zogler1987 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, gidi είπε Υποθέτω πρέπει να είναι EU εκδόσεις ώστε να παίζουν σωστά οι μπάντες, σωστά; Προσωπικά και με global εκδοση δεν εχω κανενα θεμα με το poco F3..
Chrisfm94 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Arkin είπε Περιμενω οταν δωσουν απεριοριστα με 20 ευρω το μηνα να σουταρω την κολοσυνδεση του οτε με τα 50mb και το ψωφιο 5mb upload να παρω ενα 5G router να κουμπωσω sim να τελειωνει η υποθεση. Να δινεις 30 ευρω και να σε κοροιδευουν με τα 5mb upload ξεφτιλικια. Ακομα και με 4G+ εχουμε 150mb download και 50mb upload. Που ειναι υπεραρκετο για το 99% των χρηστων. Η wind αν το κρατησει το 15 ευρω και μετα το τελος της προσφορας θα δωσουν και οι αλλες εταιριες δεν μπορει. Αχ, τι να λεμε κι εμεις σε κωμοπολη που εχουμε ακομα την "εως 24" (γελια) να πιανουμε 10 και upload 0.8... 3 3
Arkin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε Αχ, τι να λεμε κι εμεις σε κωμοπολη που εχουμε ακομα την "εως 24" (γελια) να πιανουμε 10 και upload 0.8... Εκει βαζεις starlink η κανεις το απεριοριστο της cosmote με 37 οταν ειχε προσφορα και ξενοιαζεις γιατι δεν παλευονται αυτες οι ταχυτητες. Δεν μπορεις να κανεις βασικα πραγματα το 2022 με 0.8 upload και 10 down.
etheo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα πακέτα είναι διαθέσιμα για χρήση σε περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ με τα ακόλουθα όρια: • GIGA Day Unlimited • GIGA SouKou Unlimited • GIGA Week Unlimited 1613MB 2016MB 5242MB Πέραν των ανωτέρω ορίων εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,00248€/ΜΒ για την οποία ο συνδρομητής θα ενημερώνεται και με γραπτό μήνυμα. Το πακέτο After Dark Unlimited δεν είναι διαθέσιμο στην περιαγωγή. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από etheo
vangelis_k Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, lightname είπε Ναι αλλά: To πακέτο αποτελεί προωθητική ενέργεια και είναι διαθέσιμο για ενεργοποιήσεις έως 31/10/2022 και επιπλέον Cosmote πιάνει παντού, οι άλλες όχι. zogler1987 ευχαριστούμε Δεν ειναι δεδομενο αυτο, σε αρκετεϛ περιοχεϛ τηϛ Αργολιδαϛ δεν πιανει η Cosmote αλλα η Vodafone εχει φουλ σημα και το αντιθετο φυσικα σε αλλεϛ περιοχεϛ. Οταν πληροφορουμε τον κοσμο καλο ειναινα εχουμε ιδια αποψη και αντικειμενικοτητα. Μιλαω ωϛ χρηστηϛ και των δυο εταιριων και μεταφερω την εμπειρια μου χωριϛ εταιρικεϛ προτιμησειϛ. 1 1
nikosaek2121 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, lightname είπε Ναι αλλά: To πακέτο αποτελεί προωθητική ενέργεια και είναι διαθέσιμο για ενεργοποιήσεις έως 31/10/2022 και επιπλέον Cosmote πιάνει παντού, οι άλλες όχι. zogler1987 ευχαριστούμε Αδερφέ ελπίζω να μην το μάτιασες και κοπεί αλλά το είχε και τον Σεπτέμβριο και έγραφε το ίδιο μέχρι 30/09 αλλά το ανανέωσε, παίζει και να το κάνει πιλοτικά και να το ανανεώνει κάθε μήνα να δει τι απήχηση θα έχει.
panagiotis1988 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Το πακέτο το έχω στη σύζυγο + 2 κάρτες απεριοριστων δεδομένων με 3,02€ η μία, όπου η μία είναι για το σπίτι και η άλλη για μένα + viber out για μένα και ξεγνοιαζω...με 32€ το μήνα έχω τα πάντα άπειρα...(σταθερή τηλεφωνία δεν χρησιμοποιούσα ούτε παλιότερα ούτως η άλλως) 1
Arkin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Το πακέτο το έχω στη σύζυγο + 2 κάρτες απεριοριστων δεδομένων με 3,02€ η μία, όπου η μία είναι για το σπίτι και η άλλη για μένα + viber out για μένα και ξεγνοιαζω...με 32€ το μήνα έχω τα πάντα άπειρα...(σταθερή τηλεφωνία δεν χρησιμοποιούσα ούτε παλιότερα ούτως η άλλως) Αυτη ειναι η προσφορα που ειχαν πριν μηνες ετσι? Ισχυει ακομα το παραπανω?
panagiotis1988 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Από όσο ξέρω όχι...αυτή την προσφορά την είχαμε με 39 ευρώ το μήνα και τους τελευταίους 3 μήνες πληρώνω 26 ευρώ...στο λογαριασμό λέει ότι παρέχουν έκπτωση λόγω προωθητικής ενέργειας
Rattlehead Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε Αδερφέ ελπίζω να μην το μάτιασες και κοπεί αλλά το είχε και τον Σεπτέμβριο και έγραφε το ίδιο μέχρι 30/09 αλλά το ανανέωσε, παίζει και να το κάνει πιλοτικά και να το ανανεώνει κάθε μήνα να δει τι απήχηση θα έχει. Spoiler Για να ζηλέψεις... Εδώ και 3 μήνες δίνω 5 ευρω 14 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Από όσο ξέρω όχι...αυτή την προσφορά την είχαμε με 39 ευρώ το μήνα και τους τελευταίους 3 μήνες πληρώνω 26 ευρώ...στο λογαριασμό λέει ότι παρέχουν έκπτωση λόγω προωθητικής ενέργειας 26€ αξίζει full, για 39€ οχι(κατ εμέ) αλλα ο καθένας με τις ανάγκες του. Απλά είναι πολλά. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από Rattlehead 1
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Σημεια των καιρων, απεριοριστα Data περιοριμενες kwh στο ρευμα, πριν ειχαμε απεριοριστο ρευμα τωρα θα λεμε 1 κιλοβατωρα τον μηνα 1
SabotazNic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, vangelis_k είπε Δεν ειναι δεδομενο αυτο, σε αρκετεϛ περιοχεϛ τηϛ Αργολιδαϛ δεν πιανει η Cosmote αλλα η Vodafone εχει φουλ σημα και το αντιθετο φυσικα σε αλλεϛ περιοχεϛ. Οταν πληροφορουμε τον κοσμο καλο ειναινα εχουμε ιδια αποψη και αντικειμενικοτητα. Μιλαω ωϛ χρηστηϛ και των δυο εταιριων και μεταφερω την εμπειρια μου χωριϛ εταιρικεϛ προτιμησειϛ. Αυτη ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας δυστυχως. Αντεξα 4-5 μηνες με voda και ετρεξα πισω σε cosmote μετα παλι
bbbb Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, zogler1987 είπε ***Επειδή υπάρχει περιορισμός στο πακέτο εβδομάδας μονο για 2 ενεργοποιήσεις εντός του μήνα, μία λυση για να έχουμε ολο τον μήνα απεριόριστα, είναι να έχουμε 2 αριθμούς και να ενεργοποιουμε απο 2 βδομαδες στον καθε αριθμό.. βγαίνει 26 ευρω για 28 μερες.. νομιζω ειναι καλη περίπτωση ειδικά αν εχεις 5g στην περιοχη σου, καταργείς και το σταθερό ίντερνετ..*** https://www.whatsup.gr/aperiorista-data Στο frog (που πας απο whatsup με ένα μήνυμα εύκολα και γρήγορα) δεν αναφέρει για το ίδιο πακέτο τον περιορισμό των 2 φορών/μήνα οπότε με μια σιμ βγαίνει ο μήνας. Απο κει και πέρα είναι ακριβό στα 30€ με ΦΠΑ που θέλει η κάρτα/μήνα συγκριτικά με το μηνιαίο-"προσφορά" τoυ f2g που θέλει σκέτο 17€ κάρτα ή 30€ κάρτα μαζί και με απεριόριστη ομιλία 9 ώρες πριν, zogler1987 είπε Καλή τυχη με το σήμα της wind.. 🤣 Ειναι φυσικά και ανάλογα την περιοχή αλλά είναι περιοχές που έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με παλιότερα Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από bbbb 1
lightname Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, bbbb είπε Στο frog (που πας απο whatsup με ένα μήνυμα εύκολα και γρήγορα) δεν αναφέρει για το ίδιο πακέτο τον περιορισμό των 2 φορών/μήνα οπότε με μια σιμ βγαίνει ο μήνας. Και όμως τον αναφέρει τον περιορισμό
klai9991 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δηλαδή αν ενεργοποιήσω ένα από αυτά τα πακέτα και ανοίξω τα δεδομένα σε άλλη χώρα της Ευρώπης θα έχω "κόφτη" αφού συμπληρώσω πχ 2gb?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα