Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηπως εχουμε καποιο συγκεντρωτικο πινακα να δουμε τι συμφερει στα προγραμμα ανταμοιβων της καθες τραπεζας ξεχωριστα ωστε να δω μηπως τελικα αλλαξω καρτα? Τωρα εχω πιστωτικη Alpha Bonus αλλα δε φαινεται να δινει τιποτα ουσιαστικο. Οι περισσοτερες αγορες ειναι 1Ε=1Ποντος, εκτος απο καποια συνεργαζομενα καταστηματα που ειναι 2 η 4 ποντοι (δηλαδη τετραπλασιαζει), αλλα οι ανταμοιβες ειναι ασυμαντες. ΠΧ στα Αττικα σου δινει 10 ευρω για να εξαργυρωσεις 5.000 ποντους και 20 για 10.000. 

Δηλαδη πρεπει να κανεις 10.000 ευρω σε αγορες με την πιστωτικη για να γλιτωσεις 20 ευρω? Ελεος...

Με Πειραιως Yellows και Eurobank επιστροφη τι παιζει, η γενικοτερα σε προνομια ανταμοιβων ελληνικων τραπεζων

Δημοσ.

Eurobank επιστροφή, 1% επιστροφή στον Μασούτη. Δεν έχει συνδρομή σαν πρόγραμμα (σε αντίθεση με την Alpha Bonus), οπότε είναι καθαρό κέρδος. Συνεργάζεται με ΙΚΕΑ, Σκλαβενίτη, Γερμανό, Πλαίσιο, Aegean, Public, Elpedison. Το βασικό πλεονέκτημα είναι ότι την βγάζεις και την χρησιμοποιείς μόνο για αγορές με επιστροφή. Πχ, ο ανεμιστήρας που πήρα το καλοκαίρι είναι από κατάστημα με 3% επιστροφή, έδωσα 100 ευρώ, ήπια έναν τζάμπα καφέ. Δεν κερδίζεις φοβερά ποσά, αλλά 20 ευρώ επιστροφή τον χρόνο, χωρίς συνδρομή, με αγορές με κάρτα που είναι ψιλοϋποχρεωτικές για μισθωτούς, είναι 20 ευρώ κέρδος.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, therock είπε

Μηπως εχουμε καποιο συγκεντρωτικο πινακα να δουμε τι συμφερει στα προγραμμα ανταμοιβων της καθες τραπεζας ξεχωριστα ωστε να δω μηπως τελικα αλλαξω καρτα? Τωρα εχω πιστωτικη Alpha Bonus αλλα δε φαινεται να δινει τιποτα ουσιαστικο. Οι περισσοτερες αγορες ειναι 1Ε=1Ποντος, εκτος απο καποια συνεργαζομενα καταστηματα που ειναι 2 η 4 ποντοι (δηλαδη τετραπλασιαζει), αλλα οι ανταμοιβες ειναι ασυμαντες. ΠΧ στα Αττικα σου δινει 10 ευρω για να εξαργυρωσεις 5.000 ποντους και 20 για 10.000. 

Δηλαδη πρεπει να κανεις 10.000 ευρω σε αγορες με την πιστωτικη για να γλιτωσεις 20 ευρω? Ελεος...

Με Πειραιως Yellows και Eurobank επιστροφη τι παιζει, η γενικοτερα σε προνομια ανταμοιβων ελληνικων τραπεζων

Στα ΑΤΤΙΚΑ πχ με 1250€ αγορές παίρνεις τους 10.000 πόντους.

Ποια κάρτα σε 'συμφέρει' έχει να κάνει με το από πού κάνεις τις αγορές σου:

ποιο είναι το βασικό σου super market ?

Από πού βάζεις βενζίνη (αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα)

Κτλ

Δημοσ.

χαμενος χρονος ειναι , εκτος απο κατι προσφορες που βγαινουν παρε αυτο το ακριβο πραμα και παρε επιστροφη 20% στο ταδε προγραμμα. Οποτε αν ηδη θες να αγορασεις αυτο το ακριβο πραμα, το παιρνεις και παιρνεις μια εμμεση εκπτωση. πχ πηρα περσυ 2 τηλεορασεις oled, ειχα ενα χιλιαρικο "εμμεση" εκπτωση, χρηματα που μπορουσα να ξοδεψω σε συνεργαζομενα καταστηματα.

Δημοσ.

Η Alpha δίνει και την Aegean Visa όπου οι bonus πόντοι μετατρέπονται σε μίλια. Αν ταξιδεύεις συχνά, είναι κάτι.

Η Eurobank με την Επιστροφή νομίζω ότι είναι η πιο καθαρή λύση. Παίρνεις € πίσω και συνεργάζεται με πολλά καταστήματα. Ανάλογα πάντα από ποιο ψωνίζεις.

Π.χ. εγώ έχω και τις 2: χρησιμοποιώ την Alpha στα super market AB όταν ψωνίζω πολλά, ώστε να τα παίρνω σε μίλια. Στο Attica επίσης οι πόντοι γίνονται μετά μίλια. Πετρέλαιο θέρμανσης από BP, πάλι δίνει bonus πόντους.

Της Eurobank τη χρησιμοποιώ σε πολύ περισσότερα και συχνότερα (MyMarket, Pet City, βενζινάδικα AVIN, κλπ).

Δες από που ψωνίζεις και πού ξοδεύεις και αυτό θα σε οδηγήσει στην καλύτερη επιλογή. 

Δημοσ.

Για'μένα αυτά αξίζουν μόνο με πάγιες εντολές (περίπτωση 1) ή με σούπερ προσφορές που βγαίνουν ανά διαστήματα, στυλ 10-20 % (περίπτωση 2). Πειραιώς π.χ. αν έχεις πιστωτική, αξίζει να ρίξεις μία πάγια πάνω της για πληρωμή του ΗΡΩΝ (αν έχεις). Elpedison αντίστοιχα με EUROBANK. 

Τώρα η περίπτωση 2 είναι αν θες κάνα ψυγείο και βγάλε το Πλαίσιο ή άλλο μαγαζί, αυτό το κλασικό 20%.

Αλλά γενικά να ψάχνεις ή να θυμάσαι στην καθημερινότητά σου, ότι α, έβαλα βενζίνη στην AVIN / SHELL, εδώ παίζει η τάδε κάρτα, πιο πολύ στρες είναι παρά κέρδος.

Δημοσ.

Με τα αστεία 0,5 και 1% δεν άλλαξε κανενός η ζωή προς το καλύτερο…

Μιλάμε για κέρδος έναν καφέ το μήνα…

Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, δεν αξίζει το άγχος.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε

Με τα αστεία 0,5 και 1% δεν άλλαξε κανενός η ζωή προς το καλύτερο…

Μιλάμε για κέρδος έναν καφέ το μήνα…

Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, δεν αξίζει το άγχος.

Για ποιο άγχος μιλάς; Εγώ πάντως που χρησιμοποιώ πιστωτική δεν έχω κανένα άγχος, απλά ότι θα πλήρωνα με χρεωστική το πληρώνω με πιστωτική και έτσι έχω ένα κέρδος (μικρό βέβαια) από το πουθενά.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τρέχει καμία "εποχιακή" προσφορά από κάποια τράπεζα για πετρέλαιο θέρμανσης; 

Έχω λογαριασμό σε όλες τις τράπεζες και κοντά μου πρατήρια, revoil, eliv, aegean, kaoil, eko, bp, shell... 

Δημοσ.

Η καλυτερη αναλογια εξαργυρωσης ποντων της Alpha Bank (1 προς 4)ειναι στο Φυσικο Αεριο, στην Vodafone και στον ΦΠΑ της BP

Με 6.000 ποντους, που βγαινουν ανετα απο ΑΒ, εχεις 20ευρω εκπτωση στους ως ανω λογαριασμούς, σημαντικο ποσοστό 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Η καλυτερη αναλογια εξαργυρωσης ποντων της Alpha Bank (1 προς 4)ειναι στο Φυσικο Αεριο, στην Vodafone και στον ΦΠΑ της BP

Με 6.000 ποντους, που βγαινουν ανετα απο ΑΒ, εχεις 20ευρω εκπτωση στους ως ανω λογαριασμούς, σημαντικο ποσοστό 

Κάπου έχεις κάνει λάθος νομίζω, με πληρωμή στη vodafone τουλάχιστον η έκπτωση είναι 4€ ανά 2.000 πόντους (μέχρι και πριν μερικούς μήνες ήταν 5€), οπότε με εξαργύρωση 6.000 πόντων έχεις έκπτωση 12€.

Επίσης το 1 προς 4 που αναφέρεις αφορά τους πόντους που κερδίζεις με αγορές/πληρωμες, για να μαζέψεις 6.000 πόντους από ΑΒ χρειάζεται να έχεις πληρώσει 1.500€ σε ΑΒ, δεν το λες και "βγαίνουν άνετα". Πολύ πιο συμφέρουσες είναι οι πιστωτικές που δίνουν 1% επιστροφή με αγορές με οποιαδήποτε αγορά/πληρωμή (άρα 15€ για κάθε 1.500€ που ξοδεύεις) και 3% επιστροφή σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Δημοσ.

Γενικά με καθημερινή/κανονική χρήση το κέρδος είναι ελάχιστο σε όποιο πρόγραμμα και να είσαι. Είμαι γραμμένος στα προγράμματα της Alpha, Πειραιώς και πλέον και Eurobank. Αξίζει μόνο όταν βγαίνουν ειδικές προσφορές που σου προσφέρουν μεγάλη επιστροφή, πχ εγώ είχα βάλει στο μάτι τη C1LB48 OLED TV της LG από τον περσινό Νοέμβριο και η καλύτερη τιμή έπαιξε τελικά το Φλεβάρη που τα media βάλανε προσφορά την έμμεση επιστροφή σε yellows πόντους το 30% της αξίας της τηλεόρασης. Διαφορετικά και για μένα δεν αξίζει το πολύ ψάξιμό. Απλά μπες σε όσες τράπεζες μπορείς για να εκμεταλλεύεσαι όλες τις προσφορές. Το ότι η alpha έχει και ετήσια συνδρομή 12 ευρώ το θεωρώ απαράδεκτο imo, σκέφτομαι να το διακόψω.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το έψαξα λίγο και εγώ και για την ώρα το payzy by Cosmote δινει 1% επιστροφη και δεν μπλεκεις με ποντους. Το ωραιο ειναι οτι το φορτιζεις απο οποια τραπεζα/καρτα θελεις χωρις προμηθεια.

Άρα επειδή έχω και alpha για ολα το payzy εκτος και αν εχει κατι promotion η alpha

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...