλει από το ps plus ? 
η γενικά δ θα έπρεπε να έχει ημερομηνία μέχρι ποτε θα είναι available 

Διαθέσιμο με το plus είναι το Spiderman miles morales 

3 ώρες πριν, Stavros_13 είπε

Διαθέσιμο με το plus είναι το Spiderman miles morales 

Μέσα από το app δεν μου δείχνει αν είναι διαθέσιμο πλέον η όχι. 
Γτ μου έλεγε ο ανιψιός μου ότι δ μπορεί να παίξει ούτε στο ένα προφίλ ούτε στο άλλο. Κ σκέφτηκα μήπως το βγάλανε 

2 λεπτά πριν, lighto είπε

Μέσα από το app δεν μου δείχνει αν είναι διαθέσιμο πλέον η όχι. 
Γτ μου έλεγε ο ανιψιός μου ότι δ μπορεί να παίξει ούτε στο ένα προφίλ ούτε στο άλλο. Κ σκέφτηκα μήπως το βγάλανε 

Αν κάνεις αναζήτηση στο app θα δεις γράφει ότι το Spiderman remastered μπορεί να παιχτεί μόνο στο ps5

και το Spiderman miles Morales περιλαμβάνεται στον κατάλογο με την συνδρομή pa plus το γράφει κάτω ακριβώς 

7 ώρες πριν, Stavros_13 είπε

Αν κάνεις αναζήτηση στο app θα δεις γράφει ότι το Spiderman remastered μπορεί να παιχτεί μόνο στο ps5

και το Spiderman miles Morales περιλαμβάνεται στον κατάλογο με την συνδρομή pa plus το γράφει κάτω ακριβώς 

Ναι δείχνει , απλά δ βλέπω ποτε είναι τα dates που τελειώνει. Γενικά δ ξέρουμε ποτε τα βγάζουνε ; 
δεν ξέρω τότε γτ δ παίζει 😕 

IMG_4586.png

21 ώρες πριν, aggelos87 είπε

Όταν έφτιαχνα εγώ τον λογαριασμό μου πολλές φορές ενώ επέλεγα τουρκικό σερβερ το Google εντόπιζε διαφορετική, άσχετη χώρα και εκεί ήταν η μεγαλύτερη ταλαιπωρία που έφαγα. 

ισχύει αυτό που λέει ο φίλος, και το vpn σας μπορεί να σας συνδέσει με άλλη χώρα (ιρακ, λονδίνο) αν εχει πολλή κίνηση, αλλά και πολλά vpn servers τα έχει φλαγκαρει η sony - οπως το proton vpn που χρησιμοποιώ εγώ.

άρα πριν κανετε οτιδήποτε, καθαρίστε όλα τα μπισκοτα, χτυπηστε ενα whatsmyipaddress. com να δειτε τι βγαζει, γραψτε πλαυστατιον . com και θα πρεπει να σας παει κατευθείαν στο πλαυστατιον . τρ, το ίδιο μπορείτε να δοκιμάσετε γράφοντας μσν . com, θα πρέπει να σας παει στην τουρκικη σελίδα μσν.

Συγγνωμη, υπαρχει μεσα σ αυτο το νημα καποιος οδηγος για την δημιουργια τουρκικου λογαριασμου που να λειτουργει πλεον? Εχω δοκιμασει μεσω pc με vpn και βγαζει στο τελος το γνωστο μυνημα επικοινωνιας με την σονυ κλπ κλπ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε να κάνεις λογαριασμό με VPN μέσω του app στο κινητό σου και όχι από την κονσόλα. Και όπως αναφέρθηκε και από κάποιον νωρίτερα άλλος τρόπος είναι να  δοκιμάσεις να κάνεις έναν απλό Sony τουρκικό λογαριασμό και αυτόν να τον μετατρέψεις σε PSN. Το τελευταίο δεν το ξέρω αν θα γίνει, αλλά για να έχει αναφερθεί πιθανά θα γίνεται. 

-Πρώτα από όλα βέβαια αφού δοκιμάσεις να κανεις λογαριασμό μέσω της κονσόλας σου (χωρίς VPN) και δε σε αφήσει να ολοκληρώσεις την διαδικασία. 

Επεξ/σία από wpgoalkeeper
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...