newnick Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 γειά σας! Ψάχνω ενδοεπικοινωνία για μωρό που να έχει απαραίτητα κάμερα. Έχετε κάποια πρόταση έχω δει μέχρι στιγμής https://www.amazon.com/gp/product/B07WCV632L/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.de/-/en/VTech-Baby-Monitor-VM818-Lullabies/dp/B092W5JCQM/ref=sr_1_3?crid=1A1HJM0KTIZ0X&keywords=vtech+vm818&qid=1666244934&qu=eyJxc2MiOiIxLjgzIiwicXNhIjoiMS41OSIsInFzcCI6IjAuMDAifQ%3D%3D&sprefix=vtech+vm818%2Caps%2C132&sr=8-3 https://www.amazon.de/-/en/T83003D4-eufy-Security-Baby-Monitor/dp/B07H3G43XM/ref=sr_1_4?crid=1EO83PE73LEVW&keywords=eufy+baby+monitor&qid=1666245019&qu=eyJxc2MiOiIyLjU0IiwicXNhIjoiMi4yMCIsInFzcCI6IjEuNTQifQ%3D%3D&sprefix=eufy+baby+monitor%2Caps%2C132&sr=8-4 γενικά αξίζει α) να πάω σε μεγαλύτερη οθόνη 5 αντί για 2,4; β) να πάω σε wifi; γ) οι μπαταρίες πόσο γενικά κρατάνε; αν έχετε κάποιο σύστημα να προτείνετε θα ήμουν ευγνώμων.
babisa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Και γιατί δεν βάζεις μια κάμερα με 30-40€ και να την βλέπεις από οποιοδήποτε κινητό ?
newnick Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 56 λεπτά πριν, babisa είπε Και γιατί δεν βάζεις μια κάμερα με 30-40€ και να την βλέπεις από οποιοδήποτε κινητό ? Γιατί νομίζω ότι θα είναι πιο εξειδικευμένες οι λύσεις που παρέχουν αυτές οι εταιρίες. Για παράδειγμα έχουν και αισθητήρα θερμοκρασίας (δωματίου) και δίνουν συναγερμούς. Χώρια που μπορείς να βλέπεις την οθόνη της βάσης χωρίς να απασχολείς το κινητό του. Παρόλα αυτά δεν είμαι αποφασισμένος ακόμα. Αν έχεις να προτείνεις καμιά καλή κάμερα πές μου
babisa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Η όλη ένσταση μου φίλε μου είναι το κόστος το οποίο το θεωρώ παράλογο ! Μπορείς να πάρεις οποιαδήποτε wifi κάμερα θέλεις , εγώ θα σου πω για την Tapo C200 ,που ειλικρινά όποτε την βρίσκω σε προσφορά παίρνω μια !!! Έχει ότι έχουν και οι παραπάνω κάμερες που κοιτάς εκτός από την θερμοκρασία που αναφέρεις σαν παράδειγμα , που δεν είναι και αμάν λειτουργία ,στο ίδιο σπίτι είστε με το μωρό , ξέρετε αν έχει κρύο ή όχι.. Βλέπεις live σε οποιοδήποτε κινητό , έρχεται ειδοποίηση (κίνησης-ήχου) σε οποιοδήποτε κινητό (μπορείς να το κάνεις share σε οποίον θέλεις) , Βάλε ενα παλιό κινητό σαν μόνιτορ να δείχνει συνεχεία ,ότι θέλεις γίνεται ! Στα συν είναι οτι εφόσον το μωρό μεγαλώσει μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάμερα όπου αλλού νομίζεις οτι την χρειάζεσαι και δεν θα είναι πλέον ένα υπερτιμημένο και παροπλισμένο baby monitor . Φιλικά πάντα 1
christos_kapi Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, babisa είπε Η όλη ένσταση μου φίλε μου είναι το κόστος το οποίο το θεωρώ παράλογο ! Μπορείς να πάρεις οποιαδήποτε wifi κάμερα θέλεις , εγώ θα σου πω για την Tapo C200 ,που ειλικρινά όποτε την βρίσκω σε προσφορά παίρνω μια !!! Έχει ότι έχουν και οι παραπάνω κάμερες που κοιτάς εκτός από την θερμοκρασία που αναφέρεις σαν παράδειγμα , που δεν είναι και αμάν λειτουργία ,στο ίδιο σπίτι είστε με το μωρό , ξέρετε αν έχει κρύο ή όχι.. Βλέπεις live σε οποιοδήποτε κινητό , έρχεται ειδοποίηση (κίνησης-ήχου) σε οποιοδήποτε κινητό (μπορείς να το κάνεις share σε οποίον θέλεις) , Βάλε ενα παλιό κινητό σαν μόνιτορ να δείχνει συνεχεία ,ότι θέλεις γίνεται ! Στα συν είναι οτι εφόσον το μωρό μεγαλώσει μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάμερα όπου αλλού νομίζεις οτι την χρειάζεσαι και δεν θα είναι πλέον ένα υπερτιμημένο και παροπλισμένο baby monitor . Φιλικά πάντα Καλησπερα babisa. Θα ήθελα αν γίνεται και αν εχεις χρονο, μια βοήθεια με αυτο. Θελω να φτιαξω κατι παρομοιο οικονομικο για το βρεφος μας. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από christos_kapi
hurin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Μην πάρεις κάμερα που να δίνει εικόνα σε κινητό. Θα σου τσακίζει την μπαταρία, αν δεν κάνει burn in στην οθόνη. Άσε που δεν θα μπορείς να βλέπεις και να ακούς το μωρό όταν είσαι σε κλήση ή εκτός εφαρμογής. Οι ειδοποιήσεις δεν θα έρχονται πάντα εγκαίρως.
newnick Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, hurin είπε Μην πάρεις κάμερα που να δίνει εικόνα σε κινητό. Θα σου τσακίζει την μπαταρία, αν δεν κάνει burn in στην οθόνη. Άσε που δεν θα μπορείς να βλέπεις και να ακούς το μωρό όταν είσαι σε κλήση ή εκτός εφαρμογής. Οι ειδοποιήσεις δεν θα έρχονται πάντα εγκαίρως. Η tp-link έχει εφαρμογή που να δείχνει την εικόνα σε σταθερό υπολογιστή / laptop; Ακόμα σε ipad θα αντέχει η μπαταρία?
babisa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, newnick είπε Η tp-link έχει εφαρμογή που να δείχνει την εικόνα σε σταθερό υπολογιστή / laptop; Οχι. Μπορεις ομως να χρησιμοποιησεις μεσω Bluestaks 13 λεπτά πριν, newnick είπε Ακόμα σε ipad θα αντέχει η μπαταρία? Γιατι οχι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα