magicnumbers Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Το "αξιζει" ειναι σχετικο του τι λεφτα θα δωσεις κ τι χρηση θα εξυπηρετει.Αν θα ειναι το "μηχανακι" σου να πηγαινεις 5-10 χλμ στη δουλεια με 40χλμ ταχυτητα το πολυ κ το αγορασεις κανα 1000ρικο το πολυ νομιζω εισαι οκ οπως σε καθε παλιο αυτοκινητο.Τωρα αν θες να το πιεσεις παραπανω κ ψαχνεις πχ τα φρενα που λενε πιο πανω οτι δεν εχει,σορυ κ ολας αλλα κ καινουριο ναταν παλι μικρο καλαθι θα κραταγα δε θα μουκανε εντυπωση ναχει φρενα κ απο ποδηλατο.Ενα οικονομικο κουβαδακι πολης ειναι για ταχυτητες κ αποστασεις πολης οπως οι αναγκες του 80% των οδηγων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy1966 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Στις 20/10/2022 στις 3:58 ΜΜ, Eirini2 είπε Διαβαζα πριν για τα ματιζ 2009 και λεγανε οτι ειναι κουβαδες και δεν εχουν καλα φρενα κ εχουν 12€/100χλμ καταναλωση οτι ειναι υπερβολικη ισχυει αυτο;(θα ειναι το πρωτο μου αμαξι και δεν θελω να μου βγαλει πολλα προβληματα) Ποιος τα λεει αυτα;Εχω το 800ρι 3κιλυνδρο Ματιζακι του 2009 ,αυτη τη στιγμη εχει 80χιλιαδες χλμ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος(τοχω αγορασει καινουριο)!!!Αν το συντηρεις κανονικα το Ματιζακι ,ειναι σουπερ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, magicnumbers είπε Το "αξιζει" ειναι σχετικο του τι λεφτα θα δωσεις κ τι χρηση θα εξυπηρετει.Αν θα ειναι το "μηχανακι" σου να πηγαινεις 5-10 χλμ στη δουλεια με 40χλμ ταχυτητα το πολυ κ το αγορασεις κανα 1000ρικο το πολυ νομιζω εισαι οκ οπως σε καθε παλιο αυτοκινητο.Τωρα αν θες να το πιεσεις παραπανω κ ψαχνεις πχ τα φρενα που λενε πιο πανω οτι δεν εχει,σορυ κ ολας αλλα κ καινουριο ναταν παλι μικρο καλαθι θα κραταγα δε θα μουκανε εντυπωση ναχει φρενα κ απο ποδηλατο.Ενα οικονομικο κουβαδακι πολης ειναι για ταχυτητες κ αποστασεις πολης οπως οι αναγκες του 80% των οδηγων. 1000€ είναι πολύ λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, zio10 είπε 1000€ είναι πολύ λίγο. Ειδικά όταν καίει 5,6,λίτρα μέσα στην πόλη και είναι και πολύ ασφαλέστερο από ένα σκούτερ που κάνει 3,4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, magicnumbers είπε Το "αξιζει" ειναι σχετικο του τι λεφτα θα δωσεις κ τι χρηση θα εξυπηρετει.Αν θα ειναι το "μηχανακι" σου να πηγαινεις 5-10 χλμ στη δουλεια με 40χλμ ταχυτητα το πολυ κ το αγορασεις κανα 1000ρικο το πολυ νομιζω εισαι οκ οπως σε καθε παλιο αυτοκινητο.Τωρα αν θες να το πιεσεις παραπανω κ ψαχνεις πχ τα φρενα που λενε πιο πανω οτι δεν εχει,σορυ κ ολας αλλα κ καινουριο ναταν παλι μικρο καλαθι θα κραταγα δε θα μουκανε εντυπωση ναχει φρενα κ απο ποδηλατο.Ενα οικονομικο κουβαδακι πολης ειναι για ταχυτητες κ αποστασεις πολης οπως οι αναγκες του 80% των οδηγων. Μικρό αυτοκίνητο για πόλη κ οικονομικό κοντά στο 1000€υρω; Θα αστειεύεσαι ή δεν θα έχεις κοιτάξει καθόλου τιμές/ζήτηση στην αγορά ή για σένα αμάξι είναι κάτι που στοιχίζει από 30Κ και πάνω. Πρακτικά για να είναι ένα αυτοκίνητο κοντά στο 1000€ πρέπει να είναι για πέταμα κι ο ιδιοκτήτες ψάχνει μήπως πάρει κάτι παραπάνω απ' όσα του δίνει η μάντρα. ...κι εγώ αμάξι μεταχειρισμένο με 1.700€ πήρα πέρυσι, αλλά δεν θα κοίταζα τίποτα κάτω από 1500-1700€ αν δε το θέλω μόνο για κάνα χρόνο ή όσο βγάλει με 0 συντήρηση. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2022 από definitio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Το είχα καινούριο με leasing στην εταιρία μου το 2005. Τραγική ποιότητα κατασκευής, χρέπι γενικά σαν αυτοκίνητο ακόμα και καινούριο αλλά για κίνηση αποκλειστικά μέσα στην πόλη ήταν τίμιο. Έκαιγε λίγο, χωρούσε παντού, ήταν οκ. Τώρα για αμάξι 18 ετών αν είναι φθηνό και δεν έχεις σκοπό να βγεις από την πόλη ίσως είναι οκ. 4 ώρες πριν, zio10 είπε 1000€ είναι πολύ λίγο. Καινούριο πριν 18 χρόνια κόστιζε 8500€. 1000€ είναι πάρα πολλά για ένα τέτοιο αυτοκίνητο 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirini2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Burgos είπε Το είχα καινούριο με leasing στην εταιρία μου το 2005. Τραγική ποιότητα κατασκευής, χρέπι γενικά σαν αυτοκίνητο ακόμα και καινούριο αλλά για κίνηση αποκλειστικά μέσα στην πόλη ήταν τίμιο. Έκαιγε λίγο, χωρούσε παντού, ήταν οκ. Τώρα για αμάξι 18 ετών αν είναι φθηνό και δεν έχεις σκοπό να βγεις από την πόλη ίσως είναι οκ. Καινούριο πριν 18 χρόνια κόστιζε 8500€. 1000€ είναι πάρα πολλά για ένα τέτοιο αυτοκίνητο Δεν μπορείτε να φανταστείτε που εχουν φτασει η τιμες αληθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Eirini2 είπε Δεν μπορείτε να φανταστείτε που εχουν φτασει η τιμες αληθεια Μπορώ να φανταστώ και βλέπω αλλά βλέπω επίσης παραλογισμό στο συγκεκριμένο. 18 χρόνια μετά βλέπω να το δίνουν σχεδόν στα μισά απ'όσα κόστιζε καινούριο. Ιδεολογικά και μόνο δεν αξίζει. Σαν πρώην κάτοχος θα πω πως γενικά δεν αξίζει αλλά για 1000€ θα ήταν οκ. Όπως και 8500€ το 2005 ήταν οκ. Αλλά όχι και 3+ σήμερα για ένα αυτοκίνητο που ουσιαστικά έχει κλείσει τον κύκλο του και είναι για σκραπ. Δεν κατασκευάστηκαν με ορίζοντα 20ετίας αυτά τα αυτοκίνητα. Μια προσιτή λύση για αστικές μετακινήσεις με κορεάτικες φθηνιάρικες προδιαγραφές ήταν. Στα ίδια λεφτά έχει Polo, 206, Ibiza, Getz, αυτοκίνητα μια κατηγορία επάνω με τα οποία θα μπορείς να βγεις και στην εθνική και δε θα νιώθεις πως είσαι μέσα σε κονσέρβα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
definitio Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Ενα πιο ακριβό αυτοκίνητο θα χάσει, πιθανότατα, μεγαλυτερο μέρος της αξίας του στο ίδιο διάστημα σε σχέση με ένα πιο φθηνό (εξαρτάται το αμάξι)... ...αλλά 1000€ είναι κοροϊδία ή απλώς σχήμα λόγου...δεν έχει νόημα να λέμε σε κάποιον "αν δεν έχει 1000€ άστο", όταν αποκλείεται να το βρει σ' αυτή τη τιμή, αν δεν είναι για πέταμα. Μπορεί κάποιος να πει "ψάξε οπωσδήποτε άλλο γιατί στα ίδια λεφτά μπορείς να βρεις ένα πολύ καλύτερο", αλλά δεν είναι πρακτικό κριτήριο & συμβουλη τα 1000€ για το αμάξι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 24 λεπτά πριν, definitio είπε Ενα πιο ακριβό αυτοκίνητο θα χάσει, πιθανότατα, μεγαλυτερο μέρος της αξίας του στο ίδιο διάστημα σε σχέση με ένα πιο φθηνό (εξαρτάται το αμάξι)... ...αλλά 1000€ είναι κοροϊδία ή απλώς σχήμα λόγου...δεν έχει νόημα να λέμε σε κάποιον "αν δεν έχει 1000€ άστο", όταν αποκλείεται να το βρει σ' αυτή τη τιμή, αν δεν είναι για πέταμα. Μπορεί κάποιος να πει "ψάξε οπωσδήποτε άλλο γιατί στα ίδια λεφτά μπορείς να βρεις ένα πολύ καλύτερο", αλλά δεν είναι πρακτικό κριτήριο & συμβουλη τα 1000€ για το αμάξι. Βλέπω αγγελίες για Matiz με 3+ χιλιάρικα. Είπα πως σ'αυτά τα χρήματα παίζουν και Polo, Ibiza, Getz κλπ που είναι μια κατηγορία επάνω και γενικά είναι "πιο αυτοκίνητα". Θα επιμείνω όμως πως πάνω από 1000€ δεν αξίζει το Matiz. Αν δεν υπάρχουν τότε δεν αξίζει η αγορά τους όταν υπάρχουν τόσες εναλλακτικές. Τώρα προφανώς ένα ML ή ένα Cayenne θα χάσει χρηματικά μεγαλύτερη αξία από ένα μικρό αμαξάκι αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι λογικό τα Matiz να πωλούνται στη ΜΙΣΗ τιμή απ'ότι αγοράστηκαν μετά από 18 χρόνια ενώ ουσιαστικά έχει κλείσει ο κύκλος ζωής τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Για μένα 2, 2,5 χιλιάρικα για ένα καλοσυντηρημένο ματίζ είναι μια χαρά αν είναι για δεύτερο αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirini2 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, Burgos είπε Μπορώ να φανταστώ και βλέπω αλλά βλέπω επίσης παραλογισμό στο συγκεκριμένο. 18 χρόνια μετά βλέπω να το δίνουν σχεδόν στα μισά απ'όσα κόστιζε καινούριο. Ιδεολογικά και μόνο δεν αξίζει. Σαν πρώην κάτοχος θα πω πως γενικά δεν αξίζει αλλά για 1000€ θα ήταν οκ. Όπως και 8500€ το 2005 ήταν οκ. Αλλά όχι και 3+ σήμερα για ένα αυτοκίνητο που ουσιαστικά έχει κλείσει τον κύκλο του και είναι για σκραπ. Δεν κατασκευάστηκαν με ορίζοντα 20ετίας αυτά τα αυτοκίνητα. Μια προσιτή λύση για αστικές μετακινήσεις με κορεάτικες φθηνιάρικες προδιαγραφές ήταν. Στα ίδια λεφτά έχει Polo, 206, Ibiza, Getz, αυτοκίνητα μια κατηγορία επάνω με τα οποία θα μπορείς να βγεις και στην εθνική και δε θα νιώθεις πως είσαι μέσα σε κονσέρβα. αλλαζω λιγο το θεμα αλλα εχω αποριαω..εχω βρει ενα fiat punto 1250κυβικα αλλα ειναι με μηχανικό τιμόνι σαν νεα οδηγος αξιζει;επισης απο οτι ειδα σε φωτογραφίες εχει ξεβαμενο ουρανό που δεν με πειραζει κ τοσο και ο αμθρωπος το δινει 900€ γιατι πρεπει να φύγει γερμανια την αλλη εβδομαδα να το κοιταξω;ή τζαμπα ο κοπος με το τιμονι; 2 λεπτά πριν, Eirini2 είπε αλλαζω λιγο το θεμα αλλα εχω αποριαω..εχω βρει ενα fiat punto 1250κυβικα αλλα ειναι με μηχανικό τιμόνι σαν νεα οδηγος αξιζει;επισης απο οτι ειδα σε φωτογραφίες εχει ξεβαμενο ουρανό που δεν με πειραζει κ τοσο και ο αμθρωπος το δινει 900€ γιατι πρεπει να φύγει γερμανια την αλλη εβδομαδα να το κοιταξω;ή τζαμπα ο κοπος με το τιμονι; Τωρα αν θελω τον πιστευω οτι φευγει και βιαζεται κ το δινει κοψοχρονια στανταρ κατι αλλο κρύβεται απο πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, Eirini2 είπε αλλαζω λιγο το θεμα αλλα εχω αποριαω..εχω βρει ενα fiat punto 1250κυβικα αλλα ειναι με μηχανικό τιμόνι σαν νεα οδηγος αξιζει;επισης απο οτι ειδα σε φωτογραφίες εχει ξεβαμενο ουρανό που δεν με πειραζει κ τοσο και ο αμθρωπος το δινει 900€ γιατι πρεπει να φύγει γερμανια την αλλη εβδομαδα να το κοιταξω;ή τζαμπα ο κοπος με το τιμονι; Τωρα αν θελω τον πιστευω οτι φευγει και βιαζεται κ το δινει κοψοχρονια στανταρ κατι αλλο κρύβεται απο πισω Θα σε ζορίσει το τιμόνι. Και για να μην έχει υδραυλικό θα είναι κανένα Punto του 97-98 ξέρω γω. Δεν το λες και κοψοχρονιά τα 900€. Είπαμε ανέβηκαν πολύ οι τιμές των μεταχειρισμένων αλλά με μια βόλτα στο car βλέπω πως η κατάσταση έχει ξεφύγει και στα υποψήφια σκραπ. Το Matiz πόσο το βρήκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Στις 20/10/2022 στις 3:42 ΜΜ, Eirini2 είπε Καλησπερα ειμαι στην διαδικασια ευρεσης αμαξιου και εχω βρει ενα Chevrolet matiz 2004 αλλα δεν εχω ιδεα τι προβληματα βγαζει η μαρκα αν ξερει καποιος να μου πει αν αξιζει Μακρια απο matiz..! Για αρχη θα σε φανε τα καυσιμα.. απο αξιοπιστια κατω του μετριου.. καποια ανταλλακτικα ακριβα..! και τελος ειναι και νωχελικο..! ΟΧΙ δεν ειναι τιμιο!!! Τιμιο στο κοστος χρησης ειναι το picanto,micra k11-12 και starlet! Βεβαια ολα αυτα ειναι και σε τι κατασταση θα τα βρεις! Δηλαδη ενα καλοσυντηρημενο micra k11 2001-2002 απο ιδιωτη σιγουρα απο 3000ευρω και πανω! Για το k12 2006-2010 απο 4500ε και πανω! Το προβλημα ειναι οτι αυτοι που τα προσεχουν δεν τα δινουν! Πωλουνται οι φολες και μαλιστα ακριβα!!! Ψαχνουν ολοι το τσαμπα χρημα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirini2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Burgos είπε Θα σε ζορίσει το τιμόνι. Και για να μην έχει υδραυλικό θα είναι κανένα Punto του 97-98 ξέρω γω. Δεν το λες και κοψοχρονιά τα 900€. Είπαμε ανέβηκαν πολύ οι τιμές των μεταχειρισμένων αλλά με μια βόλτα στο car βλέπω πως η κατάσταση έχει ξεφύγει και στα υποψήφια σκραπ. Το Matiz πόσο το βρήκες; Το ματιζ 3.500 μετρια κατασταση..και οτι πουντο βρηκα σε νορμαλ κατασταση δεν πεφτει κατω απο 1.500..εχω κ υποψηφιο ενα Daihatsu cuore του 2003 στα 1.500 αλλα ακομα ψαχνω 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Μακρια απο matiz..! Για αρχη θα σε φανε τα καυσιμα.. απο αξιοπιστια κατω του μετριου.. καποια ανταλλακτικα ακριβα..! και τελος ειναι και νωχελικο..! ΟΧΙ δεν ειναι τιμιο!!! Τιμιο στο κοστος χρησης ειναι το picanto,micra k11-12 και starlet! Βεβαια ολα αυτα ειναι και σε τι κατασταση θα τα βρεις! Δηλαδη ενα καλοσυντηρημενο micra k11 2001-2002 απο ιδιωτη σιγουρα απο 3000ευρω και πανω! Για το k12 2006-2010 απο 4500ε και πανω! Το προβλημα ειναι οτι αυτοι που τα προσεχουν δεν τα δινουν! Πωλουνται οι φολες και μαλιστα ακριβα!!! Ψαχνουν ολοι το τσαμπα χρημα!!! Ρωτησα εναν γνωστο μου μηχανικο και μου ειπε μακρια απο ματιζ οποτε τα ξεχνάω αλλς και για πουντο το ίδιο μου ειπε οτι θα το πηγαινω καθε δευτερη μερα συνεργειο..ο πατερας μου που ασχολείστε με αμαξια μου λεει ειναο καθαρά στην συντηρηση που του εχει κανει ο προηγούμενος και οχι στα χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα