Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, billys gt είπε

Αλάνια ξέρετε εάν η κάρτα fups η οποία έχω συνδεμένη σε ένα λογαριασμό στο playstation μπορεί να μπει σε ένα δεύτερο λογαριασμό σε άλλο playstation 5? Ρωτάω μην φάμε κάνα ban...

ναι μπορει

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billys gt είπε

Αλάνια ξέρετε εάν η κάρτα fups η οποία έχω συνδεμένη σε ένα λογαριασμό στο playstation μπορεί να μπει σε ένα δεύτερο λογαριασμό σε άλλο playstation 5? Ρωτάω μην φάμε κάνα ban...

Μπορείς κανονικά. Το έχω κάνει για αγορές παιχνιδιών χωρίς πρόβλημα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, solid21 είπε

ναι μπορει

Οκ σ'ευχαριστώ 👍

34 λεπτά πριν, morfeas2004gr είπε

Μπορείς κανονικά. Το έχω κάνει για αγορές παιχνιδιών χωρίς πρόβλημα. 

Σ'ευχαριστώ φίλε 👍

• Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, billys gt είπε

Μπορει τ οεχω κανει ..απλά βγαλε την απο το 1ο και ξανα βαλτην μετα 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

Μπορει τ οεχω κανει ..απλά βγαλε την απο το 1ο και ξανα βαλτην μετα 

δεν υπαρχει τετοιος λογος

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Αστεριος Ματσουκης είπε

Καλησπερα παιδια εχω ηδη τουρικο λογαριασμο και θελω να αγορασω καποια παιχνιδια με ποια καρτα να το επιχειρήσω;

Εχω cryptopay αλλα απο τι καταλαβα πλεον δεν λειτουργει. 

Ο μονος τροπος ειναι η fups για οσους ειχαν βγαλει πριν απο καιρο - πλεον δεν μπορεις να κανεις ουτε fups.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, solid21 είπε

Ο μονος τροπος ειναι η fups για οσους ειχαν βγαλει πριν απο καιρο - πλεον δεν μπορεις να κανεις ουτε fups.

Μπορείς κανονικά να κάνεις φουπς απλά άλλαξε ο τρόπος 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

Μπορείς κανονικά να κάνεις φουπς απλά άλλαξε ο τρόπος 

Έχεις κάποιο tutorial? Εγώ έχω fups αλλά θέλει ένας φίλος μου

Δημοσ.
Στις 9/12/2023 στις 10:03 ΜΜ, billys gt είπε

Γενικά δεν μπορείς στο PSN να έχεις ίδια κάρτα σε 2 λογαριασμούς το σύστημα θα σου πει ότι έινε είδη συνδεδεμένη σε έναν άλλον λογαριασμό,και προσωπικά δεν θα πρότεινα να την βγάλεις αν την έχεις είδη κάπου αν δεν έινε μεγάλη ανάγκη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Glumbuyaya είπε

Γενικά δεν μπορείς στο PSN να έχεις ίδια κάρτα σε 2 λογαριασμούς το σύστημα θα σου πει ότι έινε είδη συνδεδεμένη σε έναν άλλον λογαριασμό,και προσωπικά δεν θα πρότεινα να την βγάλεις αν την έχεις είδη κάπου αν δεν έινε μεγάλη ανάγκη.

Ok σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση 👍

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Glumbuyaya είπε

3 ώρες πριν, billys gt είπε

Ok σ'ευχαριστώ για την ενημέρωση 👍

Αν δεν ξέρεις, μην δίνεις οτι νανε απαντήσεις.... Την κάρτα της Alpha την έχω σε 2 ελληνικούς λογαριασμούς εδω και χρόνια

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Glumbuyaya είπε

Δεν ισχυει,  εχω την fups σε 3 account. το εχεις δει καπου αυτο το error? - γιατι δεν μου βγαζει νοημα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, solid21 είπε

Δεν ισχυει,  εχω την fups σε 3 account. το εχεις δει καπου αυτο το error? - γιατι δεν μου βγαζει νοημα.

ε ισως επειδη η φοπς ειναι αλλη φαση χωρις 3δ σεκιορ, χωρις ονομα κλπ.. παντως και γω ετσι το χα κανει το ειχα σε 2 την φουπς 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...