k_dinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 15 ώρες πριν, AmixReckless είπε Παρελαβα τα FN7. Το αριστερο ακουστικο δεν δουλευει. Θα μπλεξουμε τωρα με ΜΜ. Δες μηπως θέλει ξεχωριστό pair. Κάποια TWS έτσι δουλεύουν νομίζω
AmixReckless Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, k_dinos είπε Δες μηπως θέλει ξεχωριστό pair. Κάποια TWS έτσι δουλεύουν νομίζω Δοκίμασα τα πάντα αλλά δεν.
hpdra Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Πήρα κι εγώ τα FN7, αλλά αρνούνται να παίξουν μουσική στο Poco X3 Pro μου. Δουλεύουν για κλήσεις αλλά σε μουσική και βίντεο ακούω τον ήχο της σιωπής. Σε άλλα κινητά δουλεύουν καλά. Είδα κάποιος στο Σκρουτζ έγραψε το ίδιο για το δικό του Xiaomi. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό, ή κάποια λύση;
O_Sap Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 40 λεπτά πριν, hpdra είπε Πήρα κι εγώ τα FN7, αλλά αρνούνται να παίξουν μουσική στο Poco X3 Pro μου. Δουλεύουν για κλήσεις αλλά σε μουσική και βίντεο ακούω τον ήχο της σιωπής. Σε άλλα κινητά δουλεύουν καλά. Είδα κάποιος στο Σκρουτζ έγραψε το ίδιο για το δικό του Xiaomi. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό, ή κάποια λύση; Eνα παιδί στο skroutz λεει στις κριτικες : [Βρέθηκε η λύση με τα Xiaomi και τη μουσική, έβγαλε η LG firmware update μέσω της εφαρμογής και πλέον παίζουν και μουσική!!] 1
hpdra Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 54 λεπτά πριν, O_Sap είπε Eνα παιδί στο skroutz λεει στις κριτικες : [Βρέθηκε η λύση με τα Xiaomi και τη μουσική, έβγαλε η LG firmware update μέσω της εφαρμογής και πλέον παίζουν και μουσική!!] Ευχαριστώ πολύ! Δεν είχα δει το σχόλιο αυτό, και ήμουν σίγουρος οτι ειχα κανει το update, αλλά δε το είχα κάνει! Το έκανα τώρα, και φαίνεται να δουλεύει!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα