Προς το περιεχόμενο

Chevrolet matiz 2004 μεταχειρισμένο αξιζει;

Eirini2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα ειμαι στην διαδικασια ευρεσης αμαξιου και εχω βρει ενα Chevrolet matiz 2004 αλλα δεν εχω ιδεα τι προβληματα βγαζει η μαρκα αν ξερει καποιος να μου πει αν αξιζει 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Eirini2 είπε

Καλησπερα ειμαι στην διαδικασια ευρεσης αμαξιου και εχω βρει ενα Chevrolet matiz 2004 αλλα δεν εχω ιδεα τι προβληματα βγαζει η μαρκα αν ξερει καποιος να μου πει αν αξιζει 

Πολύ οικονομικό, το έχει η γυναίκα μου. Βέβαια το έχουμε καλοσυντηρημένο, με τα service στην ώρα τους και κανένα θέμα. Μόνο πρόσφατα αλλάξαμε ένα λάστιχο από την πίσω πόρτα που είχε φθαρεί. Κατά τα άλλα για μέσα στην πόλη είναι αρκετά καλό. Εμάς τώρα έχει περίπου 158.000 ΧΛΜ

9 λεπτά πριν, ApoGal είπε

Πολύ οικονομικό, το έχει η γυναίκα μου. Βέβαια το έχουμε καλοσυντηρημένο, με τα service στην ώρα τους και κανένα θέμα. Μόνο πρόσφατα αλλάξαμε ένα λάστιχο από την πίσω πόρτα που είχε φθαρεί. Κατά τα άλλα για μέσα στην πόλη είναι αρκετά καλό. Εμάς τώρα έχει περίπου 158.000 ΧΛΜ

Διαβαζα πριν για τα ματιζ 2009 και λεγανε οτι ειναι κουβαδες και δεν εχουν καλα φρενα κ εχουν 12€/100χλμ καταναλωση οτι ειναι υπερβολικη ισχυει αυτο;(θα ειναι το πρωτο μου αμαξι και δεν θελω να μου βγαλει πολλα προβληματα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Eirini2 είπε

Διαβαζα πριν για τα ματιζ 2009 και λεγανε οτι ειναι κουβαδες και δεν εχουν καλα φρενα κ εχουν 12€/100χλμ καταναλωση οτι ειναι υπερβολικη ισχυει αυτο;(θα ειναι το πρωτο μου αμαξι και δεν θελω να μου βγαλει πολλα προβληματα)

Κάθε μοντέλο και χρονολογία όλο και κάτι διαφορετικό έχουν.  Στο συγκεκριμένο του 2004 εμάς μικτή κατανάλωση έχει 6,1 και εντός πόλης περίπου 7,9 λτ/100ΧΛΜ.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει καθόλου χώρο στο πορτμπαγκάζ. 

Η γνώμη μου είναι ψάξε το αρκετά και κοίτα και κανα ΤΟΥΟΤΑ YARIS και αυτά έχουν οικονομία σε καύσιμο.

Επεξ/σία από ApoGal

Μιλάμε για ένα σουπερμινι, entry level αυτοκίνητο δηλαδή που είναι σχεδόν 20 ετών. Αν έχει συντηρηθεί σωστά, έχει λίγα χρόνια ακόμα, άγνωστο όμως τι βλάβες μπορεί να προκύψουν. 

Σε μια κανονική αγορά τέτοια αυτοκίνητα έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής τους και πάνε για την πρέσσα.

• Like 3
  • Confused 1

5 λεπτά πριν, ApoGal είπε

Κάθε μοντέλο και χρονολογία όλο και κάτι διαφορετικό έχουν.  Στο συγκεκριμένο του 2004 εμάς μικτή κατανάλωση έχει 6,1 και εντός πόλης περίπου 7,9 λτ/100ΧΛΜ.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει καθόλου χώρο στο πορτμπαγκάζ. 

Η γνώμη μου είναι ψάξε το αρκετά και κοίτα και κανα ΤΟΥΟΤΑ YARIS και αυτά έχουν οικονομία σε καύσιμο.

Ναι εχω ακουσει τα yaris  ειναι πολυ καλα αλλα δεν εχω το οικονομικό 

3 λεπτά πριν, doctorkostis είπε

Μιλάμε για ένα σουπερμινι, entry level αυτοκίνητο δηλαδή που είναι σχεδόν 20 ετών. Αν έχει συντηρηθεί σωστά, έχει λίγα χρόνια ακόμα, άγνωστο όμως τι βλάβες μπορεί να προκύψουν. 

Σε μια κανονική αγορά τέτοια αυτοκίνητα έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής τους και πάνε για την πρέσσα.

Για daewoo matiz  παλιας χρονολογιας πχ 2000 τι γνωμη εχετε;

4 λεπτά πριν, doctorkostis είπε

Σε μια κανονικη αγορα αυτα τα αυτοκινητα μολις λερωθουνε τα πετας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Eirini2 είπε

Ναι εχω ακουσει τα yaris  ειναι πολυ καλα αλλα δεν εχω το οικονομικό 

Φυσικά αν σκέφτεσαι να αγοράσεις το συγκεκριμένο Ματίζ, πριν την αγορά εννοείτε θα το ελέγξεις σε δικό σου μάστορα, θα προσέξεις να έχει και ενημερωμένο βιβλίο service. 

Επεξ/σία από ApoGal

1 λεπτό πριν, ApoGal είπε

Φυσικά αν σκέφτεσαι να αγοράσεις το συγκεκριμένο Ματίζ, πριν την αγορά εννοείτε θα το ελέγξεις σε δικό σου μάστορα, θα προσέξεις να έχει και ενημερωμένο βιβλίο service. 

Εννοείται..συνεχεια μου προτεινουν να κοιταξω nissan Micra τα παλια λενε οτι ειναι σκυλια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συμφωνω για μικρα μιας και οι μπροστινες θεσεις ειναι πιο ανετες και ειναι ελαχιστα πιο χλιδατο. Σιγουρα πιο ποιοτικο και εχει κινητηρα διαμαντακι με ελαχιστη συντηρηση. Το αρνητικο που μαλλον εχεις δει ειναι η ακριβη τιμη αγορας. Δες επισης και ρενω τουιγκο (αν και δε του φαινεται εχει καλους χωρους και ισως ελαχιστα χαμηλοτερη καταναλωση) και ibiza

για chevrolet εξουσιοδοτημενα δεν εχει παντου και εχει τυχει βλαβη στα ηλεκτρικα, ο μαστορας της γειτονιας να μη ξερει να το επιλυσει και να επρεπε να παω στην αλλη μερια του νομου για να βρω εξουσιοδοτημενο

Επεξ/σία από vamvakoolas

3 ώρες πριν, ApoGal είπε

Το ενημερωμένο βιβλίο πέρα απο την αντιπροσωπεία μη έχεις και τοσο εμπίστοσυνη . 

Τόσα γίνονται , οτι της πει το δικό της συνεργειο μετα απο γενικό έλεγχο και έλεγχο και σε ράμπα ανεξαρτήτου μάρκας .

σε κάτι τόσο παλιό θα πρέπει ο προηγούμενος να τα έχει αλλαξει ολα όλα και να έκανε service οσο καλύτερα γινεται..... εκεί εχει πιθανότητες να πάρεις κατι που να σου κρατήσει λίγο αλλιώς δεν..... θα πάρεις matiz και θα το πληρώσεις mersedes amg

Στις 20/10/2022 στις 3:42 ΜΜ, Eirini2 είπε

Φυσικα και δεν αξίζει καταρχάς από άποψη ασφάλειας. Δες ένα ποιο καινούργιο που να έχει κάποια αστέρια σε ασφάλεια και να έχει αερόσακους abs και esp. 

Έχουμε στην οικογένεια ένα matiz του 06 ή του 07, δεν είμαι σίγουρος και είναι μια χαρά για μικρές αποστάσεις.

Επίσης ένα aveo του 06, επίσης μια χαρά και κανείς και ένα ταξιδάκι πιο άνετα. Τα πουλάνε επίσης φτηνά και αυτά, ριξτου μια ματιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...