Προς το περιεχόμενο

serial number office 2019

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω 3 αυθεντικά αντίτυπα του office 2019.

Θέλω να κάνω φορματ σε έναν υπολογιστή και να τα περάσω σε άλλον. Υπάρχει τρόπος να δω κάπου το serial number? ότι οδηγίες βρήκα στο ιντερνετ δεν βοήθησαν.

Μπορώ μόνο στον λογαριασμό μου στην ms να δω ότι έχω 3 αντίτυπα ή να κάνω setup αλλά όχι ποιο είναι ποιο.

Αν απλά εγκαταστήσω στον νέο υπολογιστή το office και το σβήσω από τον παλιό θα είμαι οκ ή θα μου ζητηθεί και το κλειδί;

Επεξ/σία από The_Judas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/10/2022 στις 2:08 ΜΜ, The_Judas είπε

ότι οδηγίες βρήκα στο ιντερνετ δεν βοήθησαν.

Δοκιμάσατε με τέτοιο πρόγραμμα και δεν βρέθηκε κάτι; 

Επεξ/σία από Τέρης Α.

7 ώρες πριν, The_Judas είπε

Εχω 3 αυθεντικά αντίτυπα του office 2019.

Θέλω να κάνω φορματ σε έναν υπολογιστή και να τα περάσω σε άλλον. Υπάρχει τρόπος να δω κάπου το serial number? ότι οδηγίες βρήκα στο ιντερνετ δεν βοήθησαν.

Μπορώ μόνο στον λογαριασμό μου στην ms να δω ότι έχω 3 αντίτυπα ή να κάνω setup αλλά όχι ποιο είναι ποιο.

Αν απλά εγκαταστήσω στον νέο υπολογιστή το office και το σβήσω από τον παλιό θα είμαι οκ ή θα μου ζητηθεί και το κλειδί;

Απ'όσο το θυμάμαι μέσα στον λογαριασμό σου δείχνει και το Computer name.

Το έχεις κοιτάξει αυτό?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά μεγάλο μπάχαλο οι άδειες χρήσης.

Για τα office 2019 δεν εμφανίζονται πλέον τα serial number στο myaccount. εχω 3 αντίτυπα και δεν ξέρω ποιο είναι ποιο. εχει απλά ημερομηνία αγοράς αλλά δεν ξέρω σε ποιον υπολογιστή βρίσκονται

Δοκίμασα να επεγκαταστήσω το το 19 από έναν υπολογιστή και να το βάλω σε άλλο αλλά δεν δέχεται την ενεργοποίηση. Τα εγκατάστησα ξανά στον παλιό υπολογιστή και λειτούργησαν κανονικά σε αυτόν χωρίς ενεργοποίηση.

Η άδεια χρήσης είναι αγορασμένη από κατάστημα, θεωρητικά θα έπρεπε να δουλεύει σε άλλον υπολογιστή.

Εχω διαβάσει 100 άρθρα για το ζήτημα αυτό και κανένας δεν απαντάει υπεύθυνα με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει μεταφορά.

Στις 20/10/2022 στις 9:56 ΜΜ, kormos είπε

Απ'όσο το θυμάμαι μέσα στον λογαριασμό σου δείχνει και το Computer name.

Το έχεις κοιτάξει αυτό?

Computer name δείχνει μόνο για έναν υπολογιστή. Οι υπόλοιποι δεν φαίνονται παρόλο που έχουν ενεργά office που δουλεύουν κανονικά...

Επεξ/σία από The_Judas

9 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Πραγματικά μεγάλο μπάχαλο οι άδειες χρήσης.

Για τα office 2019 δεν εμφανίζονται πλέον τα serial number στο myaccount. εχω 3 αντίτυπα και δεν ξέρω ποιο είναι ποιο. εχει απλά ημερομηνία αγοράς αλλά δεν ξέρω σε ποιον υπολογιστή βρίσκονται

Δοκίμασα να επεγκαταστήσω το το 19 από έναν υπολογιστή και να το βάλω σε άλλο αλλά δεν δέχεται την ενεργοποίηση. Τα εγκατάστησα ξανά στον παλιό υπολογιστή και λειτούργησαν κανονικά σε αυτόν χωρίς ενεργοποίηση.

Η άδεια χρήσης είναι αγορασμένη από κατάστημα, θεωρητικά θα έπρεπε να δουλεύει σε άλλον υπολογιστή.

Εχω διαβάσει 100 άρθρα για το ζήτημα αυτό και κανένας δεν απαντάει υπεύθυνα με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει μεταφορά.

Computer name δείχνει μόνο για έναν υπολογιστή. Οι υπόλοιποι δεν φαίνονται παρόλο που έχουν ενεργά office που δουλεύουν κανονικά...

Θα έπρεπε να στα φέρνει όλα κανονικά .ομως..... Υπάρχει περίπτωση να έχουν γίνει με διαφορετική άδεια ενεργοποίηση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν  υπάρχει άλλος λογαριασμός ms.

Επίσης δεν ξερω ποιο είναι το serial key για να κρινω ποιο είναι σε ποίο pc.. αυτό είναι το βασικο πρόβλημά μου. 

Επεξ/σία από The_Judas

Επίσης για να περιπλεκονται τα πράγματα... το product key με το οποίο αγοραζεις το office είναι διαφορετικά με το product key που παίρνει το pc μετα την ενεργοποίηση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...