Fatu Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα σας, σκέφτομαι ότι ο υπάρχων υπολογιστής τα έφαγε τα ψωμιά του, μια σύνθεση που πάλι μου είχατε προτείνει εσείς και αποδείχτηκε πραγματικά υπέροχη. I5 4460, Raijintec Themis (ψύκτρα), 16gb G.Skill Ares (1600 Mhz), Asrock Fatality H97 Performance, μια 750 ti που μπήκε μετά. Όλα αυτά σε ένα Silencio 650. Το pc χτιστηκε το 2014, ο επεξεργαστής μπορεί ούτε τότε να ήταν ουάου σε επιδόσεις αλλά δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο σκυλί, τόσα χρόνια ούτε ένα πρόβλημα. Θα ήθελα λοιπόν τις γνώσεις σας σε ένα καινούριο σύστημα. Έχω δει προηγούμενα topics, αλλά επειδή α) δεν βιάζομαι και σκέφτομαι να αγοράζω κομμάτι κομμάτι, ανάλογα με το vfm, και β) πλέον χρησιμοποιώ linux, (Το Ubuntu - based PopOS) , και σε forum τύπου reddit άλλοι λένε για linux να βάζουμε AMD , άλλοι ότι δεν παίζει ρόλο, έχω πελαγώσει. Δεν έχω κανένα θέμα για Intel/AMD, θα ήθελα DDR4 μνήμες. Επεξεργαστή θα ήθελα κάτι αντίστοιχο σε σταθερότητα με 4460. Δηλαδή 6-7 χρόνια μετά να μην είναι μεν καλός σε επιδόσεις αλλά σταθερός. ΥΓ. Έχω πάρει ήδη το Corsair από πλαίσιο που έπαιζε προσφορά πριν ένα μήνα, σφραγισμένο να με περιμένει. Ποσό που διαθέτουμε : Δεν γνωρίζω ακριβώς, γύρω στα 1000, αλλά επειδή θα αγοραστεί κομμάτι κομμάτι, και ανάλογα το vfm, δεν έχω θέμα και για κάτι παραπάνω (τύπου 1200, πχ να δώσω 900 τωρα , να μείνω με 750 ti και πιο μετά ενα 300αρι για gpu). Χρήση υπολογιστή : Programming, Multitasking ( ακόμα και 40-50 καρτέλες ανοιχτές σε browser), Gaming ( Μέσω Lutris όχι κάτι φοβερό - Football Manager, Mount and Blade Bannerlord, όταν βγει το Baldurs Gate 3 ( γενικά θα ήθελα να είναι ικανό να παίζει τουλ. σε medium ό,τι βγαίνει γιατί δεν ξέρω τι θα μου αρέσει). Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Δεν θα τρέχει κάτι το εξεζητημένο. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αυτή τη στιγμή έχω την Οθόνη LG 32" 32GN550-B FHD 165Hz VA Gaming. Δεν έχω σκοπό για κάτι άλλο. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Δεν χρειάζομαι κάτι. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Διαφορετικά καταστήματα, skroutz - bestprice klp. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Το μηχάνημα θα στηθεί από μένα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Θα χρησιμοποιήσω PopOS Linux. Το συγκεκριμένο έχει και drivers Nvidia αν και μάλλον θα πάω AMD λόγω τιμών αυτή την περίοδο. Τέλος δεν έχω θέμα να περιμένω και μέχρι Χριστούγεννα πχ, για κάποια κομμάτια αν κρίνετε, λόγω εμπειρίας ότι θα παίξουν προσφορές σε Black Week, Cyber Week etc. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα