nickkalk Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα εγώ το δοκιμάζω μέσω της σελίδας και μου λέει να ελέγξω τα στοιχεία της κάρτας. Τι μπορεί να φταίει και να μην δέχεται την κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Επειδή δεν ξέρουμε εαν στο μέλλον θα μπορούμε να φορτώνουμε το πορτοφόλι μέσω Proxy για τις μελοντικές αγορές γνωρίζει κάποιος ποιό είναι το όριο που μπορούμε να του φορτώσουμε; Eχθες δεν μπορουσα να βάλω αλλα λεφτά. ειμαι ακριβως στις 2800 λίρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, dream21 είπε Επειδή δεν ξέρουμε εαν στο μέλλον θα μπορούμε να φορτώνουμε το πορτοφόλι μέσω Proxy για τις μελοντικές αγορές γνωρίζει κάποιος ποιό είναι το όριο που μπορούμε να του φορτώσουμε; Eχθες δεν μπορουσα να βάλω αλλα λεφτά. ειμαι ακριβως στις 2800 λίρες. 5000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 44 λεπτά πριν, solid21 είπε 5000 Μια χαρά ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
QUETELABOGO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Βρε παιδια διαβαζω τοσα σχόλια λετε τοσα διάφορα πράγματα περίεργα δεν καταλαβαίνω λεξη...μηπως μπορει κάποιος να του δωσω το τουρκικό PSN και τον 18ψηφιο της cryptopay να μου περασει μια 12 μηνη συνδρομή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarandino Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Και εμένα δε μου δέχεται την κάρτα από cryptopay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomas_sushi2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 καλησπέρα παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με proxy ακριβώς πως το κάνω έχω διαβάσει οκά τα σχόλια αλλά δεν έχω κτλαβει ακριβώς ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snik Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Εχει τύχει σε κάποιον άλλο να έχει καταφέρει να περάσει κάρτα, να έχει φορτώσει funds και να μην τον αφήνει να αγοράσει την συνδρομη; Παιχνίδι μπορώ να αγοράσω κανονικά, έβγαλα και ξαναεβαλα την cryptopay κάρτα, δοκίμασα από το ps4 (με proxy) , δοκίμασα απο κινητό με nordvpn και χωρίς, δοκίμασα από pc με nordvpn και χωρίς και τίποτα από το πρωί που παιδεύομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomas_sushi2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 μόλις το έκανα αδερφέ με αυτά που διάβασα παραπάνω έγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarandino Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και εγώ κατάφερα και πέρασα funds, αγόρασα και παιχνίδι αλλά συνδρομή δε με άφηνε να ενεργοποιήσω με τίποτα. Τελικά με υπομονή πέρασε και η συνδρομή Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από tarandino 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 16 ώρες πριν, snik είπε Εχει τύχει σε κάποιον άλλο να έχει καταφέρει να περάσει κάρτα, να έχει φορτώσει funds και να μην τον αφήνει να αγοράσει την συνδρομη; Παιχνίδι μπορώ να αγοράσω κανονικά, έβγαλα και ξαναεβαλα την cryptopay κάρτα, δοκίμασα από το ps4 (με proxy) , δοκίμασα απο κινητό με nordvpn και χωρίς, δοκίμασα από pc με nordvpn και χωρίς και τίποτα από το πρωί που παιδεύομαι. Μόνο μέσω PS5 λειτουργεί η διαδικασία με Proxy για αγορά συνδρομής. Για την ακρίβεια είναι ο μόνος τρόπος πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μια ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί η συνδρομή psn από Τουρκία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τον κανονικό Ελληνικό λογαριασμό μου π.χ. για να παίζω online; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share τη συνδρομή κάνεις απο τον τούρκικο λογ/σμό, στους υπόλοιπους που έχεις στη κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deukaleionas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Στις 4/1/2023 στις 1:15 ΜΜ, Αστεριος Ματσουκης είπε Στείλε μου αν θες να σε βοηθήσω ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ PS PLUS ME CRUPTOPAY??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, nikosgnr είπε Share τη συνδρομή κάνεις απο τον τούρκικο λογ/σμό, στους υπόλοιπους που έχεις στη κονσόλα. Ευχαριστώ πολύ. Πως ακριβώς το κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις