solid21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Καλές αγορές και άρχιζε να στακαρεις συνδρομή πριν ανέβει η τιμή φαντάζομαι και στο Τουρκικο. Επίσης εδώ τρέχουμε διαγωνισμό μήπως φτάσει κανένας τον @solid21 που θα την έχει φτάσει την συνδρομή του τώρα στο 2060 😆 κολλησα στο 40 , εχω funds μεσα και δεν μπορω να βαλω αλλο , δυστυχως με τα προξυ που το παλεψα λιγο δεν τα καταφερα. Νομιζα καλα ειναι και μεχρι τοτε...το στοιχημα θα ειναι αν θα παιζω/ζω μεχρι τοτε. 1
wpgoalkeeper Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, solid21 είπε κολλησα στο 40 , εχω funds μεσα και δεν μπορω να βαλω αλλο , δυστυχως με τα προξυ που το παλεψα λιγο δεν τα καταφερα. Νομιζα καλα ειναι και μεχρι τοτε...το στοιχημα θα ειναι αν θα παιζω/ζω μεχρι τοτε. Ναι ρε τρελέ. Δεν είσαι απλά καλά! Είσαι μη σου πω οριακά και περιττά!! 😁 Ο ορισμός του στακάρω!! Αντιλαμβάνομαι ότι σε φαγουρίζει να βάλεις και άλλες χρονιές αλλά αλήθεια δεν νομίζω να χρειάζεται (κι εγώ τόσα έχω και τα λέω σε σένα να τα ακούω κι εγώ....). Προσωπικά έχω αγοράσει τόσα games που αν ξεκινήσω να τα παίζω, θα πρέπει να χωρίσω, να παραιτηθώ και πάλι πιστεύω θα βαρεθώ. Κάπου κάπως πρέπει να μπαίνει ένα φρένο 🙂 Χίλια Μπράβο και άπειρα Ευχαριστώ σε όλους σας εδώ μέσα, που μας βοηθήσατε και βοηθάτε να βγάλουμε μία άκρη με το PSN (και άλλα) και σε δύσκολες εποχές νιώθουμε έστω και κάπου "πλεονεκτικά" και απολαμβάνουμε σε γήινες τιμές σε σύγκριση με τις εξωπραγματικά ελληνικές. 1
lighto Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, michkal91 είπε Η συνδρομή νομίζω δε περνάει με funds. Δοκίμασε να αγοράσεις κάποιο παιχνίδι να πέσουν κάτω από 460 και μετά θα στη πάρει. Αν πέσω κάτω από 460 για να πάρω παιχνίδι πάλι μετά πρέπει να βάλω funds . Για να πάρω συνδρομή
michkal91 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Θα αγοράσεις απευθείας από τη κάρτα. Θα σου τραβήξει από τα funds και το υπόλοιπο μέσω κάρτας. Εμένα τελικά έγινε η αγορά του παιχνιδιού μέσω fups απευθείας από τη κονσόλα.
demmian Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω κάτι. Θέλω να πάρω στο black Friday, PS5 στα μικρά . Έχω κ game pass για 2 χρόνια, αλλά είμαι Πολωνία τώρα κ εδώ έχει το cloud gaming,οπότε θα διώξω το series s. Για το ps5 τι με συμφέρει να κάνω από άποψη συνδρομής; Μπορώ να κάνω συνδρομή χωρίς να έχω την κονσόλα? Ρωτάω γτ βλέπω σε λίγες μέρες μεγάλη αύξηση τιμής Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από demmian
sndev Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 4 minutes ago, demmian said: Καλησπέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω κάτι. Θέλω να πάρω στο black Friday, PS5 στα μικρά . Έχω κ game pass για 2 χρόνια, αλλά είμαι Πολωνία τώρα κ εδώ έχει το cloud gaming,οπότε θα διώξω το series s. Για το ps5 τι με συμφέρει να κάνω από άποψη συνδρομής; Μπορώ να κάνω συνδρομή χωρίς να έχω την κονσόλα? Ρωτάω γτ βλέπω σε λίγες μέρες μεγάλη αύξηση τιμής μπορεις να κανεις συνδρομη αλλα ο τουρκος δεν εχει cloud νομίζω
wpgoalkeeper Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Ισχύει. Δεν έχει cloud. Για αυτό φαντάζομαι λέγεται και "Deluxe" ενώ η αντίστοιχη συνδρομή σε χώρες που έχουν cloud λέγεται "Premium".
domigr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 https://seekingtech.com/playstation-plus-essential-vs-extra-vs-deluxe-vs-premium/ Οι διαφορές... 1
Θιο Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, Alex21121988 είπε Καλές αγορές και άρχιζε να στακαρεις συνδρομή πριν ανέβει η τιμή φαντάζομαι και στο Τουρκικο. Επίσης εδώ τρέχουμε διαγωνισμό μήπως φτάσει κανένας τον @solid21 που θα την έχει φτάσει την συνδρομή του τώρα στο 2060 😆 Ναι σιγά σιγά θα την πάω μέχρι το 2030 και εγώ.. 😆 Παρα πέρα δεν με βλέπω για φανατικό gaming... Κάνα 2-3 παιχνίδια το χρόνο και καλά θα είναι μετά! Ειδικά αν βγει gta 6 το 25 μπορεί θα με καλύψει για κάνα 2 χρόνια χαχα.
wpgoalkeeper Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, domigr είπε https://seekingtech.com/playstation-plus-essential-vs-extra-vs-deluxe-vs-premium/ Οι διαφορές... Premium is also the only tier where you can play a curated list of streamable PS3 games.
sndev Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 18 minutes ago, wpgoalkeeper said: Premium is also the only tier where you can play a curated list of streamable PS3 games. Μονο που ο τουρκος ειβαι deluxe οχι premium 1
domigr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Προσωπικα δεν με νοιαζει καθολου το cloud gaming streaming.. σε οποιες χωρες υπαρχει λενε οτι ειναι μαπα.. ειδικα για οταν μιλαμε για ps3 games και πισω..
wpgoalkeeper Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, sndev είπε Μονο που ο τουρκος ειβαι deluxe οχι premium Ναι φίλε μου ακριβώς. Αυτό είπα και παραπάνω.
lighto Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 παιδιά next payment 2036 να βάλω και άλλο η μπα. τελικα αναγκαστικα πηρα παιχνιδι με τα funds του wallet γτ ολο error ητανε 1
kormos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Θεωρώ ανούσια η τόση μεταγενέστερη επέκταση στις συνδρομές. Έχει αποδεχθεί και σε άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες ότι αν προκύψει ανατίμηση τότε όλα διαφοροποιούνται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις