Eirini2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Καλησπερα ειμαι στην διαδικασια ευρεσης αμαξιου και εχω βρει ενα Chevrolet matiz 2004 αλλα δεν εχω ιδεα τι προβληματα βγαζει η μαρκα αν ξερει καποιος να μου πει αν αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApoGal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Eirini2 είπε Καλησπερα ειμαι στην διαδικασια ευρεσης αμαξιου και εχω βρει ενα Chevrolet matiz 2004 αλλα δεν εχω ιδεα τι προβληματα βγαζει η μαρκα αν ξερει καποιος να μου πει αν αξιζει Πολύ οικονομικό, το έχει η γυναίκα μου. Βέβαια το έχουμε καλοσυντηρημένο, με τα service στην ώρα τους και κανένα θέμα. Μόνο πρόσφατα αλλάξαμε ένα λάστιχο από την πίσω πόρτα που είχε φθαρεί. Κατά τα άλλα για μέσα στην πόλη είναι αρκετά καλό. Εμάς τώρα έχει περίπου 158.000 ΧΛΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirini2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, ApoGal είπε Πολύ οικονομικό, το έχει η γυναίκα μου. Βέβαια το έχουμε καλοσυντηρημένο, με τα service στην ώρα τους και κανένα θέμα. Μόνο πρόσφατα αλλάξαμε ένα λάστιχο από την πίσω πόρτα που είχε φθαρεί. Κατά τα άλλα για μέσα στην πόλη είναι αρκετά καλό. Εμάς τώρα έχει περίπου 158.000 ΧΛΜ Διαβαζα πριν για τα ματιζ 2009 και λεγανε οτι ειναι κουβαδες και δεν εχουν καλα φρενα κ εχουν 12€/100χλμ καταναλωση οτι ειναι υπερβολικη ισχυει αυτο;(θα ειναι το πρωτο μου αμαξι και δεν θελω να μου βγαλει πολλα προβληματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApoGal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Eirini2 είπε Διαβαζα πριν για τα ματιζ 2009 και λεγανε οτι ειναι κουβαδες και δεν εχουν καλα φρενα κ εχουν 12€/100χλμ καταναλωση οτι ειναι υπερβολικη ισχυει αυτο;(θα ειναι το πρωτο μου αμαξι και δεν θελω να μου βγαλει πολλα προβληματα) Κάθε μοντέλο και χρονολογία όλο και κάτι διαφορετικό έχουν. Στο συγκεκριμένο του 2004 εμάς μικτή κατανάλωση έχει 6,1 και εντός πόλης περίπου 7,9 λτ/100ΧΛΜ. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει καθόλου χώρο στο πορτμπαγκάζ. Η γνώμη μου είναι ψάξε το αρκετά και κοίτα και κανα ΤΟΥΟΤΑ YARIS και αυτά έχουν οικονομία σε καύσιμο. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από ApoGal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Μιλάμε για ένα σουπερμινι, entry level αυτοκίνητο δηλαδή που είναι σχεδόν 20 ετών. Αν έχει συντηρηθεί σωστά, έχει λίγα χρόνια ακόμα, άγνωστο όμως τι βλάβες μπορεί να προκύψουν. Σε μια κανονική αγορά τέτοια αυτοκίνητα έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής τους και πάνε για την πρέσσα. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirini2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, ApoGal είπε Κάθε μοντέλο και χρονολογία όλο και κάτι διαφορετικό έχουν. Στο συγκεκριμένο του 2004 εμάς μικτή κατανάλωση έχει 6,1 και εντός πόλης περίπου 7,9 λτ/100ΧΛΜ. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει καθόλου χώρο στο πορτμπαγκάζ. Η γνώμη μου είναι ψάξε το αρκετά και κοίτα και κανα ΤΟΥΟΤΑ YARIS και αυτά έχουν οικονομία σε καύσιμο. Ναι εχω ακουσει τα yaris ειναι πολυ καλα αλλα δεν εχω το οικονομικό 3 λεπτά πριν, doctorkostis είπε Μιλάμε για ένα σουπερμινι, entry level αυτοκίνητο δηλαδή που είναι σχεδόν 20 ετών. Αν έχει συντηρηθεί σωστά, έχει λίγα χρόνια ακόμα, άγνωστο όμως τι βλάβες μπορεί να προκύψουν. Σε μια κανονική αγορά τέτοια αυτοκίνητα έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής τους και πάνε για την πρέσσα. Για daewoo matiz παλιας χρονολογιας πχ 2000 τι γνωμη εχετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BertaJourdan Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, doctorkostis είπε Μιλάμε για ένα σουπερμινι, entry level αυτοκίνητο δηλαδή που είναι σχεδόν 20 ετών. Αν έχει συντηρηθεί σωστά, έχει λίγα χρόνια ακόμα, άγνωστο όμως τι βλάβες μπορεί να προκύψουν. Σε μια κανονική αγορά τέτοια αυτοκίνητα έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής τους και πάνε για την πρέσσα. Σε μια κανονικη αγορα αυτα τα αυτοκινητα μολις λερωθουνε τα πετας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApoGal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Eirini2 είπε Ναι εχω ακουσει τα yaris ειναι πολυ καλα αλλα δεν εχω το οικονομικό Φυσικά αν σκέφτεσαι να αγοράσεις το συγκεκριμένο Ματίζ, πριν την αγορά εννοείτε θα το ελέγξεις σε δικό σου μάστορα, θα προσέξεις να έχει και ενημερωμένο βιβλίο service. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από ApoGal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eirini2 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, ApoGal είπε Φυσικά αν σκέφτεσαι να αγοράσεις το συγκεκριμένο Ματίζ, πριν την αγορά εννοείτε θα το ελέγξεις σε δικό σου μάστορα, θα προσέξεις να έχει και ενημερωμένο βιβλίο service. Εννοείται..συνεχεια μου προτεινουν να κοιταξω nissan Micra τα παλια λενε οτι ειναι σκυλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) συμφωνω για μικρα μιας και οι μπροστινες θεσεις ειναι πιο ανετες και ειναι ελαχιστα πιο χλιδατο. Σιγουρα πιο ποιοτικο και εχει κινητηρα διαμαντακι με ελαχιστη συντηρηση. Το αρνητικο που μαλλον εχεις δει ειναι η ακριβη τιμη αγορας. Δες επισης και ρενω τουιγκο (αν και δε του φαινεται εχει καλους χωρους και ισως ελαχιστα χαμηλοτερη καταναλωση) και ibiza για chevrolet εξουσιοδοτημενα δεν εχει παντου και εχει τυχει βλαβη στα ηλεκτρικα, ο μαστορας της γειτονιας να μη ξερει να το επιλυσει και να επρεπε να παω στην αλλη μερια του νομου για να βρω εξουσιοδοτημενο Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, ApoGal είπε Φυσικά αν σκέφτεσαι να αγοράσεις το συγκεκριμένο Ματίζ, πριν την αγορά εννοείτε θα το ελέγξεις σε δικό σου μάστορα, θα προσέξεις να έχει και ενημερωμένο βιβλίο service. Το ενημερωμένο βιβλίο πέρα απο την αντιπροσωπεία μη έχεις και τοσο εμπίστοσυνη . Τόσα γίνονται , οτι της πει το δικό της συνεργειο μετα απο γενικό έλεγχο και έλεγχο και σε ράμπα ανεξαρτήτου μάρκας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTInfinity Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Αφού πας για τόσο παλιό και ψάχνεις οικονομικό… δες το Chevrolet/daewoo Kalos το 1100 που θα έχεις σίγουρα αρκετούς χώρους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 σε κάτι τόσο παλιό θα πρέπει ο προηγούμενος να τα έχει αλλαξει ολα όλα και να έκανε service οσο καλύτερα γινεται..... εκεί εχει πιθανότητες να πάρεις κατι που να σου κρατήσει λίγο αλλιώς δεν..... θα πάρεις matiz και θα το πληρώσεις mersedes amg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Στις 20/10/2022 στις 3:42 ΜΜ, Eirini2 είπε Καλησπερα ειμαι στην διαδικασια ευρεσης αμαξιου και εχω βρει ενα Chevrolet matiz 2004 αλλα δεν εχω ιδεα τι προβληματα βγαζει η μαρκα αν ξερει καποιος να μου πει αν αξιζει Φυσικα και δεν αξίζει καταρχάς από άποψη ασφάλειας. Δες ένα ποιο καινούργιο που να έχει κάποια αστέρια σε ασφάλεια και να έχει αερόσακους abs και esp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Έχουμε στην οικογένεια ένα matiz του 06 ή του 07, δεν είμαι σίγουρος και είναι μια χαρά για μικρές αποστάσεις. Επίσης ένα aveo του 06, επίσης μια χαρά και κανείς και ένα ταξιδάκι πιο άνετα. Τα πουλάνε επίσης φτηνά και αυτά, ριξτου μια ματιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα