Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω βρει ενα καο θελω να μαθω γενικα για τα παλια νισαν..ειναι ενα  μεταχειρισμένο με υγραεριο 1.000κυβικα ξερεις τιποτα κανενας;

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω τίποτα το συγκεκριμένο, θα πω να προσέχεις πάρα πολύ είναι αρκετά παλιό και με υγραέριο. Έχε στο νού σου πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει με υγραέριο. Συνήθως μετά από κάποια χιλιόμετρα θέλουν επισκευή. 

Ο μηχανικός που θα το πας να το δεί πολύ πολύ προσεκτικά. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Eirini2 είπε

Εχω βρει ενα καο θελω να μαθω γενικα για τα παλια νισαν..ειναι ενα  μεταχειρισμένο με υγραεριο 1.000κυβικα ξερεις τιποτα κανενας;

Όπως και να έχει είναι αμάξι 23 ετών , οπότε σίγουρα θα θέλει και κάποια μαζέματα .

Θα το πάς σε δικό σου συνεργείο - έπειτα απο συννενοήση για έλεγχο και να το δεί προσεκτικά ο μάστορας σου και ότι σου πεί .

Επιπλέον επειδή έχει υγραέριο εάν έχει περάσει ή κοντεύει 10 ετία η εγκατάσταση υγραερίου , υποχρεωτικά θα χρειαστείς και αλλαγή δεξαμενης υγραεριου ( υπολόγισε απο 200€+).

Επειδή και εγω έψαχνα πρίν 1,5 χρόνο και τελικά μετά απο 3μήνες ψάξιμο κατέληξα σε Opel Corsa C του 2004.

Εάν θές μέχρι 1300 κυβικά δές τα εξής Hyundai Getz, Cintroen C2 & C3 , Corsa C , και μετά επειδή ανεβαίνεις σε χρήματα Honda Jazz , Mitsubishi Colt .

Το μεγαλύτερο ποσοστό να υπολογίζεις οτι θα έχει >= 150,000 χιλιόμετρα .

Δημοσ.

για κατι τόσο παλιό δεν μπορει κανείς να έχει καποια γνώμη τα περισσότερα από αυτα έχουν παει για πρεσσα κάτι λίγα από αυτά τα πουλάει ο ένας στον άλλος κάνα 1,000 ευρω και κάνεις δεν ξέρει ποια μέρα θα παραδώσουν πνεύμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως είπαν και οι από πάνω είναι αρκετά παλιό αμάξι που δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει..

Βέβαια για να πούμε και του στραβου το δίκιο τα συγκεκριμένα νισαν είναι σκυλιά. δεν καταλαβαίνουν τίποτα..

Αν το βρήκες αρκετά φθηνά και θέλεις ένα μέσο να εξυπηρετηθείς μέχρι να πάρεις κάτι άλλο για μένα προχώρα.. ολα εξαρτώνται απο την τιμή και την συντήρηση..

Επεξ/σία από Liapisftw
Δημοσ.
21 ώρες πριν, vidias.m είπε

Χωρίς να ξέρω τίποτα το συγκεκριμένο, θα πω να προσέχεις πάρα πολύ είναι αρκετά παλιό και με υγραέριο. Έχε στο νού σου πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει με υγραέριο. Συνήθως μετά από κάποια χιλιόμετρα θέλουν επισκευή. 

Ο μηχανικός που θα το πας να το δεί πολύ πολύ προσεκτικά. 

Θα κανει ελεγχο μηχανικος πριν την αγορα

13 ώρες πριν, Liapisftw είπε

Όπως είπαν και οι από πάνω είναι αρκετά παλιό αμάξι που δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει..

Βέβαια για να πούμε και του στραβου το δίκιο τα συγκεκριμένα νισαν είναι σκυλιά. δεν καταλαβαίνουν τίποτα..

Αν το βρήκες αρκετά φθηνά και θέλεις ένα μέσο να εξυπηρετηθείς μέχρι να πάρεις κάτι άλλο για μένα προχώρα.. ολα εξαρτώνται απο την τιμή και την συντήρηση..

Ναι αυτο ψαχνω ενα αμαξι να με πηγαινε απτο σημειο αλφα στο βητα τιποτα σπουδαιο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...