maotag Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα εχω ανανεώσει πρόσφατα την ps plus συνδρομή κ μετά την επερχόμενη ανατίμηση σκέφτομαι να φτιάξω payzy και να κάνω μέσω Τουρκίας ανανέωση.Εχω όμως μερικές ερωτήσεις.Εχει νόημα να κάνω συνδρομή από Τουρκία ενώ ανανέωσα πρόσφατα ? Δεν υπάρχει τρόπος στην ήδη υπάρχουσα συνδρομή Ελλάδας να προστεθεί χωρίς να κάνουμε νέο account?
xameleon7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 παλευω απτο πρωι να το κανω και εγω,καταφερα να κανω τουρκικο λογαριασμο με vpn payzy ειχα ανεκαθεν ηδη την ωρα που κανω την πληρωμη και παταω εγκριση μου βγαζει σφαλμα και δεν γινεται ποτε η αγορα ενω στην payzy γραφει οτι η συναλλαγη ολοκληρωθηκε δεν προχωραει παρακατω ουτε ερχεται mail της αγορας φυσικα δεν εχει χρεωσει τιποτα δοκιμασα και απτο κινητο με incognito,και απο pc,και απο την κονσολα
dennisxtria Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπερα παιδια Προσπαθω εδω και ωρα, εχω δοκιμασει απο κονσολα και πηρα το error WS-119699-5. Μετα δοκιμασα να φτιαξω λογαριασμο τουρκικο απο το pc, τιποτα. Δοκιμασα και ενα αλλο τροπο που ανεφερε ο @Glumbuyaya Quote Κάνε ένα τουρκικό Sony acount και μετά πας στο psn και το μετατρέπεις σε psn acount αλλά πάντα με καλό VPN, όπως windscribe ,κάντο από υπολογιστή ο οποιος περναει και φτιαχνω μεν sony account, αλλα οταν φτανει η στιγμη να κανω link το account που μολις εφτιαξα μου γραφει το κλασικο Your request cannot be processed at this time. Please try again later. Επειδη σε λιγο βλεπω πολυ πιθανο να μαθω τουρκικα παρα να φτιαξω λογαριασμο, οσοι τα καταφερατε προσφατα (τις τελευταιες 1-2 μερες), τι διαδικασια ακολουθησατε? ευχαριστω πολυ! 1
PanosK212 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, dennisxtria είπε Καλησπερα παιδια Προσπαθω εδω και ωρα, εχω δοκιμασει απο κονσολα και πηρα το error WS-119699-5. Μετα δοκιμασα να φτιαξω λογαριασμο τουρκικο απο το pc, τιποτα. Δοκιμασα και ενα αλλο τροπο που ανεφερε ο @Glumbuyaya ο οποιος περναει και φτιαχνω μεν sony account, αλλα οταν φτανει η στιγμη να κανω link το account που μολις εφτιαξα μου γραφει το κλασικο Your request cannot be processed at this time. Please try again later. Επειδη σε λιγο βλεπω πολυ πιθανο να μαθω τουρκικα παρα να φτιαξω λογαριασμο, οσοι τα καταφερατε προσφατα (τις τελευταιες 1-2 μερες), τι διαδικασια ακολουθησατε? ευχαριστω πολυ! Δυστυχώς μια απ τα ίδια κι εγώ πάλευα με όλους τους τρόπους μια βδομάδα κ τα παράτησα τελικά..
xameleon7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Λοιπόν μόλις κατάφερα να κάνω και εγώ την αγορά ετήσιας Τα βήματα που ακολούθησα είναι τα εξής Με VPN Τουρκία δοκίμασα να κάνω εγγραφή αυτήν κονσόλα.. δεν το προχώραγε με τίποτα Έφτιαξα λογαριασμό από το κινητό το σεταρα σε τουρκική διεύθυνση και μετά το έβαλα στην κονσόλα και πάτησα αποδοχή στους όρους χρήσης Έλεγξα ότι μέσα στο store στην αγορά το είχε σε τουρκική λίρα Μετά έκανα login από το playstation app από το κινητό πάλι με χρήση VPN και έκανα την αγορά μέσω virtual visa payzy και το πήρε κανονικά 1
lighto Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις έβαλα κ γω 2χρ ακόμα . Αγόρασα controld , μιας και γενικά δούλευε με FUPS. αλλα είχα κολλήσει Ότι είχα funds , εφόσον πήρα παιχνίδι κ πήγα 0 , μπόρεσα να πάρω από κάρτα .
xPhenomenon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Και εγώ ενδιαφέρομαι να μάθω αν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος για να φτιάξεις τουρκικό λογαριασμό χωρίς την κονσόλα. Δοκίμασα από κινητά από υπολογιστές με 5 διαφορετικά VPN και emails αλλά τζίφος.
Alex21121988 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 20 minutes ago, lighto said: Μόλις έβαλα κ γω 2χρ ακόμα . Αγόρασα controld , μιας και γενικά δούλευε με FUPS. αλλα είχα κολλήσει Ότι είχα funds , εφόσον πήρα παιχνίδι κ πήγα 0 , μπόρεσα να πάρω από κάρτα . Μας την έκανε το controld, καλά ήταν που ήμασταν συνέχεια με one month trials και κάναμε δουλειά στο τσάμπα. Πήρες το 20ευρο πλάνο ή το 40ευρο;
TaxPap Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Μας την έκανε το controld, καλά ήταν που ήμασταν συνέχεια με one month trials και κάναμε δουλειά στο τσάμπα. Πήρες το 20ευρο πλάνο ή το 40ευρο; 3.80 το μηνα
kormos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, dennisxtria είπε Καλησπερα παιδια Προσπαθω εδω και ωρα, εχω δοκιμασει απο κονσολα και πηρα το error WS-119699-5. Μετα δοκιμασα να φτιαξω λογαριασμο τουρκικο απο το pc, τιποτα. Δοκιμασα και ενα αλλο τροπο που ανεφερε ο @Glumbuyaya ο οποιος περναει και φτιαχνω μεν sony account, αλλα οταν φτανει η στιγμη να κανω link το account που μολις εφτιαξα μου γραφει το κλασικο Your request cannot be processed at this time. Please try again later. Επειδη σε λιγο βλεπω πολυ πιθανο να μαθω τουρκικα παρα να φτιαξω λογαριασμο, οσοι τα καταφερατε προσφατα (τις τελευταιες 1-2 μερες), τι διαδικασια ακολουθησατε? ευχαριστω πολυ! https://www.playstation.com/en-us/support/error-codes/ps5/ws-116449-5/
lighto Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Μας την έκανε το controld, καλά ήταν που ήμασταν συνέχεια με one month trials και κάναμε δουλειά στο τσάμπα. Πήρες το 20ευρο πλάνο ή το 40ευρο; Καλημέρα , Ναι καλά ήταν με το trial . έβαλα με 4$ το μηνιαίο . Στο τέλος δ ξέρουμε αν θα ζούμε μέχρι τότε κ εμείς βάζουμε κ βάζουμε χρόνια 😂
sndev Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 6 minutes ago, lighto said: Καλημέρα , Ναι καλά ήταν με το trial . έβαλα με 4$ το μηνιαίο . Στο τέλος δ ξέρουμε αν θα ζούμε μέχρι τότε κ εμείς βάζουμε κ βάζουμε χρόνια 😂 με το control d αγοραζεις συνδρομη απο wallet?
TheGrisGrisMan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω: Με ήδη υπάρχοντα λογαριασμο, (αγοράσμενο κανονικά απο Ελλάδα μέσω της κονσόλας) και που χρησιμοποιείται χρόνια, μπορώ να αγοράσω ετήσιο ps plus απο Τουρκία και να εκμεταλλευτώ τις φτηνές τιμές; Ή πρέπει να ανοίξω νεο λογαριασμό; Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2023 από TheGrisGrisMan
Bourdoulas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω: Με ήδη υπάρχοντα λογαριασμο, (αγοράσμενο κανονικά απο Ελλάδα μέσω της κονσόλας) και που χρησιμοποιείται χρόνια, μπορώ να αγοράσω ετήσιο ps plus απο Τουρκία και να εκμεταλλευτώ τις φτηνές τιμές; Ή πρέπει να ανοίξω νεο λογαριασμό; Νέο λογαριασμό για αγορά ps plus (και games αν θες ) και θα παίζεις με τον κανονικό σου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις